2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

annem gelir de sürekli kalamaz yaşlı anneannem var, annemsiz 2 yaşında çocuk gibi oluyor. ama aynı şehirdeyiz yemeğimi falan yapar temizliğe de kadın artık ama sürekli yatılır mı yaaa

inşallah canım.doktorum iyi.ben zaten bu olaydan sonra 2 doktora daha gittim duramadım.banada çalışabilir raporu veremem demişti bir önceki randevuda pazartesi gittiğimdede işim rahat dersen 2 3 hafta daha çalışırsın ama son 5 hafta çalışamazsın dedi.bende bir bakcam duruma.bana gyno ferro sanol diye bir ilaç vermişti onu kullanıyorum. teşekkür ederim canım.

kendini bu kadar yorma canım ya kaçıncı haftadasın sen bide bebişin kız mı erkek mi ana kucagı evdeyken hep park yatakta oturtmamak için aldım oyalanır diye ama madem baska yerlerde de kalıcaksınız bence de hamak tarzı bi şey alın benim yeni kuzenim oldu ona da hamak tarzı bi yatak aldılar cok rahattı ana kucagı dediğim de bu canım titresimli muzikli falan cok tatlı bi şey

bide çamaşır oldu odada içmesi kötü olmuş sigara kokusu sinmiş mi bence bidaha yıka kısa proğramda

ya sadece ben ugraşsam neyse o da astı benle beraber o minicik şeyler :) hiçmi acımıyosun kendi emeklerine :) kısa programda yıkıyım bari ama bir gün daha uzadı işte yarın da odamız gelecekti ... gıcık adam :)

canım babalar daha tam alışabilmiş degiller malesef hele bi bebişler dogsun o zaman anliycaklar kısa programda yıka bence sigara kokmasın bebişin kıyafetleri

kızlar bişey sormam lazım, doktoruma soramadım erken doğum riski olanlar ağda yaptırdınız mı, bir sakıncası var mı ki? benim artık yaptırmam lazım sanırım doktorum son iki gidişimde de alttan bakıyor, utanıyorum artık

ay çok tatlı ya :):) bende fotoğraf ekledim nasıl bişey alcağımı bilemedim kuzenin aldığı benziyormu benim yuklediklerime 29+5 teyim 31 mart doğum kız bebiş olacak inşallah seninkine olcak :)

Son düzenleme:

:sen sankı benım gbı bır an once utuleyıp yerleştırmek ıcın sabırsızlanıosun gbıme geldı ve bı gun daha beklıcen dıye sınır oldun bende dolabı beklıorum yıkadım ve sınır oldun esım getırmıo boya yapcak kendı yaptı bu arada boyasını yapmıo kıl ettı benı bende hemen yapmak ıstıorumD:

ya alttan nıye bakıolarkı ne var yanı sımdı hemen kurcalıolar oralarıda daha sımdıden

ay çok tatlı ya :):) bende fotoğraf ekledim nasıl bişey alcağımı bilemedim kuzenin aldığı benziyormu benim yuklediklerime 29+5 teyim 31 mart doğum kız bebiş olacak inşallah seninkine olcak :)

benimki de kız canım 1.sine cokk benziyo 5 aylık bebek hala orda yatıyo rahat rahat.. bence 1.sini al hem daha saglam gibi duruyo digerinden

bence 1. si daha kullanışlı ve güvenli görünüyor tatlım. hatta içine yün ya da pamuk yatak yaparsan ilk doğduğunda rahat uyur gibi geldi bana. tecrübeliler daha iyi bilir tabii

değilmi ikinci olan için cenin pozisyonda olmasına iyi diyolar ama ben gecede yatırcam bi süre

Çoookkk çoookkk aama çoookkk sevindim aybukecim
Sabrının karşılığını alıyorsun artık:)))

benimki de kız canım 1.sine cokk benziyo 5 aylık bebek hala orda yatıyo rahat rahat.. bence 1.sini al hem daha saglam gibi duruyo digerinden

2.si için cenin pozisyonunda olmasına iyi diyolar canım ama ikinci olanin çeşitleri var baya sanki daha rahat olur demi zaten benim için ilk zamanlar bide yazın önemli yazında yazlığa filan gidersek göturmek gerekcek :):) arabası yatağı Allahımmm çok şey taşıcaz :) ohh seninde prensesin olcak demek adı belli mi biz hala karar veremedik

erkekler hep böyle canım sıkma canını bence sen at makineye ceza olarak o assın hatta ütü yapabilirse ona ütület :):)

ya alttan nıye bakıolarkı ne var yanı sımdı hemen kurcalıolar oralarıda daha sımdıden

canım herkese bakmıyorlar tabi ki, ben de sürekli kasılma çıktığı için açıklık var mı doğum başlıyor mu diye bakmak zorunda kaldı sanırım. yoksa 37 de çatı yapıcaktı. ama korkma, ben böyle şeylerden çok korkar ve rahatsız olurdum ama anlamıyorsun o an ne olduğunu sadece bebeğini düşünüyorsun hatta baksın istiyorsun, sorun olmadığından emin olmak için. benim anladığım doktorların da çok umurunda değil zaten uzun uzun bakmıyor, hele elini sokarken nerdeyse hiç bakmıyor. bebeğe de zararı yoktur herhalde doktor bir sorun görmediğine göre.

arkadaşlarrr zaman yaklaştıkça panikte artıo haliyle :) kafamda soru işaretleride artıkça artıyoo :44: son günlerde yürümek çok zorlaştı bu sabah yürüyüşe çıktığımda yürüyemicem sandım eve döndüm yani doğacak galiba die panik yaptım yürümeye başlayınca kasığıma taş gibi oturuyor ve adım atamaz hale geliyorum çok sertleşiyor ve belime vuruyor ağrısı aha diorum heralde doğum sancısı bu :44: o yüzden biri bana bi akıl versin doğum sancısı nasıl oluyor yani şu kasılma dedikleri şey.. etrafımdaki herkes şansıma sezeryanla doğum yapmış bilmiyorlar hiç doğum sancısını

off ben de onu dusunuyorum yazın yandık o kadar cok tasınıcak esya var ki biz yazdan hemen sonra tasınıcaz farklı bi şehire bide onu dusunuyorum yandık valla :18: evet canım bizim prensesin adı Almira siz hangi isimler arasında kaldınız bi fikir var mı aklınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…