hic olur mu öyle şey ne güzel ilgileniosun herkesle işte. Bu arada önerini dikkate alıcam.benim diyet listemde akşam 9 dan sonra bisey yenmiyor.ama yatmadan önce cok az atıştıricam çünkü sabah çok ac oluyorum bir de öyle denicem.
:))))))))) canım benim henüz belli değil
benim ilki normal bunda da şimdilik herşey
yolunda tabii sağlığımızı etkileyen bir durum
olursa sezeryanda olabilir ona da karşı değilim
hımm bi de bebeklere ufff atta öcıss ğretirler ya ben hiçkonuşmadım konuşana da anlamaz öyle tehlikeli deyin gezmeye gidiyoruz deyin diyordum onlar da dili etkiliiyor
Çatı muaynesine Gerek kalmadı deyince ben de doğrudan sezeryan sandım kusura bakma lütfen:)
Zaten bi tecrüben varmış:)
hic olur mu öyle şey ne güzel ilgileniosun herkesle işte. Bu arada önerini dikkate alıcam.benim diyet listemde akşam 9 dan sonra bisey yenmiyor.ama yatmadan önce cok az atıştıricam çünkü sabah çok ac oluyorum bir de öyle denicem.
akşam 9 dan sabah 9a 12 saat var o da yükseltiyor o yüzden diye düşünüyorum umarım faydasını görürsün canım
Tatlı göbişler hepiniz sağlıkla kalın.
Kısmetse Pazartesi görüşmek üzere
İşte bir anlasalar zaten doğum sonrası kabusumuz olmaktan çıkar ama maalesef onlar büyük ve en iyisini onlar bilirler.:)))Aynen canım. Eskiden insanların bir şeyler öğrenebilmek için ellerindeki tek bilgi kaynağı etraflarındaki büyüklermiş. Bu nedenle dün akşam annem ile yanı konuşmayı yaptım. Ben her gün kaç tane doktor kaç tane psikolog okuyorum ve kararlarımı onların uyarılarına göre veriyorum. Neden bunu anlamak istemiyorsun, artık işler eskisi gibi değil. dedim.
Şöyle bir sıkıntı oluyor genelde, örneğin kızım 20 aylık ve artık sütünü biberondan değil bardaktan içmesi gerekiyor. Artık biberon uygulamasını bırakacağımızı bardağa geçeceğimizi söylediğimde, nedense ayrıca annemi ikna etmem gerekiyor. Ben kaç tane çocuk büyüttüm. Siz 3 yaşına kadar kullandınız bir şey olmadı falan gibi cümleler ile karşılaşıyorum.
Ayyy dilime vurdu sabah sabah
ben kendiminkileri senin gibi küçük bir bavulumuz vardı ona koymayı planlıyorum
bebeğinkiler henüz ananeden gelmediği için hazır değil sadece onun için hazırladığım
bakım çantasına da evden koyulabilecekler ayarlandı henüz koyulmadı hiçbiri
bunu bende dile getiriyorum malesef hamilelikten önce 2 saatte evi siler süpürürdüm şimdi bırak süpürmeyi
neredeyse parça parça siliyorum bir yemek yapıyorum amann allahım sanki dünya iş yapmışım gibi kendimi
zor toparlıyorum
sıradışı kesinlikle abla/abiye özel düşünceler
gunaydınnn;
ah emelcım en tatlı yorgunlugun bu olsun:) sooon 1 ay sonra hıcbırseycıgın kalmıyacak bak nasıl kosturcaz hepımız:)
yaa bnm sorunum tuvalet:) aman allahım zırt pırt wc arıyorum nefret ettım artık wc ye gıtmektennn
Ohhhh çok şükür gördün kızçeni:))) bence kilosu gayet iyi. Çünkü benim ki 29 3 te 1714 idi ve 30 6 görünüyodu seninki de bence gayet iyi hatta bir kaç gün önde bile olabilir doktor söylemedi mi? Eeee doktora sordun mu peki sezeryan istiyorum ama normal doğum başladıktan sonra istiyorum diye. Tepkisi noldu ayyy çok meraklı oldum ben bu aralar:)))gunaydin kizlar gecmisi tam okuyamadim ama baktigim kadariyla bayagi bi kaynatmisiniz..
dun gordum kizimi.. yeni doktorumu cok sevdim. gereksiz gulumsemiyo ve guven veriyo. harikaydi her konuda anlastik. emelcim sinuna kadar bekleyecegiz bebisimi..uzun bacakli bi kizim varmis.. kalsiyum hapina basladik. 29+6 da kizim 1650 gr 40 cm. nasil sizce sizinkildr nasildi.. ayh icim icime sigmiyo cok mutlu oldum ben yaaa... bide devlet hastanesine gittim. mesai disinda almiyorlarmis. normal dogum hemen olacaksa aliyorlarmis. sezeryan yapmiyorlarrmis ilk bebegi genelde kabul etmiyorlarmis.. guldum bayagi hicbi turlu beni almiyosunuz yani dedim evet dedi. trajikomik...bu gunler tomrisin emzirme notlaroni okuyoum. emzirme kampina gircem kesinlikle..
Kızlar benim durumumda olanlar bişey desin ya moralim çok bozuluyor. 3 gün önce insüline başladı dahiliyeci sabah öğlen akşam yemek öncesi vuruyorum iğneleri bunu yazmıştım zaten.öğlen akşamda sıkıntı yok ama sabahları 1.saat hep 148-142 civarı seyrediyor yani ben anlamıyorum insülinden önce sadece diyet yaptığım dönemde 130 lara düştüğü de oldu ama şimdi 1.saatte hiç inmedi 140 ın altına yani günde 3 kere iğne 9 kere parmak del kan al yarı aç gez diyete uy hala düşmesin hala düşmesin üzülüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?