2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bizimkinin de arabali yatagi var. Yasina kadar da park yatakta yatti.

park yatak bizimde alındı içine visko aldık yataği aynen ben,mde ıvır zıvır eksik internetten kendime aldim gögüs ucu kremi gögüs pedi vs pijama aldım filan bebiş için hastane çıkış takımları filan alindi bebek arabası filan...
eksiklere geleyim canım hamak tarzı bişey alcaz karar veremedim tırnak makası ateş ölçeridir burun aspiritörü vs emzik biberon hp eksik ana malzemeleri aldim işte banyo vs eksik... valla uni babyden aldım ıslak pamuk herkes onu tavsiye ediyo. beze gelince üniversite zamanında 6 yıl önce filan primada çok çalıştım stand görevlisi olarak en mantıklısı prima premiurm care ama ben deplamıcam bebeğe uymazsa değiştiririz bence 1 2 paket alcam oda 1 numara alcam bebek erken doğarsa her markette var canım eşler gidip alır:):) benimde çanta hazır değil offf dgt 31 mart diye rahatım ama mart anneleri doğurmaya başladı[/QUOTE]

aynı şey bendede var dik oturmazsam felaket baskı hissediyorum bazen de geriniyor sanırım kafada sağda sanırım ağrı yapıyor

böyle yazınca cook eksiğim oldugunu fark ettim :18::18: çok işimiz var çoook :26:

böyle yazınca cook eksiğim oldugunu fark ettim :18::18: çok işimiz var çoook :26:[/QUOTE]

aynennn öyle yaaa listeye baktımda çok az şey almışım offf tatilde paso alışveriş yapmak lazım eşime kalsa işte çogu şey bitti

bugün muayene sonuçlarım da iyi çıktı, doğum şimdilik 1 hafta daha ertelendi çok şükür, bebeğim 225 gr almış bu hafta, önceden 100 gr 100 gr alıyordu, izne ayrılmak işe yaradı, bol bol dinlenip yemek yiyecem bu haftadan sonra da, kendim acayip kilo almışım ama doktor boşver sen kendi kilonu, önemli değil dedi

beğenmediğin derken lafın gelişi dedim, elbette şükrettiğini biliyorum, aynı süreçlerden geçiyoruz, seni en iyi ben anlayabilirim, seni sakinleştirmek için öylesine söylediğim bir kelime, çok takılma, çok streslisin biraz rahatlatmak için demiştim, kırılıp alınma

aybüke sen sırf böyle pozitif düşündüğün için herşey yolunda gidecek arkadaşım
pozitif olmaya devam et lütfen ve bebeğinde inşallah seni üzmeden zamanında
gelecek

ilk duyduğum zamanlar ne çektiğimi ben biliyorum, uyuyamamak, gece gündüz sürekli ağlama krizlerine girmek, çok zordu Allah imseyi evladıyla sınamasın, çok dua ettim, ama ne su içmeyi ne de beslenmemei hiç ihmal etmedim, çok ağladım ama belki iyi olur demeyi aklımdan hiç çıkarmadım, çok şükür bu haftalara kadar geldik, gerisini de görmeyi nasip eder inşallah Allah. bir doğsun var yaaa poposuna poposuna vurcam sıpanın, bana ne çektirdin sen diyee

armut da yiyorum ama bu mevsimde öyle yaz mevsimideki gibi sarı renk sulu sulu armut yok ki, yeşil renk sert artmut var, işe yarıyor mu bilmiyorum,daha çok muzlu süt içiyorum, ve günde 3-4 Lt su tüketiyorum, gün içinde meyveyi bol yiyorum. sabah yumurtamı yiyorum, akşam protein ağırlıklı besleniyorum. ve bol bol uzanıp dinleniyrum. o suların nereye gittiğini profesör açıkladı bana, su dediğimiz şey bebeğin çişinden oluşuyormuş, bebek ne kadar çok çiş yaparsa o kadar çok suyu olurmuş, bebeğin çiş yapabilmesi için de iyi beslenmesi gerekiyormuş, beslenemeyen bebek haliyle çişi de az yapıyormuş, bunun için bebeğin plesantada iyi beslenmesi gerekmiş, bizimki ya plesanta yetmediği için ya da çok stresli olduğumuz için beslenemiyor malesef, bu nedenle ne kadar kilo alırsa bebiş o kadar çiş yapacak, bol bol dinlenmek ve beslenmek lazım. 34. haftam bitti 35 e gireceğiz artık

