neyyy görmeye görmeye jilet mi yapıyonuzamanın korkmuyor musunuz yaa???
ağda niye yapılmıyor ki hem son haftalarda? Ben şubat ortası gibi düşünüyorum ağda yaptırmayı. ne gibi bir sakıncası olabilir ki acep?
Ben başkasına bir şey yaptırmaya bir türlü alışamadım çok utanıyorum :)
Diş ağrısı için geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun cnm, benim de ilk haftala rolmuştu yirmilik dişim çıkıyodu berbat bi ağrıydı bolca parol içtim, dr. müdahale edemeyiz dedi, uykulardan uyandırıyodu resmen, hayattan soğumuştum o derce, karanfil rhatlatıyo, çiğ patates zeytin çekirdeği benim dednediğim yollardı, birde buz :)
bence ağdaya devam sona gelmişken hiç vazgeçme
neyyy görmeye görmeye jilet mi yapıyonuzamanın korkmuyor musunuz yaa???
ağda niye yapılmıyor ki hem son haftalarda? Ben şubat ortası gibi düşünüyorum ağda yaptırmayı. ne gibi bir sakıncası olabilir ki acep?
EML eğer gitmediysen bir an önce doktora git iyice yerleşmesin üzerine
bende boğaz ağrısıyla gitmemiştim ama o enfeksiyon ciğere kadar inmiş ve broşları tıkamış
bi üşüyorum bi terliyorum diyosun ateşleniyosan kesinlikle durma
çünkü doktorum benim için önemli olan şu an ateş demişti çok yükselmesin demişti
bol su iç çok geçmiş olsun
sağol canım yemediğim meyve içmediğim su kalmadı. çok belaymış aman sizler dikkat edin kendinizeee..
evet işte diren emel :))))))
hastalığını hala atlatamamışsın tam olarak sen dikkat et kendine lütfen
biliyorum bende yaşadım hala aksırıp tıksırıyorum burnum tıkalı zaman zaman
damağım kaşınıyor falan bende senin gibi ben iyiyim herşey yolunda diyorum
dün hatta büyük güzel bir parka gittik 20 dk yürüdüm bana yeter otur yoruldun
diyorlar tamam yoruldum ama hareket etmem lazım biraz hava almam lazım
deşarj olmam lazım değil mi ama
Hanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum
Bende şubat 15 gibi doğumdan önce son kez gitmeyi düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım doğuma çok yakın tarihte gitme dedi o yüzden çok sona bırakmıyım diyorum..
Hanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum
ben de öyle. Ben zaten lazerle halletmiştim de şimdi lazerin görmediği kıllar sarı sarı uzuyorlar. onun da uzaması 1 ayı buluyor. Benim doğum mart sonu olacak en geç ben de şubat 10 15 arası yaptıracağım bir daha da yaptırmam.
geçmiş olsun canım stresi senin gibi ben de derinlerde yaşıyorum. aslında stresin insan hayatındaki etkileri çok büyük maalesef.
bununla geçmiş olsun tekrar stresdaşım :)))
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum
Yaa geçenkinde çok acıdı, yani hamilelikte ilgili sanırım çok zorlandım..
Bide sırt üstü yatamadığımdan alması da zor oldu baya :)
günaydın kızlar
ben kaç aydır çekiyorum canım dişçiler bişey yapmıyorlar sorumluluk almamak için ben tuzlu suyla rahatlıyorum çok ağrım olursa parol içiyorum doktoruna danış istersen geçmiş olsun
aynen kaç yıldır ağdamı kendim yapardım şimdi kuaföre gidiyorum sir yapıyorlar en son çok canım yandı kanadı falan son olarak doğum öncesi de giderim inallah sonra kendim yaparım hamilelikten dolayı hassasız sanırım
Çok saol canım.. Parol ün zararı yok mu ? bide zeytin çekirdeiğini nasıl yapıyorsun.. Ay geçsin diye her yolu deniycem valla..
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum
kızlar epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz? Riskl,i gebe oldugum için devamlı yatistayim kuafore gidemiyorum...evde kendim jilet vs deniyim diycem ama gobegim dısında hicbir yeri goremiyorum, nasıl olcak bu iş şaştim kaldim.
Bende şubat 15 gibi doğumdan önce son kez gitmeyi düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım doğuma çok yakın tarihte gitme dedi o yüzden çok sona bırakmıyım diyorum..
valla cnm dr. müdahale edemeyiz çok mağrın olursa minoset yada paro iç dedi, bedne parol içiyodum hemde günde üç tane fln, gece uyanıodum her yolu deniyodum geçmeyince parol içiyodum anca uyuyabiliodum, çiğ patatesi dışardan ağrıyan yetrin üstüne koyuypsun, zeyt,n çekirdeğini ağzının işinde ağrıyan dişinin üstünde tutuyosun buzuda öyle, birde tuzlu suyla gargara yapıodum sürekli oda çok rahatlatıyo, ama malesef hiçbiri acısını ilaç gibi kemiyo, parol bir kaç saat rahatlatıodu, diş ağrısı berbat bişi valla allah yardımcın olsun bir an evvel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?