2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ayy o ihtimalleri düşünmek bile çok ürkütücü.. Allah korusun hepimizi, tuzlu su gibi doğal şeyleri deniycem ve dayanabildiğim kadar dayanıcam valla.. Dişçiye gitmem hayatta bu saatten sonra..

inşallah gecer canm işte hamılelıkde dışler gıdıo çifter çifter en ıyısı hamıle kalmadan agzını komple yaptırcan bastan aşa

makinayla devam eden bi ben varım sanırım
hayatımda hiç ağda yaptırmadım kendimde çok denedim ama o cart diye çekme kısmına cesaret edemeden çıkarttım. ağda beni çok korkutuyor. yaklaşık 10 yıldır jilet kullanmıyorum hep makinayla. şu sıralar gerçekten çok zor oluyor ama bikaç gün önce yine makinayla yaptım. olduğu kdr artık

yani eger su az az gelirse sorun yok sakince gidersin doktoruna ama cok fazla su gelirse acil diye biliyorum ben de simdi arada kaldım.. su gelmesi çok önemli mi yoksa bekleyebilir mi bi bilginiz var mı arkadaslar :44:

Yaptırdım 2 dolgu 1 kanal yapıldı..
Ama işte kalsiyum eksildikçe vücuttan patlak veriyor bi yerden malesef..

sütün kansızlık yaptığını söylediler diye içmeyi bıraktım ve dişşim çürümeye başladı

MErhaba kızlar
Amargi senin adına inan çok sevindim. SÖylediğin tarihte 36+0 oluyorsun yani 37. HAFtanın başı. INAn hiçde erken değil. BENde 37. HAftada doğmuşum yirmibeş gün varmış doğuma hiç bir sağlık problemi de yaşamamışim. Senin bebeğin de çok sağlıklı doğacak inan bana.

Bu arada kızlar rüyalar ne alemde. Ben sürekli bebeği karnımda severken ya ayağıni ya kafasını ittirip cikartiyor karnımdan bizde mecbur almak zorunda kalıyoruz bebeği. DEfalarca böyle bi doğum sahnesi gördüm 3 değil 5 değil yani. Sonrasında yaşıyor bebek banyo yapıp giyindiriyoruz falan bi sıkıntı yok ama sürekli o sahne canımı sıkmaya başladı. Anlamı ne olabilir acaba size ne çağrıştırıyor :26:

Hayır olsun canım..
Ben hiç görmüyordum rüya ama geçen akşam doğum yaptığımı gördüm, hemde annem doğurtuyo ama ne sancı var ne bişi fırt diye çıkıyor, hatta rüyamda anneme diyorum bu kadar kolaymıydı falan diye..

kızlar hep kabız olan ben şimdi ishal olmuşum midem bulanıyor belim kemiklerim çok fena iştahsızlık var

vücuttaki su kaybını önlemek için bol sıvı almalısın birde haşlanmış patates ve tabii ki muz canım
biliyorsundur belki ama ben yazıyım yine sana geçmiş olsun yalnız uzun sürerse mutlaka doktora
görünmelisin

saol cnm dün patates ve muz yemiştim yine de fayda etmemiş bugün arttırayım biraz korkum enfeksiyon kapmak bakayım 2 gün geçmezse giderim

Kabizligim hic olmadi ya benm oceden hamilelgim boyunca magnezyumun suda eriyenini kullandim hep rahat ciktim otuzuncu haftam da birktm bu haldeyin simdi ene icicem magvital zarari yok faydasi var valla dun gece ictin bugunde iceyim de en azindan rahat tmrahat wcye cikarim kanamaz.

cnm şimdi okuyorum daha yazını evet ben 20 yaşından beri diabet yani şeker hastasıyım
çok stres yaşadığım bir dönemde çıktı 7 yıl oldu cnm

geçmiş olsun canım stresi senin gibi ben de derinlerde yaşıyorum. aslında stresin insan hayatındaki etkileri çok büyük maalesef.
bununla geçmiş olsun tekrar stresdaşım :)))

aynen bende bacaklarimida parcalamisim en son hatta

neyyy görmeye görmeye jilet mi yapıyonuz amanın korkmuyor musunuz yaa???
ağda niye yapılmıyor ki hem son haftalarda? Ben şubat ortası gibi düşünüyorum ağda yaptırmayı. ne gibi bir sakıncası olabilir ki acep?

kızlr slm bebiş kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerini naptınız bittimi?

cnm ben yıkama ütülemeye geçen hafta içi başlamışltım haftasonun anca bitti hepsini çekmeceler yerleştirdim üstlerinede tülbent örtü fln örttüm tozlanmasınlar diye ama çantamı hazırlamadım daha.

güzel olmuş cnm, lavanta kesesi bence çok iyi fikir, magnet yapma bence çekmece dolap için olsun , ellerine sağlık, maşallah bişleler yapmalara doyamıyosun sende :)

Kızlar kipada bebek kıyafetlerinde %70 indirim vardı hepsini 39 tl ye aldım
Eki Görüntüle 940117
Işıltılı olanı da düğün dernek ,Bayram gibi özel günler için düşündüm:))))

evet cnm bende geçenlerde yün hırkalar aldım, çok indirim vardı, güle güle kullansı bebişin çok güzeller

Eki Görüntüle 940116 evde yaptığımız kapı süsü kızlar sizce nasıl olmuş

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, bebeğin eteğini biraz daha küçültsen daha iyi olur sanki ay daha çok ortaya çıkar böylece şahsi fikrim

cnm kuaförün eskiden beri gittiğin kuaförse eve çağır, yani ben gidemeseydim öyle yapcaktım evde almaya gelcekti benimik sağolsun ama gidiyorum ben bi problem yok, hatta en son cumartesi gittim bi dahakine artık doğum öncesi son ağda olur

Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

çok geçmiş olsun cnm, benim de ilk haftala rolmuştu yirmilik dişim çıkıyodu berbat bi ağrıydı bolca parol içtim, dr. müdahale edemeyiz dedi, uykulardan uyandırıyodu resmen, hayattan soğumuştum o derce, karanfil rhatlatıyo, çiğ patates zeytin çekirdeği benim dednediğim yollardı, birde buz :)

QUOTE=_smasher_;33602890]Ben ağdaya gidiyorum acaba bende mi jilet yapsam doğuma yakın :44:[/QUOTE]

bence ağdaya devam sona gelmişken hiç vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…