arkadaslar benim de kan ve idrar tahlil sonuclarım cıkmıs, referans degerler içinde olmayanlar var.. dr.uma sordum bakalım yanıt bekliyoruz, enfeksiyon varsa die endise ediyorum.
Normal olmayanlar sunlar:
KANDA:
lOKOSİT:12.30 REFERANS: 3.8-10
İDRARDA:
Lökosit esteraz POZİTİF
ERİTROSİT POZİTİF(+)
Her sahada 4-5 lökosit, 5-6 eritrosit ve 5-6 epitel hücresi görüldü.
http://www........................./2012/02/dogum-tarihi-zamanani-hesaplama.html?m=1
CANIm öyleyse senin doğum tarih 23 şubat 1 mart değil.
HIç korkma şurada 4 gün sonra 36. HAftaya gireceksin bebeğinin kuveze gireceğini hiç sanmıyorum.
ben de tam 7 kilo aldım ilk 4 kilo verdim sonra hemen geri aldım o kiloları.. 62yle hamilo kaldım 58e dustum simdi 69 oldum boyum da 1.74benim de hedefim hep 58 olmaktı tam kilo vermeye baslamıştım ki bebiş bize sürpriz yaptı
geçmiş olsun annene, sen yine de çok şanslıymışsın, anneciğin dibindeymiş, keşke benim ed annem yanımda yaşasaydı ama malesef, yien de Allah bin kez razı olsun böyle acil durumlarda koşturup geliyor, babamdan dsa ALlah razı olsun, annemi ne kadar kalacağı bile belli olmadığı halde gönderiyor yanıma, benim babam da rahatsız, annem onu pek yalnız bırakmk istemiyor, biz de evde yalnız kalmasını istemiyoruz babamın, yola dayanamadığı için gelemedi yanımıza, o eve tek başına kaldı, ama mecburi durumlarda evlat her zaman ön plana geçiyor demekki, Allah ikisinden de razı olsun.
ben ne anne babalar gördüm, kendi evladının doğumuna el gibi gelip giden, şükürler olsun.
canım patiklerin yapılışını anlatan bir site var mı yada sana zahmet olmazsa ilmek sayılarını yazabilir misin ben de patik magnetlerden yapmak istiyorum.
Canım haftan doğru 32 haftalık demiyor 32. Haftanın içindesin diyor, BDT ye göre 31 i bitirmiş olman gerekir, benim 22 mart ve sanırım yarın 31 bitecek 32 ye gircez, tabi ki geç döllenme gibi bir durum varsa o ayrı, benim erken döllenme oldu, ama yinede bir hafta geriden sayıyorum aslında 32 bitiyo ve 33 e giriyor olmalıyım döllenme tarihime göre, inşallah kafanı karıştırmamışımdır....
maşallah cnm sende baya bi uğraşmışsın, ama çok keyifli oluyo dimi bebi için birşeyler yapmak, ben normalde pek sabırlı değilimdir böyle el işleri knusunda en başta korkarak aldım malzemeleri, hatta eksik aldım dedim eğer sıkılırsam hazır alırım diye ama şimdi çok mutlu oluyorum ortaya güzel şeyler çıktıkça,ya işte herkesin uğraşı farklı kimi örgü örebiliyo bebeği için kimi sabun yapıo(emel sevgiler) kimi sağlığına çok dikkat ediyo,herkesten daha çok, bizde elimizden geldiğince böyle süsler bişiler fln, herşey bebiler için
Aynen canım ya bi keyfini çıkartayım diyorum sınra yine hareket etti mi az mı çok mu elim karnımda hayırlısıyla sağlıkla tamamına ereriz inşallah benim de bşr hafta var kontrole sonuçları paylsşalım yine bakalım ne diyecek drlarArkadasim yaaa benim de hareketler azaldi az ama saglam atiyor atinca ama gene de endiseleniyorum moralim borsa gibi oldu mubarek doktora gitmeme de daha var offf
Evet canım dayandığı yer karnımda daha sıcak ama bizden bağımsız ateşi çıkmaz herhalde bebeğin, onun çıkarsa bşzim de çıkması lazım değil mi?Kızlar sizlerde kanınızı ellediğinizde bebeğinizin olduğu yer sıcak oluyor mu ? Bebeğimin sanki ateşi çıkmış gibi sadece onun olduğu yer sıcak geri kalan yer soğuk...
