2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Aybukenin kontrolu iyi geçmiş kizlar bebisin kilosu 2 yi geçmiş biraz:) gobek cevresi hala geri ama cok asiri deil anladigim kadariyla demis.
ay çok sevindim acaba doğum için bişey demiş mi
corasprin kullanan arkadaslarım, sizler kacinci haftanızda bırakcaksiniz bunu... dr.unuz birsey dedi mi?
valla büyük oğlumda doğuma 1 hafta mı ne vardı tam da hatırlamıyorum iğneyi bir hafta önce bırakmıştık
mustelayıda çok övüyolar neye göre karar verdin cnım :) biberon emzik vs aldınmı
ben büyük oğlumda sebamedle başladım sonra komili en son jonson baby de karar kıldık bebeğe de onu kullanacağız

ben sampuan vs bübchen aldım deterjanı da roxy aldım her ikisi de mis gibi kokuyo roxy tam bebek kokuyo hiç oyle agır parfumlu kokusu yok cok hos tavsiye ederim

çok teşekkür ederim şansa bak bende ilçedeyim markette gezerken tek marka vardı roxy onu aldım mecbur iyi olmasına çok sevindim şampuanı internetten alıcam biberon vs aldın mı benim baya eksik var sanırsam
:26:[/QUOTE]

yok bende de emzik biberon falan eksik park yatagımız geldi bugun onu kurduk içine yatak alıcam ana kucagı aldık.. ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası falan onları da alıcam bu hafta sonra cantamızı hazırliycam.. mart anneleri de dogum yapmaya baslayınca heyecan yaptım hemen bitsin her şey nolur ne olmaz :18: senin neler eksik canım bide bez ve ıslak mendil ne alıcaksınız ben bez prima diyodum ama bazıları cok pişik yapıyo dediler :18: ıslak mendil de uni baby diyorum sizce??

Güzel bir sıralama olmuş ben 3 veya 4. Maddeyi uygulucam sanırım:))

Canım yaaa bi de açıklama mı yapıyon :))) ben burdaki göbüşdaşlarımı çok iyi tanıyorum ve kolay kolay alınmam kimseye az çok anlamışsındır. Ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim
doğsun ebru ile ilgili müthiş planlarım var göreceksiniz:)))

ya kızlar benim kızım öldürüyo beniii göğüsümün tam altına sag tarafıma dogru tekme atıp duruyo dunden beri hatta kaburgama mı bilmiyorum ama sıkıştırıyo bi yere ayagını size de yapıyolar mı boyle

bebişimin kıyafetleri makinede şuanda sabırsızlıkla bekliyorum asmak ütülemek için miniş miniş hepside.her çamarırı bu kadar heycanla beklesem keşke :)

hanımlar dun dr gittim 75 lık seker yuklemesının sonucu 145 çıktı diyet verdiler normalde bebek 32+2 ama bebimki 34 hafta görünüyormuş iri bir bebek dedi 2 460 kg mış ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olcakmıs gün veremıyorlarmıs ağrın olunca gel acil doğuma alırız dedı.birde cinsiyetini erkeğe benzetti buyuduğu için tam göremiyorum dedı.bçyle işte benden haberler..

tatlım benim 50 lik ve 100 luk yükleme yüksek çıktı diyete başladım diyetle de sabah tokluk olcumum istenilen seviyeye düşmeyince doktor insüline başladı ve hala sabah değerim Yüksek çıkıyor bu bahsettigim benim evdeki ölçümlerim yemek sonrası 1.saat 140 2.saat 120 altında olması olması gerekiyor da...

yok bende de emzik biberon falan eksik park yatagımız geldi bugun onu kurduk içine yatak alıcam ana kucagı aldık.. ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası falan onları da alıcam bu hafta sonra cantamızı hazırliycam.. mart anneleri de dogum yapmaya baslayınca heyecan yaptım hemen bitsin her şey nolur ne olmaz :18: senin neler eksik canım bide bez ve ıslak mendil ne alıcaksınız ben bez prima diyodum ama bazıları cok pişik yapıyo dediler :18: ıslak mendil de uni baby diyorum sizce??[/QUOTE]
ıslak mendil unibaby bez prima aktif bebek ve premium care
bez bebeğe göre değişir mesela oğluma huggies pişik yaptı gibi
sarsıyor bazen kuzummmmmm benim
bebişimin kıyafetleri makinede şuanda sabırsızlıkla bekliyorum asmak ütülemek için miniş miniş hepside.her çamarırı bu kadar heycanla beklesem keşke :)

ben yıkadım yarın ütüye geçebilirsem geçeceğim inşallahhh sonra dolabına koycam kuzumun eşyasını çantamı da hazırlarım inşallah tabi abimiz izin verirse

ıslak mendil unibaby bez prima aktif bebek ve premium care
bez bebeğe göre değişir mesela oğluma huggies pişik yaptı gibi

sarsıyor bazen kuzummmmmm benim

ben yıkadım yarın ütüye geçebilirsem geçeceğim inşallahhh sonra dolabına koycam kuzumun eşyasını çantamı da hazırlarım inşallah tabi abimiz izin verirse[/QUOTE]

evet ben de o yuzden ilk prima deniyim diyorum ondan sonra eger pişik olursa değiştiririm evet benimki de oyle bazen bi tekme atıyo sarsılıyorum evet artık cantaya baslamamız lazım.. :18:

benim aklıma geleni pat diye söyleme huyum var cnm bzaen sonunda söylemem gereken lafı başında söylüyorum bide çocuk olunca başımda acele acele yazıyorum o yüzden cnm

yok bende de emzik biberon falan eksik park yatagımız geldi bugun onu kurduk içine yatak alıcam ana kucagı aldık.. ıvır zıvırlar kaldı tırnak makası falan onları da alıcam bu hafta sonra cantamızı hazırliycam.. mart anneleri de dogum yapmaya baslayınca heyecan yaptım hemen bitsin her şey nolur ne olmaz :18: senin neler eksik canım bide bez ve ıslak mendil ne alıcaksınız ben bez prima diyodum ama bazıları cok pişik yapıyo dediler :18: ıslak mendil de uni baby diyorum sizce??[/QUOTE]

park yatak bizimde alındı içine visko aldık yataği aynen ben,mde ıvır zıvır eksik internetten kendime aldim gögüs ucu kremi gögüs pedi vs pijama aldım filan bebiş için hastane çıkış takımları filan alindi bebek arabası filan...
eksiklere geleyim canım hamak tarzı bişey alcaz karar veremedim tırnak makası ateş ölçeridir burun aspiritörü vs emzik biberon hp eksik ana malzemeleri aldim işte banyo vs eksik... valla uni babyden aldım ıslak pamuk herkes onu tavsiye ediyo. beze gelince üniversite zamanında 6 yıl önce filan primada çok çalıştım stand görevlisi olarak en mantıklısı prima premiurm care ama ben deplamıcam bebeğe uymazsa değiştiririz bence 1 2 paket alcam oda 1 numara alcam bebek erken doğarsa her markette var canım eşler gidip alır:):) benimde çanta hazır değil offf dgt 31 mart diye rahatım ama mart anneleri doğurmaya başladı

aynı şey bendede var dik oturmazsam felaket baskı hissediyorum bazen de geriniyor sanırım kafada sağda sanırım ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…