2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kesinlikle canım.. Bebeğin kilosu çoğunlukla genetik, o yüzden yediğimize içtiğimize dikkat ettikten sonra, bebeğimiz sağlıklı olduktan sonra gerisi hiç öenmli değil..

bizimki su azlığı nedeni ile beslenemiyor malesef, o nedenle kilo alamıyor, o nedenle suyu artmıyor, Allahtan kan akışı bari var , ve tekme atıyor 29. haftadan beri her hafta doğdu doğacak korkusu yaşıyorum, dile kolay 5 hafta olmuş, 5 haftadır ne eziyet çekiyorum ama bu hafta çok rahattım çünkü artık 34. haftam bitiyor, erken doğsa bile küvözde kalsa bile çok klmayacak çok büyük sorun yaşamayacağız diye umut ediyorum, ciğer geliştirici iğnamizi de olduk, erken doğacağı kesin olduğu için artık durumu özümsemiş durumdayım, herkes ister bebeğini zamanında doğurmayı, bebeği için hazırlıkları keyfi keyfince yapmayı ama bena kısmet olmadı, olmayacak ta anlaşılan, olsun sağlıklı olsun sağlıklıca doğsun, yoğun bakımda kalmasın bunlar benim için en büüyk sevinç kaynağıdır.

aybüke mehmet şimşek'e gittin değil mi perinatolog
birde bugünkü kontrolün saat kaçta
doktordan sonra hemen yaz da aklımız sende de kalmasın

evet canım cm le ölçüyorlar benim doktorumda söylemiyordu ben sordum ısrarla.benim doktorum azalırsa hastaneye yatırırım diyordu demekki seninde suyun çok düşük değil.inşallah gününe kadar dayanır canım.bu sular nereye gitti anlamadım.armut ye diyorlar sende ye.doktordan sonra bana bir haber verirsin dimi bekliyorum.34 haftayı geçtinmi

aybüke sen sırf böyle pozitif düşündüğün için herşey yolunda gidecek arkadaşım
pozitif olmaya devam et lütfen ve bebeğinde inşallah seni üzmeden zamanında
gelecek

Çok üzüldüm canım inan ama bi o kadarda sevindim riskli dönemi atlatmana.. Ama herşeyde bi hayır vardır, çok şükür 34. haftaya kadar içerde kalmış bebişin, inşallah sağlıkla sonuna kadar kalır ve sağlıkla kucağına alırsın.. Tüm dualarım seninle inan.

cnm benim dr.umun 15. haftamda bana dediği şuydu, ''önemli olan bebeğin kilosu değil haftası, yani 33-34. haftalarda 3 -3.5 kilo doğan bir bebektense 37. haftada 2.5 kilo doğan bi bebek daha sağlıklıdır, çünkü organ gelişimleri tamalanmıştır, bu nedenle sakın kilosuna takılma dedi bana, ben hep öyle düşünüyorum, erken doğan bebek küvöze konur ama vaktini tamamlamış bebek kiloyu illaki alır, benim eltim 2.600 kg doğurdu bebeğini 38. haftasında, ve ilk hafta bebek yeterrli beslenemediğnden sarılık oldu ciddi hemde ama sonra sütü tam gelip bebeği besleyince acayip güzel tombiş bi bebek oldu çıktı 1 ayın içinde, şimdide tombalağın teki kendisi,yani kilosuna takılma sağlıklı olsun yeterki!!

canım patiklerin yapılışını anlatan bir site var mı yada sana zahmet olmazsa ilmek sayılarını yazabilir misin ben de patik magnetlerden yapmak istiyorum.

Offff yaaa kizlar kafayi yicen yaaa sanki cok sikismisim gibi lavobam gelio gidiyorum 2 3 damla bisi off sinir yaaa isal olmus gibi karnim agrio gidiom bisi yokk

ay gül gül altıma kaçırıyodum neredeyse annenin sözlerine ama küçük bebişler daha erken gelişiyo allah sağlık versin cnm kilo
hiç sorun değil
off temizlik bizim ev biz hazırız hadi kalk gidelim diyo bende biraz daha durun sonra gidersiniz diyorum :)
ben yapamıyorum ilkinde yaptım erken doğum oldu bundada aynı şeyi yapıp bebeğime haksızlık yapmak
istemiyorum içimede sinmiyo ama yapcak bişey yok enazından annemi çağırcam
bizdede pek küçük yok cnm ama okadar iride yok ben ilk bebiş 3 kilo doğdu erken doğumdu şekerden dolayı sürekli diyet
yapıyodum bişey yemiyodum yeseydim ne olurdu :) allah sağlıkla gününde almayı nasip etsin
cnm senin ilk bebişte erken geldi benimde çok zor ama içimiz rahat biliyoruzki korkulcak bişey yok bizim kız küveze bile
girmemişti senin bebişte belki girmeye gerek kalmaz az kaldı zaten bunada şükürler olsun bu zamana kadar geldik

hadi bakalım belkide 38 e kadar gelmeyecek bebiş bellimi olur

Aminn canım inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.. Bende şeker çıkmadı allahtan ama ben yinede diyet yapıyorum hem kilo almıyım çok fazla diye hemde bebişte fazla kilo almasın diye..

