2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar sizlerde kanınızı ellediğinizde bebeğinizin olduğu yer sıcak oluyor mu ? Bebeğimin sanki ateşi çıkmış gibi sadece onun olduğu yer sıcak geri kalan yer soğuk...

sen de haklısın canım ama ben sanırım doktoruma fazla güveniyorum, bi de hiçbir doktorun alttan bakma meraklısı olduğunu sanmıyorum, onlarda ultrasonda bakıp göndermeyi tercih eder ama açıklık kontrolü mecburen alttan yapılıyor. ben sakınca olduğunu da düşünmüyorum sonuçta cinsel ilişki de çok farklı bir durum değil ama çoğu kadın sonuna kadar ilişkiye giriyor. ne biliyim ya, uzmanlık alanımız değil ki tahminlerde bulunup drlara güveniyoruz işte. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, her şey olacağına varır, biz aklımız erdiğince elimizden geleni yapıyoruz.

Canım sen atlatmışsın ben de tedirginim ve aynı şey karnımda sertleşme oluyor sadece dediğin gibi ağrım falan yok
Bir nst ve muayne de beni bekliyor olabilir

nst sonuçlarına çok önem veriyorlar, inşallah sende sancı çıkmaz canım, o zaman rahat edersin. hastanelerden nefret ederdim şimdi 1 haftadır hastaneye girip çıkıyorum, stres tavan. sertleşme zaten herkeste oluyor sanırım ama benim gibi bazılarında sancı çıkıyor işte. sen yine dua et sancın çıkmasın canım. erken doğum lafı bile insanı allak bullak ediyor

Nst sonuclqrini doktorlat bakio bisryde demiyo ki ben anlamadim zatn bu erken dogum yuzunden kuzuslar nst ye girmekten yazik uzuluom 5 6 girisim falan :)

kızlar bışey sormak ıstıyorum dıosunuzya erken dogum rıskım var ultrasyonda bakınca anlasılıomu yoksa farklı bı muayne test yapıolarmı

Kizlar kasilmalariniz nasil bi aciklyin ya

canım kasılma bende çok net olmuyor. dikkat edersem anlıyorum. karnım sertleştiğinde sertleşen yerin altında çekilme katlanma gibi bişey hissediyorum. önceden bebek sanıyordum ama farklı bebek hareketinden, içerde dürülen bişey var gibi. nst ye bağlanınca anladım ben de onların kasılma olduğunu çünkü alet o anlarda pik yapıyor. başkalarında kasılma nasıl olur bilmiyorum genelde ağrı da oluyormuş, bende ağrı falan yok mesela..

Herkese merhaba.. Doğum çantama hala karar vermedim. Ankara'da bu vslizlerden nerede bulabilitim uygun fiyata ya da bildiğiniz int satış sitesi var mı?
Herkse sağlıklı hamilelikler dilerim..

ben de tam 7 kilo aldım ilk 4 kilo verdim sonra hemen geri aldım o kiloları.. 62yle hamilo kaldım 58e dustum simdi 69 oldum boyum da 1.74 benim de hedefim hep 58 olmaktı tam kilo vermeye baslamıştım ki bebiş bize sürpriz yaptı

Cok mu yogun bendede bu sekilde oluo ee bunun icin ilac falan kullaniomusun

aaa günlerimizde aynıymış sen yine şanslısın canım o zaman ben et yerken midem bulanıyor ve hamileliğimin öncesinde hiç yemezdim. inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner

tünaydın

benimde aynı karnım bi yerde toplanıyo sertleşiyo ....bende bide karnımın yanlarından başlatıp belime vuran ağrılar var sendede oluyomu?????

yok canim olmuyor

akıntı bende de sarı renkte geldiği oluyor ama neden oluyor bilmiyorum doktorum da koku var mı yok diyorum kaşıntı yok tamam diyor adam çok rahat yani,bide benim bebişin eşi aşağıda olduğu için 25.haftadan beri çatı kemiği ağrısı çekiyorum bide alt tarfım sanki bıcakla kesilmiş gibi ağırıyor son zamanlar artık her ağrı insanı korkutuyor ama içini ferah tut bana 12. haftaya kadar düşük olabilir dedi sonra erken doğum riskin var dedi ben moralimi bozmamaya çalıştım çok şükür bu haftalara kadar geldik....

