2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende şubat 15 gibi doğumdan önce son kez gitmeyi düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım doğuma çok yakın tarihte gitme dedi o yüzden çok sona bırakmıyım diyorum..

Çok saol canım.. Parol ün zararı yok mu ? bide zeytin çekirdeiğini nasıl yapıyorsun.. Ay geçsin diye her yolu deniycem valla..

valla ben sanırım iki kere daha gitmeyi planlıyorum

ikinciside yani doğuma bir hafta falan olacak öyle

konuştuk bende gidiyorum başkasına aniden birşey

olmaz umarım

ateşimi sürekli ölçüyorum 36.5 hep. ben de ateşten çok korkuyodum ama işte çıkmıyor çok şükür.
Dediğinde haklısın ama hamileyim dediğimde kimse steteskopu almaya bile tenezzül etmiyor ilaç kullanmıcamı bildiği için. 2 kez acile gittim iki doktor da aynı şeyi yaptı. benim de sanırım ciğerlere doğru iniyor. Bugün işyeri hekimine bir uğriyim en iyisi en azından steteskop kullanmasıın rica edeyim :)))

sağol canım yemediğim meyve içmediğim su kalmadı. çok belaymış aman sizler dikkat edin kendinizeee..

Evet canım yaa çok fena salgın var.. Abim falan hasta 1 haftadır kimseyle görüşmüyorum o yüzden..
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin sende canım..

Hanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum

hastayım dedikçe daha çok hasta oluyor insan sahiden de. ben de kendimi dinlememeye çalışırım normalde de bebek olunca işin rengi değişiyor. sadece onun için bile nazlı mı nazlı birşey oldum çıktım.
doğsun herşey normale ben de normal bir insana dönerim elbet :))))

Bende şubat 15 gibi doğumdan önce son kez gitmeyi düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım doğuma çok yakın tarihte gitme dedi o yüzden çok sona bırakmıyım diyorum..

ben de öyle. Ben zaten lazerle halletmiştim de şimdi lazerin görmediği kıllar sarı sarı uzuyorlar. onun da uzaması 1 ayı buluyor. Benim doğum mart sonu olacak en geç ben de şubat 10 15 arası yaptıracağım bir daha da yaptırmam.

Hanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum

hiç farketmiyor. geçen cumartesi bir arkadaşım 32+2 de aldı bir sorun olmadı. ben de 31+5 te alıcam onda da sorun olmuyor.

Yaa benim eşim lazere bi türlü izin vermedi. Bende hamile kalmadan çok istemiştim, duymuş bi yerlerden yok çocuğunuz olmaz yok bilmem ne yaptırtmadı bana.. Doğumdan sonra istiyorum ama inşallah..

geçmiş olsun canım stresi senin gibi ben de derinlerde yaşıyorum. aslında stresin insan hayatındaki etkileri çok büyük maalesef.
bununla geçmiş olsun tekrar stresdaşım :)))

tşk ederim cnm evet okadar çok ince düşünürdümki stres yapardm kimseyi kırmayayım derdim
stres hastalıkların baş sebebi sen sakın yapma ama başkaları üzülsün düşünsün sen üzülme

Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

günaydın kızlar

ben kaç aydır çekiyorum canım dişçiler bişey yapmıyorlar sorumluluk almamak için ben tuzlu suyla rahatlıyorum çok ağrım olursa parol içiyorum doktoruna danış istersen geçmiş olsun

Yaa geçenkinde çok acıdı, yani hamilelikte ilgili sanırım çok zorlandım..
Bide sırt üstü yatamadığımdan alması da zor oldu baya :)

aynen kaç yıldır ağdamı kendim yapardım şimdi kuaföre gidiyorum sir yapıyorlar en son çok canım yandı kanadı falan son olarak doğum öncesi de giderim inallah sonra kendim yaparım hamilelikten dolayı hassasız sanırım

Geçmiş olsun canım.. Gerçekten çok zor diş ağrısı, hamile kalmadan özellikle dişlerimden sorunları gidertmiştim ama işte kalsiyum eksildikçe bi yerlerden fire veriyor vücut..
Tuzlu su gerçekten rahatlattı biraz..
Ağda konusuna gelince gerçekten hamilelikte zormuş.. Normalde acı eşiğim çok yüksektir hiç hissetmem bile yapılırken ama geçenkinde baya zorlandım..

