a gecmı olsun ozamn canm ınsallah zamanında dogumlarımız olurrrr.....ya belkı gerı kafalık bılmıorum ama ben eskıden berı hep duydugum sey yanı annemlerden teyzemlerden hep alttan bakmakta rısk var derler yanı gerek yokken sımdı doktorlar hemen alttan bakıcam dıolar hıc ultrasyonla ugrasmadan bana 2lı tarama testı yaptrcaktım bı tane doktor ultrasyonda baktı hıc ugrasmadan hemen alttan bakcam dedı ınsan bıraz bebeği dondurmeye ugrasır bende ıstemıorum dedım bı ton soylendı bana gerzek kadın kadın doktorlardan nefret eder oldum sayesınde yaslı cadolozbu benım tercıhım heralde cok onemlı bısey olur baska caresı yoktur napcaz mecbur ama hıc alakasızken ıstemıorum
Canım sen atlatmışsın ben de tedirginim ve aynı şey karnımda sertleşme oluyor sadece dediğin gibi ağrım falan yok
Bir nst ve muayne de beni bekliyor olabilir
nst sonuçlarına çok önem veriyorlar, inşallah sende sancı çıkmaz canım, o zaman rahat edersin. hastanelerden nefret ederdim şimdi 1 haftadır hastaneye girip çıkıyorum, stres tavan. sertleşme zaten herkeste oluyor sanırım ama benim gibi bazılarında sancı çıkıyor işte. sen yine dua et sancın çıkmasın canım. erken doğum lafı bile insanı allak bullak ediyor
meraba kızlar epeydir gelemedim ....açık öğretim sınavım vardı ...
ayın 16'sında cuma günü yani randevumuz vardı bebeğimin gelişimi çok şükür iyi çıktı boyu 45 santim ,kilosu 2350 olmuş ...son aylarda olmamıza rağmen suyuda çok iyi çıktı..idrardada bolca enfeksiyon ..
enfeksiyon içinde antibiyotik kullanıyorum...
maalesef 2 haftadır erken doğum riskim var dr nidilat verdi günde 2 tane alıyodum kasılamalr çoğalınca tekrar gittim ilacı 4'e çıkardı ..yine yetmedi günde 11 kasılma olunca tekrar gittim nst'de sancı çıktı ..günde 4 nidilat alıyorum kasılma 6'yı geçerse 6 kez alıcam yine geçmezse hemen gel dedi ..tedirginim ...umarım kuzum zamanında gelir ..
yazılanları okudumda barbie doğummu yaptı ????
Kizlar kasilmalariniz nasil bi aciklyin ya
valla işiniz zor yan komşum doğum izniine ayrılıp annesinin yanına gitmişti o arada eşinin tayini çıktı eşi tüm evi kendi topladı taşıdı senin eşinde oyle yapsın bence:):) valla doğuma en fazla 10 hafta var kaç defa isim değişcek bakalım ii geceler göbüşdaşım ben uyuyayım artık :):):) bu arada kaç kilo aldın ben 7 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım 67 ile boyumda 1.67 tam zayıflayacağım sigarayı bırakcağım dediğim dönemde hamile kaldığımı öğrenince tüm planlar iptal oldu
canım kasılma bende çok net olmuyor. dikkat edersem anlıyorum. karnım sertleştiğinde sertleşen yerin altında çekilme katlanma gibi bişey hissediyorum. önceden bebek sanıyordum ama farklı bebek hareketinden, içerde dürülen bişey var gibi. nst ye bağlanınca anladım ben de onların kasılma olduğunu çünkü alet o anlarda pik yapıyor. başkalarında kasılma nasıl olur bilmiyorum genelde ağrı da oluyormuş, bende ağrı falan yok mesela..
aaa günlerimizde aynıymışsen yine şanslısın canım o zaman ben et yerken midem bulanıyor ve hamileliğimin öncesinde hiç yemezdim. inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner
tünaydın
benimde aynı karnım bi yerde toplanıyo sertleşiyo ....bende bide karnımın yanlarından başlatıp belime vuran ağrılar var sendede oluyomu?????
