2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

umarım işe yarar kv de insülin kullanıyor ama çok düzensiz besleniyor beslenme araları uzun mesela hiç düşmüyor 250 den aşağı

:))))))))) canım benim henüz belli değil
benim ilki normal bunda da şimdilik herşey
yolunda tabii sağlığımızı etkileyen bir durum
olursa sezeryanda olabilir ona da karşı değilim

Çatı muaynesine Gerek kalmadı deyince ben de doğrudan sezeryan sandım kusura bakma lütfen:)
Zaten bi tecrüben varmış:)

hımm bi de bebeklere ufff atta öcıss ğretirler ya ben hiçkonuşmadım konuşana da anlamaz öyle tehlikeli deyin gezmeye gidiyoruz deyin diyordum onlar da dili etkiliiyor

Evet bencede çok etkiliyor. Allah izin verirse bende öle şeylere çok dikkat edicem.

akşam 9 dan sabah 9a 12 saat var o da yükseltiyor o yüzden diye düşünüyorum umarım faydasını görürsün canım

ben de yarın sabahtan tam kan sayımı, idrar tahlili ve pıhtılasmamam bakılcak.. pazartesi de dr. kontrolumuz var.. 2 haftadir full yatıstayım.. Umarim zamanında gelir bebişler, acele etmesinler..

Tatlı göbişler hepiniz sağlıkla kalın.
Kısmetse Pazartesi görüşmek üzere

Aybukenin kontrolu iyi geçmiş kizlar bebisin kilosu 2 yi geçmiş biraz:) gobek cevresi hala geri ama cok asiri deil anladigim kadariyla demis.

İşte bir anlasalar zaten doğum sonrası kabusumuz olmaktan çıkar ama maalesef onlar büyük ve en iyisini onlar bilirler.:)))

Yaaa sahiden bu kadar ağır olacağını beklemiyordum. Bugün annemle babam yatılı misafirim olacak. Onun için temizlik yapayım sonra da yemek yaparım dedim. 6 da başladığım temizlik 11 de ağlayarak sona erdi ve yemeğe başlayamadım bile(

Ahahaaha onu hiç saymıyorum bile:))) eve geliyorum sanıyorum ki en az 1 litre idrar çıkacak o derece hissediyorum ama çıkan 100 gr bile değildir. Yaa komik anlar bunlar ama işte yapım gereği herşeyi kendim yapmak istiyorum ama el bileğim zaten sakat,eğilıp dogrulunca bel ve bacaklar iflas ister istemez kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşime çok yüklendim o da içime sinmiyor. Ama az kaldı bi gelsin o sağ tarafıma dayadıgı poposunu öyle bir öpücem ki morarıcak. Görecek gününü ebru hanım

Ohhhh çok şükür gördün kızçeni:))) bence kilosu gayet iyi. Çünkü benim ki 29 3 te 1714 idi ve 30 6 görünüyodu seninki de bence gayet iyi hatta bir kaç gün önde bile olabilir doktor söylemedi mi? Eeee doktora sordun mu peki sezeryan istiyorum ama normal doğum başladıktan sonra istiyorum diye. Tepkisi noldu ayyy çok meraklı oldum ben bu aralar:)))

Canım çok düşünüp stres yaptığın için de yüksek çıkıyor olabilir ki 142 148 sınır değer zaten hem benim bildiğim 1. Saatin sonunda 180 i 2 saatin sonunda 140 ı geçmemesi lazım. Onu doktorunla net konuştun mu? Bence değerlerinde sorun yok ama sen kendini boşuna üzüyosun(

ben sampuan vs bübchen aldım deterjanı da roxy aldım her ikisi de mis gibi kokuyo roxy tam bebek kokuyo hiç oyle agır parfumlu kokusu yok cok hos tavsiye ederim [/QUOTE]

çok teşekkür ederim şansa bak bende ilçedeyim markette gezerken tek marka vardı roxy onu aldım mecbur iyi olmasına çok sevindim şampuanı internetten alıcam biberon vs aldın mı benim baya eksik var sanırsam
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…