Şampuan mustela aldık, deterjanda dalin sıvı bebe detarjanı aldık canım.
ay çok sevindim acaba doğum için bişey demiş miAybukenin kontrolu iyi geçmiş kizlar bebisin kilosu 2 yi geçmiş biraz:) gobek cevresi hala geri ama cok asiri deil anladigim kadariyla demis.
valla büyük oğlumda doğuma 1 hafta mı ne vardı tam da hatırlamıyorum iğneyi bir hafta önce bırakmıştıkcorasprin kullanan arkadaslarım, sizler kacinci haftanızda bırakcaksiniz bunu... dr.unuz birsey dedi mi?
ben büyük oğlumda sebamedle başladım sonra komili en son jonson baby de karar kıldık bebeğe de onu kullanacağızmustelayıda çok övüyolar neye göre karar verdin cnım :) biberon emzik vs aldınmı
Nasıl yani senin normalde de mi şekerin vardı canım?kızlar bence çok fazla kafaya takmayın sizden kötü durumda olanlar var sizin geçiçi bir durum
hamilelikten sonra bitcek ben ömür boyu diyet yapmak zorundayım ve günde 4 defa insülin
ben sampuan vs bübchen aldım deterjanı da roxy aldım her ikisi de mis gibi kokuyoroxy tam bebek kokuyo hiç oyle agır parfumlu kokusu yok cok hos tavsiye ederim
Sevgili göbişdaşlarım, hani Tomris'in emzirme notlarının yazarı, sevgili doktor Tomris doğumlar için bir sıralama yapmış.
Ben de paylaşmak istedim. Sezeryan yapacak arkadaşlarıma da belki bir fikir vermiş olur.
En iyiden az iyiye doğru;
Doğal doğum
Normal doğum
Doğumun aktif fazına girdikten sonra (>4 cm açıklık) sezaryene girme
Doğumun ilk evresinde (< 4 cm açıklık) sezaryene girme
Sancılar başladıktan sonra sezaryene grime
Planlı sezaryen...
Canım yaaa bi de açıklama mı yapıyon :))) ben burdaki göbüşdaşlarımı çok iyi tanıyorum ve kolay kolay alınmam kimseye az çok anlamışsındır. Ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ederimyorumuna güldüm derken son cümlelerin hoşuma gittiği için güldüm dedim cnm tekrar okuyunca bu kadın benim ağladığıma neden güldü diye düşünürsün yazma gereği duydum
geçmiş olsun cnm kafaya çok takıncada şekerin yükselebilir bendede şeker problemi var ama bu hamileliğimde kontollü gittiğimden sorun yaşamadım çok şükür stres çok etki ediyor sakin olmaya çalış
Dün kontrolümüz vardı... Oğluşum 2750 gr olmuş boyuda 52 cm olmuş.. Dr küçük bir süt danası geliyor dedi bakalım :))
Ayy sonuna kadar dursunlar içerde hazırlıklar bitmeden gelmesin hiçbiri inşallah amin
Canım çok düşünüp stres yaptığın için de yüksek çıkıyor olabilir ki 142 148 sınır değer zaten hem benim bildiğim 1. Saatin sonunda 180 i 2 saatin sonunda 140 ı geçmemesi lazım. Onu doktorunla net konuştun mu? Bence değerlerinde sorun yok ama sen kendini boşuna üzüyosun(
çok teşekkür ederim şansa bak bende ilçedeyim markette gezerken tek marka vardı roxy onu aldım mecbur iyi olmasına çok sevindim şampuanı internetten alıcam biberon vs aldın mı benim baya eksik var sanırsam
:26:
sarsıyor bazen kuzummmmmm benimya kızlar benim kızım öldürüyo beniii göğüsümün tam altına sag tarafıma dogru tekme atıp duruyo dunden beri hatta kaburgama mı bilmiyorum ama sıkıştırıyo bi yere ayagını size de yapıyolar mı boyle
bebişimin kıyafetleri makinede şuanda sabırsızlıkla bekliyorum asmak ütülemek için miniş miniş hepside.her çamarırı bu kadar heycanla beklesem keşke :)
corasprin kullanan arkadaslarım, sizler kacinci haftanızda bırakcaksiniz bunu... dr.unuz birsey dedi mi?
ıslak mendil unibaby bez prima aktif bebek ve premium careyok bende de emzik biberon falan eksik park yatagımız geldi bugun onu kurduk içine yatak alıcam ana kucagı aldık.. ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası falan onları da alıcam bu hafta sonra cantamızı hazırliycam.. mart anneleri de dogum yapmaya baslayınca heyecan yaptım hemen bitsin her şey nolur ne olmaz :18: senin neler eksik canımbide bez ve ıslak mendil ne alıcaksınız ben bez prima diyodum ama bazıları cok pişik yapıyo dediler :18: ıslak mendil de uni baby diyorum sizce??
bi sıkıntı olmazsa 34. 35. haftalarda giriliyor cnm
benim aklıma geleni pat diye söyleme huyum var cnm bzaen sonunda söylemem gereken lafı başında söylüyorum bide çocuk olunca başımda acele acele yazıyorum o yüzden cnmCanım yaaa bi de açıklama mı yapıyon :))) ben burdaki göbüşdaşlarımı çok iyi tanıyorum ve kolay kolay alınmam kimseye az çok anlamışsındır. Ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim
doğsun ebru ile ilgili müthiş planlarım var göreceksiniz:)))
çok teşekkür ederim şansa bak bende ilçedeyim markette gezerken tek marka vardı roxy onu aldım mecbur iyi olmasına çok sevindim şampuanı internetten alıcam biberon vs aldın mı benim baya eksik var sanırsam
:26:
ya kızlar benim kızım öldürüyo beniii göğüsümün tam altına sag tarafıma dogru tekme atıp duruyo dunden beri hatta kaburgama mı bilmiyorum ama sıkıştırıyo bi yere ayagını size de yapıyolar mı boyle
bende citosu çok sevdiğim için bu nicki almıştım:))))Canim yaaaa alakasiz olacak ama nickini ne zaman gorsem canim citos cekiyor :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?