Akinim bi ole gekio bi gun gelmio bazen hic gelmio haftada bi gekio bazen sari degisik y tuhaf ben anlamadim ama bu gittigimdw aoluycem bel agrilari artti gttkce evet ben kasigimsa sizigi alt tarafim kemikleride agriyo artik dkgum yaklastikca sikayetler artti bide ben onu kasilma saniyoum ya bebek bole dayanirmi
Kizlar ben size anlayatim bole sag tarafim semset oluyo ve sanki cocuk orda toparlanmis gbi sicak basio ve bi saatte iki jez oluo bu uyurken hic uyndirmadi bu arada sanirim normal ama insan korkuyo bide bende su gbi bi akinti gelio az bi gun gelio bi gun gelmio kenarlari sulu ortasi kalinti var cocuktan dgldur herhalde bu benden 26dan beri gelio ultrasnda normal suyu bide sirt ve bel agrilarim var sizdede varmj
canım emin misin ayağı olduğuna :) bende hep ayakları midemde diyodum ama benım oğluş ya yatıyomuş başı sağ tarafımda bazen yukarı cıkıyo cıkıyo artık kafası mı dayanıyo kaburgamın altına ellerıyle mı midemi sıkıştırıyo bilmiyorum ama çok zevkli :))
Nst sonuclqrini doktorlat bakio bisryde demiyo ki ben anlamadim zatn bu erken dogum yuzunden kuzuslar nst ye girmekten yazik uzuluom 5 6 girisim falan :)
canım emin misin ayağı olduğuna :) bende hep ayakları midemde diyodum ama benım oğluş ya yatıyomuş başı sağ tarafımda bazen yukarı cıkıyo cıkıyo artık kafası mı dayanıyo kaburgamın altına ellerıyle mı midemi sıkıştırıyo bilmiyorum ama çok zevkli :))
merhaba ayşemelek
bu hafta ben ishal ve kusmayla hastaneye gittim ve 2 serum yedim yanımda yatan bayan 36 haftalıkmış ve açılması başlamış ve kasılmalar başlamış ikimizide nst ye bağladılar onun diyagramı baya bir hareketli çıktı dr a ben adet sancısı gibi zannetmiştim dedi kasılmaları kasık bölgesinden geliyormuş ve hafif adet sancısı gibi falanmış. :)
akıntı konusunda bende de bazen çiş kaçırmışım gibi oluyor bazen sadece yoğun akıntı şeklinde oluyo.. doğumevindekiler kötükokulu olmadığı sürece normal dedii..
bebeğim özellikle akşam saatlerinde kendini bir dayıyoo kaburgalarımın altına davul derisi gibi gerdiriyoo kendini :) ortamda bir gerginlik barış çarış varsada aynını yapıyoo bideee gazdan bağırsaklar şişince galiba ortamdan daralıyooo öyle dayanıyoo
tecrübeli arkadaşlara sordum normal dediler..
kızlar fikir verebildiysem ne mutlu banaaa.. lütfen içinizi ferah tutun bebişlerimiz gerilmesin :)
Cok mu yogun bendede bu sekilde oluo ee bunun icin ilac falan kullaniomusun
Kizlar ben size anlayatim bole sag tarafim semset oluyo ve sanki cocuk orda toparlanmis gbi sicak basio ve bi saatte iki jez oluo bu uyurken hic uyndirmadi bu arada sanirim normal ama insan korkuyo bide bende su gbi bi akinti gelio az bi gun gelio bi gun gelmio kenarlari sulu ortasi kalinti var cocuktan dgldur herhalde bu benden 26dan beri gelio ultrasnda normal suyu bide sirt ve bel agrilarim var sizdede varmj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?