Selam arkadaşlar. Artık 2 haftada bir gidicez herhalde doktora demi ben bugün gittim 2 hafta sonra tekrar gel bundan sonra sıklaşacak dedi. Devlet hastanesine gidiyorum da doktora sordum çatı muayenesi ne zaman olacak diye oda özellerin sezaryene bahanesi için yapılan bi uygulama biz yapmıyoruz dedizaten korkuyordum hafif ama doğum anında çocuğun kafası ne kadar olacak o doğumdan önce belli olmaz zaten dedi. Kafam karıştı zaten ultrason sadece doktorun görebileceği şekilde duruyo eşleri de almıyolar çıkana kadar göremicem çocuğu bu durumlar yüzünden 5ten beri uyuyamıyorum eşimin de içine sinmiyo ama özele giderken huzursuzluk çıkardığı için bi daha özele gitmek istemiyorum zaten gittiklerimizin devletten bi farkı yok en az 20 dk bekletmeden almıyolar içeri hayırlısı ile bi doğursak

Dün kontrolümüz vardı... Oğluşum 2750 gr olmuş boyuda 52 cm olmuş.. Dr küçük bir süt danası geliyor dedi bakalım :))

maşallah tosun paşaya süt danası lafına da çok güldüm ama senin oğluş böyle giderse normal doğum biraz zor olur sanki:26::26::26:hakkında hayırlısı olur inşallah..

geçmiş olsun canm. aman dikkat et kendine, şurda az bi zaman kaldı..

33 hftlik hmisler bbginiz kilosu kac

benim kuzucum 2000 gr..sen de moralini bozma arkadaşım, yemene içmene dinlenmene dikkat et bebişin açığı kapatır Allahın izniyle..

slm arkadaşlar, bende bir akıntı var arada bir oluyor, hani yumurta çatlama zamanında olurdu ya öyle işte hafif sarı, sizde de oldumu, neden olabilir ki

Sağol maveracim inşallah. Şimdi daha iyiyim burdaki arkadaşlar sağolsun moralimi düzelttiler.

Aybuke sen antalyalisin herhalde doktorun kim hangi hastane ye gidiyorsun dogumu nerde yapacaksın

Walla canin o akinti iki gunden beri bendede war kati gibi hem arada yesil arada sari gelio bende bilmiyorum

maşallah tosun paşaya süt danası lafına da çok güldüm ama senin oğluş böyle giderse normal doğum biraz zor olur sanki:26::26::26:hakkında hayırlısı olur inşallah..

Amin canım inşallah.. Dr söyleyince bizde çok güldük eşimle. :))
Hem ilk bebeğim olduğu için hemde sağlıklı olması için normal doğumu çok istiyorum.. İnşallah çatım geniştir ve bebişim normal yollarla gelir.

Şans meselesi nasıl bir doktora düştüğüne bağlı ki senin özelde güvendiğin doktorununda iyi bir hekim olmadığı işini severek yapmadığı ne kadar para okadar güleryüz mantığında çalıştığı aşikar böyle bir doktora özelde de olsa devlette de olsa nekadar güvenebilirsinki zaten benimde yumuşamamı fikrimin değişmesini devlet doktorum sağladı herkesin tecrübeleri başına gelenler farklı evlilik yıldönümüzde eşimin acaip sancısı vardı özelin aciline gittik bütün batın ultrasonu gereklili gereksiz bütün tahliller yapıldı seum yedi hemşire tamam serumunuz bitti çıkabilirsiniz dedi ağrınız geçicek dedi gönderdi sonra danışman arkamızdan bağrarak doktor onay vermeden çıkamazsınız dedi biri git diyor biri gitme birbirlerinden haberi yok doktor hemşireyi azarlıyo felan filan üstelik eşimdede hiç bir değişim yok eşime yalvardım üniversite hastanesi bize çok yakın gidelim surtasız olabilirler ama işini yapan uzman doktorlarla dolu mesai bitince herdala bakabileceğine inanan ve tahlilerle uğraştırıp parasını tahlillerden kazanan bir pratisyen hekim ve dizilerden kafalarını kaldırmayan özel hemşireler yok evet çok fazla hasta var ister istemez ilgi eksikliği var ama bütün tetkiklerini yapıp müşade altına alıp kalbine kadar araştıran ve taş düşürdüğünü anlayanda devlet doktorları bu tabi benim fikrim inşallah dilediğin gibi rahat bir doğum geçirsin inşallah bende dilediğim gibi sağlıklı sıhatli sezeryan sonrası normal doğumumu nasibimde varsa tuzsuz bir şekilde devlet hastanesinde yaparım olacağı varsa olur zaten paralı olunca ne riski azalır nede olmazı oldurursun

inşallah istediğin gibi olur canım..hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsun yavrucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…