( ne var sanki bizi azıcık şımartsalar
hadi onu da geçtim şu halimizde gerekli hassasiyet ve titizliği gösterseler dimi
aslında kızdım ve de üzüldüm ama seni daha çok doldurmamak için bişi yazmıyorum eşinin tutumu için canm
bazen eşim için en az< benim kadar hamile diyesi geliyor onlar da farklılaşıyor bu süreçte galiba
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.
ben eşimi çok seviyorum hemde çok
ona da söylüyorum seni bu kadar çok sevmek istemiyorum diyorum
cevabı: bebek olunca o kadar sevmezsin
tam bir odundur saolsun
ne bi teşekkür eder ne bir özür diler
ben kendi kendime güler eğlenir küser barışırım
öncedende böyleydi hep böyleydi ama hamileliktenmi bilmiyorum daha çok batmaya başladı
sanki beni sevmiyor
sevmesem burda ne işim var diyor (bunu söyleme sebebi: ailesinin yanından benimde ailemin olduğu yere gelmek zorunda kaldı burda çalıştığım için, 2 bin TL lik maaşlı işini bıraktı asgari ücretle çalışıyor)
ben bunları düşününce evet sevmese ne işi var burda kimsesi yok benden başka diyorum
ama ne bileyim bişeyler eksik
biliyorsunuz bronşit oldum
baktım iyileşmiyorum babamlara gittim kendindende izin alarak Allah razı olsun üvey annem baktı 2 gün
bugün gel beni al dedim kardeşin getirsin ben iki gündür uykusuzum uyucam dedi
neyse geldim eve selam verdim aleykümselam dedi
bi hoşgeldin nasıl oldun falan demedi
bilgisayarı açmış nette takılıyo
sevilmediğimi düşünüyorum
neyse kızımda beni sever kızsamda sever her türlü sever bende onu sevecem hemde babasından daha çok sevecem
eşim için gittiğimiz hastane randevusunda kötüleşince muayene oldum bugün
dr mun asistanıydı nst de kasılma çıkmadı çok şükür ama
kan değerim 10 a düşmüş ve idrarda + protein çıktı
nasıl endişelendim geçende idrarada protein nedeniyle erken doğum yapan arkkadaşı bildiğim için
oysa ne ödem var ne de tansiyonum yükesek
hemen dr mu aradım enfeksiyon da proteini pozitif gösterebiliyormuş ki
zaten antibiyotik kullanıyordum enfeksiyon için
pazartesi kültür sonucumla beraaber değerlendirecek dr m
böyle bişi yaşayan duyan var mı hala endişeli ve kaygılıyım aslında
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 1 gün önceki rutininin yerini çookk çok farklı bir telaş alacak. Yanii yatarak geçirdiğin hamileliğinin sonrasında bol koşturmacalı bir süreç olacak. Ama nasıl ki yatma rutinine alışılıyorsa bebeğin rutinine de alışılır. Ve 1 ay sonra bebek yokken ben ne yapıyormuşum hatırlamıyorum bile diyebilirsin.Biliyorsunuz anneler, bugüne kadar defalarca hastanede yattım. Basıma gelmedik kalmadı, rahim ağzı açılması, serklajı, enfeksiyonu derken bu haftaya kadar geldik. Tüm bu süreçte hep sakindim. Üstüne gebelik şekeri çıktı. Panik yapmadım, diyetimi uyguladım. Ellerim ve bacaklarımı hareket ettiremedim, eklemlerim klitlendi, yine moralimi bozmadım. Zaten hep evde yatıyorum, doğurunca nasılsa geçecek dedim. Yşadığım sayısız kanamayı bile dert etmedim. Ama sanırım buraya kadarmış. Çok paniğim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hadtane sürecinden mi korkuyorum yoksa, hastaneden eve geldiken sonraki süeçten mi korkuyorum? Ben tam olarak neden korkuyorum bilmiyorum? Çok heyecan ve aşırı kaygı ile karışık bir korku içindeyim. Abimgil geldi. Dünyanın en tatlı eşine sahiptir. Oldum olası o kadın beni hep rahatlatmıştır. Şimdi biraz daha iyiyim ama o da gidince ne olacak? Eşim zaten tüm gün çalışıyor, tam bir panik içindeyim. :18:
Sanki ben yazmışım gibi düşündüm bir an:))
