2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kabiz oldum sinir oldum ya ;((( liseden beri henoroidim var ikinamiyorumda?

aynen bende hamılelıgmın ılk3 ay ı kabızdım cunku kan ılacı vermıs doktor bana ben folık asıt sanıodum neyse sımdıde kan ılacını ıcemıorum korkuorum kabız olurum dıye zaten hemoroıt oldu:Scok gcmış olsn

Hepsini güle güle mutlu günlerde sağlıkla kullansın inşallah canım..Darısı başımıza inşallah.. Merakla bekliyoruz fotoğrafları :)

emelcim nasılsın ?

iyi olmaya çalışıyorum genicim. sanırım fiziken ömrümdeki en dengesiz anları yaşıyorum. 3 gündür uyku yok boğaz ve öksürükten. Bir terliyorum bir üşüyorum falan :)) ama inatla ayaktayım hala. Direnemelll:)))
sen nasılsın canım ?

ara ara sikistiran sancilarim haricinde iyiyim canim hafta sonu besik baktim begendim sonunda bide yatak buldum lateks benzeri dis kismi yikanabiir kilifli bu hafta sonu annemler gelcek alcaz

sen napiyosun nasilsin canim

iyi canım haftasonu evi temizlettim annemde yardım etti
pazarda çantayı hazırlayacaktık ama bir türlü kendim için ayarladığım
küçük valizi bulamadım kesin birilerine verdim işin kötüsü annemde
olan bebek bakım çantasını da o bulamıyor hayy Allah'ım neyse olan oldu
şimdi kendim için bir küçük valiz ve bebek bakım çantası işini halledeceğim

onun dışında benimde arada olan sancılarım bel ağrılarım var
kendimi iyi hissediyorum

Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

gcmış olsn canmya tansıyonun yoksa tuzlu suyla gargara yap agzı rhatlatıo faydalı olur ınsallah doktorda bu ayda bıse yapmaz ama artık yapıolar bızım bashekım 8 aylık gebe geldı kadın dogumcundan yazı al tedavın neyse yapalım hıc bıse olmaz dedı

Geçmiş olsun canım.. Çok dikkat et kendine bol meyve bol su :))

Yaa işte o doktorlar ne gerekiyosa yapalım falan diolarda diş olunca antibiyotik şart o da bebeğe kesin zarar verir.
Cesaret edemem öle bişeye, gerekirse doğurana kadar çekerim acısını ama kuzum iyi olsun yeterki..
Ama tuzlu su deniyim mutlaka.. Saol canım..

Ben başkasına bir şey yaptırmaya bir türlü alışamadım çok utanıyorum :)

Diş ağrısı için geçmiş olsun.

Benim 11 yıldır aynı kişi yapıyo, daha öncesi bende jilet yapıodum :))
Ama geçen gittiğimde baya zorlandım çok canım acıdı, 2 kat hassas sanırım kıl kökleri bu dönemde..
Saol canım ayrıca inşallah geçer şu ağrı

EML eğer gitmediysen bir an önce doktora git iyice yerleşmesin üzerine
bende boğaz ağrısıyla gitmemiştim ama o enfeksiyon ciğere kadar inmiş ve broşları tıkamış
bi üşüyorum bi terliyorum diyosun ateşleniyosan kesinlikle durma
çünkü doktorum benim için önemli olan şu an ateş demişti çok yükselmesin demişti
bol su iç çok geçmiş olsun

ya bebege uygun antıbıotık verıolar guya ama bende ınanmıyorum bende senın yaptıgın gbı dayanabılıosam dayanırdım..hadı antıotık kullanmanaa gerek olmadı dıyelım dırek belkı dolgu olcak kı agrı varsa belkıde kanal yada cekım olur.ben korkmuorum amaa belkı 8 aylık gebe ya dışcı korkusu varsa ve anestezı yaptın bayıldı dogurdu bışe oldu allah korusun oldugun yerde kadın dogumcu yok napcan sorumluluga bak bashekımdı ama düşünür deıldı bence

evet işte diren emel :))))))

hastalığını hala atlatamamışsın tam olarak sen dikkat et kendine lütfen

biliyorum bende yaşadım hala aksırıp tıksırıyorum burnum tıkalı zaman zaman

damağım kaşınıyor falan bende senin gibi ben iyiyim herşey yolunda diyorum

dün hatta büyük güzel bir parka gittik 20 dk yürüdüm bana yeter otur yoruldun

diyorlar tamam yoruldum ama hareket etmem lazım biraz hava almam lazım

deşarj olmam lazım değil mi ama

Yaa geçenkinde çok acıdı, yani hamilelikte ilgili sanırım çok zorlandım..
Bide sırt üstü yatamadığımdan alması da zor oldu baya :)

valla aynen benımde bıraz daha fazla acıdı gecenkınde bacak arkalarını fılan ayakta alıolar sağolsunlar bende hemen kısa kısa gıtcem acımasın dıye

Ayy o ihtimalleri düşünmek bile çok ürkütücü.. Allah korusun hepimizi, tuzlu su gibi doğal şeyleri deniycem ve dayanabildiğim kadar dayanıcam valla.. Dişçiye gitmem hayatta bu saatten sonra..

geçmiş olsun canım. sahiden de son anlara yaklaştıkça iyice zorlanmaya başlıyor insan. zaman çabuk geçsin bebişlerimize kavuşalım diyorum sonra da o miniğin tüm sorumluluğunu alabilecek sabrı gösterebilecek miyim diye panikliyorum ama kısa sürüyor panik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…