2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yarencim bence bu tarz ciddi konular için biz ne desek de yeterli olmaz.
Senin içine sinmeye bir durum var bu sebepten de ya kendi doktorunla konuş ya da başka bir doktora daha görün.

Ptesi kontrolüm var zaten gidicem de burdaki aynı durumda olan arkadaşlardan da fikir almak istedim.

Hanımlar bu aşadaki hamilelik takvimdeki haftam niye fazla çıkıyor mart 18 de doğumum var ama 30 haftalığım burda fazla görünüyor hep siiznkide öylemi ....

Canım haftan doğru 32 haftalık demiyor 32. Haftanın içindesin diyor, BDT ye göre 31 i bitirmiş olman gerekir, benim 22 mart ve sanırım yarın 31 bitecek 32 ye gircez, tabi ki geç döllenme gibi bir durum varsa o ayrı, benim erken döllenme oldu, ama yinede bir hafta geriden sayıyorum aslında 32 bitiyo ve 33 e giriyor olmalıyım döllenme tarihime göre, inşallah kafanı karıştırmamışımdır....

Toplam 3 gün ,her gün 1 tane.bugün yarım serum allerjı dozu verildi.sen de 3 gün de 1 tane.bana hergün 1 tane.acaba tehlikeli olur mu?evet ameliyatta çok korkuyorum,ya yükselmezse diye.

Seninki arka arkaya demekki.birde senin ferritin sevyen baya dusukmus ondan arka arkaya dir.bende bugun aksam ustu gidecem yine 3.serumum olacak.yarim saatte bitiyor benimki.doktor oyle yaptir dedi. Arkasinada b12 ignesi oluyorum oda dusuk benim .

cnm benim seni çok iyi anlıyorum aynısını birgün önce ben yaşadım ben iş çıkışı anneme gidiyorum bizim ev biraz soğuk ısıtamadık
bir türlü annemlerdede soba olduğu için kızım yatana kadar oradayım sonra eve gidiyoruz haliyle annem çok koruluyo gittiğimde
yemek hazır bir sofra kurulmasına yardım ediyorum birde bulaşık çay kadın zaten kime yetişeyim diye helak oluyo sadece bu
saydıklarımı yaptım makina doldu geri kalanını yıkayayım dedim annem normalde bırakmaz bana ama şekeri tavan yapmış yatıyo
hem yıkadım hem ağladım belime öyle bir ağrı girdiki bir bulaşık yıkamayla anlatamam nefesim kesildi elim kolum tutmadı
eşim gelsin kavga edecem onla dedim oda geç geldi gelene kadarda sinirim geçti ama dayanmalıyız az kaldı yeni formüller
üretebiliriz ben sürekli oturuyorum şimdi her saat başı kalkıyorum boş oda var yan tarafımda orada odanın içinde yürüyorum
5 er dk karnımda sertleşme gazımın hafiflemesi belimin azda olsa ağrısı geçiyo saat başı su içiyorum ikigündür iyi

hera ve bir de hssss sanırım ikiz

ikisi doğum yaptı da barbie den haber yok kaç gündür

Ya gerçekten Barbie naaptı acaba?

yiitbur03 da hastanedeydi en son suyu geldi mi diye kontrol edeceklerdi.

Rodi'de açıklık vardı...

kizlarrr bende acizim artik.. koltuklarim tamirden geldi. odayi supurdum esim koltuklsri bi guzel sildi o arada dinlebdim bende sonra mutfaga geceyim dedim yapamadim olmadii..

