bu arada beşiğin kaç cm boyutlarında olması iyidir , kullanışlıdır ?ve bebek arabası önerilrinizi bekliyorum kızlar?
34. haftadan sonraymış ben sordum
bi sıkıntı olmazsa 34. 35. haftalarda giriliyor cnm
peppe ve caiyu faydalıydı mesela bakıcımız sadece peppeyi açardı ona şekilleri renkleri öğrendi
caioudan da teşekkür etmek paylaşmak vs öğrendi
şimdi daha fazla izliyor sabahları babaanneye yalvarıyor bizimki kadıncağız kıyamıyor açıyor izlemese de sesini duymak istiyor
ama hayal gücü yüksek bazen öyle hikayeler anlatıyor ki
mesela anne ben bugün okulda arkadaşımla oynuyordum öğretmen bana dedi ki mert eren sen bu resmi yap ben bunu asarım dedi yaptım arkadaşıma da dedi o da yaptı sonra arkadaşım bahçede düştü ben onu kucakladım öğretmene götürdüm o da dr götürdü konuşmaman lazım dedi arkadaşıma o da konuşmadı sonra babam geldi beni aldı kiii oğluma babaanne bakıyor evde
benden pas bana yapılmadı sanırım sorduğun da çatı muayenesi
Her gun muz ve et tuketiyorum cok sukur halimize daha kotu seyler var allah sagsalim bebeklerimize kavustursun umarim bu kdar erken dgruck arkadaslsrin bebekleri erken gelmez erken gelsede kuveze gerek kalmaz umarim :)
kızlar teşekkürler cvplarınız için
Seninki sezeryan olacaktı galiba değil mi canım hayırlısıyla inşallah
Bakalım bana ne diyecek gecmez bu hafta:)
Ayy doğum yapanları okudukça daha bi heyecan basıyor beni :)
Allah sağlıkla kucaklamak, sağlıkla büyütmek nasip etsin :)
Aminn canım inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.. Bende şeker çıkmadı allahtan ama ben yinede diyet yapıyorum hem kilo almıyım çok fazla diye hemde bebişte fazla kilo almasın diye..
canım nasıl bir diyet yapıyorsun?
ayy maşallahhh tosuncuk ne güzel kilosu boyu oyle annesii :)
Aynen ben de doğum yapanları duydukça daha da bi heyecanlanıyorum, hayırlısıyla bebişlerimize bi kavuşsaydık sağlıklı bir şekilde
arkadasim seker sonucun kac cikti.bide 50 gr mi 75 gr mi yukleme yapildi.ne kadar dikkat etsemde kilo aliyorum.ne yapicam bilmiyorum.
Bebişine yarasın inşallah canım tüm yediklerin.. İnşallah sağlıkla vakitlice kucaklarız :)
bu arada beşiğin kaç cm boyutlarında olması iyidir , kullanışlıdır ?ve bebek arabası önerilrinizi bekliyorum kızlar?
Ebet cnm masallah benim bogazim hic durmaz ki heo yiyorum 15 kilo aldim ama cok zayftim beb
Yatak cevaplarınız için teşekkür ederim loveli ve codulu...
32. Hafta kontrolünde özel bir muayne yapılıyor mu arkadaslar vajinal muayne oluyor mu
kızlar kusura bakmayın alıntılarımçok oluyor sayfayı dolduruyor pardon
Ne zaman izlemeye başladığı ile de alakalı olabilir canım. Benim yeğenim mesela nerdeyse doğduğundan beri onları izliyor şimdi 3,5 yaşında ve bağımlı resmen.. Yani hayal gücününde senin oğlun gibi geliştiğini düşünmüyorum. Rüyasında bile pepe şarkısı söylüyordu bazen o yüzden belli bi yaşa kadar izletmemek en iyisi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?