2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Cnm idrar da az lokosit gorulmus ilac vermesi lazim ama cok az bol su ic ben artik uzman oldum hamileligimin basinsan beri cektigim icin kac defa ilac kullandim gecmiyoki yaaaa hayir korkuyom dgrcm bebege geccek diye ama bu surekli oluyomus hamilelikte

oh senin boy uzun ben şuan 73.5 74 kiloyum artık iştah fazla istemsiz yiyorum umarım fazla kilo almayız canım hafatmıza göre iyiyiz ama dimi :):) kendimi rahatlatayım birazzzzz:)

selam kızlar en son carsamba gunu yazdım sizlere persembe hast gidicem yatırcaklar diye,persembe sabah gittim carsamba gununki nstden daha cok cıktı sancım yatıcam diye gitmiştim bi umut cıkmasa sancım yatırmazlar diyodum ama bi onceki gune daha çok dedi yatırcaz malesef bide gecen haftada yatıp kendim imza atıp cıktım ya alay konusu gibi doktorlar gulerek yatcan yine diyolar vizit geziyolar tamam tanıdım biliyorum bu hastayı diyolar arkadasımda calışıyor yaa orda ne varsa ona sordurdum artık mimlediler beni.persembe yattım altan baktılar açılma var mı diye doktorun eldivenine kan bulaştı sasırdım olur altan baktıgımız için dedi.akşam bidaha alttan baktılar kanama az birz devam ediyodu 2.baktıktan biraz sonra nstye girdim geldim baktım kan sildikce geldi sonra eşim geldi onunla konusuyordum bi bacagımda bişey hissettim dur sen dedim camdan konusuyoruz altımı actım baktım ki altım batmış ne camasır ne pijama bacagımdan asaga suzulmus fark etmedim ama alttan bakınca olmayan sancısı bile geliyor insanın canı yanıyor neyse cok gelince korktum doktor olur dedi normalmiş buseferde alttan çok bakarsak dogumunu başlatırız dedi.bende tamam bakmayın dedim.allahtan ust baş çok koymustum eşimde fazla camasır aldırttım sok oldum ama ya diyorum almasaydım yedek kalcaktım oyle kanlı camasır pijamayla.dun sancımda olmadı kanamamda 1cm açıklık var sadece bugunde geceki nstlere baktı uzman bugunkinede seni taburcu edelim mi dedi bende olur dedim.agrın var mı dedi yok dedim olursa gel olmasada p.tesi kontrole gel dedi tamam dedim.son nst yapıp ilaç yazdılar nidilat öyle eşim zaten kapıdaydı ziyaret saatini bekliyoduki çok şukur cıktım.hayırlısı suan agrım yok zaten nidilat serumlar kesiyo sancımı dahada iyiolurumda artık daha doguma giderim insallah çok stresli bi ortam doguran doguramayan herkes orda sancı cekenler neler var ya allah hepsini kurtarsın yanında bizleride herkese dua ediyorum.

Saol canım senin babanada çok geçmiş olsun..tabikide onlarında kendilerine ait bir evleri yuvaları var onlarında düzenleri bozuluyor haliyle..ilk çocuğum okula başlamadan önce gidip kalırdım annemde kızkardeşim çalıştığı için ev işleri yapamıyordu haliyle ve annemin evi aşırı çok büyük bir ev gittiğimde evi baştan aşağıya temizlerdim.o kadar çok alıştırmıştım ki annemi ben gidip silmeden o koca camlar silinmez hatta misafir odası tozdan gözükmezdi resmen ::))) zaten evlenmeden öncede bu işleri ben yapardım hep :))) evlendiğimin ertesi günü beni arayıp elektrik süpürgesinin torbasının nasıl çıkarcanı ve çamaşır makinasının hangi ayarda hangi düğmeden çalıştrcağını sordu :))))eve önemli bir misafir geleceği zamanda koşar giderdim hem temizlik hemde mutfaga girerdim annem ince işlerden pek anlamaz tek yaptığı ortalığı silip süpürüp tencere yemeği hazırlamak olurdu onuda son andaaaa yani önceden yapim telaş etmim demezdi ve eli ayağına dolaşırdı halada öyle bayramda gideceğimiz zaman arıyorum önden yemekleri hazırladın mı diyee çünkü vaktimiz olmuyorrr bir gidiyoruzz ancak mutfaga giriyor yemek yapmayaaa dayanamayıp biz giriyoruzz vakit kaybetmemek için ve kızmaya başlıyoruzz ''sen bizm geleceğimizi biliyordun niye akşamdan yapmıyorsun '' diye....ha bu arada annem yaşlı falanda değil gayet genç ve dinçtir :)))hatta erkek kardeşimin nişan karşılığı bohçası gelecekti kız kardeşim ve ben evlerimizde ikramlıkları hazırlayıp sabahın köründe yollara koyulmuşuzdur :)) yani bizler olmasak açıkcası annem eliçine zor çıkarır iki tepsi yiyeceği işte böyleeeee bizdeki durum şimdi bizlerde zor duruma düşünce koşmak zorunda kalıyor aslında :)))) ayyyy birde oturur onun bunun kızlarını methederrr komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misaliii yazım çokk uzadı kusura bakma Rabbim analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin yinede varlıkları yeterr çok kötü hissedince arıyorum geliyor sağolsun :))

Son düzenleme:
canım patiklerin yapılışını anlatan bir site var mı yada sana zahmet olmazsa ilmek sayılarını yazabilir misin ben de patik magnetlerden yapmak istiyorum.

