2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Eline sağlık harika olmuşlar :))) bende bebeğimin mevlütü için netten bulduğum bir mağnet yaptım.minik minik patikler ördüm 80 tane kadar mavi ve sarı içinede tülle sardığım lavantaları yerleştirdim üzerinide kurdela ve incilerle süsledim arkasınada mıknatıs yapıştırdım görenler çok beyendi :)) evde sepetlerim vardı 3 tane boy boy hepsini mavi kurdela ve tüllerle süsledim süper oldular en minik sepetime de çarşıdan aldığım minik mavi tül keselere renkli dırajeler koyup öyle dağıtmayı düşünüyorum ayrca çikolatamız içinde süslü çikolata kutumuzda var :) orta boy sepetimize yaptıklarımızın bir kısmını koyup hastaneye götürcez ziyeretçiler ve hemşireler için kısmetse böyle düşündüm ben :))) ha bir tek eksiğimiz yaptığım süslerin üzerine isim kağıdı zımbalamak kaldı onuda nereden teymn edicem açıkcası bilmiyorum :S

Masallah sizlere yaaa benim.ole pek el becerim yoktur sıkıntı dan patlıcam oyalancak bisiler istiyorum ama malesef

Canim gecmis olsun anlayamadim dogummu yaptin yoksa sasirdim daha oncesini okuyamadim iyisindir insallah sende bebeginde tansiyon ve protein dedin o dikkatimi cekti bendede tansiyon var ve dun tahlil yaptirdim idrarda protein kaçagi var yani preeklampsi dedi doktor hamilelik zehirlenmesi yaziyor 5 gunluk antibiyotik verdi icip tekrar tahlil yapicaklar oyuzdenmi erken aldilar bebegini

Selamlar bende mart annesi olcaktim ama olamadim kizlarim sabirsiz ciktilar gectigimiz hafta 8ocakta 32+2iken dogum yaptim kuvezdeler ufaciklar birisi 1670 digeri 1620 gr dogdular cok sukurhersey yolunda gidiyor dualarinizi bekliyorum darisi basiniza

hayırlı olsun canım. Üçünüze de sağlıklı mutlu huzurlu zamanlar diliyorum.

günaydın kızlar...

2 gün önce sağşıl ocağında kan tahlili yaptılar. Değerler yerlerde. Demirim çok düşükmüş. Şeker 67 çıktı :S çok düşük dedi doktor. bide cok azda olsa enfeksiyon çıkmış. saat 2 de doktoruma randevu aldım. Meraktan ölüyorum. Ya bebeğim gelişmediyse diye cok korkuyorum yaa :)

Dualarımız sizinle. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Güle güle büyüt bebişini.

canım güzel haberlerle gelirsin inşallah dur bakalım şimdiden moralini bozma

sende bebeğinde çok iyi olacaksınız. sen harika bir anne olacaksın. Ara sıra bizlere haber ver. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Biz çok şanslıyız burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyoruz biz iyi düşünüyoruz sende öyle yap...

Günaydın canım,
Ben hastaneden eve döner dönmez "Işık'ın abla olma partisi" yapmayı planlıyorum. Ona cicili biçili kıyafetler alıp, onun yatağını filan süsleyeceğim. Hatta pasta ve mum üfleme olayı da olacak. Bilmiyorum işe yarayacak mı, ama öyle sıradan bir karşılaşma olsun istemiyorum kardeşiyle.

Yok benim ki hergün verilecek.toplam 3 gün.bir de 5 saat sürecekmiş.

ohhh 5 saat yatışşş ne güzelll :)))
şaka bir yana inan bana 3 gün sonra kendindeki farkı görünce iyi ki damardan almışım diceksin.
Çünkü şuan kendini çok halsiz,unutkan hissediyorsun dimi? Demiri damardan aldıktan sonra daha zinde hissedeceksin kendini bak emel söyledi dersin :))

(Bir annaanne formatında söylemler geliyor az sonraaaa )

Sen işten ayrıldıktan sonra öğlene kadar uyu bebeğin tüm rezervlerini yesin bitirsin,su içme öğlene kadar sonra da değerlerim düşmüş de. seni falakaya yatırmak lazım :))))
Bebeğin gelişmiştir merak etme canım sadece sendekileri tüketmiş.

Aynen canım. Eskiden insanların bir şeyler öğrenebilmek için ellerindeki tek bilgi kaynağı etraflarındaki büyüklermiş. Bu nedenle dün akşam annem ile yanı konuşmayı yaptım. Ben her gün kaç tane doktor kaç tane psikolog okuyorum ve kararlarımı onların uyarılarına göre veriyorum. Neden bunu anlamak istemiyorsun, artık işler eskisi gibi değil. dedim.
Şöyle bir sıkıntı oluyor genelde, örneğin kızım 20 aylık ve artık sütünü biberondan değil bardaktan içmesi gerekiyor. Artık biberon uygulamasını bırakacağımızı bardağa geçeceğimizi söylediğimde, nedense ayrıca annemi ikna etmem gerekiyor. Ben kaç tane çocuk büyüttüm. Siz 3 yaşına kadar kullandınız bir şey olmadı falan gibi cümleler ile karşılaşıyorum.
Ayyy dilime vurdu sabah sabah

ahhh ilklerden bir sorun yok da ikinciler de işin içine girince

hepten durumlar karışıyor ister istemez

günaydın canım...demir için ilaç kullanmıyor msuun?

Tatlı göbişlerrrrr günaydınnnnn
Bugün ne yapalım? Nelerden bahsedelim?
Bu arada ben bebişin eşyalarını aldığım bebek bakım çantasına koymayı, kendi eşyalarımızı da minik bavula koymayı planlıyorum hastane için.

günaydın göbekdaşlarım güzel bir gün olsun kötü hiçbirşeyin olmaması dileğiyle

günaydın tatlı göbüşdaş. İnşallah güzel bir gün olur.

Ben dün sinirimden biraz ağladım. ama bugün iyiyim. Eşim işe gitmişti ben de dün temizlik yapayım az dedim. Sadece etrafı süpürüp silicem bir de banyoyu temizlicem bu kadar yani. 10 dk iş yapıp yarım saat dinlendim bel ağrılarım ve bacaklarıma binen baskıdan dolayı.kendimi o kadar güçsüz hissettim ki gecenin köründe de eşimi arayıp ağladım ben fiziken bu kadar güçsüz olmak istemiyorum diye hıçkıra hıçkıra.
Bir yandan gülüyor bana bir yandan da teselli vermeye çalışıyor çok normal bunlar 7.5 aylık hamilesin. artık gücünün olmaması gayet normal. Sen bırak ben yaparım falan. Sonra dedim ki o kızın doğsun beni böyle yaşlılar gibi kolu bacağı ağrıyan teyzeler gibi yaptığı için çok pis ısırıcam dedim iç çeke çeke:))

Artık çaresizlik diz boyu Allah başka dert vermesin ama hakikaten yaşım 29 ama şuan hissettiğim 60 yani fiziken. Ruhen daha iyiyim çok şükür:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…