Grdim cnm kndi doktorymda suan bi sknti yok allah sukur bbgim nst ultrason ve ksilma englleyn igneleri ymk ten iki gafta onde gdn suan yavasladi
.."(
Dün kontrolümüz vardı... Oğluşum 2750 gr olmuş boyuda 52 cm olmuş.. Dr küçük bir süt danası geliyor dedi bakalım :))
Günaydın kızlar. Dün gelen cok şükür bebeğimin suyu değilmiş. Ama maalesef erken dogum riskim var. Istirahat verdi doktorum ve de bol bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi. Nidillata basladik, günde dört kere iciyorum. Haftaya da kontrolum var.hem de is göremez raporu alacağım.
Dün kontrolümüz vardı... Oğluşum 2750 gr olmuş boyuda 52 cm olmuş.. Dr küçük bir süt danası geliyor dedi bakalım :))
Şurda 100 adet aktivite var. İsimlerine tıklayınca aktivitenin kendisi açılıyor.
arkadaşlar bi sorum olacak belki önceki sayfalarda konuşulmuştur ama ben çalıştığım için çok takip edemedimbebeğinize hangi marka şampuanın aldınız? sebamed büchen bide mustela diyolar ama bide deterjan olarak ne aldınız ne zormuş ufacık şeye karar vermek
Ben uzuluyorum cok suan benim bebegim masallah hep kilosu iidi 30 haftalikken 1960 di iki hafta onden gidiyordu simdi erken dogum tehlikesi yuzunden bi suu igne vuruldum haftasina geri donmus yani bukundugum haftada hatta bazi degerler bi hafta gri ve kilo almamis bile ;( 2040 grm cok uzgunum cok neden bole oldu anlamiyorum simsi o kadar ilac igne olmastdik belki benimkide 2500 yada senn kilolarinda okurdu ama bunada sukur uzuldum ;((
arkadaşlar bi sorum olacak belki önceki sayfalarda konuşulmuştur ama ben çalıştığım için çok takip edemedimbebeğinize hangi marka şampuanın aldınız? sebamed büchen bide mustela diyolar ama bide deterjan olarak ne aldınız ne zormuş ufacık şeye karar vermek
Günaydın geçmiş olsun erken doğum riski neden? banada doktor iş göremez raporu verecekmiş.suyum normalin altında aynen istirahat ve bol sıvı dedi.zaten 2 haftadır gripten yatıyorum.
neeeemaşallah ama çok fazla değil mi bu kilo ve boy
Günaydın kızlar. Dün gelen cok şükür bebeğimin suyu değilmiş. Ama maalesef erken dogum riskim var. Istirahat verdi doktorum ve de bol bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi. Nidillata basladik, günde dört kere iciyorum. Haftaya da kontrolum var.hem de is göremez raporu alacağım.
Ben uzuluyorum cok suan benim bebegim masallah hep kilosu iidi 30 haftalikken 1960 di iki hafta onden gidiyordu simdi erken dogum tehlikesi yuzunden bi suu igne vuruldum haftasina geri donmus yani bukundugum haftada hatta bazi degerler bi hafta gri ve kilo almamis bile ;( 2040 grm cok uzgunum cok neden bole oldu anlamiyorum simsi o kadar ilac igne olmastdik belki benimkide 2500 yada senn kilolarinda okurdu ama bunada sukur uzuldum ;((
Valla ilk söylediğinde bende korktum, çünkü bu haftalarda 2 kilo falan olması gerek ama dr iri bi bebek anne babadan kaynaklı dedi bizi gösterip. Ben eski basketbolcuyum boyum 1.81 eşimde eski sporcu o da 1.87 falan dr da sizden küçük bi bebek çıksaydı şaşırın dedi. Şimdi tek korkum irilikten dolayı normal doğum yapamazsam..
Kızlar hamilelerle pek yemek konuşulmaz ama bazen sıkılıyorum tıkanıyorum, özellikle evde olanlar, öğlenleri ne yapıyorsunuz?