Aynı acemiliği ben de hissediyorum. Yani bebeğin dayanması,dönmesi gibi hissediyorum farklı bişey değildir diye avutuyorum kendimi çünkü farklı birsey olsa 2 haftadır böyle hissediyorum. O yüzden rahat olmaya çalışıyorum ama burda okudukça endişeleniyorum hatta dün rüyamda full burayı gördüm. Doğumlar başlamış herkes teker teker haber veriyor sancım geldi gidiyorum falan diye acayipti:))
armaan
canm bende de tekmeler azaldı
ben de daha çok dönme ve de yer değiştirme gibi şeyler hissediyorum
:))
Aslında galiba çoğumuzda aynı hisler var bu biraz içimi rahatlattı
Az önce de nette gezerken okudum 32. Haftadan sonra yer azaldığı için hareket karekterinde değişiklik olabiliyormus
Fakat halen bu göbekteki sertleşmenin kasılma olup olmadığını anlayabilmiş değilim:)
Rüyalardan da bahsediyodu yazıda bu haftalarda tuhaf rüyalar artarmış
Ben de dün gece savaş varmış çanta hazırlıyorum kaçıp saklanmaya çalışıyorum
Bi de Will smith ile konuşuyorum bizim yanımıza gel diyorum:))
Ay hayırlısıyla sağlıkla sırayla vercez inşallah doğumnhaberlerimizi
Kontrolümü öne mi çeksem dşye de düşünüyorum senin ne zaman Emel kontrolün
merhaba kızlar.nezaman nstye bağlanılmaya başlanıyor.beni drum daha hiç bağlamadı merak ettim
arkadaşlar bide doktor bana CELESTONE amp. verdi iğne internetten araştırdım ama bide size sorayım dedim başka bu iğneyi yaptıran varmı? sanırım erken doğum riski olanlara veriyorlar..
Canim cok guldum will smithle konusuyormusun ; bende hep abuk subuk ruyalar goruyorum osellikle yemekli agzimin suyu akiyo:))
Aslında galiba çoğumuzda aynı hisler var bu biraz içimi rahatlattı
Az önce de nette gezerken okudum 32. Haftadan sonra yer azaldığı için hareket karekterinde değişiklik olabiliyormus
Fakat halen bu göbekteki sertleşmenin kasılma olup olmadığını anlayabilmiş değilim:)
Rüyalardan da bahsediyodu yazıda bu haftalarda tuhaf rüyalar artarmış
Ben de dün gece savaş varmış çanta hazırlıyorum kaçıp saklanmaya çalışıyorum
Bi de Will smith ile konuşuyorum bizim yanımıza gel diyorum:))
Ay hayırlısıyla sağlıkla sırayla vercez inşallah doğumnhaberlerimizi
Kontrolümü öne mi çeksem dşye de düşünüyorum senin ne zaman Emel kontrolün
Bebde oldum cnm ama doktorum hastanede vurdurdu bana bo gun yatis yaptim ozmn vurdular iki jez on iki saat araylaarkadaşlar bide doktor bana CELESTONE amp. verdi iğne internetten araştırdım ama bide size sorayım dedim başka bu iğneyi yaptıran varmı? sanırım erken doğum riski olanlara veriyorlar..
Biliyorsunuz anneler, bugüne kadar defalarca hastanede yattım. Basıma gelmedik kalmadı, rahim ağzı açılması, serklajı, enfeksiyonu derken bu haftaya kadar geldik. Tüm bu süreçte hep sakindim. Üstüne gebelik şekeri çıktı. Panik yapmadım, diyetimi uyguladım. Ellerim ve bacaklarımı hareket ettiremedim, eklemlerim klitlendi, yine moralimi bozmadım. Zaten hep evde yatıyorum, doğurunca nasılsa geçecek dedim. Yşadığım sayısız kanamayı bile dert etmedim. Ama sanırım buraya kadarmış. Çok paniğim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hadtane sürecinden mi korkuyorum yoksa, hastaneden eve geldiken sonraki süeçten mi korkuyorum? Ben tam olarak neden korkuyorum bilmiyorum? Çok heyecan ve aşırı kaygı ile karışık bir korku içindeyim. Abimgil geldi. Dünyanın en tatlı eşine sahiptir. Oldum olası o kadın beni hep rahatlatmıştır. Şimdi biraz daha iyiyim ama o da gidince ne olacak? Eşim zaten tüm gün çalışıyor, tam bir panik içindeyim. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?