slm kızlar size bişey sorcam..ya benim meme uçlarımda böyle sarımtırak tabaka oluşuyor. temizlemeye çalışıyorum ama yine oluyor..bir de meme ucunun hemen başladığı yerde de beyaz nemli bir tabaka oluyor.:26: sizde de oluyor mu normal mi bunlar?
Günaydın kızlar. Dün gelen cok şükür bebeğimin suyu değilmiş. Ama maalesef erken dogum riskim var. Istirahat verdi doktorum ve de bol bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi. Nidillata basladik, günde dört kere iciyorum. Haftaya da kontrolum var.hem de is göremez raporu alacağım.
33 hftlik hmisler bbginiz kilosu kac
canım geldinmi doktor ne dedi
bu hafta da takip edelim dedi, çok sevindim, önü açık, beli bir tarih vermedi ama bu hafta da takip edelim demesi çok iyi oldu, 35. haftama gireceğim çünkü ve ben ilçede olduğum için haftaya dan sonra bile olsa doğum burada olacak, aksi halde antalya da olacaktı, bu durum beni daha çok strese sokuyordu,çok şükür artık çok daha rahatım
bebeğim 2115 gr boyu 46 cm, karın gelişimi 12 gün geriden geliyor, suyu için de şimdilik yeter dedi, hareketleirni takip etmeye devam et dedi, şimdilik bu kadar bizden haberler
slm kızlar size bişey sorcam..ya benim meme uçlarımda böyle sarımtırak tabaka oluşuyor. temizlemeye çalışıyorum ama yine oluyor..bir de meme ucunun hemen başladığı yerde de beyaz nemli bir tabaka oluyor.:26: sizde de oluyor mu normal mi bunlar?
bende de benzer bir durum var. dün gece hastaneye yatırıldım, bugün binbir rica ile drum evime yolladı, tabi açıklık kontrolünden sonra
bende nst de sancı çıkıyor, ben de uzun zamandır hissediyordum ama normal zannediyordum sertleşme ve kasılmaları. hastanede serum ve ciğer geliştirici iğne yapıldı, evde de nidilat kullanıcam, düzenli kontrollerle 35. haftaya ulaşırsak korkma artık dedi. ben hala durumu tam kavrayabilmiş değilim. evde full yatış verdi ama ben hala ne yapabilirim ne yapamam bilmiyorum. doktoru evde yat diyenler evde neler yapıyorsunuz, yanınızda sürekli biri kalıyormu, paylaşırsanız seviniriz
Ben uzuluyorum cok suan benim bebegim masallah hep kilosu iidi 30 haftalikken 1960 di iki hafta onden gidiyordu simdi erken dogum tehlikesi yuzunden bi suu igne vuruldum haftasina geri donmus yani bukundugum haftada hatta bazi degerler bi hafta gri ve kilo almamis bile ;( 2040 grm cok uzgunum cok neden bole oldu anlamiyorum simsi o kadar ilac igne olmastdik belki benimkide 2500 yada senn kilolarinda okurdu ama bunada sukur uzuldum ;((
Sendede hareket azligi oluomu? Cnm
bu hafta da takip edelim dedi, çok sevindim, önü açık, beli bir tarih vermedi ama bu hafta da takip edelim demesi çok iyi oldu, 35. haftama gireceğim çünkü ve ben ilçede olduğum için haftaya dan sonra bile olsa doğum burada olacak, aksi halde antalya da olacaktı, bu durum beni daha çok strese sokuyordu,çok şükür artık çok daha rahatım
bebeğim 2115 gr boyu 46 cm, karın gelişimi 12 gün geriden geliyor, suyu için de şimdilik yeter dedi, hareketleirni takip etmeye devam et dedi, şimdilik bu kadar bizden haberler
böyle yazınca cook eksiğim oldugunu fark ettim :18::18: çok işimiz var çoook :26:
canım valla benım bebek yan yatıyodu sağ göğsümün oralarda ve biraz daha aşağıda başı oluyo, tam göbek bölümümde galiba sırtı, anlayamıyorum bebek mi sertleştiriyo yoksa kasılıyo mu karnım
aynennn öyle yaaa listeye baktımda çok az şey almışım offf tatilde paso alışveriş yapmak lazım eşime kalsa işte çogu şey bitti
Yatak cevaplarınız için teşekkür ederim loveli ve codulu...
32. Hafta kontrolünde özel bir muayne yapılıyor mu arkadaslar vajinal muayne oluyor mu
benim eşim de öyle ona kalsa bebişin dogmasına daha cok var ben cok acele ediyorumsonra dayanamadım eşime ssen öyle san bizim forumda dogumlar basladı bile hazırrlıklı olmak lazım dedim sustu bi şey diyemedi
çok sevindim canım maşallah kilo alımı devam etmiş. erkenden bizi korkutmasalar ne var. bol bol yat dinlen. çalışıyormusun bilmiyorum ama. 28 inde benimde kontrolüm dua et banada.bu su aniden bitmez değilmi çok korkuyor insan.
benimki 32+2 de 2100 g dı inşallah kilo alımı hızlanır, malum erken doğum riskimiz var bizim de. senin kaç canım?
aslında tepki vermemiştim, yazı dili ile söz dili farklı anlaşılıyor haliyle, niyetim sana kızmak değil, hakkım da yok kızmaya, sadece seni sakinleştirmek için yazdım, ama üzmüşüm sanırım, yani senden daha kötü durumda olanlar da var demeye getirdim ama sen kızıdığımı düşünmüşsün, olur mu öyle şey, burada birbirimize moral vermek varken, moral bozmak yakışmaz kimseye, üzdüysem kusura bakma arkadaşım.
kesinlikle canım ya aynı kafa benimkide bide iyice zorlanmaya başladım ben dr da rapor verdi progestan iğne yedim hala bizimki farkında değil offff isimde bulamadık sen hamak alcakmısın canım benim hamak tarzı bi şey almam lazım ama karar veremiyorum eşimde alırız yaaa diyo geçiyor ah bu erkekler onlar doğurmalı aslında nasıl telaş yaparlardı görürdük:)
çok sinirliyim kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım astık eşimle misler ibi kokuyodu ve benim eşimmmm gitmiş çamaşırların oldugu odanın camında sigara içmiş koku benim odama kadar geldi çıldırdım hiç bu kadar bagırmamıştım eşime o da pişman oldu aklına gelmemiş dışarı dogru içiyodu ama kokusu yayıldı eve tekrar yıkıyımmı kıyafetleir hiç içime sinmedi ama dah giyilmeden bi kere daha yıkanınca iyice yıpranacak
çok sinirliyim kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım astık eşimle misler ibi kokuyodu ve benim eşimmmm gitmiş çamaşırların oldugu odanın camında sigara içmiş koku benim odama kadar geldi çıldırdım hiç bu kadar bagırmamıştım eşime o da pişman oldu aklına gelmemiş dışarı dogru içiyodu ama kokusu yayıldı eve tekrar yıkıyımmı kıyafetleir hiç içime sinmedi ama dah giyilmeden bi kere daha yıkanınca iyice yıpranacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?