Sabah kan verdim.sonucu 14.30 da alacağım.canım ferrinte ne demek?doktor damar yoluyla kan serumu verebiliriz dedi.yan etkisi oluyor mu?bir de serumu dahiliye veriyor dedi.bunları devlet hastanesi kadın doğum dr söyledi.senin serumu kadın doğum dr.verdi.
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
Sagligi iyi teyzesi.akcigerleri gelissin diye dogumdan once bana sonra ona igne yapmislar.yanimizda degil ona uzuluyoruz.sut sagmaya calistim.cirpiniyoruz onun icin.aksama gorus saati.sabirsizlikla bekliyoruz.hepiniz kendinize iyi bakin.ben firsat bulunca yazicam size...
Kızlar hastanedeyiz. Ağrılarım devam edince geldik nst ye girdim ve biraz karşılamalarım cikti😞doktorun vajinal muayenede yaptı . Muayene olmadan once bacaklarimdan. Aşağı akan su sızıntısı hissettim. Tahlil sonuclarını bekliyoruz . Bebeğin suyu mı değil mı diye? Ona göre hastaneye yatacağım. Cok korkuyorum. Doktorumda bu haftada dogum yapan bir cok hastam oldu, korkma diyor ama elimde değil.aglamaktan mahvoldum ,inşallah hayırlı haberler alırım birazdan.
Kilosu da 5 gün gerıden geliyormuş bebeğimin. O kadar da beslenmeme dikkat ettim😞😞😞😞
Hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz senin haberlerinibutt canim cok gecmis olsun. stres yapmamaya calis.. bundan sonsa bebegine hicbisey olmayacak merak etme. devlet hastanesi bazen prosedurlere cok takili kaliyo onlarin soylediklerine cokda takilma kendi doktorunuda dinle olmazsa bi ozele daha git.
kizlar bugun bende gitcem sonunda bebisimi gorcem devletede gitcem bugun. doktorumun degistirip degismeyecegime karar vercem hsyirlisi olsun bakalim gecmisi cok okuyamadim hepinizi opuyorumm
guzel haberlerle gelirim umarim
Kızlar bence fazla kız gibi düşünüyorsunuz. Erkek çocuklarını oda kapı süsünün etkileyeceğini sanmıyorum.
Evet onların odalarına da özel bir şey yapın ama ne bileyim kız işi olmasın (Tül filan :) )
schaqa tavsiyelere açığım
şimdi bebeğe magnet, çerçeve ve çikolata yaptım
evde de girişte bir köşe var oraya da sehpa üstüne
koyacağım magnetleri eve geçince
kaan'ın kapısını süslersem hem ona hem bebeğe gibi
olabilir diye düşündüm
ama dedim ya yeni fikirlere ve tavsiyelere her zaman açığım
Düşünücem bu konuda :)
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
Hastanede veriyolar onu biliyorum da zaten işe başladıgımda da lazım olacak diye almıştım evde varken hastanedekini kullanmak pek içime sinmez.en son ne zaman yıkadılar temizlediler, kimbilir benden önce kimler kullandı diye düşünüp pimpiriklenmektense götürmek en mantıklısı:)))Arkadasim bence dogum yapacaginiz hastaneye sorun pompa olayini.cunku ilk dogumumda ben yanima pompa almamistim.hastanede vardi hemde baya profesyonel biseydi.nasil sut sagilacagini falan ogretmislerdi.bosuna yaninizda tasimayin.
Sagligi iyi teyzesi.akcigerleri gelissin diye dogumdan once bana sonra ona igne yapmislar.yanimizda degil ona uzuluyoruz.sut sagmaya calistim.cirpiniyoruz onun icin.aksama gorus saati.sabirsizlikla bekliyoruz.hepiniz kendinize iyi bakin.ben firsat bulunca yazicam size...
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin dualarımız sizinle inş bir sıkıntı çıkmayacak :) dikkat ettim de hamilelik takviminde de bebeginiz bu hafta yaklaşık 2000 gr yazıomş :d :d kavuştun işte yavruna. Bazı bebekler erken de dogsa arsızca tutunuyorlar hayata:) senin yavrun da onlardan olur umarım kuzum
Kızlar bence fazla kız gibi düşünüyorsunuz. Erkek çocuklarını oda kapı süsünün etkileyeceğini sanmıyorum.
Evet onların odalarına da özel bir şey yapın ama ne bileyim kız işi olmasın (Tül filan :) )
arkadaşlarıyla bir gün daha güzel geçecektir çünkü hepsinin doğum günü okulda oluyor onun da anısı olur benceaklına gelince yaz canım daha vaktimiz vardır inşallahhhhhhhhh
gerçi ben şeyde düşündüm şimdi kaanın kreşde arkadaşlarının
d.günü oluyor o da çok istiyor ama d.günü de temmuzda
eee temmuzda kendi arkadaşları olmayacak acaba diyorum
izne ayrıldığımda ona erken d.günü yapsam gönlünü alsam
ya da böyle evde bir süsleme falan bilemedim
bak sen bir düşün aklına değişik bir şeyler gelirse yaz
Hastanede veriyolar onu biliyorum da zaten işe başladıgımda da lazım olacak diye almıştım evde varken hastanedekini kullanmak pek içime sinmez.en son ne zaman yıkadılar temizlediler, kimbilir benden önce kimler kullandı diye düşünüp pimpiriklenmektense götürmek en mantıklısı:)))
canım doktorun söylediği şimdi çalışabilir raporunu veriyorum
ama siz isterseniz eğer sağlık ocağından falan hamilelik dışında başka
birşey için rapor alabiliyorsanız genellikle kkb uygun gribal enfeksiyon
dönemi de olduğu için alabilirsiniz çalışabilir raporunuzu etkilemiyor
bana böyle söyledi
birde doğumsonrası 8+5 yani en fazla 13 hafta çalışamaz raporu
alabiliyormuşuz emel de geçen haftalarda hatta sgk da çalışan
biri ile bu konuyu konuşmuştu diye hatırlıyorum
Motherlovr u hiç duymadım ben lansinoh kullanacağım göğüs kremi olarak.kızlar unı baby ıslak saf pamuk aldınız mı?ya ben unıbaby ıslak mendil almışım.bu ıslak saf pamuk marketlerde satılmıyor mu nette mi var sadece?hastane çantası için gerekli bir de göğüs ucu kremini motherlove kremi çok tavsiye eden var sizce?çok keskin bir kremmiş fiyatı da uygun
arkadaşlarıyla bir gün daha güzel geçecektir çünkü hepsinin doğum günü okulda oluyor onun da anısı olur bence
ilk doğumu üniversite hast yaptım hiç bişey vermediler herşeyimizi bizkarşıladık valla
bu doğumum özelde olacak daha konuşmadım neler veiryorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?