- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
Bir taktik vereyim mi? Belki zaten öyle yapıyorsundur da, ben yine de söyliim :)
Jileti saç kremiyle yapıyorum.
Kabiz oldum sinir oldum ya ;((( liseden beri henoroidim var ikinamiyorumda?
Bu akşam annem geliyor. Doğumun 11 gün sonra olacağından henüz haberi yok. Bugün oğlumun nevresimleri ütülenip serilecek. Dün yıkanmıştı. Böylece odasının fotoğrafını sizlerle paylaşabilirim. Şekerler, sabunlar, ve gelenlere verilecek özel hediyem hazır. Onları da sizlerle paylaşacağım. Kapı süsü harika oldu çok beğeneceksiniz. İki saate paylaşacağım. Yapan kızla birliktetasarladık. Çizdiğimin aynısını yaptı. Çok yetenekli bir kız. Dün son alışverişimiz yaptık, emzik, iki biberon, sterilazatör (mamajo'nun aynı zamanda kurutucu ve ısıtıcı) banyo ekipmanları, telsiz gibi şeyler aldık. Hepsinin yerleşmesi lazım. Yeni aldığım şifonyerdeki koku hala geçmedi. İki haftadır havalandırıyorum. Artık ne yapabilirrim, bilemiyorum. Bugün hepsi hazır olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
emelcim nasılsın ?
ara ara sikistiran sancilarim haricinde iyiyim canim hafta sonu besik baktim begendim sonunda bide yatak buldum lateks benzeri dis kismi yikanabiir kilifli bu hafta sonu annemler gelcek alcaz
sen napiyosun nasilsin canim
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum
iyi olmaya çalışıyorum genicim. sanırım fiziken ömrümdeki en dengesiz anları yaşıyorum. 3 gündür uyku yok boğaz ve öksürükten. Bir terliyorum bir üşüyorum falan :)) ama inatla ayaktayım hala. Direnemelll:)))
sen nasılsın canım ?
Ben ağdaya gidiyorum acaba bende mi jilet yapsam doğuma yakın :44:
gcmış olsn canmya tansıyonun yoksa tuzlu suyla gargara yap agzı rhatlatıo faydalı olur ınsallah doktorda bu ayda bıse yapmaz ama artık yapıolar bızım bashekım 8 aylık gebe geldı kadın dogumcundan yazı al tedavın neyse yapalım hıc bıse olmaz dedı
Ben başkasına bir şey yaptırmaya bir türlü alışamadım çok utanıyorum :)
Diş ağrısı için geçmiş olsun.
iyi olmaya çalışıyorum genicim. sanırım fiziken ömrümdeki en dengesiz anları yaşıyorum. 3 gündür uyku yok boğaz ve öksürükten. Bir terliyorum bir üşüyorum falan :)) ama inatla ayaktayım hala. Direnemelll:)))
sen nasılsın canım ?
Ben ağdaya gidiyorum acaba bende mi jilet yapsam doğuma yakın :44:
neden agda yaptır daha ıyı deılmı ?jılete bulaşmazdın hıc
Yaa işte o doktorlar ne gerekiyosa yapalım falan diolarda diş olunca antibiyotik şart o da bebeğe kesin zarar verir.
Cesaret edemem öle bişeye, gerekirse doğurana kadar çekerim acısını ama kuzum iyi olsun yeterki..
Ama tuzlu su deniyim mutlaka.. Saol canım..
sen nasılsın canım ?
Yaa geçenkinde çok acıdı, yani hamilelikte ilgili sanırım çok zorlandım..
Bide sırt üstü yatamadığımdan alması da zor oldu baya :)
ya bebege uygun antıbıotık verıolar guya ama bende ınanmıyorum bende senın yaptıgın gbı dayanabılıosam dayanırdım..hadı antıotık kullanmanaa gerek olmadı dıyelım dırek belkı dolgu olcak kı agrı varsa belkıde kanal yada cekım olur.ben korkmuorum amaa belkı 8 aylık gebe ya dışcı korkusu varsa ve anestezı yaptın bayıldı dogurdu bışe oldu allah korusun oldugun yerde kadın dogumcu yok napcan sorumluluga bak bashekımdı ama düşünür deıldı bence
günaydın göbüşdaşlarım zaman geçtikçe daha bir zorlanır olduk benim kaburgalarım kırılmış gibi
ağrıyla uyandım ve halada çok kötü cumarteside kasılmalarım oldu 5 dk da bir çok korktum doğum
yapıyorum diye amargi cnm hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?