aybüke mehmet şimşek'e gittin değil mi perinatolog
birde bugünkü kontrolün saat kaçta
doktordan sonra hemen yaz da aklımız sende de kalmasın

yazdım bugün ayrıntıları, mehmet şimşek e gitmedim, o perinotolog diye geçmiyor kadın doğum uzamnı diye geçiyor yanlış görmediysem, ben prof. dr inanç mendilcioğluna gittim, ofisleri aynı plazada zaten mehmet şimşekle, onun isminin altında sadece kadın doğum uzmanı yazıyordu, inanç ta hem kadın doğum uzmanı hem de perinotolog yazıyordu.

antalya da bir numaraymış inanç bey, başka da kimse yok dediler bize, mecburen ona gittik, profesör de olması nedeni ile artık ondan iyi kim bilecek diye ona görünelim dedik, ama inan benim kendi doktorumdan hiç bir farkını görmedim, benim kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi kendi doktorumda onun kadar ayrıntılı inceleyip yorumluyor, ancak tek farkı profesör hemen alınması gerek dedi, kendi doktorum anne karnında tutabildiğimiz kadar tutalım diyor. risk almıyoruz değil mi diye sordum kendi doktoruma, hayır sürekli takibim alındasın zaten dedi. bana güven verdi. kendi doktorumu dinliyorum.

cinciyetini daha öğrenemediniz mi? hemen neden doğuma alacaklarmış ki?

corasprin kullanan arkadaslarım, sizler kacinci haftanızda bırakcaksiniz bunu... dr.unuz birsey dedi mi?

32. haftadan sonra kullanmıyoruz dedi doktorum, araştırdığıma göre 32. haftadan sonra doğum olacağı için coarspin de kanı sulandırdığı çin pıhtılaşmayı geciktiriyormuş kanı durdurmak zor oluyormuş, bu nedenle kesiliyor 32. haftadan sonra, ama ben 33 den sonra kestim.

Adaşım yaptıklarını okuyunca bile yoruldum bu ne enerji maşallah canım. Ama çok şanslısın ögleden sonrası senin ne güzel:)))

Arkadaslar ben 6 tane 0-3 ay tulum almıştım annem de almış 3-4 tane de ondan gelecek çok mu olmuş hediye falan da gelirse
Ne dersiniz tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum

canım geldinmi doktor ne dedi

slm kızlar size bişey sorcam..ya benim meme uçlarımda böyle sarımtırak tabaka oluşuyor. temizlemeye çalışıyorum ama yine oluyor..bir de meme ucunun hemen başladığı yerde de beyaz nemli bir tabaka oluyor.:26: sizde de oluyor mu normal mi bunlar?

Inan dunynin seyini yiyorum c vutmini aliorum muz ceviz et cok kilo aldiriyomus allahim annelik ne guzel ve zor bisey

Ya aybuke arkaasimiz birden teoki vrrince uzuldum oda hakli yani sagsalim bebislerimize kavusalim isallah

aslında tepki vermemiştim, yazı dili ile söz dili farklı anlaşılıyor haliyle, niyetim sana kızmak değil, hakkım da yok kızmaya, sadece seni sakinleştirmek için yazdım, ama üzmüşüm sanırım, yani senden daha kötü durumda olanlar da var demeye getirdim ama sen kızıdığımı düşünmüşsün, olur mu öyle şey, burada birbirimize moral vermek varken, moral bozmak yakışmaz kimseye, üzdüysem kusura bakma arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…