Ayy o ihtimalleri düşünmek bile çok ürkütücü.. Allah korusun hepimizi, tuzlu su gibi doğal şeyleri deniycem ve dayanabildiğim kadar dayanıcam valla.. Dişçiye gitmem hayatta bu saatten sonra..
kızlar epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz? Riskl,i gebe oldugum için devamlı yatistayim kuafore gidemiyorum...evde kendim jilet vs deniyim diycem ama gobegim dısında hicbir yeri goremiyorum, nasıl olcak bu iş şaştim kaldim.
inşallah gecer canm işte hamılelıkde dışler gıdıo çifter çifter en ıyısı hamıle kalmadan agzını komple yaptırcan bastan aşa
yani eger su az az gelirse sorun yok sakince gidersin doktoruna ama cok fazla su gelirse acil diye biliyorum ben de simdi arada kaldım.. su gelmesi çok önemli mi yoksa bekleyebilir mi bi bilginiz var mı arkadaslar :44:
Yaptırdım 2 dolgu 1 kanal yapıldı..
Ama işte kalsiyum eksildikçe vücuttan patlak veriyor bi yerden malesef..
Yaptırdım 2 dolgu 1 kanal yapıldı..
Ama işte kalsiyum eksildikçe vücuttan patlak veriyor bi yerden malesef..
günaydın kızlar siz bebek bakım ürünlerini hangi marka almayı düşünüyorsunuz???
sütün kansızlık yaptığını söylediler diye içmeyi bıraktım ve dişşim çürümeye başladı
Kalsiyum hapı kullanıyorum ben, içinde magnezyum ve d vitamini de var.
günaydın kızlar siz bebek bakım ürünlerini hangi marka almayı düşünüyorsunuz???
MErhaba kızlar
Amargi senin adına inan çok sevindim. SÖylediğin tarihte 36+0 oluyorsun yani 37. HAFtanın başı. INAn hiçde erken değil. BENde 37. HAftada doğmuşum yirmibeş gün varmış doğumahiç bir sağlık problemi de yaşamamışim. Senin bebeğin de çok sağlıklı doğacak inan bana.
Bu arada kızlar rüyalar ne alemde. Ben sürekli bebeği karnımda severken ya ayağıni ya kafasını ittirip cikartiyor karnımdan bizde mecbur almak zorunda kalıyoruz bebeği. DEfalarca böyle bi doğum sahnesi gördüm 3 değil 5 değil yani. Sonrasında yaşıyor bebek banyo yapıp giyindiriyoruz falan bi sıkıntı yok ama sürekli o sahne canımı sıkmaya başladı. Anlamı ne olabilir acaba size ne çağrıştırıyor :26:
kızlar hep kabız olan ben şimdi ishal olmuşum midem bulanıyor belim kemiklerim çok fena iştahsızlık var
vücuttaki su kaybını önlemek için bol sıvı almalısın birde haşlanmış patates ve tabii ki muz canım
biliyorsundur belki ama ben yazıyım yine sana geçmiş olsun yalnız uzun sürerse mutlaka doktora
görünmelisin
arkadaşım o sorun bende de var ve en güzel çözüm avakado.. en yumuşak avakadoyu alıyorsun tabağa eziyorsun üzerine ceviz ve bal döküyorsun ve afiyetle yiyorsungörüntü bulamaç gibi olsada avakadonun ağır bir tadı olmadığı için bal ve ceviz olayı bitiriyor severek yersin yani.. çook geçmiş olsun ve Allah sabır versin çok zor bi durum benim hemoroidde baya arttı çünkü umursamadım ama baktım olmuo bu hafta 4 tane aldım avakodu 1 tanesini yememle bütün sorunum son buldu darısı başına inşallah..
cnm şimdi okuyorum daha yazını evet ben 20 yaşından beri diabet yani şeker hastasıyım
çok stres yaşadığım bir dönemde çıktı 7 yıl oldu cnm
aynen bende bacaklarimida parcalamisim en son hatta
kızlr slm bebiş kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerini naptınız bittimi?
Kıslar golkandan esinlenerek elimdeki malzemelerle bişiy yapıyım dedim sizce olur mu böyle birşey??? Bunun arkasına mıknatıs mı yapıştırılıyor?? Eşim daha önce görmediği için garip geldi ona biras size sorayım dedim, kalıbı çıkarmadan öylesine kestim olmuş derseniz daha özenle yapıcım?? Eki Görüntüle 940075
Kızlar kipada bebek kıyafetlerinde %70 indirim vardı hepsini 39 tl ye aldım
Eki Görüntüle 940117
Işıltılı olanı da düğün dernek ,Bayram gibi özel günler için düşündüm:))))
Eki Görüntüle 940116 evde yaptığımız kapı süsü kızlar sizce nasıl olmuş
kızlar epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz? Riskl,i gebe oldugum için devamlı yatistayim kuafore gidemiyorum...evde kendim jilet vs deniyim diycem ama gobegim dısında hicbir yeri goremiyorum, nasıl olcak bu iş şaştim kaldim.
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum
kızlar hep kabız olan ben şimdi ishal olmuşum midem bulanıyor belim kemiklerim çok fena iştahsızlık var
Geçmiş olsun canım.. Çok dikkat et kendine bol meyve bol su :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?