2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Dün kontrolümüz vardı... Oğluşum 2750 gr olmuş boyuda 52 cm olmuş.. Dr küçük bir süt danası geliyor dedi bakalım :))

Süt danası da çok tatlıymış yaa

Bence bebişin iriliği ile normal doğum korkusu yaşama çünkü sen minyon bebek iri durumu yok.
Kendi vücuduna göre de bebişin var maşallah

Süt danası da çok tatlıymış yaa

Bence bebişin iriliği ile normal doğum korkusu yaşama çünkü sen minyon bebek iri durumu yok.
Kendi vücuduna göre de bebişin var maşallah

Ayy inşallah öle olur yani çok istiyorum evet ama hep hayırlısı için dua ediyorum özeliklede kendimi şartlandırmak istemiyorum ne normal doğuma ne sezeryana neyse hayırlısı o olsun :)

Ayy inşallah öle olur yani çok istiyorum evet ama hep hayırlısı için dua ediyorum özeliklede kendimi şartlandırmak istemiyorum ne normal doğuma ne sezeryana neyse hayırlısı o olsun :)

Ben de öyle
Yani gönlümden normal doğum geçiyor
Ama Allah korusun doktor mecbur sezaryen derse de kendimi üzmem
Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da

Gerçekten mi kim onlar :26: Kaç haftalık doğdular ve sebep neydi?

Benim erken doğum riskim var kasılmalarım normalden çok fazla :/

Birinin idrarda protein ve tansiyon yüzünden doktor önerisiyle sezeryan oldu.
Diğerinin ikiz kızları erken gelmeye karar vermiş.

Kasılmaları olup ilaç kullanan arkadaşlar da var.

Senin doktor ne dedi? Nst'de mi çıktı kasılmalar? İlaç verdi mi?

hera diye bi kullanıcı preeklampsi nedeniyle doğum yapmıştı cnm Maşallah küvezdeydi bebeği.

küvöze alındı mı peki bebekler?

benim kasılmalarım 20li haftaların başından beri var. 2 haftadır nstye giriyorum orda da çıkıyor. ilaç olarak da progestan kullanıyorum. aslında doktor beni hastaneye yatırmak istiyor :26:

ben hiç muayeneye gittiğimde 20 dk beklediğimi hatırlamıyorum :) bir saate yakın bekliyoruz ama
buradaki devlet hast. riskli gebeliği kabul etmeyip başından salıyolar ki benim ilk gebeliğimde
gitmiştik meğer doğum başlamış bizi başka bir hast. sevk ettiler uğraşmak istemediler oyüzden
ben beklemeyede razıyım

için rahat olsun bebeği etkilemesi için çok yüksek olması lazım 300 lü 500 lü sayılarda olursa
ki ben strese girdiğimde 250 300 ü gördü çok şükür şimdilik bişey yok hamilelik yükseltiyo
birazda stres oluyosa ondandır cnmn yoksa yükselmez hatta ben arada kendime ödül
veriyorum azıcıkta olsa tatlı yada çikolata abartmamak şartıyla

Ya ne bileyim özel diyosun sonuçta ama saatlerce bekleyince noluyo nereye geldim ben diyo insan Riskli durum varsa zaten yapacak bişey yok daha önem vermek gerekiyo tabi

canım çok sağol ilgine , bu konuda tecrübeli olduğun için bişey daha sormak istiyorum.Peki 140 küsür çok yüksek bi değer değil ama doktor neden insüline başlattı ki acaba diyetle de hemen hemen aynı çıkıyordu zaten hatta daha düşük çıktığı bile oldu sabahları.Yani tedbir olsun diye mi ki...? Ben o yüzden tedirgin oldum demek ki dedim etkiler ki insüline başladı

Ben de progestanı başından beri kullanıyorum.
Kısmetse 34. haftadan sonra bırakacağız dedi doktor.

Slm kızlar devlet hastanesinde doğum yapmak isteyen arkadaşlar iyi araştırsınlar her şeyi..Ben cesaret edemiyorum ama çoğu kişi de ordakiler daha tecrübeli diyorlar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…