2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

gözünaydın canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine

Bu konuda sana % 100 katılmakla birlikte bir süre çekirdek aile olarak yaşayamayacağımız gerçeğimle de yine yeniden yüzyüze kalmış bulunmaktayım. Offf önceden müsait misiniz diye sorarlardı şimdi bebek varken fantazi yapacak zamanları olmaz diye düsünüp çat kapı gelecekler offf offff(

Canimm benim cok tesekkur ederimmm

rica ederim tatlım :)

Ewet martin ortasi gibi dedi 15nde sonra

yani benim gibi.benim de 17 mart diyor ama dediğim gibi sat 10haziran benim.bilemedim ben senin tarihini

ama bu kadar üzersen kendini olmaz ki.o iğneler bebeğinin iyiliği için.ona zarar verecek birşey yaparlar mı hiç?sen bu kadar üzersen kendini o bebek de sıkıntıya girer.yapma böyle.Allah herşeyin hayırlısını versin,sağlık versin inşallah.

Allah bağışlasın canım çok sevindim.aklımız sendeydi.inşallah en kısa zamanda küvözden de çıkar bebişin.sen bol bol dinlen bu arada.sonra enerjiye ihtiyacın olacak.dualarımız seninle.

herşey yolunda gider inşallah canım.hayırlısı sağlıklısı olsun.üzme kendini bak doğsa bile problem olmayacak artık.bizi de haberdar et.Allah yardımcınız olsun.

ben de akşam hiç uyumadım.bir türlü uyku tutmadı.şimdi ruh gibi geziyorum evde.inşallah böyle devam etmez yaa.son zamanlarda uykusuzluk olur diyolar,bebeğe alıştırma yaparmış vücut

Çok sagol canım bi bakayım netten:)) canım bi de ben de çok halsizlik ve hemen yorulma oluyor sen de de oluyor mu acaba kansızlık var ondan mıdır

Çok sagol canım bi bakayım netten:)) canım bi de ben de çok halsizlik ve hemen yorulma oluyor sen de de oluyor mu acaba kansızlık var ondan mıdır

Hımm park yatak hangi marka ve ne kadara almıştın cnm??

ben yapmıştım iletişim adreslerini telden aradım bayağı kızdım madem öle ordan teslimat süresini söylemeyin zaten sizin kargolamalarda hep sorun oluyormuş diye bu iljk ve son alışverişim olacak bıla bıla bayağı bi fırçalamıştım kızı sonrada sinirim size değil bu kadar vurdum duymaz olunmaz diye 2 gün sonra geldi....... biraz cadıyım sanki .......

Hahaha Emel yine güldürdün beni : ))))
Sen olumlu düşün yine de, belki gelecekler pozitif enerji verecek sana ya da hayat tecrübesi katacaklar..

Çok şükür sen ve kuzucuğun sağlıklı şekilde atlattı. sıkıntıların kısa zamanda geçsin inşallah.

merhabalar , beni de eklermisiniz listeye , 30 yaş, ilk bebek, 26 mart, kız :)

Geçmiş olsun öncelikle( ama doktorun öyle dediyse bence hiç moralini bozma. Hem doğum başlıcak gibi bir durumda yok ki neden ağlayıp hem kendini hem bebeğini strese sokuyorsun. Lütfen iyi düşün iyi olması için dua et.

Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza

heracım geçmiş olsun gözünüz aydın..inşallah hayırlsıısyla toparlanırsınız..Allah yardımcın olsun

evet bak doğru hatırlıyormuşum

yok be canım sen takılma oralara eskiden olduğu gibi davranırsın

onlarda yüz bulmaz böylece

Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza

rabbim ikisinide hatta üçünüze de sağlık sıhhat versin canım

Yaz çocuklarının kaderi zaten. Benim de öyleydi.
Yine de annem okul kapanmadan önce doğumgünü evde yapardı.

Oğluna özel "yarı" doğumgünü yapabilirsin.
Kaan'ın yaşını bilmiyorum da; atıyorum "Kaan 4,5 yaşında" partisi olabilir.
Sevdiği arkadaşlarıyla beraber zaman geçirirler.

Hatta çocukcağız nerden çıktı bu parti diye düşünmesin diye şöyle de anlatabilirsin, "kardeşin doğunca doğumgünü olacak diye bu hazırlıkları yaptık (magnetler şekerler). Senin de buçuk yaşını kutlayabiliriz." gibilerinden. Tam toparlayamadım şimdi :))

Aaa hayırlı olsun.
Allah hepinize sağlık versin.

sana birşey söyleyeyim mi tam yazmışsın yaşını 4,5 yaşında şimdi

işte magnetler için model beğenirken ona da sormuştum

annecim senin d.günün için sende beğen sana da alalım

sende arkadaşlarına dağıtırsın demiştim o da beğenmişti

aslında dediğini anladım ona da yaptırıp anlatıp

yapabilirim kutlamayı da nerede isterse orada yaparız

bol bol resim çekeriz konuşuruz anlatırız ona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…