Geçmiş olsun. Umarım herşey yoluna girer de bu stresli günleri atlatırsın canım m
Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza
Hahaha Emel yine güldürdün beni : ))))
Sen olumlu düşün yine de, belki gelecekler pozitif enerji verecek sana ya da hayat tecrübesi katacaklar..
sana birşey söyleyeyim mi tam yazmışsın yaşını 4,5 yaşında şimdi
işte magnetler için model beğenirken ona da sormuştum
annecim senin d.günün için sende beğen sana da alalım
sende arkadaşlarına dağıtırsın demiştim o da beğenmişti
aslında dediğini anladım ona da yaptırıp anlatıp
yapabilirim kutlamayı da nerede isterse orada yaparız
bol bol resim çekeriz konuşuruz anlatırız ona
Sakin olmaya çalış canım bebiş de strese girmesin içeride, doktorun da birşey olmaz demiş, iyi haberle gelirsin inş..Kızlar hastanedeyiz. Ağrılarım devam edince geldik nst ye girdim ve biraz karşılamalarım cikti😞doktorun vajinal muayenede yaptı . Muayene olmadan once bacaklarimdan. Aşağı akan su sızıntısı hissettim. Tahlil sonuclarını bekliyoruz . Bebeğin suyu mı değil mı diye? Ona göre hastaneye yatacağım. Cok korkuyorum. Doktorumda bu haftada dogum yapan bir cok hastam oldu, korkma diyor ama elimde değil.aglamaktan mahvoldum ,inşallah hayırlı haberler alırım birazdan.
Kilosu da 5 gün gerıden geliyormuş bebeğimin. O kadar da beslenmeme dikkat ettim😞😞😞😞
arkadaşlar ben kapı süsü olarak oğlumun odasını süslemeyi düşünüyorum bebeğimin beşiği orda olmayacak ama oğlumun kapısına Ada abi oldu şeklinde unisex bir renkte tülle süsleyip alt kısmına da hoşgeldin bebek yada kızımın adını yazmayı düşünüyorum. Oğlum 8 yaşında nasılsa bebek anlamayacak oğlum mutlu olsun istiyorum. Sizce nasıl olur?
Ah bir de bu işler var demedoğuma hazırlık tam gaz devam ediyor, ben öyle süsle püsle ilgilenmiyorum, ilgilenmek istiyorum da ilgilenemiyorum erken doğum korkum nedeni ile, kaç gündür annemle perdeleri yıkıyoruz hala bitmedi :111: bizi en zorlayacak yer mutfaktı, korka korka girdik ama sağolsun annem çoğunu halletti, dolapları boşalttık sildik, buzdolabını hallettik, perdeleri yıkadık ütüledik, camları sildik, ama çoğul konuşuyorum da çoğunu annem tek başına yaptımutfağı da bitirdikten sonra son odamız yatak odasına geçeceğiz, ve sonra evin dip temizliğini bitirmiş olacağız
schaqa tavsiyelere açığım
şimdi bebeğe magnet, çerçeve ve çikolata yaptım
evde de girişte bir köşe var oraya da sehpa üstüne
koyacağım magnetleri eve geçince
kaan'ın kapısını süslersem hem ona hem bebeğe gibi
olabilir diye düşündüm
ama dedim ya yeni fikirlere ve tavsiyelere her zaman açığım
Nur ada ve geniccm bence güzel fikir belki araba motifli bir şeyler tasarlarsanız erkek çocuklarınıda fetheden birşey olabilir...kapıda tül olacak ama öyle kız tarzı süsleme olmayacak üzerinde sadece tülü belki biraz süslü kalabilir. Ben oğlumun sünnetinde de süslemiştim oğlum çok beğenmiştisimli tellerden rengarenk yıldızlar yapmıştım şimdi de tülün üzerine o şekilde yıldızları asmayı düşünüyorum. Oğlum beğenmezse çıkarırız tülü
Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza
Yaaa işin esprisi de işte ben en kötüsünü düsüneyim ki olumlu olacaklar sürpriz olsun bana:))
İlla ki büyüklere ihtiyacım olacak ama işte ihtiyacım oldugunda sorayım onun dışında işime karışmasınlar ben de lohusa krizine girip dalmiyim onlara:)))
Çok tatlı bir plan oldu bence bu...
Bir de olaya kardeşini de dahil et yine.
Hani o magnet seçme bölümü çok iyiymiş.
İşte doğumgünü partisinde, "kardeşine göstereceğimiz fotoğraf çekelim." filan gibi.
Aslında baya kardeşi hayata sokma partisi olsun bu :)
Bebiş öncesi Kaan'ın bebişli yaşama başlama partisi :)
Geçen bebek bakım onarım da lohusa anayı çileden çıkaran kaynanayı püskürtme yolları diye bir yazı okumuştum... Denemekde fayda var, hazırlıksız yakalanmayalım
Selam annişler..
Doktora gittik geldik, oğluşumu gördük tam bir tosuncuk olmuş maşallah :) İri bi bebek olması dışında herşey normal dedi dr çalışabilir raporumu aldım..
Ultrasona göre 36. haftadaymışız ama dr um bu doğum tarihini etkilemez kesinlikle dedi. İnşallahta öle olur..
Göğüs ucu kremini sakın sürme şimdiden erken doğumu tetikler dedi, doğuma 1 hafta 10 gün kala sürsen yeter dedi..
Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah :)
"Bebiş öncesi Kaan'ın bebişli yaşama başlama partisi"
bak en çok bu kısmını sevdim cidden süper fikirler ortağa çıkıyor
bu konuyla ilgili planları da tamamlayalım çok güzel oldu
teşekkür ederim
Maşallah
Şimdi doktor onaylı bir görüşümüz var;
Memeleri doğumdan 10 gün önceye kadar uyarmıyoruz, krem sürmüyoruz, sıkmıyoruz.
Balkaymakcım bir de link ver ki blog sahibine haksızlık olmasın.
Evet konuştukça çok iyi fikirler çıkıyor gerçekten.
Üstelik birinci çocuğu bu duruma hazırlamak için bence çok güzel bir fikir oldu bu ya
ben bile heyecanlandım
Selam annişler..
Doktora gittik geldik, oğluşumu gördük tam bir tosuncuk olmuş maşallah :) İri bi bebek olması dışında herşey normal dedi dr çalışabilir raporumu aldım..
Ultrasona göre 36. haftadaymışız ama dr um bu doğum tarihini etkilemez kesinlikle dedi. İnşallahta öle olur..
Göğüs ucu kremini sakın sürme şimdiden erken doğumu tetikler dedi, doğuma 1 hafta 10 gün kala sürsen yeter dedi..
Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah :)
aminnnnn canm cok sevındım tombıs olsun bence ele gelmesı daha kolay oluo
Annemde öle diyor iyidir iri bebek iyidir diyor ama bakalım inşallah doğurmasıda kolay olur :)
bendebenım yıyenımden bılıorum toparlaktı ben hıc tutamazdım hemen aldım hıc korkmadım kolay oluo cok amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel gelelım doğum ısıne allah yardımcımız olsunkoaly olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?