2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende duymuştum buna benzer bişi canım, yemek yesin diye falan tv karşısına geçirmeyin diyolar. İlerde dikkat bozukluğu yapabiliyormuş çocuklarda..

Aynennn. Artı; flaşlı fotoğraf da aynı etkiyi yaratıyor.
Bu sebepten bütün ekranlar ve flaşlar yasaaak :)

günaydın kızlar göknilcisem bizim kurumun internetini şifreye bağlamışlar kim nerden nereye giriyo takip altındayız çok dolanamıyorum arada giriyorum ben de :) sorun olmaz inşallah bakalım.

Doktordan geldim şimdi 32+2 kilosu 1850 boy 44cm allaha şükür bir sorun yok şimdilik omega3 verdi günde 1 tane kullanan dedi

Bende duymuştum buna benzer bişi canım, yemek yesin diye falan tv karşısına geçirmeyin diyolar. İlerde dikkat bozukluğu yapabiliyormuş çocuklarda..

Ek olarak ileriki yaşlarda obeziteye neden oluyormuş. Bir çocuğun tv izleme süresi ile vücut kitle indeksinin artması arasında doğru orantı varmış.

Ek olarak ileriki yaşlarda obeziteye neden oluyormuş. Bir çocuğun tv izleme süresi ile vücut kitle indeksinin artması arasında doğru orantı varmış.

Valla doğrudur canım, bizim çocukluğumuzda tv mi vardı sanki.. Oyuncaklar bile bu kadar çeşit değildi.. Teknoloji geliştikçe hastalıkların arttığına inananlardanım..

Son düzenleme:
canım sakin ol stres yapma doktorlar iğnelerş serumları tedbir amaçlı yapıyorlar bence iğnelerle ilgili değildir.
rabbim bebeğni korusun dualarım seninle

canım doktorun söylediği şimdi çalışabilir raporunu veriyorum
ama siz isterseniz eğer sağlık ocağından falan hamilelik dışında başka
birşey için rapor alabiliyorsanız genellikle kkb uygun gribal enfeksiyon
dönemi de olduğu için alabilirsiniz çalışabilir raporunuzu etkilemiyor
bana böyle söyledi

birde doğumsonrası 8+5 yani en fazla 13 hafta çalışamaz raporu
alabiliyormuşuz emel de geçen haftalarda hatta sgk da çalışan
biri ile bu konuyu konuşmuştu diye hatırlıyorum

Son düzenleme:

geçen gün komşunun oğlunu boşlukları agrıyor diye hastaneye acil götürdüler.böbrek mi apendist mi diye kontrol edilmiş hiçbirisi değilmiş.devamlı ipad le oynamakatan kasları ezilmiş.

Sabah kan verdim.sonucu 14.30 da alacağım.canım ferrinte ne demek?doktor damar yoluyla kan serumu verebiliriz dedi.yan etkisi oluyor mu?bir de serumu dahiliye veriyor dedi.bunları devlet hastanesi kadın doğum dr söyledi.senin serumu kadın doğum dr.verdi.

Ben psikolojik danismanim bu konularda ister istemez bilgi sahibiyim. Asla cocugumu 2 bucuk yasina kadar tv pc tablet ve telefon gibi aletlerle tanistirmayacagim. Haliyle bizde izlemeyecegiz:) ileride cocuklar dikkat daginikligi ve algi problemleri yasayabiliyor. Cok dikkat edilmesi gereken bir konu bence

kızlar unı baby ıslak saf pamuk aldınız mı?ya ben unıbaby ıslak mendil almışım.bu ıslak saf pamuk marketlerde satılmıyor mu nette mi var sadece?hastane çantası için gerekli bir de göğüs ucu kremini motherlove kremi çok tavsiye eden var sizce?çok keskin bir kremmiş fiyatı da uygun

Uni baby ıslak mendil zaten saf su ve pamuk. Başka bir çeşidi de yok.
Göğüs ucu kremi olarak da Motherlove diye bir marka hiiiiiiç duymadım.
Lansinoh Lanolin genelde hep önerilen krem.

Calisabilir raporu aldıktan sonra tekrar rapor alinmiyor diye biliyorum ben de. Yoksa doğum iznine cikin deniyor. Ama illa 5 hafta calismana gerek yok dedi doktorun. Ne kadar dayanirsan dedi. İstersen 2 ya da 3 olabiliyor.

anladıgım kadaryla sende dogumdan sonra annen yada kayınvaldende kalma taraftarydın bende ole dusunuodum takı gecen aylara kadar ınsanın kendı evı gbısı yok ben bıde ıst a gıtcektım ızmırde oturuyoruz suan burda kımsemız yok ama ben vazgetım kayınvaldem sagolsun gozumu erken actı zaten lohusa olcam orda kesın bırbırımıze gırerız bızımkı rahatına cok duskun rahatsız olur bı gun ıkı gun ceker bızı ıyı olmus senınde vazgecmen:)allah kurtarsın

Canım bende uni baby aldım ama ıslak pamuk değil parabensiz yenidoğan ıslak mendil aldım. Hastane çantasına onu koydum.. Islak pamuk hiç görmedim açıkcası.. Göğüs ucu kremide lasionunkini aldım. Kullanan birkaç arkadaşım onu önerdiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…