Evet canım ben googleden bulmuştum yaz oraya bebek şekeri için patik yapımı diye hemen çıkıyor ve sayısı tarifide gayet açık ve net gösterilmiş ben ordan yaptım canım resim yüklemeyi bilseydim burayada atardım yaptıklarımın resmini :))

kafam gerçektende çok karıştı :))) doktorum bebeğimin 1 hafta önde olduğunu ve 30 haftalık olduğumu söyledi sezeryan tarihimde 18 mart......

saol canım :))) evet baya uğraştırdı hatta neredeyse hazır almadığıma pişman bile olmuştum hamilelik nedeniyle sıkıntı bastıkça ama ortaya harika şeyler çıktığını görünce mutlu oluyor insan :)))

Arkadasim yaaa benim de hareketler azaldi az ama saglam atiyor atinca ama gene de endiseleniyorum moralim borsa gibi oldu mubarek doktora gitmeme de daha var offf
Aynen canım ya bi keyfini çıkartayım diyorum sınra yine hareket etti mi az mı çok mu elim karnımda hayırlısıyla sağlıkla tamamına ereriz inşallah benim de bşr hafta var kontrole sonuçları paylsşalım yine bakalım ne diyecek drlar

Kızlar sizlerde kanınızı ellediğinizde bebeğinizin olduğu yer sıcak oluyor mu ? Bebeğimin sanki ateşi çıkmış gibi sadece onun olduğu yer sıcak geri kalan yer soğuk...
Evet canım dayandığı yer karnımda daha sıcak ama bizden bağımsız ateşi çıkmaz herhalde bebeğin, onun çıkarsa bşzim de çıkması lazım değil mi?

Hepimiz için dua ediyorum canım sağlıkla kavusuruz inşallah saha benim hazırlıklar da bitmedi yapılacak çok sey var

Benim de özellikle ayakta kslırsam eğilip kslkarsanm daha çok sert oluyo ağrım olmadı çok şükür

Genek olarak anladığım çoğumuzda bu sertlelme oluyor o bşraz içimi rahatlatıyo ana bilmiyorum bir an evvel şu kontrol gğnü gelse

Son düzenleme:
Slm kızlar devlet hastanesinde doğum yapmak isteyen arkadaşlar iyi araştırsınlar her şeyi..Ben cesaret edemiyorum ama çoğu kişi de ordakiler daha tecrübeli diyorlar:44:

Bende cesaret edemiyorum açıkcasııı bir kaç arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı hatta ist göbeğinde çok bilindik hastanelerde ama hiiiççç memnun kalmadılar şimdi yine hamile arkadaşın biri öyle gözü korkmuşki şimdi Türkiye nin ve ist en ünlü hastanesine gidiyor orda doğum yapacak ilk doğumu gibi kabus olmasın diye ((( arkadaşın biri de doktor hatası yüzünde ölü doğum yaptı 6 aylıkken !!! kadının kanaması vardı acile gittik başlarından savdılarrr resmen ! halbu ki o anda bebek erken gelmesin diye tedaviye başlamalrı gerekirmiş ! arkadaş evine gitti ertesi günü yine kanama bebek ölmüş içerde!!!! illede devlette doğurcam diyenlere bir tavsiye kanuni hastanesinde yapsınlar en güvenilir doğum yapılacak devlet hastanesi orası diğerlerinden kaçın.......ilk doğumumu özel ama küçük bir hastanede yapmıştım hiç memnun kalmadım özelken bile...devlet hastanelerini iyi araştırsınlar özelleride daha daha iyi araştırsınlar derim ben...şimdi tecrube sahibiyim çok şükür harika bir hastanem ve doktorum var inş 2.doğumum güzel geçer ilki kabuss gibiydiiii sezeryan olduğum halde....

kafam gerçektende çok karıştı :))) doktorum bebeğimin 1 hafta önde olduğunu ve 30 haftalık olduğumu söyledi sezeryan tarihimde 18 mart......

Tamam cnm Dr un doğru söylemiş ben 18 Mart'ı beklenen normal doğum tarihin sandım benim normal doğum 22 mart Sezeryan olursa 10-12 mart oluyor

Geçmiş olsun canim. İnşallah zamanini bekler bebis.

canım doktorumla konustum az evvel, bu degerler hamilelikte normalin biraz ustune cıkarmiş zaten, suan için normal dedi. ama ben bol su içmeyi ihmal etmeyeyim, enfeksion onemli konu dedigin gibi.

destinacım ben de seni merak ediyordum canım, hoş geldin. kuzucun da büyümüş maşallah...
enfeksiyon için üzüldüm geçmiş olsun canım, inşallah bebişlerimiz vaktinde gelir. bir de bu kasılma dediğin şey nasıl bir şey:26::26:
barbi doğum yapmadı ama erken doğum riski olduğu için bundan sonraki zamanını hastanede gözetim altında geçirecek..

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.

Allah yardımcın olsun sakin ol doktoruna güven benim kuzenim de 36 haftalık doğum yaptı gayet sağlıklı doğdu 2.5 kg hiç küvezde falan kalmadı şöyle düşün bebeğine erken kavuşacaksın negüzellllll

Amargicim her sey cook guzel olacak, saglikla kavusacaksin insallah minik ogluna :) zaman yaklastikca kaygilar da artiyor dogal olarak, ben de oyle hissediyorum hepimiz hissediyoruzdur ama hic endise etme sen cok guclu bir annesin en iyi sekilde halledeceksin, oglun da oyle.. O da hemen toparlayacaktir kendini eminimki.. Simdiden saglikli dogumlar diliyorum.. Benim bidik da selam soyluyor.. :) Bol sans!

Ya bu sanci ve kasilmalarin bebegin streste oldgunu mu gosteriyo bide zarari varmi bebge mesela hissetmiyorsun kasilma ee ozmn nolck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…