2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

dedim ya öncedende böyleydide
ben gün boyu evdeyim falan şimdi ya daha umursamaz oldu sanki
hamilelik de beni daha bi hassas yaptı
gözüme daha çok batıyo

hadi hayırlısı bakalım amargi..kaygı, korku, endişe...hepsi çok normal şeyler..ama bak 36.haftaya kadar geldin oğlunla, bundan sonra her şey daha güzel olacak inşallah..Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin.. güzel haberlerini bekliyor olacağız...

canım, üzülme, bunların hepsi geçecek..tabi ki eşin de seni seviyordur, hormonlardan biraz da böyle hassasız biz

zinnurcum geçmiş olsun canım. bu sıra biçok arkadaşımızda çıktı bu enfeksiyon, idrarda protein vs.. Allah korusun dikkat et kendine..suyu bol bol iç, ilaçlarını da ihmal etme..Allah şifa versin

Nasıl yaaa şubat ortası beklerken en erken neden 1 ay önce alma ihtiyacı duyuluyor ki? Yanii en azından hastane gözetiminde en az 2 hafta daha bebek içerde kalsa diye bir öneriyi sunsaydınız? Sancının ne gibi bir riski var ki hem? Ben bunları duydukça daha fazla panikliyorum(

mavera canm çok sağol iyi dileklerin için
evt burada da okudukçahem endişelerim artıyor hem de bişiler öğreniyorum
gerçi bana cevap yazan pek olmuyo Allahtan sen görüyosun beni
geriye kalan süreci de sağlıcakla bi geçiriverseydik Allahın izniyle:26:

Seni o kadar iyi anlıyorum ki 1 gün önceki rutininin yerini çookk çok farklı bir telaş alacak. Yanii yatarak geçirdiğin hamileliğinin sonrasında bol koşturmacalı bir süreç olacak. Ama nasıl ki yatma rutinine alışılıyorsa bebeğin rutinine de alışılır. Ve 1 ay sonra bebek yokken ben ne yapıyormuşum hatırlamıyorum bile diyebilirsin.
sen değişikliklere sogukkanlılıkla adapte olan birisin. Bu süreci kolayca atlatacağına adım kadar eminim:))

:))
Aslında galiba çoğumuzda aynı hisler var bu biraz içimi rahatlattı
Az önce de nette gezerken okudum 32. Haftadan sonra yer azaldığı için hareket karekterinde değişiklik olabiliyormus
Fakat halen bu göbekteki sertleşmenin kasılma olup olmadığını anlayabilmiş değilim:)

Rüyalardan da bahsediyodu yazıda bu haftalarda tuhaf rüyalar artarmış
Ben de dün gece savaş varmış çanta hazırlıyorum kaçıp saklanmaya çalışıyorum
Bi de Will smith ile konuşuyorum bizim yanımıza gel diyorum:))
Ay hayırlısıyla sağlıkla sırayla vercez inşallah doğumnhaberlerimizi
Kontrolümü öne mi çeksem dşye de düşünüyorum senin ne zaman Emel kontrolün

armaan
canm bende de tekmeler azaldı
ben de daha çok dönme ve de yer değiştirme gibi şeyler hissediyorum

Öncelikle geçmiş olsun zinnurcum inşallah hersey yolunda
Hareketler galiba çoğunuzda aynı emel de aynı seyi yazmış rahatlayalım biraz

Bi de ben çok acıkıyorum yahu dr dikkatli ye dedi ama saldırasım var şu an yşceklere:)

Çenem düştü o kadar uzun yazdım ki telefonun şarjı bitti kapandı hepsi silindi. Benim de bugünüm çok gergin başladı. Annemler güya beni ziyarete geldiler ama kafalarını tv deki dizilerinden kaldırıp bir kelime etmiyorlar. Ben de farklı bir odaya geçtim kendi evimde orda takılıyorum ki kaç kere laf soktum beni mi görmeye geldiniz yoksa tv izlemeye mi diye ama oralı bile olmadılar. Dogumdan sonra da bana destek vermek adı altında gelip tv izlerlerse kendi annem babam dinlemem gidin evinizde izleyin dizinizi dicem o derece gına geldi artık. Yine çok yazdım yaw:)))
Çarşamba günü çalışabilir raporu alcam 31 5 oluyorum o gün. Sonra da 34. Haftada kendi doktoruma gideyim diyorum. Nst ye falan başlar heralde.
Rüyalar genelde erken doğum ve farkedilmeyen sancılar üzerine. Bayağı ayrıntılı görüyorum bir de fena halde etkisinde kalıyorum. Allah yardımcımız olsun:))

