2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende de oluyo mavera sanırım bu aylardan sonra pigmentleşme ve kahverengi kusımda da değiliklikler olcak arkadasım öyle demişti

bende de benzer bir durum var. dün gece hastaneye yatırıldım, bugün binbir rica ile drum evime yolladı, tabi açıklık kontrolünden sonra
bende nst de sancı çıkıyor, ben de uzun zamandır hissediyordum ama normal zannediyordum sertleşme ve kasılmaları. hastanede serum ve ciğer geliştirici iğne yapıldı, evde de nidilat kullanıcam, düzenli kontrollerle 35. haftaya ulaşırsak korkma artık dedi. ben hala durumu tam kavrayabilmiş değilim. evde full yatış verdi ama ben hala ne yapabilirim ne yapamam bilmiyorum. doktoru evde yat diyenler evde neler yapıyorsunuz, yanınızda sürekli biri kalıyormu, paylaşırsanız seviniriz

canım geldinmi doktor ne dedi

bu hafta da takip edelim dedi, çok sevindim, önü açık, beli bir tarih vermedi ama bu hafta da takip edelim demesi çok iyi oldu, 35. haftama gireceğim çünkü ve ben ilçede olduğum için haftaya dan sonra bile olsa doğum burada olacak, aksi halde antalya da olacaktı, bu durum beni daha çok strese sokuyordu,çok şükür artık çok daha rahatım

bebeğim 2115 gr boyu 46 cm, karın gelişimi 12 gün geriden geliyor, suyu için de şimdilik yeter dedi, hareketleirni takip etmeye devam et dedi, şimdilik bu kadar bizden haberler

maşallah sana da bebeğine de canm..tekrar geçmiş olsun, dinlenmeye, beslenmeye, büyümeye devam:))

bende de oluyor, süte hazırlık canım, benim göğsümün kahve kısmında deri soyuldu bugün ve şimdi acıyor

ben evde yatıyorum, doğum olacak düşüncesi ile annem geldi yanıma, şimdi doğum ertelenince ve ne zaman olacağı belli olmadığı için de mecburen yanımda kalmaya devam ediyor, çok iyi oluyor gerçekten, öyle bir imknaın varsa çapır anneni, eğer öyle bir imkanın yoksa da bırak evin koksun dursun,temel işleri yap kaba taslak, yemek vs. sonra uzan, canın uzanmak istemese bile uzan kiii sonra farkı göreceksin.

canım sen kendini boşa üzüyorsun 33. haftada 2 kilo olması gayet iyi zaten. sağlıklı olması için tombul olması gerekmiyor. tabi seni anlıyorum erken gelirse kilosu iyi olsun bari diyorsun benim gibi. ama bak ben iğneyi olmadan önce benimki de 33 haftada 2100 g. dı seninkinden farklı değil ve drum gayet iyi demişti. üzme artık kendini..

Sendede hareket azligi oluomu? Cnm

selam kızlarrrrr bayadır yoktum atandığımı söylemiştim önceden, işe bi giriş yaptım birkaç gün çalıştım raporumu aldım geldim evime. yarın tekrar doktora gidip 32. hafta raporumu alacam ve izne ayrılacam inşallah, oğluşum tam zamanında geldi hayatıma aysemelek35 bende hareket azlıığı yok çok şükür canım, suyumda falan bi sıkıntı yok sadece rahimde incelme var o yüzden erken doğum riskim var, hatta bbebeğin suyunu azaltmak için ilaç vermişti doktor kullanmıştım 20 haftalıkken

çok sevindim canım maşallah kilo alımı devam etmiş. erkenden bizi korkutmasalar ne var. bol bol yat dinlen. çalışıyormusun bilmiyorum ama. 28 inde benimde kontrolüm dua et banada.bu su aniden bitmez değilmi çok korkuyor insan.

