2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Haklısın damardan almadan korkmadım.o an duygusallık vurdu ağladım.

Korktuğun için demedim canım benim. Ben bebeğini boşyere üzdün diye üzüldüm. Yarım saat sürüyor 2 günde bir yapılıyor ohhh sonra mis gibi rezervlerin dolmuş oluyor. Sonrasında da bol kırmızı et,harnup pekmezi vb. Gıdalar tüketerek koruyabilirsin durumunu canım. Hiç merak etme.

Lomeli maşallah sana arkadaşım herkese teker teker cevap vermene bayılıyorum:)))

Ya benim iştahım çok çok açık ama şekerim var diyet yapıyorum çok zorlanıyorum rüyalarıma giriyo ya

Bencede sana izlemiyoruz deseler bile izlerler gibi geliyor, en azından kısık sesle ve bebeği ters tarafa çevirerek açsınlar bebişin izlemesin yeter belki böyle söyleince uygulayabilirler...

Kizlar mart anneleri merhaba ben geldim bugun doktra gittimacildeki doktorun beni korkutmasi sabaha kadar uyuyamadim bebegim ultrasonda cok az hareket etti nst normal kalp atisi vardi biliosunuz dopplerle bakti kendi doktorun allaha sukur herhangi bi sknti yok ama hep iki hafta onde giden kuzum artik haftasinda gidiyo gozukuo uzuldum acikcasi bu kullandigimiz ilaclar kasilma gidericiler igneler hep bebislerimizi etkilio allah onlari korusun ben baska bisey istemiyorum hareketleri suan normal cok sukur ama su iki gundur kendimi o kadar yiprattim ki bide simdi galiba idrar yoku enfeksiyonuda oldum yarin urologa gitcem dun acilde kasilmam dursundiye gene serum ve igne yaptikar ne yaptilar bilmiom ama umarim kotu bisey degildir cumlemeizin bebegi allha emnet dogum zamanlarimizi konusuruz isallah ve ben 5. GUnde bi gtcm artik .

kızlarr bebişler yavaş yavaş gelmeye basladı ben daha hastane cantasını hazırlamadım.kıyafetlerini yıkamadım bebbişin çunku odamız tam olarak gelmedı onu beklıorumkı yıkar utuler dolaba koyarım dıyee ama şimdide telaslandıımm gec mi kaldım diyee

Bende belli yerlerde sertleşme oluyor, dün eşim elini koydu o da hissetti. Sanki kafasını ya da dirseğini dayıyor gibi, biraz da tümsek oluyor o kısım ama 2-3 dakika sonra geçiyor.

Benim de sert çünkü bebiş dayanıyor sürekli.
Niye içeride suda daha rahat takılmıyor bilmiyorum...
Hep neredeyse karnımdan çıkacak gibi...

Bugün daha yumusaktı karnım ama sanırım büyüdüğü için çıkıntıları daha fazls hissediyorum ve artık tekmeden çok dönme hareketi hşssediyorum ben :)

Bencede sana izlemiyoruz deseler bile izlerler gibi geliyor, en azından kısık sesle ve bebeği ters tarafa çevirerek açsınlar bebişin izlemesin yeter belki böyle söyleince uygulayabilirler...
Biz de tv açmak istemiyoruz ama nasıl becericez bunu bakalım
yaaa ben evime başka kadın giirnce rahatsız oluyorum, nasıl kırcam bu zinziri bilmiorum
Ben de öyleydim canım ana gecen hafta bi gayret ayarladım birini yapamayıncs mecbur pencereler temizlendi haftsya da duvarları sildiricem sonrs rutin temizlik için yarım gün çağrıcam bu dönem ihtiyacımız var yardıma mevbu r

Çok çok tebrik ediyorum sağlıkla büyüt inşallah hersey yolunda mı

HERA da doğum yapmış mı tam okuyanadım hera eğer geldiyse bebğin seni de çok tebrik ediyorum Allah sağlkla büyütmeyi nasip etsin