arkadaşlar günlerdir sorup duruyorum bu sancılar nasıl oluyor diye ve bu öğleden sonra başıma geldi ve öğrendim nasıl oluomuş :) kesin doğuruyorum sandım ve çok korktum çünkü daha çok erken.. sabahtan öğlene kadar saatte 1 giriodu sonra neredeyse 5 dkkada 1e düştü hemen nst'ye bağladılar ve sancı var dediler. doktorum izinli olmasına rağmen geldi saolsun alttan baktı çok şükür açılma yok ama erken doğum riski var dedi bide mantar varmış kaşıntım falan yok sadece su gibi akıntım oluodu. yatış yaptılar serum falan bu gece burdasın dediler ama ben çok sıkıldım birazda kendimi daha iyi hissettim ve zorla kaçtım hastaneden umarım bida son güne kadar tekrar yaşamam..

arkadaşlar bide doktor bana CELESTONE amp. verdi iğne internetten araştırdım ama bide size sorayım dedim başka bu iğneyi yaptıran varmı? sanırım erken doğum riski olanlara veriyorlar..

arkadaşlar bide doktor bana CELESTONE amp. verdi iğne internetten araştırdım ama bide size sorayım dedim başka bu iğneyi yaptıran varmı? sanırım erken doğum riski olanlara veriyorlar..

ben oldum, ciğer geliştirici iğne, 31. haftamda olmuştum, erken doğum riski olanlarda bebeğin doğma durumunda bebeği korumak amaçlı yapılıyor

Canim cok guldum will smithle konusuyormusun ; bende hep abuk subuk ruyalar goruyorum osellikle yemekli agzimin suyu akiyo )))
Bebde oldum cnm ama doktorum hastanede vurdurdu bana bo gun yatis yaptim ozmn vurdular iki jez on iki saat arayla

hayır amargi korkma, benim kızım da 35 haftalık doğdu, hiç bir sorun yaşamadık, hemen kucağıma aldım, emzirdim, minnacıktı, sürekli uyku halindeydi kuzum, ama çabuk toparlandı, şimdi 5 yaşında ve yaşıtlarından hiç bir farkı yok, hatta söylemesi ayıp önde bile sen bebeğini kucağına alacağın günün keyfini çıkar, ben de sana yetişirim zaten muhtemelen, belki de aynı tarihlerde doğum yapacağız

şurda 12 gün sonra bebeğini kucağına alacaksın, son 12 gününi önce hamileliğinin tadını çıkar doya doya sonra da bebeğini kucağına alacağını artık bundan sonra hayatının merkezine alacağın kuzunu koklayacağın günü düşün ve rahatla, inan bebeğine haksızlık falan değil, aksine bebeğini korumak amaçlı yapılan bir operasyon bu, bence anın tadını çıkarmaya bak, sendeki korkudan çok heyecan mı yoksaaaaa

Amargi büne güzel haber dün gibi hatırlıyorum 30. Haftayı görsek sonra da 2 haftalık hedefler koyacağız önce 32 sonra 34 dediğini ne güzel sen 36 ya kadar geldin geçenlerde arkadaşımın kızı doğdu 35 haftalık hiç küveze bile girmedi, senin bebişinini de gelişimini Dr beğenmiş ki böyle bir karar almış, ben çok sevindim adınıza kavuşacaksın artık bebişine...bana çok var gibi geliyor sanki vakit hiç geçmicek gibi, önce sen al inşallah bebeğini sağlıkla kucağına sonra da darısı bize olsun... Çok duygulandım ben çok

Bebegin anne karnında cok durmasının inemi yokki doktorlar oke dio onemli olan bebegin gelişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…