2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim daha birinci bebeğim ama burda konuştuğumuz doğrultuda, kısmet olur da başka kardeşleri olursa;
Abla olma partisi, abi olma partisi bana çok mantıklı geldi. Aklımın hep bir köşesinde olacak.

benim oğluma da 3,5 yaşına kadar anane baktı ve sadece tv dışında hiç karışmadım
çünkü sabahtan akşama kadar ikisi birlikteler evet bazı şeyler için belki biraz geç kalınmış
olabilir ama erkenden öğrendiği ya da alışkanlık edindiğide şeyler var
çok şükür annemi de özellikle uyarmam gereken ekstra durumlar olmadı hep en kötüsünü düşündüm
başkasının elinde olacağına annem bakıyor ve gözü gibi baktığına da emindim
bu yüzden boşver bakıcı elinde olacağına annelerimiz baksın

maşallah cnm sende baya bi uğraşmışsın, ama çok keyifli oluyo dimi bebi için birşeyler yapmak, ben normalde pek sabırlı değilimdir böyle el işleri knusunda en başta korkarak aldım malzemeleri, hatta eksik aldım dedim eğer sıkılırsam hazır alırım diye ama şimdi çok mutlu oluyorum ortaya güzel şeyler çıktıkça,ya işte herkesin uğraşı farklı kimi örgü örebiliyo bebeği için kimi sabun yapıo(emel sevgiler ) kimi sağlığına çok dikkat ediyo,herkesten daha çok, bizde elimizden geldiğince böyle süsler bişiler fln, herşey bebiler için

Benim daha birinci bebeğim ama burda konuştuğumuz doğrultuda, kısmet olur da başka kardeşleri olursa;
Abla olma partisi, abi olma partisi bana çok mantıklı geldi. Aklımın hep bir köşesinde olacak.

Schaqa sende beğendiysen doğru yoldayız diye düşünüyorum

Çok sagol canım bi bakayım netten:)) canım bi de ben de çok halsizlik ve hemen yorulma oluyor sen de de oluyor mu acaba kansızlık var ondan mıdır

olabilir cnm, benimde yirmidokuzdan sonra başladı biraz çabuk yorulmalarım, ama normal artık bebiler büyüor ağırlaşıyo onları taşımak zorlaşıyo,nefes alış verişler zorlaşıyo, benim kan değerlerim normal çıktı cnm 12.6 çıktı 29. haftamda, yani kansızlık olmasa da yorgunluk olabilir, ama sen yinede iyi bi takio et kendini başka bişi çıkmasın allah korusun dr.una bi danış istersen

ben kendiminkileri senin gibi küçük bir bavulumuz vardı ona koymayı planlıyorum
bebeğinkiler henüz ananeden gelmediği için hazır değil sadece onun için hazırladığım
bakım çantasına da evden koyulabilecekler ayarlandı henüz koyulmadı hiçbiri

bunu bende dile getiriyorum malesef hamilelikten önce 2 saatte evi siler süpürürdüm şimdi bırak süpürmeyi
neredeyse parça parça siliyorum bir yemek yapıyorum amann allahım sanki dünya iş yapmışım gibi kendimi
zor toparlıyorum

sıradışı kesinlikle abla/abiye özel düşünceler

gunaydın....
ılk bebe kac yasında genıc??

hastaneye ılk bebeyı goturmeyı dusunuyormusunuz?

ilki 4,5 yaşında ama hastaneye götürme durumu için ortalama verebileceğim cevap

eğer sancı gece gelirse kesinlikle hayır onu babaneye bırakacağım doğum gerçekleştikten

sonra şimdilik nasıl olacağı belli olmadığı için kesinlikle spontane gerçekleşecek durum

eğer sezaryan olursa ilk gün gelmesini istemiyorum beni o halde görmesin kesinlikle

ama normal olur da kendimi iyi hissedersem onunda yanımda olmasını isterim tabii

gündüz sancı gelirse falan da okulda olacağı için çok da sıkıntı değil

bakalım dediğim gibi tamamen spontane gelişecek durum

birde ben oğlumla konuştum ona anlatıyorum zamanı gelince geleceğini

doktor kontrollerine de götürüyoruz kardeşini görüyor onunla konuşuyor hatta ona

noel babanın getirdiği hediyelerini falan anlatıyor ki doktorumuz sağolsun anlayışlı