Bu arada şeker annelere bi sorum olacak dşyet yapanlar boza serbest mi

benim kızımda 25 aylık ve okadar zorlanıyorumki kucağıma alamıyorum bebeğe bişey olur diye ve bana düşkün babasına asla gitmeyen kızım şimdi bana hiç gelmiyor akşama kadar işteyim eve geliyorum gel sarılayım diyorum yok.okadar zor büyüdüki sese karşı çok hassas bir yere misafirliğe gitsem sesten uyumaz ve hırçınlaşır sinirli olur kayınvalidemde bir kaç ayda bir gece kalıyoruz gece yarısı 2de uyumuyor diye arabaya atlayıp dödndüğümüzü bilirim büyük konuşmamak gerek çok zor büyüyorlar.bu haftasonu ilk defa kızımı anneme bıraktık sınav görevimiz vardı.mutfaga masa almam gerekiyor 2 yılda çarşıdaki mağazalar değişmiş yenileri açılmış 2 saat gezdik normalde asla bu kadar merveyle gezemeyiz huzursuzlanır herşeye şükür yeterki rabbim sağlık versin evlatlarımıza şimdi acilden geldik penisilin verdi 5 tane.
34+3gunluk bugun 19mayıs son adetim doktorum 2haftada onden gidiyor dedi hep yani.bilmiyorum artık
cnm sen zaten şubat annesiymişsin 23 şubat gözüküyor normal doğum tarihin

Aslında dediğinde haklısın tv ye sırtını çevirtmek en mantıklısı ama işte meraklı bebeklerrrr:))
O zamanlar bir gelsin de bakalım uyarılarımı yaparım bol bol. İşte senden büyük insanlara annelikle ilgili bişeyler söylediginde biz de çocuk büyüttük tepkilerine sinir oluyorum

Az az sık sık ye ve tarçının zararı var mıdır bilmiyorum ama tarcını suda kaynatıp iç şekeri müthiş dengeliyor göbüşdaşım.

Yapıyorum canım yapmam mı ama bebişlerimiz büyüdükte iştahımız dahamda açılıyor sanırım.2 aydır diyetteyim bi çok şey gözümde kalıyo valla

bende 9 aylıkken ve 21 aylıkken tatile gittik ikiside 18 saatlik yoldu 1 haftalık tatildi.asla kızımı bırakıp gidemem heralde.çarşıda kızım olmadan yemek bile yiyemiyorum ha nasıldı tatil dersen sırayla yaptık kahvaltıyı denizi gezerkende her ağladığında kucağımızda taşıdık yorulduk evet saatlerce nöbetleşe kucağımıza aldık ama kızımsız olamazdım.şimdi 2 aydır kucağıma mecbur kalmadıkça almıyorum son aylarda daha riskli

Arkadasim bence dogum yapacaginiz hastaneye sorun pompa olayini.cunku ilk dogumumda ben yanima pompa almamistim.hastanede vardi hemde baya profesyonel biseydi.nasil sut sagilacagini falan ogretmislerdi.bosuna yaninizda tasimayin.

bence pompa çok önemli.ben ilkinde ne acemilikler yasadım kızım emmedi 5 gün açlıktan devamlı uyumaya başladıki acile gittik mama verdiler o 5 gün kabus gibi gece gündüz emzirme çalışmaları kızımın inatla reddetmesi.mastit oldum ağrıdan duramaz oldum göğsümde süt dondu kanallar tıkandı hastaneye gidip hemşirelerden nasıl emzirebilirim emmiyor diye yardım istemeler hemşireninde emzirtememesi.halbuki doğum yaptığım hastanede pompa varmış bir Allahın kuluda al sütünü sağ demedi ben bebeklerin emmeme ihtimalini bile bilmiyordumki nerden sormak aklıma gelsin o acemilikle.her telefonda bebek emiyormu soruları gecem gündüzüm karıştı pompayı alana kadar.akşam vakti açık olan bir yerden elektrikli medela almış eşim o gün sütümü sağdım çocuk biraz açlığını giderdi kendine gelmeye başladı meme ucum çıktı ve yavaş yavaş emdi 21 ay emzirdim çok şükür

Son düzenleme:
Canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına aldığın zaman bu günlerin hepsini unutucaksın, o günlere odaklanmaya çalış, gerçi söylemesi kolay ben de zamanın azaldığını düşündükçe nefesim kesiliyor adrenalin seviyemi kontrol edemiyorum ama yapacak birşeyimiz yok tevekkülden başka....
Ben de hazırlamadım çanta annem hazırla deyip duruyor ama iş ciddiye binecek gibi geliyor hazırlaynca hazırlamak istemiyorum...

aynen, bırakında şimdi de biz büyütelim diceksin onlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…