Çok saol canım.. Parol ün zararı yok mu ? bide zeytin çekirdeiğini nasıl yapıyorsun.. Ay geçsin diye her yolu deniycem valla..

valla cnm dr. müdahale edemeyiz çok mağrın olursa minoset yada paro iç dedi, bedne parol içiyodum hemde günde üç tane fln, gece uyanıodum her yolu deniyodum geçmeyince parol içiyodum anca uyuyabiliodum, çiğ patatesi dışardan ağrıyan yetrin üstüne koyuypsun, zeyt,n çekirdeğini ağzının işinde ağrıyan dişinin üstünde tutuyosun buzuda öyle, birde tuzlu suyla gargara yapıodum sürekli oda çok rahatlatıyo, ama malesef hiçbiri acısını ilaç gibi kemiyo, parol bir kaç saat rahatlatıodu, diş ağrısı berbat bişi valla allah yardımcın olsun bir an evvel geçer inşallah

günaydın arkadaşlar....

ben de bel fıtığı var ve son bir kaç gündür artık çok zorlanıyorum.. çok ağrım var. bugün kontrolüm vardı dr. olacak artık dedi bu gibi sıkıntıların.. bebeğim 2.400 gr 48 cm. olmuş, bana biraz zayıf geldi ama dr. kilosu iyi dedi. nstye de girdim. artık hafta bir oldu kontrollerim. şimdilik herşey yolundaymış..

Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

canım benim arka dşim kırıldı. diş dr.muza sorduk o da kendi dr. sor dedi ben de bugün kontrolüm vardı ve kendi dr.uma sordum. çok sinirlendi. 5 yıl okuyorlar ama neredeyse dişi bize çektirecekler. böyle yaparak tüm sorumluluğu bizim üzerimize atıyorlar.. arayıp şu tedaviyi veya şu ilacı kullanacam uygun mudur diye soracaklarına tümüyle topu bize atıyorlar.. ben git tedavi etsin derim ama ne bilecem hangi ilacı hangi anestezi yöntemini kullanacak sonra bi aksilik olursa da ee senin dr.un demişti diyecekler.. bizim dr. bu konuda çok doluydu.. bi dokunduk bin ah işşitik.. bir ilaç yazdı çok ağrın olursa kullan, geçmezse diş dr. git dedi..

ben gebelikte ağdaya başladım.. ilki inanılmaz acılı geçti ama şimdi çok da acımıyor zaten fazla uzamadan alıyorum. bu hafta sonu tekrar gidecem bi de doğumdan bir-iki gün önce gitmeyi düşünüyorum.

cnm ben cumartesi gittiğimde bir gün önce bir bayana daha ağda yaptığını o bayanında pazartesi doğum yapcağını söyledi kuaförüm, banda doğumdan iki üç gün önce gel dedi ne zararı olabilirmişki , evet eskiye göre daha hassas oluyoz biraz daha çok acıyo ama yavaş yavaş alıyo beimki bitnce çok rahat oluyo zaten eskisinden daha az uzuyo artık benim tüylerim, bebeğimde kıpır kıpır oluyo ağda sırasında ben kakılıyorum diye galiba göbeğim dalga dalga oluyo bende skainleştiriyorum onu tamam annecim bişi yok, az sonra bitcek, anne çok rahat etcek fln diyorum

Çok saol canım tuzlu su biraz hafifletti. Ama işte ara ara azıyo.. Dün gece zaten giç uyutmadı.. Yine coşarsa patates ve zeytin çekirdeği deniycem..

herkese güzel bir hafta diliyorum. ağdadan bahsedilmiş, erken doğum riski olanlar ya da riskli gebeliği olanlar ağda doğumu tetikler mi? bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…