mustelayıda çok övüyolar neye göre karar verdin cnım :) biberon emzik vs aldınmı
Neee 52 cm miii hey maşallah bebekler genelde o boyutlarda doğar ama seninkinin maşallahı varmış canım. Allah nazarlardan korusun:))
İnşallah canım, daha benim o kadar çok eksiğim var ki beşiğimizi bile almadık, daha çooooooook işim var
Kizlar kasilmalariniz nasil bi aciklyin ya
Günaydın muhteşem anneler ve bıcırık bebişleriiiiiiii
Günaydın canım )
Günaydın göbüşdaşımdoğum yapan arkadaşlardan haberiniz varmı örneğin barbie vardı en son hastanedemi ben çok merak ediyorum :18:
Kizlar kasilmalariniz nasil bi aciklyin ya
Kizlar ben size anlayatim bole sag tarafim semset oluyo ve sanki cocuk orda toparlanmis gbi sicak basio ve bi saatte iki jez oluo bu uyurken hic uyndirmadi bu arada sanirim normal ama insan korkuyo bide bende su gbi bi akinti gelio az bi gun gelio bi gun gelmio kenarlari sulu ortasi kalinti var cocuktan dgldur herhalde bu benden 26dan beri gelio ultrasnda normal suyu bide sirt ve bel agrilarim var sizdede varmj
tünaydınTünaydın hamişler
benim kasılmam karnımın sertleşmesi ve bir yerde toplanması gibi oluyor.
Sizin nasıl?
Bu arada sonunda emzirme sütyenimi internetten söyledim, bir de kızımın isminin yer aldığı bir yastık söyledim dayanamadım:) Çok moda oldu ama olsun yatağı gelsin oraya koyarım.
ayşe bahsettiğin akıntı sulu olan ben hamile kaldığım günden beri yaşıyorum nedeni belli degil bebek büyüdükçe ve idrara sıkışınca daha çok geliyor bende umursamıyorum artık bel ağrısına gelince ağrıdan duramadığım geceler oluyor doktor bol yoğurt ye diyor ilaç vermiyor karın toplanması içinse bebeğim o tarafa yaslanıyor hafif sevince normale dönüyor nst de sancım felan çıkmamıştı umarım sende de sorun yoktur....
meraba kızlar epeydir gelemedim ....açık öğretim sınavım vardı ...
ayın 16'sında cuma günü yani randevumuz vardı bebeğimin gelişimi çok şükür iyi çıktı boyu 45 santim ,kilosu 2350 olmuş ...son aylarda olmamıza rağmen suyuda çok iyi çıktı..idrardada bolca enfeksiyon ..
enfeksiyon içinde antibiyotik kullanıyorum...
maalesef 2 haftadır erken doğum riskim var dr nidilat verdi günde 2 tane alıyodum kasılamalr çoğalınca tekrar gittim ilacı 4'e çıkardı ..yine yetmedi günde 11 kasılma olunca tekrar gittim nst'de sancı çıktı ..günde 4 nidilat alıyorum kasılma 6'yı geçerse 6 kez alıcam yine geçmezse hemen gel dedi ..tedirginim ...umarım kuzum zamanında gelir ..
yazılanları okudumda barbie doğummu yaptı ????
Bu katlanma dediğiniz his nasıl bişey ben dönme diye tanımlıyorum hissettiğimi ama katlanma olabilir mi ki acaba(endişe)??
31. Haftanın sonundayım tekmeler azaldı da dönme hareketi arttı diye düşünüyodum ama baska bi durum mu ki bu acaba sizlerde de tekmler azaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?