Yarencim bence bu tarz ciddi konular için biz ne desek de yeterli olmaz.
Senin içine sinmeye bir durum var bu sebepten de ya kendi doktorunla konuş ya da başka bir doktora daha görün.
Hanımlar bu aşadaki hamilelik takvimdeki haftam niye fazla çıkıyor mart 18 de doğumum var ama 30 haftalığım burda fazla görünüyor hep siiznkide öylemi ....
kizlarrt kim dogum yaptiiii
kizlarrt kim dogum yaptiiii
Ya benim iştahım çok çok açık ama şekerim var diyet yapıyorum çok zorlanıyorum rüyalarıma giriyo ya
Toplam 3 gün ,her gün 1 tane.bugün yarım serum allerjı dozu verildi.sen de 3 gün de 1 tane.bana hergün 1 tane.acaba tehlikeli olur mu?evet ameliyatta çok korkuyorum,ya yükselmezse diye.
günaydın tatlı göbüşdaş. İnşallah güzel bir gün olur.
Ben dün sinirimden biraz ağladım. ama bugün iyiyim. Eşim işe gitmişti ben de dün temizlik yapayım az dedim. Sadece etrafı süpürüp silicem bir de banyoyu temizlicem bu kadar yani. 10 dk iş yapıp yarım saat dinlendim bel ağrılarım ve bacaklarıma binen baskıdan dolayı.kendimi o kadar güçsüz hissettim ki gecenin köründe de eşimi arayıp ağladım ben fiziken bu kadar güçsüz olmak istemiyorum diye hıçkıra hıçkıra.
Bir yandan gülüyor bana bir yandan da teselli vermeye çalışıyor çok normal bunlar 7.5 aylık hamilesin. artık gücünün olmaması gayet normal. Sen bırak ben yaparım falan. Sonra dedim ki o kızın doğsun beni böyle yaşlılar gibi kolu bacağı ağrıyan teyzeler gibi yaptığı için çok pis ısırıcam dedim iç çeke çeke:))
Artık çaresizlik diz boyu Allah başka dert vermesin ama hakikaten yaşım 29 ama şuan hissettiğim 60 yani fiziken. Ruhen daha iyiyim çok şükür:))
hera ve bir de hssss sanırım ikiz
ikisi doğum yaptı da barbie den haber yok kaç gündür
İki kişi doğum yaptı...
Birinin ikizleri oldu diğer tek :)
Ptesi kontrolüm var zaten gidicem de burdaki aynı durumda olan arkadaşlardan da fikir almak istedim.
Kızlar benim durumumda olanlar bişey desin ya moralim çok bozuluyor. 3 gün önce insüline başladı dahiliyeci sabah öğlen akşam yemek öncesi vuruyorum iğneleri bunu yazmıştım zaten.öğlen akşamda sıkıntı yok ama sabahları 1.saat hep 148-142 civarı seyrediyor yani ben anlamıyorum insülinden önce sadece diyet yaptığım dönemde 130 lara düştüğü de oldu ama şimdi 1.saatte hiç inmedi 140 ın altına yani günde 3 kere iğne 9 kere parmak del kan al yarı aç gez diyete uy hala düşmesin hala düşmesin üzülüyorum ...
bendensin arkadaşım...canım tatlı çekiyor ve yiyemiyorum diyet diyet diyet...
Ya gerçekten Barbie naaptı acaba?
yiitbur03 da hastanedeydi en son suyu geldi mi diye kontrol edeceklerdi.
Rodi'de açıklık vardı...
canım çook haklısın valla bu şeker benimde psikolojimi bozdu..ben günde sadece bikez insilün vurunuyorum gece yatmadan önce..bikaç gün üst üste sabahları 140 altı çıkıyor hep arada bazende biraz yükseliyor..bu gün 148 çıktı mesela doktora sormadım ama çokta yüksek değil diye düşünüyorum çünkü ben sıkıntı yaptıkca iyice yükseliyor..sende biraz rahat ol çok düşünme streste etkiliyor çünkü..bide insüline daha yeni başlamışsın birhafta içinde düzene girer inşallah..rabbim bu dönemi sıkıntısız geçirmemize yardım etsin inşallah..
ayyy iyiler mii??? basladikmi vizde dogumlara yaa ben daha hazir degilim valizimi bile yapmadim
neredeyse 2 ay sonra herkeslere Merhaba!! yeni doğan bebişlere (sağlıkla sıhhatle ) hoşgeldiniz diyorum. Allah bağışlasın ve darısı (vakti zamanında) başımıza. Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
2 ayda neler yapmadım ki
1 dönemi bitirdim, öğrenci notlarını hallettim,
evimi kışın ortasında taşıdım
üstüne 15-20 gün 39 derece ateşle hasta oldum
okulda orda burda sınav gözetmenlikleri yaptım,
kendi doktora derslerimi verdim, sınavlara girdim, ödevler hazırladım (birini bıraktım artık gücüm kalmadı)
veeee
bebeişime kıyafet, park yatak (chicco lulababy- inanılmaz sade tam istediğim gibi), taşıma koltuğu (kraft diadem), süt sağma makinası (lansinoh), ve hesaplarıma göre 1 ayda 5 kiloyu 2. ayda 6 kiloyu geçmezse 2 ay boyunca doya doya kaka yapabileceği kadar bez aldım. geçerse de artık bezleri değiştirmenin bir yolunu bulucam.
benden bu kadar özet. şimdi gelelim konuya,
ben biri özel hastanede biri kendi muayenehanesinde 2 doktorla görüştüm. takii biri " hep normal doğum isterler sonra sezeryana dönerler, karnın çok büyük olcak kimse normal doğum istemez" diğeri de " biz normale odaklanırız ama sezeryanda öyle güzel böyle şirin " diyene kadar. şimdi ciddi ciddi devlette doğum yapmayı düşünüyorum. çünkü özel hastenede (başka bir şehirde) de doğumhanede doğum yapılıyor (ben oda da olandan istemişitm) ve eşim doğuma() giremiyor (yine yalnızım). devletteki doktorum (burası (çok-çok ) küçük şehir olduğu için tüm tahlilleri devlette daha güvenilir buluyorum, laboratuvarları daha olanaklı) gayet ilgili bir hanım. ama şansıma kim nöbetçi olursa o gelir. aslında ebeler doktordan daha önemli bence. şimdiye kadar 3-4 kere gittim acil doğumhaneye 2 kez inanılmaz güzel insanlarla (ebe-hemşire) karşılaştım, 2 kez de çok ilgisiz tiplerle. yani demem o ki bu göbekdaşınız devlet hastanesi düşünmekte. aranızda devlet düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?