Hepimiz için dua ediyorum canım sağlıkla kavusuruz inşallah saha benim hazırlıklar da bitmedi yapılacak çok sey varnst sonuçlarına çok önem veriyorlar, inşallah sende sancı çıkmaz canım, o zaman rahat edersin. hastanelerden nefret ederdim şimdi 1 haftadır hastaneye girip çıkıyorum, stres tavan. sertleşme zaten herkeste oluyor sanırım ama benim gibi bazılarında sancı çıkıyor işte. sen yine dua et sancın çıkmasın canım. erken doğum lafı bile insanı allak bullak ediyor
canım kasılma bende çok net olmuyor. dikkat edersem anlıyorum. karnım sertleştiğinde sertleşen yerin altında çekilme katlanma gibi bişey hissediyorum. önceden bebek sanıyordum ama farklı bebek hareketinden, içerde dürülen bişey var gibi. nst ye bağlanınca anladım ben de onların kasılma olduğunu çünkü alet o anlarda pik yapıyor. başkalarında kasılma nasıl olur bilmiyorum genelde ağrı da oluyormuş, bende ağrı falan yok mesela..
Slm kızlar devlet hastanesinde doğum yapmak isteyen arkadaşlar iyi araştırsınlar her şeyi..Ben cesaret edemiyorum ama çoğu kişi de ordakiler daha tecrübeli diyorlar:44:
kafam gerçektende çok karıştı :))) doktorum bebeğimin 1 hafta önde olduğunu ve 30 haftalık olduğumu söyledi sezeryan tarihimde 18 mart......
selam kızlar en son carsamba gunu yazdım sizlere persembe hast gidicem yatırcaklar diye,persembe sabah gittim carsamba gununki nstden daha cok cıktı sancım yatıcam diye gitmiştim bi umut cıkmasa sancım yatırmazlar diyodum ama bi onceki gune daha çok dedi yatırcaz malesef bide gecen haftada yatıp kendim imza atıp cıktım ya alay konusu gibi doktorlar gulerek yatcan yine diyolar vizit geziyolar tamam tanıdım biliyorum bu hastayı diyolar arkadasımda calışıyor yaa orda ne varsa ona sordurdum artık mimlediler beni.persembe yattım altan baktılar açılma var mı diye doktorun eldivenine kan bulaştı sasırdım olur altan baktıgımız için dedi.akşam bidaha alttan baktılar kanama az birz devam ediyodu 2.baktıktan biraz sonra nstye girdim geldim baktım kan sildikce geldi sonra eşim geldi onunla konusuyordum bi bacagımda bişey hissettim dur sen dedim camdan konusuyoruz altımı actım baktım ki altım batmış ne camasır ne pijama bacagımdan asaga suzulmus fark etmedim ama alttan bakınca olmayan sancısı bile geliyor insanın canı yanıyorneyse cok gelince korktum doktor olur dedi normalmiş buseferde alttan çok bakarsak dogumunu başlatırız dedi.bende tamam bakmayın dedim.allahtan ust baş çok koymustum eşimde fazla camasır aldırttım sok oldum ama ya diyorum almasaydım yedek kalcaktım oyle kanlı camasır pijamayla.dun sancımda olmadı kanamamda 1cm açıklık var sadece bugunde geceki nstlere baktı uzman bugunkinede seni taburcu edelim mi dedi bende olur dedim.agrın var mı dedi yok dedim olursa gel olmasada p.tesi kontrole gel dedi tamam dedim.son nst yapıp ilaç yazdılar nidilat öyle eşim zaten kapıdaydı ziyaret saatini bekliyoduki çok şukur cıktım.hayırlısı suan agrım yok zaten nidilat serumlar kesiyo sancımı dahada iyiolurumda artık daha doguma giderim insallah çok stresli bi ortam doguran doguramayan herkes orda sancı cekenler neler var ya allah hepsini kurtarsın yanında bizleride herkese dua ediyorum.
Cnm idrar da az lokosit gorulmus ilac vermesi lazim ama cok az bol su ic ben artik uzman oldum hamileligimin basinsan beri cektigim icin kac defa ilac kullandim gecmiyoki yaaaa hayir korkuyom dgrcm bebege geccek diye ama bu surekli oluyomus hamilelikte
meraba kızlar epeydir gelemedim ....açık öğretim sınavım vardı ...
ayın 16'sında cuma günü yani randevumuz vardı bebeğimin gelişimi çok şükür iyi çıktı boyu 45 santim ,kilosu 2350 olmuş ...son aylarda olmamıza rağmen suyuda çok iyi çıktı..idrardada bolca enfeksiyon ..
enfeksiyon içinde antibiyotik kullanıyorum...
maalesef 2 haftadır erken doğum riskim var dr nidilat verdi günde 2 tane alıyodum kasılamalr çoğalınca tekrar gittim ilacı 4'e çıkardı ..yine yetmedi günde 11 kasılma olunca tekrar gittim nst'de sancı çıktı ..günde 4 nidilat alıyorum kasılma 6'yı geçerse 6 kez alıcam yine geçmezse hemen gel dedi ..tedirginim ...umarım kuzum zamanında gelir ..
yazılanları okudumda barbie doğummu yaptı ????
Allah yardımcın olsun sakin ol doktoruna güven benim kuzenim de 36 haftalık doğum yaptı gayet sağlıklı doğdu 2.5 kg hiç küvezde falan kalmadı şöyle düşün bebeğine erken kavuşacaksın negüzellllllKızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?