böyle yazınca cook eksiğim oldugunu fark ettim :18::18: çok işimiz var çoook :26:

aynennn öyle yaaa listeye baktımda çok az şey almışım offf tatilde paso alışveriş yapmak lazım eşime kalsa işte çogu şey bitti [/QUOTE]

benim eşim de öyle ona kalsa bebişin dogmasına daha cok var ben cok acele ediyorum sonra dayanamadım eşime ssen öyle san bizim forumda dogumlar basladı bile hazırrlıklı olmak lazım dedim sustu bi şey diyemedi

canım anlattıkların benim durumuma benziyor, doktorun nst istemedi mi hiç. sancı orda belli oluyor. ondan önce drun da dahil kimse ne olduğunu söyleyemez sanırım. sertlik ve içerde katlanma kasılmayı gösterir ama senin ki belki hazırlık kasılmalarıdır erken doğum riski değildir. doktorlara güvenmekten başka şansımız yok, nst de çıkar zaten

aynennn öyle yaaa listeye baktımda çok az şey almışım offf tatilde paso alışveriş yapmak lazım eşime kalsa işte çogu şey bitti

benim eşim de öyle ona kalsa bebişin dogmasına daha cok var ben cok acele ediyorum sonra dayanamadım eşime ssen öyle san bizim forumda dogumlar basladı bile hazırrlıklı olmak lazım dedim sustu bi şey diyemedi [/QUOTE]

kesinlikle canım ya aynı kafa benimkide bide iyice zorlanmaya başladım ben dr da rapor verdi progestan iğne yedim hala bizimki farkında değil offff isimde bulamadık sen hamak alcakmısın canım benim hamak tarzı bi şey almam lazım ama karar veremiyorum eşimde alırız yaaa diyo geçiyor ah bu erkekler onlar doğurmalı aslında nasıl telaş yaparlardı görürdük:)

Yatak cevaplarınız için teşekkür ederim loveli ve codulu...

32. Hafta kontrolünde özel bir muayne yapılıyor mu arkadaslar vajinal muayne oluyor mu

beni nst ye soktu, ki ben sancım kasılmam ver demedim sadece karnım sertleşiyor dedim. zaten ağrım falan yoktu. nst de sancı çıkınca alttan açıklık kontrolü yaptı, en son 5 haftalıkken alttan bakmıştı ve ben 37 de çatı bakıcam dediği için aşağıda hiç hazırlığım yoktu druma da dedim hazırlıksızım ben diye, olsun farketmez dedi hemen baktı ama biraz can yakıyor, elini sokup parmaklarını açtı sanırım tam anlayamadım. ayyy kadın olmak zor yaa

benim eşim de öyle ona kalsa bebişin dogmasına daha cok var ben cok acele ediyorum sonra dayanamadım eşime ssen öyle san bizim forumda dogumlar basladı bile hazırrlıklı olmak lazım dedim sustu bi şey diyemedi

kesinlikle canım ya aynı kafa benimkide bide iyice zorlanmaya başladım ben dr da rapor verdi progestan iğne yedim hala bizimki farkında değil offff isimde bulamadık sen hamak alcakmısın canım benim hamak tarzı bi şey almam lazım ama karar veremiyorum eşimde alırız yaaa diyo geçiyor ah bu erkekler onlar doğurmalı aslında nasıl telaş yaparlardı görürdük:)[/QUOTE]

hadi yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :26: ben almiycam park yatak var bide ana kucagı var yeter bence sen hamagı ilk aylar kullanmak için falan mı alıyosun? yaa bu erkekler benim bugun biraz agrım oldu diyorum agrım var iyi iyi bebişimiz içerde sıkılıyo gelmek istiyo ondan sonra sonra dank etti uzandım falan geçti simdi :18: ayy erkeklerin dogurdugunu dusunemiyorumm wc ye bile biz taşırdık nazlarından