Ptesi kontrolüm var zaten gidicem de burdaki aynı durumda olan arkadaşlardan da fikir almak istedim.

yürüyüş yapabiliyosan yürüyüş yap ve bol bol su iç bu dönemlerde şeker yükselmesi normal daha çok yükseliyo
çok fazla kafaya takma bence çok yüksek değilmiş zaten streste yükseltiyo şekeri

Hepimiz aynı durumdayız demek ki kızlar.. Bende iki yemek yapıyorum onda bile belim acaip ağrıyor..
Temizlik işini pazar günleri eşimle yapıyoruz.. Önümüzdeki ayda kadın alıcam camları falan silsin eni konu temizlik yapsın diye..

canım çook haklısın valla bu şeker benimde psikolojimi bozdu..ben günde sadece bikez insilün vurunuyorum gece yatmadan önce..bikaç gün üst üste sabahları 140 altı çıkıyor hep arada bazende biraz yükseliyor..bu gün 148 çıktı mesela doktora sormadım ama çokta yüksek değil diye düşünüyorum çünkü ben sıkıntı yaptıkca iyice yükseliyor..sende biraz rahat ol çok düşünme streste etkiliyor çünkü..bide insüline daha yeni başlamışsın birhafta içinde düzene girer inşallah..rabbim bu dönemi sıkıntısız geçirmemize yardım etsin inşallah..

neredeyse 2 ay sonra herkeslere Merhaba!! yeni doğan bebişlere (sağlıkla sıhhatle ) hoşgeldiniz diyorum. Allah bağışlasın ve darısı (vakti zamanında) başımıza. Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.

2 ayda neler yapmadım ki
1 dönemi bitirdim, öğrenci notlarını hallettim,
evimi kışın ortasında taşıdım
üstüne 15-20 gün 39 derece ateşle hasta oldum
okulda orda burda sınav gözetmenlikleri yaptım,
kendi doktora derslerimi verdim, sınavlara girdim, ödevler hazırladım (birini bıraktım artık gücüm kalmadı)
veeee
bebeişime kıyafet, park yatak (chicco lulababy- inanılmaz sade tam istediğim gibi), taşıma koltuğu (kraft diadem), süt sağma makinası (lansinoh), ve hesaplarıma göre 1 ayda 5 kiloyu 2. ayda 6 kiloyu geçmezse 2 ay boyunca doya doya kaka yapabileceği kadar bez aldım. geçerse de artık bezleri değiştirmenin bir yolunu bulucam.

benden bu kadar özet. şimdi gelelim konuya,
ben biri özel hastanede biri kendi muayenehanesinde 2 doktorla görüştüm. takii biri " hep normal doğum isterler sonra sezeryana dönerler, karnın çok büyük olcak kimse normal doğum istemez " diğeri de " biz normale odaklanırız ama sezeryanda öyle güzel böyle şirin " diyene kadar. şimdi ciddi ciddi devlette doğum yapmayı düşünüyorum. çünkü özel hastenede (başka bir şehirde) de doğumhanede doğum yapılıyor (ben oda da olandan istemişitm) ve eşim doğuma() giremiyor (yine yalnızım). devletteki doktorum (burası (çok-çok ) küçük şehir olduğu için tüm tahlilleri devlette daha güvenilir buluyorum, laboratuvarları daha olanaklı) gayet ilgili bir hanım. ama şansıma kim nöbetçi olursa o gelir. aslında ebeler doktordan daha önemli bence. şimdiye kadar 3-4 kere gittim acil doğumhaneye 2 kez inanılmaz güzel insanlarla (ebe-hemşire) karşılaştım, 2 kez de çok ilgisiz tiplerle. yani demem o ki bu göbekdaşınız devlet hastanesi düşünmekte. aranızda devlet düşünen var mı?

aynen bugün benim de 148 çıktı :) yani aslında takmıyorum da orda o sonucu görünce bi anda moralim bozuluyor neyseki 2.saat 120 nin altına düşüyor işte düzene girer mi dersin...bakalım evet daha yeni başladım bugün 3.günün sabahı işte..bi de canım çok tatlı istiyor (

ayyy iyiler mii??? basladikmi vizde dogumlara yaa ben daha hazir degilim valizimi bile yapmadim

heranınki zorunlu oldu diye hatırlıyorum
diğer arkadaşın ikizleri sabırsız çıkmış

eğer gündüz olursa ben de düşünüyorum
devlet hastanesinde güvendiğim ebe var onun
ilki onunla çok kolay olmuştu rabbim hepimize yardım etsin
göbüşdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…