canım herkese bakmıyorlar tabi ki, ben de sürekli kasılma çıktığı için açıklık var mı doğum başlıyor mu diye bakmak zorunda kaldı sanırım. yoksa 37 de çatı yapıcaktı. ama korkma, ben böyle şeylerden çok korkar ve rahatsız olurdum ama anlamıyorsun o an ne olduğunu sadece bebeğini düşünüyorsun hatta baksın istiyorsun, sorun olmadığından emin olmak için. benim anladığım doktorların da çok umurunda değil zaten uzun uzun bakmıyor, hele elini sokarken nerdeyse hiç bakmıyor. bebeğe de zararı yoktur herhalde doktor bir sorun görmediğine göre.
arkadaşlarrr zaman yaklaştıkça panikte artıo haliyle :) kafamda soru işaretleride artıkça artıyoo :44: son günlerde yürümek çok zorlaştı bu sabah yürüyüşe çıktığımda yürüyemicem sandım eve döndüm yani doğacak galiba die panik yaptımyürümeye başlayınca kasığıma taş gibi oturuyor ve adım atamaz hale geliyorum çok sertleşiyor ve belime vuruyor ağrısı aha diorum heralde doğum sancısı bu :44: o yüzden biri bana bi akıl versin doğum sancısı nasıl oluyor yani şu kasılma dedikleri şey.. etrafımdaki herkes şansıma sezeryanla doğum yapmış bilmiyorlar hiç doğum sancısını
off ben de onu dusunuyorum yazın yandık o kadar cok tasınıcak esya var kibiz yazdan hemen sonra tasınıcaz farklı bi şehire bide onu dusunuyorum yandık valla :18: evet canım bizim prensesin adı Almira siz hangi isimler arasında kaldınız bi fikir var mı aklınızda
oooo farklı ir şehirmi çok fena bebişle nasıl taşıncaksınız ben nefret ederim taşınmaktan benim eşimde pşet taşımaktan bile nefret eder bebeğin eşyalarını napcak bakalım:):) almira güzel isim benim eşim gelenekçi biraz yeni isimler ona hoş gelmiyor maalesefinci gökçe eda nihal var ama bunarın içinden gökçe bana güzel geliyor sert söylenmesi ama incide güzel ama çok eski bi isim bilemiyorum adım seda ona uygun diye eda olabilir diyorum edanın yanına bi şey bulamadım
valla ben de nefret ediyorum ama iş için taşınmamız şart malesef bebişle taşınmak daha da bi zor olucakhahaha benimki de öyle poşet bile taşımayı sevmez dedigin gibi ama hem bu yaz tatile giderken hem de dönüşte taşınırken yandı sagol canım ben de tam gökçe ve inci isimleri hos dicektim eda su da olabilir iki isim istiyosan
canım babalar daha tam alışabilmiş degiller malesefhele bi bebişler dogsun o zaman anliycaklar kısa programda yıka bence sigara kokmasın bebişin kıyafetleri
evet bi an önce hazır olsun istiyorum herşey çantamı hazırlayacaktım:sen sankı benım gbı bır an once utuleyıp yerleştırmek ıcın sabırsızlanıosun gbıme geldı ve bı gun daha beklıcen dıye sınır oldun bende dolabı beklıorum yıkadım ve sınır oldun esım getırmıo boya yapcak kendı yaptı bu arada boyasını yapmıo kıl ettı benı bende hemen yapmak ıstıorum D :
erkekler hep böyle canım sıkma canını bence sen at makineye ceza olarak o assın hatta ütü yapabilirse ona ütület :):)
uykusuzzzzzz her geceeeeeeeeeeeee
tahta besigi daha mi kisa sureli kullanir yani?ölçüden çok bebeğinin en uzun kullanacağı dönemi düşün
mesela 3 yaşına kadar mı yoksa kısa süreli mi olmalı ben tahta beşiği 1.5 yaşına kadar kullandım 3 yaşına ka dar park yatak kullandım şimdi arabal
yatağı var
mecburi enerji adaşım çünkü işimi yapacak kimsem yokAdaşım yaptıklarını okuyunca bile yoruldum bu ne enerji maşallah canım. Ama çok şanslısın ögleden sonrası senin ne güzel:)))
fazla olmuş değiştirebiliyorsanız değiştirin ya da bir ikisini sakla ikinci bebişe olmaz mıArkadaslar ben 6 tane 0-3 ay tulum almıştım annem de almış 3-4 tane de ondan gelecek çok mu olmuş hediye falan da gelirse
Ne dersiniz tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum
ben de de oluyor çok kurcalamıyorum memeler kendini hazırlıyorslm kızlar size bişey sorcam..ya benim meme uçlarımda böyle sarımtırak tabaka oluşuyor. temizlemeye çalışıyorum ama yine oluyor..bir de meme ucunun hemen başladığı yerde de beyaz nemli bir tabaka oluyor.:26: sizde de oluyor mu normal mi bunlar?
birinci model bana daha sağlıklı geldi ikincisi hamak gibi omurgası tazedir bebeğin hemen şeklini alır o yüzden birincisi diyorumbu mu Eki Görüntüle 938454
yoksa bu muEki Görüntüle 938455 bebek bunlarda ilk doğdugunda uyurmu arkadaşlar fikri olan varmı ???
tahta besigi daha mi kisa sureli kullanir yani?
beni nst ye soktu, ki ben sancım kasılmam ver demedim sadece karnım sertleşiyor dedim. zaten ağrım falan yoktu. nst de sancı çıkınca alttan açıklık kontrolü yaptı, en son 5 haftalıkken alttan bakmıştı ve ben 37 de çatı bakıcam dediği için aşağıda hiç hazırlığım yoktudruma da dedim hazırlıksızım ben diye, olsun farketmez dedi hemen baktı ama biraz can yakıyor, elini sokup parmaklarını açtı sanırım tam anlayamadım. ayyy kadın olmak zor yaa
fazla olmuş değiştirebiliyorsanız değiştirin ya da bir ikisini sakla ikinci bebişe olmaz mı
Çoookkk çoookkk aama çoookkk sevindim aybukecim
Sabrının karşılığını alıyorsun artık:)))
annem gelir de sürekli kalamaz yaşlı anneannem var, annemsiz 2 yaşında çocuk gibi oluyor. ama aynı şehirdeyiz yemeğimi falan yapar temizliğe de kadın artık ama sürekli yatılır mı yaaa
canım anlattıkların benim durumuma benziyor, doktorun nst istemedi mi hiç. sancı orda belli oluyor. ondan önce drun da dahil kimse ne olduğunu söyleyemez sanırım. sertlik ve içerde katlanma kasılmayı gösterir ama senin ki belki hazırlık kasılmalarıdır erken doğum riski değildir. doktorlara güvenmekten başka şansımız yok, nst de çıkar zaten
ya kızlar benim kızım öldürüyo beniii göğüsümün tam altına sag tarafıma dogru tekme atıp duruyo dunden beri hatta kaburgama mı bilmiyorum ama sıkıştırıyo bi yere ayagını size de yapıyolar mı boyle
seni beğenme hakkım dolmuş bende öpücüklerimi yolluyorum cnmYok yok ben senin hiç kırıcı konuşmana şahit olmadım senin mübalağan o:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?