2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim saol ama cok stresli oluyor onsan ben ona kiyamiyorum aslinda onun icin yapilio bu kadar islem falan filan benae aanki pna zarari oluomus gbi hissediyom bogazimdan gecen her lokma kanimdan gecen her ilacin ona gittogini bilmko kucucuk bedene kiyamiyorum anlamio kimse iste neyse sagsalim gelsin isallah )

Anlıyorum cnm bende bir gripten birde idrarda bakteri yüzünden iki kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok ağladım ilk başta kaç doktora sordum toplamda 5-6 olmuştur önüme gelen her doktora sordum sordurttum bir yerde de onlara güvenmek zorundayız, önce Allah'a sonra Dr lara emanet bebişler, gönlünü ferah tutmaya çalış...

o tepkilere ben de sinir oluyorum ya.. tamam siz büyüttünüz ama sıra bizde bırakın simdi biz tecrube edelim

cnm ben memurum (8+5)hafta+11 gün aktardım erken doğum yaptım yanmadı

Ben saysam sana 4 5 kere monurol 4 5 kere fitil bi kere subrax antibiuotik lullandim kac doktora sordum bende zarari yok diyo faydasida olmadi cunku ben de ne akinti ne odrar iltihabi bitmedi ee bide ustune erken dogum twhlikesi yuUnden serumlar kasilma onleyici ilaclarlar ciger glistirici agri kesici progestan ya istr bu kadar ilac korkutuyor beni iclerinde en masumi serum galiba

agzından bal damlıo lovelı ınsallah yenı bebk tutamıo bızımkıdeamaa bende umutlluyum kendı bebegı olunca tutar bakar dıye ama hayatta altını fılan alamaz tabı
hele bir dogsun tutarda bakarda altınıda alır başkasının bebeğini almıyor olabilir ama kendi bebeği illaki yapar tecrübe konusuyor

bizim emme sorunumuz oldu baya sıkıntılı geçti ilk günlerimiz evde annem kayınvalidem bebek emmeyince şekerli su verdiler 1 fincandan kaşıkla ben karsı çıktım ilk 6 ay anne sütü kuralından dolayı neyseki sarılık olmadı .emmiyorsa mama vermek daha mantıklı.umarım bebekler emer hiçbirine gerek kalmaz

cnm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun sanada geçmiş olsun sütün bol olsun inşallah

Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza

hsst hatırladım yazışmıştık ilk aylarda benim mol gebelik şüphem vardı maşallah ikizlerin dogmus Allah analı babalı büyütsün cnm

sürekli takip ediyordum ama bi türlü yazamadım dr rapor vermesi sonucundaartık evdeyim 31mart doğum tarihimiz doğum yapanlar bile var baya yaklaştı zaman ve baya eksiği olan biri olarak telaştayım

Merhaba kızlar pek giremiyorum bu aralar hastalıktan anca açıldı gözüm. Çok zormuş griple mücadele etmek bugün ağda işimi hallettim mecburen yarın doktor kontrolüm var bundan sonra inşallah Allah kısmet ederse 3 hafta sonra giderim herhalde. Bide en son Kaş bıyık saç kesimi falan tabi herşey yolunda giderse . Hepimiz için hayırlısı olsun

Gözünüz aydın kızlar hayırlı ömürlü olsun evlatlarınız Allah tez zamanda kollarınıza almayı nasip etsin inşallah

Hımm park yatak hangi marka ve ne kadara almıştın cnm??

krafttan aldık park yatağı ben netten beğenmiştim eşim gidip almıştı benim bulunduğum yerde yoktu. fiyatı konusunda bi bilgim yok. ama görünüşü filan beğendim. odasını yapana kadar beni idare eder diye düşünüyorum

yaaa ben evime başka kadın giirnce rahatsız oluyorum, nasıl kırcam bu zinziri bilmiorum

Aynen canım bende öyleyim, hastayım diye annecim geldi ama inanır mısın o dahil başkasının kendi işlerimi yapmasından çok rahatsız oluyorum hemen müdahale edesim geliyo ama mecbur kalınca insan herşeyi kabulleniyo

Bayadır siteye girememiştim ne kadar çok yazı olmuş :)))) hatta şifremi bile hatırlamakta güçlük çektim :)))

Hanımlar bu aşadaki hamilelik takvimdeki haftam niye fazla çıkıyor mart 18 de doğumum var ama 30 haftalığım burda fazla görünüyor hep siiznkide öylemi ....

kızlar doğum çanyanızı hazırladınız mı daha erken mi?

Canım ben çantamı pardon doğum valizimi desem daha iyi olur :))) hazırladım ama bir iki eksiğimiz daha var bez ve her ihtimale karşı biberon,mama,göğüs kalkanımız eksik onlarıda haftaya tamamlıcam kısmetse :))) bütün cicişlerimizi yıkayıp üteleyip koydum çekçekli valizimize ancak aldı zaten hem pijama tk. gecelik çamaşır sabahlık derken yer kalmadı...ve birde iricene kol çantam vardı onada pedlerimi vs. koydum son olarak ta bütün tahlil test vs...hastanede ne yaptırdıydam gebeliğimin başından beri hepsini dosyalayıp çantama atarım ne olur ne olmaz :))) başkada aklıma bir şey gelmiyooo varsa hatırlatın lütfen :)))

Ayy canim aglama .bu serumlar hemencecik yukseltirmis elimin ici sapsaridi benim heo simdi kizariyor .korkma artik bisiycik olmaz.amelyatta baskasindan kan almaktansa .oncesi serumla alalim daha iyi canim .umarim saglikla atlatiriz serumlu günleri kac gune bir verilecek seninki benimki 3 gune bir .bittiginde tekrar olcum yapilacak

Ahhh Ahhh anneler olmasa ne yapardık dime? geçtiğimiz bütün hafta annem bendeydi daha öncede ara ara gelip yemek temizlik yapıp gidiyordu.geçen hafta sağolsun temizliği toptan bitirdi bana sadece günlük temizlikler kaldı.pimapenleri cifledi,mutfağı baştan aşayağıya ben dr..kontrulümdeyken temizlemiş ince işlerin hepsini yapmış...gelir gelmez uzanıp yattım kalktığımda koca bir tencere sarma yapmış Allah razı olsun ondan..aynı semtte bile oturmuyoruz kız kardeşimde hamile ve erken doğum tehlikesi var bende oda mutfağa giremiyoruz yemek yapmaya (( kocalarımız bıktı dışardan yemekten bizde bıktık açıkcası annem gelince 4-5 tencere yemek yapıp dolaba bırakıp gidiyor kendi evine oraya temzilik yemek yapıp geçiyor kız kardeşime offfff kadın perişan oluyor resmen şimdide grip oldu yatıyor evinde ((( aslına sorarsanız ben bile annemden bu performansı beklemezdim sevgisini belli etmeyen çocuklarını hep eleştiren hiç bir şeyi beyenmeyen anne tiplerindendir de kendisi sağolsun

Toplam 3 gün ,her gün 1 tane.bugün yarım serum allerjı dozu verildi.sen de 3 gün de 1 tane.bana hergün 1 tane.acaba tehlikeli olur mu?evet ameliyatta çok korkuyorum,ya yükselmezse diye.

Yok benim ki hergün verilecek.toplam 3 gün.bir de 5 saat sürecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…