2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
mustelayıda çok övüyolar neye göre karar verdin cnım :) biberon emzik vs aldınmı

Biberon almadım henüz ama alırsam dr brown düşünüyorum yeni doğan için.. Doğuma kadar almıycam eğer hastanede falan gerekirse bütün eczanelerde var zaten eşim alır gelir. Ama hastanede sonuna kadar deniycem emzirmeyi.. emzik nuk aldım bi tane..
Mustelayıda içeriği yeni doğana en uygun diye duydum hep, aldığım yerdeki kızda onu önerince onu aldık.

Neee 52 cm miii hey maşallah bebekler genelde o boyutlarda doğar ama seninkinin maşallahı varmış canım. Allah nazarlardan korusun:))

Aminn canım çok saol.. Valla bende korkmuyo değilim nasıl bişi çıkcak ve nasıl çıkarıcam diye ama dr herşey normal dedi inşallah sonuna kadar içerde kalır diye dua ediyorum bu irilikle :)

İnşallah canım, daha benim o kadar çok eksiğim var ki beşiğimizi bile almadık, daha çooooooook işim var

Bizimde henüz gelmedi beşiği ve odası aysonunda gelicek inşallah. Odasının en az 20 gün falan havalandırılması gerekiyo daha o yüzden bizde hiç hazır değiliz :)

kızlar ben o kadar halsiz kalıyorum ki bazen elimi kolumu kladıracak halim dahi olmuyor..sizde var mı böyle şeyler bide tansiyonum çok düşüyor ama hemşire bişey olmaz dedi

Bu katlanma dediğiniz his nasıl bişey ben dönme diye tanımlıyorum hissettiğimi ama katlanma olabilir mi ki acaba(endişe)??
31. Haftanın sonundayım tekmeler azaldı da dönme hareketi arttı diye düşünüyodum ama baska bi durum mu ki bu acaba sizlerde de tekmler azaldı mı

Kizlar ben size anlayatim bole sag tarafim semset oluyo ve sanki cocuk orda toparlanmis gbi sicak basio ve bi saatte iki jez oluo bu uyurken hic uyndirmadi bu arada sanirim normal ama insan korkuyo bide bende su gbi bi akinti gelio az bi gun gelio bi gun gelmio kenarlari sulu ortasi kalinti var cocuktan dgldur herhalde bu benden 26dan beri gelio ultrasnda normal suyu bide sirt ve bel agrilarim var sizdede varmj

ayşe bahsettiğin akıntı sulu olan ben hamile kaldığım günden beri yaşıyorum nedeni belli degil bebek büyüdükçe ve idrara sıkışınca daha çok geliyor bende umursamıyorum artık bel ağrısına gelince ağrıdan duramadığım geceler oluyor doktor bol yoğurt ye diyor ilaç vermiyor karın toplanması içinse bebeğim o tarafa yaslanıyor hafif sevince normale dönüyor nst de sancım felan çıkmamıştı umarım sende de sorun yoktur....

meraba kızlar epeydir gelemedim ....açık öğretim sınavım vardı ...

ayın 16'sında cuma günü yani randevumuz vardı bebeğimin gelişimi çok şükür iyi çıktı boyu 45 santim ,kilosu 2350 olmuş ...son aylarda olmamıza rağmen suyuda çok iyi çıktı..idrardada bolca enfeksiyon ..

enfeksiyon içinde antibiyotik kullanıyorum...
maalesef 2 haftadır erken doğum riskim var dr nidilat verdi günde 2 tane alıyodum kasılamalr çoğalınca tekrar gittim ilacı 4'e çıkardı ..yine yetmedi günde 11 kasılma olunca tekrar gittim nst'de sancı çıktı ..günde 4 nidilat alıyorum kasılma 6'yı geçerse 6 kez alıcam yine geçmezse hemen gel dedi ..tedirginim ...umarım kuzum zamanında gelir ..

yazılanları okudumda barbie doğummu yaptı ????

Son düzenleme:
Tünaydın hamişler
benim kasılmam karnımın sertleşmesi ve bir yerde toplanması gibi oluyor.
Sizin nasıl?

Bu arada sonunda emzirme sütyenimi internetten söyledim, bir de kızımın isminin yer aldığı bir yastık söyledim dayanamadım:) Çok moda oldu ama olsun yatağı gelsin oraya koyarım.

tünaydın

benimde aynı karnım bi yerde toplanıyo sertleşiyo ....bende bide karnımın yanlarından başlatıp belime vuran ağrılar var sendede oluyomu?????

Akinim bi ole gekio bi gun gelmio bazen hic gelmio haftada bi gekio bazen sari degisik y tuhaf ben anlamadim ama bu gittigimdw aoluycem bel agrilari artti gttkce evet ben kasigimsa sizigi alt tarafim kemikleride agriyo artik dkgum yaklastikca sikayetler artti bide ben onu kasilma saniyoum ya bebek bole dayanirmi

Geçmiş olsun canım inş. bebişin zamanında sağlıkla doğar. Barbieden sanırım henüz ses yok.

Kasılmalar bende kasık ağrısı ve bel ağrısı şeklinde oluyor. Ayakta durduğum zamanlardan oğlum sertleşiyor tortop oluyor. Azıcık sevince geçiyor. Yürürken sertleşirse sorun oluyor kaburgamı ağrıtıyor.Artık geceleri uyandıran cinsten sancılar da başladı. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Arkadasim yaaa benim de hareketler azaldi az ama saglam atiyor atinca ama gene de endiseleniyorum moralim borsa gibi oldu mubarek doktora gitmeme de daha var offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…