2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kadin dogum doktorum yazdi serumu.yan etkisi varmis ama milyonda bir canim.acil servisler yapiyor sadece serumu bilgin olsun.herhangi alerji durumunda acil mudehale icin.bana bir etkisi olmadi ikisini taktirdim.yarin 3.takilacak.hrmsire ilkinde yapmassa alerji sonrakilerdede olman dedi.rahatladim o yuzden.ama bir cok hamile kullaniyor canim korkma sende .hem bebis hem kendi sagligimiz icin yaptiracaz mecbur.ferritin demir depon canim.

maşallah ilk bebişimiz geldi demek saglıgı da iyimiş yakında küvezden çıkar ve kucagına alırsın inş canımm sen de güçlü ol bebeginin sana çok ihtiyacı var bol bol dinlen zamanın olursa bizi de habersiz bırakma

geçmiş olsun canım.. ama kendini üzme unutma bebegin her şeyi hissediyo güçlü olmalısın onun için.. güzel haberlerini bekliyoruz!!

Hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz senin haberlerini

schaqa tavsiyelere açığım

şimdi bebeğe magnet, çerçeve ve çikolata yaptım

evde de girişte bir köşe var oraya da sehpa üstüne

koyacağım magnetleri eve geçince

kaan'ın kapısını süslersem hem ona hem bebeğe gibi

olabilir diye düşündüm

ama dedim ya yeni fikirlere ve tavsiyelere her zaman açığım

Düşünücem bu konuda :)

Düşünücem bu konuda :)

aklına gelince yaz canım daha vaktimiz vardır inşallahhhhhhhhh

gerçi ben şeyde düşündüm şimdi kaanın kreşde arkadaşlarının

d.günü oluyor o da çok istiyor ama d.günü de temmuzda

eee temmuzda kendi arkadaşları olmayacak acaba diyorum

izne ayrıldığımda ona erken d.günü yapsam gönlünü alsam

ya da böyle evde bir süsleme falan bilemedim

bak sen bir düşün aklına değişik bir şeyler gelirse yaz

allah bebişinede sanada sağlık şifa versin biranönce bebişin küvezden çıkar kucağına alırsın inş.
mart bebişlerinde ilk bebişimize hoşgeldin

Arkadasim bence dogum yapacaginiz hastaneye sorun pompa olayini.cunku ilk dogumumda ben yanima pompa almamistim.hastanede vardi hemde baya profesyonel biseydi.nasil sut sagilacagini falan ogretmislerdi.bosuna yaninizda tasimayin.
Hastanede veriyolar onu biliyorum da zaten işe başladıgımda da lazım olacak diye almıştım evde varken hastanedekini kullanmak pek içime sinmez.en son ne zaman yıkadılar temizlediler, kimbilir benden önce kimler kullandı diye düşünüp pimpiriklenmektense götürmek en mantıklısı:)))

Kizlar 2 3 gundur karnima bi agri giro sanki cok afedersiniz isal olmus gibi ama tuvalete kosuyorum bisi yokkk sizdede oluyormu veya doktora gitmelimiyim

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda bebğinizi kucağınıza alırsınız

Gozunuz aydin .insallah saglikla devam eder minik bebeginiz başladığı hayata.duzununce cok heyecanli ve duygulu.dualarimiz sizinle

cnm ben namık abinin oturumundan giriyorum bişey olursa ona sorarlar pek zannetmiyorum normaldede genel md
görüyo neyaptığımızı

kapıda tül olacak ama öyle kız tarzı süsleme olmayacak üzerinde sadece tülü belki biraz süslü kalabilir. Ben oğlumun sünnetinde de süslemiştim oğlum çok beğenmişti simli tellerden rengarenk yıldızlar yapmıştım şimdi de tülün üzerine o şekilde yıldızları asmayı düşünüyorum. Oğlum beğenmezse çıkarırız tülü

arkadaşlarıyla bir gün daha güzel geçecektir çünkü hepsinin doğum günü okulda oluyor onun da anısı olur bence

ilk doğumu üniversite hast yaptım hiç bişey vermediler herşeyimizi bizkarşıladık valla
bu doğumum özelde olacak daha konuşmadım neler veiryorlar

arkadaşlar son zamanlarda unnado'dan alışveriş yapan var mı? Varsa kargonuz zamanında geldi mi? Ben 25 aralıkta kampanyası dolan bir butikten alışveriş yaptım ama hala kargoya vermediler. Mesaj attım 2 güne veriyoruz dediler ama hala ses soluk yok, çok beğenerek aldığım şeyler vardı iptal de etmek istemiyorum ama bu gidişle üyeliği bile iptal ettirtecekler bana.

Konuştum da o da net bişey bilmiyor ne garip:)))
Ama 16 haftalık iznini herşekilde kullanıyorsun onu net şekilde ögrendim. 36. Haftada ayrılsan bile 16 haftalık izninin bitiminde işe başlıyosun.iznin yanma durumu öncedenmiş.

Motherlovr u hiç duymadım ben lansinoh kullanacağım göğüs kremi olarak.

bende öyle diyorum ama evde nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum loveli

senin de ikinci sen ne düşünüyorsun

Canim inşallah iyi olursunuz ikiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…