kızlar şu an çok keyifliyim, keçeden bebime magnetler yapıodum ya bugünde kapı süsüne başladım,magnetlerin yarısından fazlasını tamamladım keçem kalmadığından diğer yarısınıda haftasonu başlicam işyerine taşıdım resmen malzameleri öğe arasında ve boş vakitlerde yapıym diye birde hamiletyim ya kimse bişe demiyo bende iyice saldım işi gücü amirlerden biri görse yandım neyse hepsii bitince foto eklemek için sabırsızlanıyorum ama yinede sizenetten aldığım örnekleri eklicem
Eki Görüntüle 935513 işte bu modeli yapıyorum daha önce iki yaptığım iki örneği eklemiştim zaten bunlar Eki Görüntüle 935518 bunları bir de böyle keselicem ve etiketlicem Eki Görüntüle 935519 ayrıca bende balkaymağın yaptığı bebekl arabası süslerinden de yaptım, şimdide kapı süsüsünün yıldızlarını yapıyorum Eki Görüntüle 935521 benim yıldızlarım sarı amaçok hoşuma gidiyor bunları yapmak ve uğraşmak bir an önce bitseler son halini görmek için sabırsızlanıyorum, dikmesi içini doldurması fln biraz zaman alıyo ama oldun bebişim için herşey ayrıca dışardan yaptırtıp bir sürü para vermeye hiç gerek yok ben tüm malzemeleri 18.5 tl'ye aldım, bir kaç eksiğim kaldı onlarıda en fazla o fiyata alsam 72 bebek magneti ve bir kapı süsü 35 40 tl'ye gelcek istifa edip magnet yapıına mı başlasam napsam
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
günaydın kızlar...
2 gün önce sağşıl ocağında kan tahlili yaptılar. Değerler yerlerde. Demirim çok düşükmüş. Şeker 67 çıktı :S çok düşük dedi doktor. bide cok azda olsa enfeksiyon çıkmış. saat 2 de doktoruma randevu aldım. Meraktan ölüyorum. Ya bebeğim gelişmediyse diye cok korkuyorum yaa :)
merhaba kızlar bugun tam bihafta oldu hastaneden kendi istegimle cıkalı 2gun yattım sancım var diye serumla ve nidilat başlamıştılar carsambad yatırıyolardı gecen hafta ama ben o pskolojiye dayanamayıp imza atıp cıkmıstım 2gundur yine sancım vardı bugun gittim kendi özel doktoruma 34+3uz bugun pazar 35olucaz insalllah.sancım cıktı dunden beride hareketlerinde azalma hissettim boynuna kordon dolanmış ama gevşekmiş hani ondanmıdır diye dusundu renkli dopplere girdim yine kordon sıkmışmı çokmu dolanmış acaba hareketi ondan mı sebep yavaşladı baktı dopplerdede bir tur donmuş ama gevsek gozukuyo ondan degildir dedi hareketlerini say bugun 10az olursa gel sezeryana alalım dedi gayet normal bi sekilde sıkıntı olmaz dogsa dedi.ben yine guvenemeyip devlet hast gittim oradada sancı cıktı 2kere 1saat arayla nstye baglandım 2sindede cıktı sancım.yatırıcaz dedi onlarda 37haftanda olsa bu sancı dogsun deriz diyo ama suan altta acılman yoksa sancının olması bişey degiştirmez dedi gozetim altında tutmak istiyolar allah korusun nstye baglıcaklar ara ara bebegin kalp atımında bi sıkıntı olursa alırız sezeryana diyo ama normalse dursun sancılar diye ilaç yani şu nidilat ve boş seum o nidilatın yan etkisi çok bugun hala devam ediyo bırakalı bir hafta oldu elde ayakta yanma gece terleme şişligi anlatamam bu arada serviste yer yoktu nst odasında kalcaktım dedim bari yarın gelim yatim dedim yarın goztepe ssk kadın dogum bolumune yatıcam yine ve moral diye bişey yok stres sıkıntı tek başına yanlızlık lutfen daha giremem bol bol dua edin dogucaksada kuveze girmesin saglıklı dogsun nebilim işte aklım çok karısık dogmıcaksada 37ye kadar durabilse hakkımızda hayırlısı bilmiyorum rabbim yardım etsin hepimize acil sifa versin.
günaydın göbekdaşlarım güzel bir gün olsun kötü hiçbirşeyin olmaması dileğiyle
"Bebiş öncesi Kaan'ın bebişli yaşama başlama partisi"
bak en çok bu kısmını sevdim cidden süper fikirler ortağa çıkıyor
bu konuyla ilgili planları da tamamlayalım çok güzel oldu
teşekkür ederim
Yok benim ki hergün verilecek.toplam 3 gün.bir de 5 saat sürecekmiş.
günaydın kızlar...
2 gün önce sağşıl ocağında kan tahlili yaptılar. Değerler yerlerde. Demirim çok düşükmüş. Şeker 67 çıktı :S çok düşük dedi doktor. bide cok azda olsa enfeksiyon çıkmış. saat 2 de doktoruma randevu aldım. Meraktan ölüyorum. Ya bebeğim gelişmediyse diye cok korkuyorum yaa :)
Aslında dediğinde haklısın tv ye sırtını çevirtmek en mantıklısı ama işte meraklı bebeklerrrr:))
O zamanlar bir gelsin de bakalım uyarılarımı yaparım bol bol. İşte senden büyük insanlara annelikle ilgili bişeyler söylediginde biz de çocuk büyüttük tepkilerine sinir oluyorum
Günaydın canım,
Ben hastaneden eve döner dönmez "Işık'ın abla olma partisi" yapmayı planlıyorum. Ona cicili biçili kıyafetler alıp, onun yatağını filan süsleyeceğim. Hatta pasta ve mum üfleme olayı da olacak. Bilmiyorum işe yarayacak mı, ama öyle sıradan bir karşılaşma olsun istemiyorum kardeşiyle.
günaydın kızlar...
günaydın göbekdaşlarım güzel bir gün olsun kötü hiçbirşeyin olmaması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?