bende de oluyor, süte hazırlık canım, benim göğsümün kahve kısmında deri soyuldu bugün ve şimdi acıyor
ben evde yatıyorum, doğum olacak düşüncesi ile annem geldi yanıma, şimdi doğum ertelenince ve ne zaman olacağı belli olmadığı için de mecburen yanımda kalmaya devam ediyor, çok iyi oluyor gerçekten, öyle bir imknaın varsa çapır anneni, eğer öyle bir imkanın yoksa da bırak evin koksun dursun,temel işleri yap kaba taslak, yemek vs. sonra uzan, canın uzanmak istemese bile uzan kiii sonra farkı göreceksin.
öğretmenim ben, çalışıyordum ama doktor 32. haftadan sonra çalışmayı unut sen dedi, ve mcburi iş göremez raporu verdi, 2 haftadır dinlenmekteyim, sen şimdi su azlığını falan unut, herşey normalmiş gibi davran bol su tüket ve iyi beslen protein ağırlıklı beslen, bana elevit verdi, gelişimi geri olan bebeklere elevit takviyesi yapılıyormuş, onu hergün alıyorum, ve demir ilacını asla ihmal etme, bebeğe gelen kan akışı çok önemli bu süreçte, bebek beslendikçe su tükenmeyecektir, bir de tekmeleri say hergün, 10 dan az hareket ettiyse mutlaka acile git nst ye bağlasınlar, duruma baksınlar, umarım doktorun ilgilidir, ben resmen doktorum trafından el üstünde bakılıyorum, inşallah seninki de öyledir,dua et ve dinlen. inşallah sen de göreceksin bu haftaları
hadi yaa çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :26: ben almiycam park yatak var bide ana kucagı var yeter bence sen hamagı ilk aylar kullanmak için falan mı alıyosun? yaa bu erkekler benim bugun biraz agrım oldu diyorum agrım var iyi iyi bebişimiz içerde sıkılıyo gelmek istiyo ondan sonra sonra dank etti uzandım falan geçti simdi :18: ayy erkeklerin dogurdugunu dusunemiyorumm wc ye bile biz taşırdık nazlarından[/Q
teşekkür ederim canım baya yorulmuştum okulda yAzılı haftasıydı geçen hafta o yuzden denk geldi pelviste incelme var dedi pek anlamadım amaanakucağından kastın ne canım ya park yatak aldık bizde ilçedeyiz biz annemler merkezde oraya gittiğimizde kullanabilceğimiz aynı zamanda evimizdede kullanabilceğimiz hamak tarzı yatak almamız lazım doğumdan sonra annemde kalcam ordada yatak olarak kullancaz ama bilemedim ... ah bu erkekler kesinlikle hasta olcak gibi benimki nazi bi görrrr:):) iyiki onlar doğurmuyor:)
bide çamaşır oldu odada içmesi kötü olmuş sigara kokusu sinmiş mi bence bidaha yıka kısa proğramda
uzulme canım ya dusunememıs babalar hala daha tam olarak olayı kavrayamadı en azından benımkı ole:)onlara suan hayal gbı gelıo sanırım hormonlarda bozukluk yok kılo alan bız seklı şemalı bozulan bız en guzelı ıcımızde hısseden bız:)tekmeler yıyen bız ama onlar daha hıc bısey hıssetmıo belkı tekmelerı ellerıyle hıssedıolar ama ne kadar yeterlıkı bazen bana bıle şaka gelıo yokya dııyorum ben yenı evlendım cunku evlendım ayrı bı şok bıde bebısım olcak değişik şelerdı
kısa programa atarsın bıda kalp kırmayalım cok duygusalız ben bıraz cok tepkıler verıorum sonra pişman oluyorum ole yapmayalımama elımde deıl
çok sinirliyim kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım astık eşimle misler ibi kokuyodu ve benim eşimmmm gitmiş çamaşırların oldugu odanın camında sigara içmiş koku benim odama kadar geldi çıldırdım hiç bu kadar bagırmamıştım eşime o da pişman oldu aklına gelmemiş dışarı dogru içiyodu ama kokusu yayıldı eve tekrar yıkıyımmı kıyafetleir hiç içime sinmedi ama dah giyilmeden bi kere daha yıkanınca iyice yıpranacak
kendini bu kadar yorma canım ya kaçıncı haftadasın sen bide bebişin kız mı erkek miana kucagı evdeyken hep park yatakta oturtmamak için aldım oyalanır diye ama madem baska yerlerde de kalıcaksınız bence de hamak tarzı bi şey alın benim yeni kuzenim oldu ona da hamak tarzı bi yatak aldılar cok rahattı ana kucagı dediğim de bu canım titresimli muzikli falan cok tatlı bi şey Eki Görüntüle 938449
bu mu Eki Görüntüle 938454
yoksa bu muEki Görüntüle 938455 bebek bunlarda ilk doğdugunda uyurmu arkadaşlar fikri olan varmı ???
ya sadece ben ugraşsam neyse o da astı benle beraber o minicik şeyler :) hiçmi acımıyosun kendi emeklerine :) kısa programda yıkıyım bari ama bir gün daha uzadı işte yarın da odamız gelecekti ... gıcık adam :)
kızlar bişey sormam lazım, doktoruma soramadım erken doğum riski olanlar ağda yaptırdınız mı, bir sakıncası var mı ki? benim artık yaptırmam lazım sanırım doktorum son iki gidişimde de alttan bakıyor, utanıyorum artık
ay çok tatlı ya :):) bende fotoğraf ekledim nasıl bişey alcağımı bilemedim kuzenin aldığı benziyormu benim yuklediklerime 29+5 teyim 31 mart doğum kız bebiş olacak inşallah seninkine olcak :)
bence 1. si daha kullanışlı ve güvenli görünüyor tatlım. hatta içine yün ya da pamuk yatak yaparsan ilk doğduğunda rahat uyur gibi geldi bana. tecrübeliler daha iyi bilir tabii
Yok yok ben senin hiç kırıcı konuşmana şahit olmadım senin mübalağan o:)))benim aklıma geleni pat diye söyleme huyum var cnm bzaen sonunda söylemem gereken lafı başında söylüyorum bide çocuk olunca başımda acele acele yazıyorum o yüzden cnm
bugün muayene sonuçlarım da iyi çıktı, doğum şimdilik 1 hafta daha ertelendi çok şükür, bebeğim 225 gr almış bu hafta, önceden 100 gr 100 gr alıyordu, izne ayrılmak işe yaradı, bol bol dinlenip yemek yiyecem bu haftadan sonra da, kendim acayip kilo almışım ama doktor boşver sen kendi kilonu, önemli değil dedi
benimki de kız canım1.sine cokk benziyo 5 aylık bebek hala orda yatıyo rahat rahat.. bence 1.sini al hem daha saglam gibi duruyo digerinden
ya sadece ben ugraşsam neyse o da astı benle beraber o minicik şeyler :) hiçmi acımıyosun kendi emeklerine :) kısa programda yıkıyım bari ama bir gün daha uzadı işte yarın da odamız gelecekti ... gıcık adam :)
ya alttan nıye bakıolarkıne var yanı sımdı hemen kurcalıolar oralarıda daha sımdıden
2.si için cenin pozisyonunda olmasına iyi diyolar canım ama ikinci olanin çeşitleri var baya sanki daha rahat olur demi zaten benim için ilk zamanlar bide yazın önemli yazında yazlığa filan gidersek göturmek gerekcek :):) arabası yatağı Allahımmm çok şey taşıcaz :) ohh seninde prensesin olcak demek adı belli mi biz hala karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?