2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Haha süper valla bütün taktikleri deniyicem kayınvalidemin üstünde

Maşallah maşallahhhh Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişlerinizi.bizede hayırlılısıyla nasip etsin inşallahhh

Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza

Allah bağışlasın canım.inşallah en kısa zamanda çıkarlar küvezden rabbim korusun sizi.

Hiç sorma onu yaaa ben de çok korkuyorum ama kayınvalidemden degil de kendi annemden:))
Kayınvalidem sağolsun bana sorar gibime geliyor bu tür şeyleri ki şimdiden işaret veriyorum ki yapmasınlar uygunsuz birşey. Benim korktugum konu tv izleme mevzusu. İşe başladığımda mecburen onlar bakacaklar eeee gün içinde de tv izliyolar. Nasıl dicem ki onlara tv izlemeyin 2 sene boyunca diye. Bakıcı bile tutsan tv yi ortadan kaldırmadan bunu başaramazsın ki.

Maşallah kuzucuğuna çok çok sevindim:))

Bazı maddelere resmen katıla katıla güldüm özelliklr de o süt konusunda hayal ederek okuyunca ayrıca krize girdim. Süperdi:)))))))))

Sonuçları aldım çok düşük.ferritin 0.3 çıktı.hemen kan serumu takalım diye dahiliyeye yönlendirdiler.tabi ben salya sümük ağlamaklı.bugün alerjı dozu verildi.1,5 saat sürdü.yarın tam doz verilecek.

Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza

canim bebeklerin.hayirli olsun ve gecmis olsn.en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz insallah

Süper tavsiyelermis okurken çok eğlendim keske uygulanabilir olsalarmis :) senin takı yastığı muhabbetinin benzerini yasiyorduk biz de kayinvalidemle bebek yataginin üstüne pamuk şilte yaptiralim diye ısrar ediyordu ben istemiyordum bugün doktoruma sordum o da kızına yaptırmış :$ çok şaşırdım duyunca büyüklerin sözünü dinleyin dedi güldü :) böylece ilk raundu kayinvalidem kazandı :)

Maşallah

Şimdi doktor onaylı bir görüşümüz var;
Memeleri doğumdan 10 gün önceye kadar uyarmıyoruz, krem sürmüyoruz, sıkmıyoruz.
Yaa benim artik sadece göğüs uçlarım kasiniyor elim hep orda kasimadan duramiyorum yani bolca kurcaliyorum memeleri :) cok erken gelmesin de 37. Haftada gelsin bebitom zaten cok bekletmesin bizi istiyorum :)) hatta istiyoruz :)

Canım demiri damardan alacaksın diye mi ağladın? İnsanların ne fena dertleri varken senin 7 gün içinde normale dönecek bir tedavin için ağlamaman bebeğini üzmemen gerek
Ben daha önce de yazmıştım. Hamile kalmadan önce tüm demir rezervlerimi doldurmuştum. 15 gün damardan aldım bende. İnan onun o iğrenç ilacından daha daha iyi bir fikir.

Haklısın damardan almadan korkmadım.o an duygusallık vurdu ağladım.

mart bebekleri ne kadar sabırsız çıktılar böyle :18: hergün birinin dogum haberini alır olduk :18: canım inş yakın zaman küvözden çıkar bebeklerin kucagına alırsın.. dualarımız hep sizinlee

Perde yıkamakta ne var ki diyorum tam; perdeleri ütülediniz mi?

Oh temiz temiz oturun. Çok severim derin temizliği. Ellerinize sağlık.

yaa hi öyle değil malesef, ütü istemese bile perdeleri yıkamak kolay da tekrar takması ölüm ,zulüm, bazı perdeleri ütülemek zorunda kaldım, bazıları kırışmadı ütüsüz astım. özellikle mutfak perdesini biraz yüksek dereceye atınca kırştı haliyle, ve benim perdelerim çok parçalı, bir de mutfak dolabı takımı vardı, ütüle ütüle mahvoldum teşekkür ederim, derin temizlik iyi bişrşey de çok zor, hele annenle daha da zor, hiç bir yeri beğenmiyor, her yeri pis görüyor :)))

Son düzenleme:

keske banada damardan verse o ılacı ıcmesem:S

gözün aydın tebrikler, inşallah bir an önce de çıkarlar küvözden alırısn kucağına, fazla kalacaklarını düşünmüyorum, maşallah kiloları güzelmiş, inşallah sütün bol bol olsun da bebeişlerine güç versin.

aynen öyle, ne kadar temiz olsa d abaşkasının kullandığı pompayı kullanmayı ben de istemem, çaresiz kalırsan o ayrı mesele ama bile bile lades demem doğğrusuç hastanedeki pompayı her kadın kullanıyor bence bu tip şeyler tırnak makası tarak gibi şahsa özel olmalı.

Kizlar kafayi yicem bu igneyi oldugumdan beri cocugumun harejetleri azaldi nabcam bilmiom ya kafayi yicem artik simdi tatli yedim yattim hic tepki yok.nabicam ben ,( sabah oynadi bi jac sefer acile mi gtsem

..

naptın girdin mi dooplere sonuç ne oldu, merak ettim ?

slm kızlar dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm herşey yolunda çok şükür kilomuz 1.475gr boyumuz 41cm olmuş haftamızla uyumlu çıktı dktr amcamız bi aksilik olmazsa martın 15 vehahut 20si arası sezeryanı yapıcaz dedi kontrolümüz 3 haftaya düştü bizden haberler böylehe bide oğluşum dönmüş doğum pozizyonunu almış

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün bebeğini cnm inşallah yakında küvezden çıkarda doya doya kucaklarsın meleğini sütün bol olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…