2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bu arada beşiğin kaç cm boyutlarında olması iyidir , kullanışlıdır ?ve bebek arabası önerilrinizi bekliyorum kızlar?

tatlım 70*130 uygun diye bilyorum ki bende öyle aldım, gerçkten geniş bebimin rahat edeceği gibi tam. çünkü ilk zamanlar küçükler evet ama biraz büyüdükçe yaşına girince fln dört dönüyolar yatağın içinde yiğenlerimden biliyorum akşam bi tarafa yatırıosun sabah tam tersine dönmüş, yan yatmış ayaklar yatağın yan korumalarının üstünde fln 60*110 lar çok dar geldi bana

Ne zaman izlemeye başladığı ile de alakalı olabilir canım. Benim yeğenim mesela nerdeyse doğduğundan beri onları izliyor şimdi 3,5 yaşında ve bağımlı resmen.. Yani hayal gücününde senin oğlun gibi geliştiğini düşünmüyorum. Rüyasında bile pepe şarkısı söylüyordu bazen o yüzden belli bi yaşa kadar izletmemek en iyisi diye düşünüyorum.

Her gun muz ve et tuketiyorum cok sukur halimize daha kotu seyler var allah sagsalim bebeklerimize kavustursun umarim bu kdar erken dgruck arkadaslsrin bebekleri erken gelmez erken gelsede kuveze gerek kalmaz umarim :)

Bebişine yarasın inşallah canım tüm yediklerin.. İnşallah sağlıkla vakitlice kucaklarız :)

Seninki sezeryan olacaktı galiba değil mi canım hayırlısıyla inşallah
Bakalım bana ne diyecek gecmez bu hafta:)

:))))))))) canım benim henüz belli değil
benim ilki normal bunda da şimdilik herşey
yolunda tabii sağlığımızı etkileyen bir durum
olursa sezeryanda olabilir ona da karşı değilim

Aminn canım inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.. Bende şeker çıkmadı allahtan ama ben yinede diyet yapıyorum hem kilo almıyım çok fazla diye hemde bebişte fazla kilo almasın diye..

arkadasim seker sonucun kac cikti.bide 50 gr mi 75 gr mi yukleme yapildi.ne kadar dikkat etsemde kilo aliyorum.ne yapicam bilmiyorum.

canım nasıl bir diyet yapıyorsun?

Sabah tam tahıllı 2 dilim ekmek yiyorum. Eskiden günde 1 yumurta yiyodum şimdi 3 günde 1 tane yiyorum. Peynir, zeytin yiyorum. 1 tatlı kaşığı en faz bal yiyorum canım tatlı istediyse. öğlene kadar acıkırsam badem, ceviz, kayısı, hurma atıştırıyorum.
Öğlen yoğurt salata yiyorum mutlaka yanına et, tavuk ne olursa onu yiyorum.. ama ekmek yemiyorum.. 2 saat sonra falan 1 elma yiyorum, 1 saat sonra portakal kivi yiyorum genelde..
Akşamları yine mutlaka yoğurt yemeğe çalışıyorum ki kalsiyum açısından süt yoğurt bol tüketmem gerekiyor dişlerimden dolayı, ekmek akşam yine kesinlikle yemiyorum.. Çorba şehriyeli ise sadece sulu yemek ne yaptıysam ondan yiyorum ama çorba ezogelin vs tarzı bişise bulgur pilavı yiyorum.. yemekten sonra yine yatana kadar acıkıyorum mutlaka :) o zamanda yine meyve yada kuruyemişle idare etmeye çalışıyorum.. Kaçamaklarım oluyo tabii :) Mesela bazen yemekten sonra deli gibi tatlı istiyo canım 1 tatlı kaşığı nutella yiyorum yada pazar günleri dışarda yemek yersek pide falan götürüyorum. Ama işte elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum..
Özelikle bebeğimin çok kilo almaması için dikkat etmeye çalışıyorum..

arkadasim seker sonucun kac cikti.bide 50 gr mi 75 gr mi yukleme yapildi.ne kadar dikkat etsemde kilo aliyorum.ne yapicam bilmiyorum.

Valla canım hiç hatırlamıyorumki sonucu :44: 75 gr yükleme yapıldı 3 kere ama açlık tokluk falan ama sonuçları hiç aklımda tutmadım. Dr um gayet iyi dedi o kadar..

bu arada beşiğin kaç cm boyutlarında olması iyidir , kullanışlıdır ?ve bebek arabası önerilrinizi bekliyorum kızlar?

ölçüden çok bebeğinin en uzun kullanacağı dönemi düşün
mesela 3 yaşına kadar mı yoksa kısa süreli mi olmalı ben tahta beşiği 1.5 yaşına kadar kullandım 3 yaşına kadar park yatak kullandım şimdi arabalı yatağı var

Biz beşik almadık canım park yatak aldık.. Boyutlarıda 60*130 yada 120 olması lazım..
Bebek arabası olarak da kraft twist rlx aldık.. Travel sistem hem puset hem araba :)

kızlar kusura bakmayın alıntılarımçok oluyor sayfayı dolduruyor pardon

hic olur mu öyle şey ne güzel ilgileniosun herkesle işte. Bu arada önerini dikkate alıcam.benim diyet listemde akşam 9 dan sonra bisey yenmiyor.ama yatmadan önce cok az atıştıricam çünkü sabah çok ac oluyorum bir de öyle denicem.

hımm bi de bebeklere ufff atta öcıss ğretirler ya ben hiçkonuşmadım konuşana da anlamaz öyle tehlikeli deyin gezmeye gidiyoruz deyin diyordum onlar da dili etkiliiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…