kaana da anlatıyor onu da dahil ediyor konuşmalara kontrollerde

evde de zaten kendisi isterse eli karnımda konuşuyor kardeşi ile anlatıyor

o da abisine cevap veriyor tekme atıyor yani hamilelik sürecinde sürekli

paylaşım içindeyiz

ahahhahahaa çok güldüm sabah sabah en kıl olduğum şeyde biraz büyüsün bizde kalır mevzusudur,

sabah sabah yorumuna çok güldüm bende sinir oluyorum kaplumbağa hızındaki yürüyüşlerime mutfaktan bi bardak suyu 10 dakkada getirebiliyorum şimdiden böyleyiz son günlerimizde napıcaz bilmiyom

gunaydın....
ılk bebe kac yasında genıc??

hastaneye ılk bebeyı goturmeyı dusunuyormusunuz?
ben götürmeyi düşünmüyorum beni ameliyattan yarı baygın çıkmış halimle görmesini istemem çocuk haliyle annemi hasta ettin diye kardeşine karşı olumsuz düşünceye kapılabilir şimdiden biz babanla kardeşini almaya gidince sen babannenle evde hazırlıklar yapıcaksın sana oyuncaklar getircek geldiği yerden diye söylüyorum alıştırma yapıyorum

bende senın gıbı dusunuyorum cnm
ılk gun eger kotu olursam hıc benı o halde gormesın benımkı mecburi sezeryan zaten
ama 2. gun gelsın yanıma bız daha hıc ayrı kalmadık..
bızımkıde sımdılık sevıyor ama ne oldugunu bılmıyor daha kucuk oyuzden kıskanır gıbıme gelıyor

gunaydınnn;

ah emelcım en tatlı yorgunlugun bu olsun:) sooon 1 ay sonra hıcbırseycıgın kalmıyacak bak nasıl kosturcaz hepımız:)
yaa bnm sorunum tuvalet:) aman allahım zırt pırt wc arıyorum nefret ettım artık wc ye gıtmektennn

gunaydin kizlar gecmisi tam okuyamadim ama baktigim kadariyla bayagi bi kaynatmisiniz..

dun gordum kizimi.. yeni doktorumu cok sevdim. gereksiz gulumsemiyo ve guven veriyo. harikaydi her konuda anlastik. emelcim sinuna kadar bekleyecegiz bebisimi..uzun bacakli bi kizim varmis.. kalsiyum hapina basladik. 29+6 da kizim 1650 gr 40 cm. nasil sizce sizinkildr nasildi.. ayh icim icime sigmiyo cok mutlu oldum ben yaaa... bide devlet hastanesine gittim. mesai disinda almiyorlarmis. normal dogum hemen olacaksa aliyorlarmis. sezeryan yapmiyorlarrmis ilk bebegi genelde kabul etmiyorlarmis.. guldum bayagi hicbi turlu beni almiyosunuz yani dedim evet dedi. trajikomik...bu gunler tomrisin emzirme notlaroni okuyoum. emzirme kampina gircem kesinlikle..

Kızlar benim durumumda olanlar bişey desin ya moralim çok bozuluyor. 3 gün önce insüline başladı dahiliyeci sabah öğlen akşam yemek öncesi vuruyorum iğneleri bunu yazmıştım zaten.öğlen akşamda sıkıntı yok ama sabahları 1.saat hep 148-142 civarı seyrediyor yani ben anlamıyorum insülinden önce sadece diyet yaptığım dönemde 130 lara düştüğü de oldu ama şimdi 1.saatte hiç inmedi 140 ın altına yani günde 3 kere iğne 9 kere parmak del kan al yarı aç gez diyete uy hala düşmesin hala düşmesin üzülüyorum ...

Hayırlı olsun yeni doktorun codulucummm.
Bebişin de bizimkinin o döneminden 100 gr fazla maşallah.
Kalsiyum hapını gece yatmadan önce içiyorum ben, doktor öyle dedi.
Tomris çok harika bir insan ya.
Yazıların hepsini print edip başucumuzda filan bulunduralım :)

senin planlı olduğu için daha rahat hareket edebilirsin tatlım
şanslısın bu konuda

prensese

Yarencim bence bu tarz ciddi konular için biz ne desek de yeterli olmaz.
Senin içine sinmeye bir durum var bu sebepten de ya kendi doktorunla konuş ya da başka bir doktora daha görün.

Günaydın canım.. Bende aynı şeyi düşünüyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…