2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

a gecmı olsun ozamn canm ınsallah zamanında dogumlarımız olurrrr.....ya belkı gerı kafalık bılmıorum ama ben eskıden berı hep duydugum sey yanı annemlerden teyzemlerden hep alttan bakmakta rısk var derler yanı gerek yokken sımdı doktorlar hemen alttan bakıcam dıolar hıc ultrasyonla ugrasmadan bana 2lı tarama testı yaptrcaktım bı tane doktor ultrasyonda baktı hıc ugrasmadan hemen alttan bakcam dedı ınsan bıraz bebeği dondurmeye ugrasır bende ıstemıorum dedım bı ton soylendı bana gerzek kadın kadın doktorlardan nefret eder oldum sayesınde yaslı cadolozbu benım tercıhım heralde cok onemlı bısey olur baska caresı yoktur napcaz mecbur ama hıc alakasızken ıstemıorum

o bana da oluyo canım dun aksam esımle rutın olarak yaptıgımız gbı dısarı cıktık yuruyuse baya yuruduk ama onun ıs yerıne fılan gt gerı gel ben cok yoruldum eve gelınce coraplarımı değiştıremedım karnım tas gbıydı yok dedım ben hep bole kalırsam mahfolurumesım gıydırdı çorabımı kalkerken ıkı saate kalktım koltuktan hıc ole olmamıstım korktugum gbı olmadı sabaha duzeldım hıc bıseyım yok suan doktor demıstı yuruyuslerı artık cok abartma dıye cok yurumekte ıyı olmuo zaten hemen kasıklarım taş gbı oluo ve agrı gırıo artık cok yormamak lazım gezerken

oooo farklı ir şehirmi çok fena bebişle nasıl taşıncaksınız ben nefret ederim taşınmaktan benim eşimde pşet taşımaktan bile nefret eder bebeğin eşyalarını napcak bakalım:):) almira güzel isim benim eşim gelenekçi biraz yeni isimler ona hoş gelmiyor maalesef inci gökçe eda nihal var ama bunarın içinden gökçe bana güzel geliyor sert söylenmesi ama incide güzel ama çok eski bi isim bilemiyorum adım seda ona uygun diye eda olabilir diyorum edanın yanına bi şey bulamadım

valla ben de nefret ediyorum ama iş için taşınmamız şart malesef bebişle taşınmak daha da bi zor olucak hahaha benimki de öyle poşet bile taşımayı sevmez dedigin gibi ama hem bu yaz tatile giderken hem de dönüşte taşınırken yandı sagol canım ben de tam gökçe ve inci isimleri hos dicektim eda su da olabilir iki isim istiyosan

valla işiniz zor yan komşum doğum izniine ayrılıp annesinin yanına gitmişti o arada eşinin tayini çıktı eşi tüm evi kendi topladı taşıdı senin eşinde oyle yapsın bence:):) valla doğuma en fazla 10 hafta var kaç defa isim değişcek bakalım ii geceler göbüşdaşım ben uyuyayım artık :):):) bu arada kaç kilo aldın ben 7 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım 67 ile boyumda 1.67 tam zayıflayacağım sigarayı bırakcağım dediğim dönemde hamile kaldığımı öğrenince tüm planlar iptal oldu

canım babalar daha tam alışabilmiş degiller malesef hele bi bebişler dogsun o zaman anliycaklar kısa programda yıka bence sigara kokmasın bebişin kıyafetleri

evet bi an önce hazır olsun istiyorum herşey çantamı hazırlayacaktım daha var ama hiç belli olmaz.birde öksürüğe yakalandım şimdi korkuyorum öksürdükçe..

erkekler hep böyle canım sıkma canını bence sen at makineye ceza olarak o assın hatta ütü yapabilirse ona ütület :):)

valla artık yıkıyacam kısa programda yıprandım kızımın kıyafetleri ama iyi oldu bu olay eşim sigarayı bırakmaya söz verdi :) zaten o kokuyla yaklaşmasın kızıma

tahta besigi daha mi kisa sureli kullanir yani?

Adaşım yaptıklarını okuyunca bile yoruldum bu ne enerji maşallah canım. Ama çok şanslısın ögleden sonrası senin ne güzel:)))
mecburi enerji adaşım çünkü işimi yapacak kimsem yok
bana bağımlı bir oğlum var sonuçta yatma lüksüm olmuyor o uyumazsa
ve hasta iyi olması için beselnmesine dikkat etmem lazım ve bana bulaşmaması için bu arada baba-oğul grip oldu yine geçmedi gitti kendimi nasıl koruyacağım bilmiyorum
evimin işini yapmam lazım ki mikrop üremesin

Arkadaslar ben 6 tane 0-3 ay tulum almıştım annem de almış 3-4 tane de ondan gelecek çok mu olmuş hediye falan da gelirse
Ne dersiniz tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum
fazla olmuş değiştirebiliyorsanız değiştirin ya da bir ikisini sakla ikinci bebişe olmaz mı
ben de de oluyor çok kurcalamıyorum memeler kendini hazırlıyor
bu mu Eki Görüntüle 938454
yoksa bu muEki Görüntüle 938455 bebek bunlarda ilk doğdugunda uyurmu arkadaşlar fikri olan varmı ???
birinci model bana daha sağlıklı geldi ikincisi hamak gibi omurgası tazedir bebeğin hemen şeklini alır o yüzden birincisi diyorum
tahta besigi daha mi kisa sureli kullanir yani?

yok daha da kullanırdık ama bizimki arkadaştan almıştık eskimişti bi de taşınıyorduk o yüzden park yatağını kullandık biz park yatağı gittiğimiz yerde yatırmak için almıştık sonra onu kullandık tahta daha çok kullanılır canım

Son düzenleme:

Canım sen atlatmışsın ben de tedirginim ve aynı şey karnımda sertleşme oluyor sadece dediğin gibi ağrım falan yok
Bir nst ve muayne de beni bekliyor olabilir

olur şöyle eşyalarına bir göz at ne eksik göründü gözüne onları al mesela

annem gelir de sürekli kalamaz yaşlı anneannem var, annemsiz 2 yaşında çocuk gibi oluyor. ama aynı şehirdeyiz yemeğimi falan yapar temizliğe de kadın artık ama sürekli yatılır mı yaaa

evet sürekli yatmak zor, sıkıldaığında oturursun , kaba işlerini yaparsın, sonra yine uzanırsın, bir süre sonra alışıyorsun yatmaya, zor ama napalım işe yarıyor.

sağol arkadaşım bende hazırlık diye düşünüyorum, çünkü gelip geçici şeyler şimdi 33 haftalığım ay sonunda gittiğimde kan - idrar tahlili ve nst ye bağlıcam dedi bakalım elimizden geldiği kadar dikkat edicez.. sevgiyle kal..

canım emin misin ayağı olduğuna :) bende hep ayakları midemde diyodum ama benım oğluş ya yatıyomuş başı sağ tarafımda bazen yukarı cıkıyo cıkıyo artık kafası mı dayanıyo kaburgamın altına ellerıyle mı midemi sıkıştırıyo bilmiyorum ama çok zevkli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…