merhaba ayşemelek
bu hafta ben ishal ve kusmayla hastaneye gittim ve 2 serum yedim yanımda yatan bayan 36 haftalıkmış ve açılması başlamış ve kasılmalar başlamış ikimizide nst ye bağladılar onun diyagramı baya bir hareketli çıktı dr a ben adet sancısı gibi zannetmiştim dedi kasılmaları kasık bölgesinden geliyormuş ve hafif adet sancısı gibi falanmış. :)
akıntı konusunda bende de bazen çiş kaçırmışım gibi oluyor bazen sadece yoğun akıntı şeklinde oluyo.. doğumevindekiler kötükokulu olmadığı sürece normal dedii..
bebeğim özellikle akşam saatlerinde kendini bir dayıyoo kaburgalarımın altına davul derisi gibi gerdiriyoo kendini :) ortamda bir gerginlik barış çarış varsada aynını yapıyoo bideee gazdan bağırsaklar şişince galiba ortamdan daralıyooo öyle dayanıyoo
tecrübeli arkadaşlara sordum normal dediler..
kızlar fikir verebildiysem ne mutlu banaaa.. lütfen içinizi ferah tutun bebişlerimiz gerilmesin :)

valla tam emin degilim ayagı olduguna ama en son gittigimde dogum pozisyonunu almıştı ondan ayagı olabilir gibi geldi.. degilse bile neyini dayıyosa bazen agrıdan iki büklüm oluyorum

Nst sonuclqrini doktorlat bakio bisryde demiyo ki ben anlamadim zatn bu erken dogum yuzunden kuzuslar nst ye girmekten yazik uzuluom 5 6 girisim falan :)

ben perşembe gece hastanede kaldığımda bir gün içinde sanırım 10 kez belki daha fazla nst ye bağlandım, bi de emin olmak için yarım saat süreyle falan bağladılar. yazık yavrum her nst de aleti ittirir gibi hareketler yapıyordu hep, rahatsız oluyor sanırım.

ahh sormayın kızlarr bunllar şimdiden canımıza okuyorlar bazen diyorum ayağında ayakkabı var galiba die benim canım acıyor onun acımıyor ben anlamadım sabah eşim aradı ve diyor ki hayatım Allah sana sabır versin arkamız birbirimize dönük olduğu halde tekmeleri onu uyandırmış diyor elimi koydum bildiğin kuduruyor bu oğlan sen nasıl sabrediyon diyor öyle alıştım ki kaburgamı veya yan boşluklarımı hedef almadığı sürece uyanmıyorum artık hareketlerine

canım saolasın dün benimde sorduğum soruya cevap olmuş yazdıkların.. insan bu doğum sancısının nasıl olduğunu bilmeyince tedirgin oluyor haliyle..en ufak bi ağrı acaba böyle mi dedirtiyor bize umarım zamanında ve sağlıkla gelir bebişlerimiz. çogumuz sona yaklaşmış durumdayız Rabbim hepimize sağlık sıhhat ve sabır ihsan etsin inşallah...

bende de aynısı oluyor canım bebeğim sanki sağ tarafıma bütün vucudunu bastırıp ittiriyor gibi.. bunu aynı zamanda kasığımda da hissediyorum heleki yürüyorsam veya ayaktaysam kasığımda oluyor otururkende sağ tarafımda toplanıyor gibi ve dünden beri hafif hafif adet sancısı gibi ağrı başladı ama normaldir heralde..

Demekki bu agrilr nrml bn ilac verdi ama icmiyorum soledimde yticksn dedi ndlti bi hfta kullnip brkiosn ztn dha fazla vermio dktr

arkadaslar benim de kan ve idrar tahlil sonuclarım cıkmıs, referans degerler içinde olmayanlar var.. dr.uma sordum bakalım yanıt bekliyoruz, enfeksiyon varsa die endise ediyorum.
Normal olmayanlar sunlar:

KANDA:
lOKOSİT:12.30 REFERANS: 3.8-10

İDRARDA:
Lökosit esteraz POZİTİF
ERİTROSİT POZİTİF(+)

Her sahada 4-5 lökosit, 5-6 eritrosit ve 5-6 epitel hücresi görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…