öğretmenim ben, çalışıyordum ama doktor 32. haftadan sonra çalışmayı unut sen dedi, ve mcburi iş göremez raporu verdi, 2 haftadır dinlenmekteyim, sen şimdi su azlığını falan unut, herşey normalmiş gibi davran bol su tüket ve iyi beslen protein ağırlıklı beslen, bana elevit verdi, gelişimi geri olan bebeklere elevit takviyesi yapılıyormuş, onu hergün alıyorum, ve demir ilacını asla ihmal etme, bebeğe gelen kan akışı çok önemli bu süreçte, bebek beslendikçe su tükenmeyecektir, bir de tekmeleri say hergün, 10 dan az hareket ettiyse mutlaka acile git nst ye bağlasınlar, duruma baksınlar, umarım doktorun ilgilidir, ben resmen doktorum trafından el üstünde bakılıyorum, inşallah seninki de öyledir,dua et ve dinlen. inşallah sen de göreceksin bu haftaları

benimki 32+2 de 2100 g dı inşallah kilo alımı hızlanır, malum erken doğum riskimiz var bizim de. senin kaç canım?

Bnm 32+6 2040 47 cm cnm

Yok cnm anlayisli olcaz birbirimize nabalim tabiki hepimiz evlatlarimizi dusunuyoruz benim bi sorum olcak su kasilmalarinizi nasil yasiuorsunuz bi anlatsaniza herkesin aynimi bana mi ozel

hadi yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :26: ben almiycam park yatak var bide ana kucagı var yeter bence sen hamagı ilk aylar kullanmak için falan mı alıyosun? yaa bu erkekler benim bugun biraz agrım oldu diyorum agrım var iyi iyi bebişimiz içerde sıkılıyo gelmek istiyo ondan sonra sonra dank etti uzandım falan geçti simdi :18: ayy erkeklerin dogurdugunu dusunemiyorumm wc ye bile biz taşırdık nazlarından [/Q

teşekkür ederim canım baya yorulmuştum okulda yAzılı haftasıydı geçen hafta o yuzden denk geldi pelviste incelme var dedi pek anlamadım ama anakucağından kastın ne canım ya park yatak aldık bizde ilçedeyiz biz annemler merkezde oraya gittiğimizde kullanabilceğimiz aynı zamanda evimizdede kullanabilceğimiz hamak tarzı yatak almamız lazım doğumdan sonra annemde kalcam ordada yatak olarak kullancaz ama bilemedim ... ah bu erkekler kesinlikle hasta olcak gibi benimki nazi bi görrrr:):) iyiki onlar doğurmuyor:)

çok sinirliyim kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım astık eşimle misler ibi kokuyodu ve benim eşimmmm gitmiş çamaşırların oldugu odanın camında sigara içmiş koku benim odama kadar geldi çıldırdım hiç bu kadar bagırmamıştım eşime o da pişman oldu aklına gelmemiş dışarı dogru içiyodu ama kokusu yayıldı eve tekrar yıkıyımmı kıyafetleir hiç içime sinmedi ama dah giyilmeden bi kere daha yıkanınca iyice yıpranacak

Son düzenleme:

bide çamaşır oldu odada içmesi kötü olmuş sigara kokusu sinmiş mi bence bidaha yıka kısa proğramda

uzulme canım ya dusunememıs babalar hala daha tam olarak olayı kavrayamadı en azından benımkı ole:)onlara suan hayal gbı gelıo sanırım hormonlarda bozukluk yok kılo alan bız seklı şemalı bozulan bız en guzelı ıcımızde hısseden bız:)tekmeler yıyen bız ama onlar daha hıc bısey hıssetmıo belkı tekmelerı ellerıyle hıssedıolar ama ne kadar yeterlıkı bazen bana bıle şaka gelıo yokya dııyorum ben yenı evlendım cunku evlendım ayrı bı şok bıde bebısım olcak değişik şelerdı

kısa programa atarsın bıda kalp kırmayalım cok duygusalız ben bıraz cok tepkıler verıorum sonra pişman oluyorum ole yapmayalımama elımde deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…