2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım napcan kii..Bende surekli ağrı çekiyordum ya doktorumla konustum. Braxton hicks kasılmaları onlar dedi. Ama bebekde yapabilir dedi. Bebeğim donmus benim suanda yan ytıyo ki birgun cok agrıı cekmiştim ondan sonra olduguna eminim.Bugunlerde vajinamda daha cok agrı hissediyorum. Bebeğimin poposu orada ondan heralde. Ama neden oldugu cok önemli değil. Sonuçda rahmimiz kendini hazırlıyor. Ne için oldugunu bosver canım. Eğer dogum sanxcısı gibi değilse bosver takma kafana. Stres yapma bosyere..

Inan dunynin seyini yiyorum c vutmini aliorum muz ceviz et cok kilo aldiriyomus allahim annelik ne guzel ve zor bisey

Ya aybuke arkaasimiz birden teoki vrrince uzuldum oda hakli yani sagsalim bebislerimize kavusalim isallah

Seninki arka arkaya demekki.birde senin ferritin sevyen baya dusukmus ondan arka arkaya dir.bende bugun aksam ustu gidecem yine 3.serumum olacak.yarim saatte bitiyor benimki.doktor oyle yaptir dedi. Arkasinada b12 ignesi oluyorum oda dusuk benim .

Zehracım benim feritinime ilk kez bakıldı.bu bir eksiklik.ben ne demek olduğunu yeni öğrendim.benim tedavi değişti.ağır olur diye 1 saate düşürüldü.hergün değil ayrıca.b12 ye bakılmadı.inşallah herşey düzelir.

Inan dunynin seyini yiyorum c vutmini aliorum muz ceviz et cok kilo aldiriyomus allahim annelik ne guzel ve zor bisey

Ya aybuke arkaasimiz birden teoki vrrince uzuldum oda hakli yani sagsalim bebislerimize kavusalim isallah

Canım senin bebeğin 29+6 da kaç kilodaydı. Boyu kaçtı??

işte hayatım bilmiyorum ki bunlar hazırlık mı niye oluyo, acemilik işte ilk olunca, herkes diyo artık olur bu zamandan sonra diye artık takip edicem bakalım gittikçe artıcak mı aynı mı olucak sürekli

sertlik eğer gerçekten dokunduğunda sertlikse kasılmadır ama yumuşaksa bebektir diye biliyorum
o ben de de oluyor ama o konuda bilgim yok cnaım

canım valla benım bebek yan yatıyodu sağ göğsümün oralarda ve biraz daha aşağıda başı oluyo, tam göbek bölümümde galiba sırtı, anlayamıyorum bebek mi sertleştiriyo yoksa kasılıyo mu karnım

işte hayatım bilmiyorum ki bunlar hazırlık mı niye oluyo, acemilik işte ilk olunca, herkes diyo artık olur bu zamandan sonra diye artık takip edicem bakalım gittikçe artıcak mı aynı mı olucak sürekli

kız bende aynıyımda... Dun doktorumla konustukdan sonra adamın suratındaki ifadesizlik benim bunları dusunmeme neden oldu... EEe noormalll... Agrı olur artık dedi..Bide burda okuduklarımdan cok etkilendim heralde kocama hayatım kesin beni nstye sokacak şimdi agrım varya diyerek gittimAma doktorum hımmm normal olur dedi sadece...

Benim sagda oluo semsert biraz oluo geviyo ama agri falan olmuo eger agriliysa tehlikeliymis gakiba

30+4de gittim doktora cnm 42 cm 1960 grmdi galiba ole hatelioum

maasallah canım bebeğine ama surda bi hata yapıyorsun bence... O zamanki kilosu gayet iyiymiş evet ve hızlı buyumus bi dönem belli. Ama o hızla buyuseydı asıl risk soz konusu olurdu. Aynı ivmeyle buyuseydi senin bebeğin haftaya 3 kilo olurdu.. Kız bebeğin gayet normal hiç merk etme..Onceki gibi cok kilo almasını bekleme canım.. Belkide arayı kapattı bilemezsinki.. Bebeğininin vucudunda milyonlarca değişim oluyo sen sadece birini takip ediyorsun. Hem bebeklerin boyu uzarken kilosu cok artmaz bence belki oyle olmustur.

5saat yatış ,1 saate indirildi.dr hamilesin risk olmasın dedi.evet kendimi daha iyi hissediyorum.Allahım inşallah değerlerim yükselir.doğuma ne kaldı şurada.Emel söylemişti :)

Evt cnm dedigin dgru bnm hala boyu uzun gidiyo snrm babaya cekti boyu gne iki hfta onde Allaha sukur sabirim babasina cekti esim arnvut boylu poslu:) bnde tm tersi :))

Benim 2280 gr.çıktı.boyu uzunmuş.
Evet cnm cok sukur boyu uzun oluck galiba

Yatak cevaplarınız için teşekkür ederim loveli ve codulu...

32. Hafta kontrolünde özel bir muayne yapılıyor mu arkadaslar vajinal muayne oluyor mu

Yatak cevaplarınız için teşekkür ederim loveli ve codulu...

32. Hafta kontrolünde özel bir muayne yapılıyor mu arkadaslar vajinal muayne oluyor mu

benden pas bana yapılmadı sanırım sorduğun da çatı muayenesi

Dün kontrolümüz vardı... Oğluşum 2750 gr olmuş boyuda 52 cm olmuş.. Dr küçük bir süt danası geliyor dedi bakalım :))

ayy maşallahhh tosuncuk ne güzel kilosu boyu oyle annesii :)

ben sampuan vs bübchen aldım deterjanı da roxy aldım her ikisi de mis gibi kokuyo roxy tam bebek kokuyo hiç oyle agır parfumlu kokusu yok cok hos tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…