Canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına aldığın zaman bu günlerin hepsini unutucaksın, o günlere odaklanmaya çalış, gerçi söylemesi kolay ben de zamanın azaldığını düşündükçe nefesim kesiliyor adrenalin seviyemi kontrol edemiyorum ama yapacak birşeyimiz yok tevekkülden başka....
Ben de hazırlamadım çanta annem hazırla deyip duruyor ama iş ciddiye binecek gibi geliyor hazırlaynca hazırlamak istemiyorum...
aynen, bırakında şimdi de biz büyütelim diceksin onlara
Canim saol ama cok stresli oluyor onsan ben ona kiyamiyorum aslinda onun icin yapilio bu kadar islem falan filan benae aanki pna zarari oluomus gbi hissediyom bogazimdan gecen her lokma kanimdan gecen her ilacin ona gittogini bilmko kucucuk bedene kiyamiyorum anlamio kimse iste neyse sagsalim gelsin isallah)
Aslında dediğinde haklısın tv ye sırtını çevirtmek en mantıklısı ama işte meraklı bebeklerrrr:))
O zamanlar bir gelsin de bakalım uyarılarımı yaparım bol bol. İşte senden büyük insanlara annelikle ilgili bişeyler söylediginde biz de çocuk büyüttük tepkilerine sinir oluyorum
canım doktorun söylediği şimdi çalışabilir raporunu veriyorum
ama siz isterseniz eğer sağlık ocağından falan hamilelik dışında başka
birşey için rapor alabiliyorsanız genellikle kkb uygun gribal enfeksiyon
dönemi de olduğu için alabilirsiniz çalışabilir raporunuzu etkilemiyor
bana böyle söyledi
birde doğumsonrası 8+5 yani en fazla 13 hafta çalışamaz raporu
alabiliyormuşuz emel de geçen haftalarda hatta sgk da çalışan
biri ile bu konuyu konuşmuştu diye hatırlıyorum
Anlıyorum cnm bende bir gripten birde idrarda bakteri yüzünden iki kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok ağladım ilk başta kaç doktora sordum toplamda 5-6 olmuştur önüme gelen her doktora sordum sordurttum bir yerde de onlara güvenmek zorundayız, önce Allah'a sonra Dr lara emanet bebişler, gönlünü ferah tutmaya çalış...
hele bir dogsun tutarda bakarda altınıda alır başkasının bebeğini almıyor olabilir ama kendi bebeği illaki yapar tecrübe konusuyoragzından bal damlıo lovelı ınsallah yenı bebk tutamıo bızımkıdeamaa bende umutlluyum kendı bebegı olunca tutar bakar dıye ama hayatta altını fılan alamaz tabı
kızlar bebin sarılık olmaması için yapılacak bişeyler var mı? bi kaç kişiden duymuştum dogumdan önce kayısı suyu iç birde bebek dogdugunda salatalık suyu az ver demişlerdi var mı sizinde bildiginiz
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza
Hımm park yatak hangi marka ve ne kadara almıştın cnm??
yaaa ben evime başka kadın giirnce rahatsız oluyorum, nasıl kırcam bu zinziri bilmiorum
kızlar doğum çanyanızı hazırladınız mı daha erken mi?
Sonuçları aldım çok düşük.ferritin 0.3 çıktı.hemen kan serumu takalım diye dahiliyeye yönlendirdiler.tabi ben salya sümük ağlamaklı.bugün alerjı dozu verildi.1,5 saat sürdü.yarın tam doz verilecek.
doğuma hazırlık tam gaz devam ediyor, ben öyle süsle püsle ilgilenmiyorum, ilgilenmek istiyorum da ilgilenemiyorum erken doğum korkum nedeni ile, kaç gündür annemle perdeleri yıkıyoruz hala bitmedi :111: bizi en zorlayacak yer mutfaktı, korka korka girdik ama sağolsun annem çoğunu halletti, dolapları boşalttık sildik, buzdolabını hallettik, perdeleri yıkadık ütüledik, camları sildik, ama çoğul konuşuyorum da çoğunu annem tek başına yaptımutfağı da bitirdikten sonra son odamız yatak odasına geçeceğiz, ve sonra evin dip temizliğini bitirmiş olacağız
Ayy canim aglama .bu serumlar hemencecik yukseltirmis elimin ici sapsaridi benim heo simdi kizariyor .korkma artik bisiycik olmaz.amelyatta baskasindan kan almaktansa .oncesi serumla alalim daha iyi canim .umarim saglikla atlatiriz serumlu günleri kac gune bir verilecek seninki benimki 3 gune bir .bittiginde tekrar olcum yapilacak
Korktuğun için demedim canım benim. Ben bebeğini boşyere üzdün diye üzüldüm. Yarım saat sürüyor 2 günde bir yapılıyor ohhh sonra mis gibi rezervlerin dolmuş oluyor. Sonrasında da bol kırmızı et,harnup pekmezi vb. Gıdalar tüketerek koruyabilirsin durumunu canım. Hiç merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?