Eğer başkalarının canı çeker diye düşünürseniz önerileri mesaj olarak da yazabilirsiniz :)
bak sen 33 haftalıksın ve bebeğin 2040 gr mmış, senin beeğenmediğin o kiloyu biz hala göremedik bile, ama ben stres yapmıyorum, çünkü önemli olan sağlıklı doğması kaç kilo doğduğu da önemli tabi ama elimden geldiğince beslenmeme dikkat eidyorum, elimden geleni yapıyorum, olmuyorsa doğduktan sonra beslenecek, yapacak bir şey yok, napalım, ben sağlıklı olduğuna, organnlarında bir sıkıntı olmadına şükrediyorum ve bunlarla mutlu oluyorum
benim de 29. haftamdan beri baş belası su azlığı sıkıntım var, ben de bu 2. haftam oldu izne yarıldım, izne ayrıldığım ilk hafta bebeğim nasıl olduysa 300 gr almış, belki gerçekten istirahat yaradı bilemiyorum, şimdi ikinci haftanın sonundayım, bugün bir kez dhaa kontrolüm var, eğer bu hafta da kilo aldıysa istirahat gerçekten işe yaramış diyeceğim, inaşallah kilo almıştır.
Aynı durumdayız tek fark benim 2. doğumum ve ilki sezeryan bir çok doktora gittim en ilgili ve güvenilir olarak bende Devlet hastanesini belirledim ilkindede ben devlet hastanesinde kontrollerimi doktorunun özel muayanesine giderek rahat bir şekilde doğumu gerçekleştirmiştim fakat şuan inanılmaz şekilde normal bir doğum yapmak istiyorum tabi sezeryan sonrası normal doğum hiçbir doktorun işine gelmiyor devlet 38 sonunda bana gün verdi ben hep dua ediyorum öncesinde suyum vs gelse sancılarım başlasa açılmış bir şekilde hastaneye gitsem diye hayallere dalıyorum zor ama imkansız değil:) rabbim inşalaaha hayırlı bir şekilde doğurmamı nasip eder tabiki bütün anne adaylarınında nedense özel hastaneler bana hep para tuzağı geliyor gösterdikleri ilgi yapmacık ve uzman olanların ve gerekli ekipmanların devlet hastanesinde tam teşekkül bulunduğuna inanıyorum ilk başta dediğim gibi özelde de kontrollere gittim ve şuan devletteyim tek fark özelde daha uzun uzun bilgilendiriyor ki buna hiç gerek duymuyorum bu topik sayesinde ve diğer siteler sayesinde gerekli bilgiye ve donanıma sahibim doktora bebeğimi görmek kilosunu boyunu sağlık durumunu öğrenmek için gidiyorum vede her ay gerekli tahlillerimi eksiksiz olarak yaptırıyorum şanslıyımki devlet hastanesindeki doktorum çok tatlı dilli ve iyi enerji yayan bir hanım abilerim eşleri de gidiyor ve gerçekten çok çok memnunlar belkide bundan dolayı devlete güvenim tam özel hastanede sezeryan 1400 kan uyuşmazlığı iğnesi vs fatura katlanarak baya baya yükselir ben bu parayla oğullarımla berebar avşada bir ev tutup uzun bir yaz tatili yapmayı planlıyorum hafta sonlarıda babamızda bize katılır tabi annem hep yanımda olur biraz pofpoflancam naz yapcam diye (bazı arkadaşların özel sebepleri olabilir sözlüm meclisten dışarı)özel ilgigi alaka için ben özele gerek duymuyorum alt tarafı 1 gün
ha tamaaaam, o ırsilik bir bizim bebişlere geçmiyor arkadişşben 172 boyundayım eşim 190 , bu ikinci bebeğimiz, ilki 35 haftalık doğdu 2340 gr, bunun da erken doğma riski var, her an bekliyoruz bu da şimdilik 2000 gr ı bile görmedi
annem bile diyor ki kısa kısa boylu kadınlar tokaç gibi çocuk dorğuyor da şu boyla posla yumruk kadar çocuk doğurup duruyon diyor
inşallah almıştır canım suyun kac cm biliyormusun? benim bebeğim az kilo almıştı 1500 gr doktor normal dedi ama az sanki.suyumda 4 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?