2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Geçmiş olsun canım bende hastayken kalp atışları 164 e kadar çıkmıştı. İyıleşınce tekrar gittim normale dönmüştü.

kızlar benim korkum baya artıyor tam doktorlar ebeler rahatlatıyor sonra hoooppp biri bi yorumla her şeyi bitiriyor ilçede yaşadığım için özel hastane yok devlet hastanesin de ise doğumu yapmak istemiyorum sezeryan olmazsa doktorlar gelmiyor bile özel hastane ile ise aram 1,5 saat doktorum 2 kere gelip gidersin diye dalga bile geçti ama insanlar ya belli olmaz yetişemezsin falan deyince alt üst oluyorum burda devlete de yine gidiyorum ama işte sancı zamanı devlete gitmeye korkuyorum kimi ebeler artık çıkaramam sen benim hastammışsın diyormuş off çok konuştum farkındayım:))

yapar heralde cnm 33. hafta cok gec bır hafta degıl sankım ama bılemedım..

inşallah kabul etmeme gibi bişey söz konusu olmaz.. dün başka doktora gittim tavsiye üzerine ama kendi doktorumdan farksızdı (ilgisiz) 2 hafta sonra yine gel gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum ona.. sırf doktorumu kararlaştırayım diye bu hafta sonuna başka doktora randevu aldım..

kızlr slm bebiş kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerini naptınız bittimi?

off sorma, bugün bi el atayım dedim, yoruldum hemen yaa...battaniyelerini yıkadım. onlar kuruyacak ütülenecek..daha kıyafetleri var..fazla geciktirmemek lazım

geçmiş olsun zuzuu, Allahım hayırlı kolay ve vaktinde doğum nasip etsin..güzel haberlerini bekliyoruz canm..

Kabiz oldum sinir oldum ya ;((( liseden beri henoroidim var ikinamiyorumda?

arkadaşım o sorun bende de var ve en güzel çözüm avakado.. en yumuşak avakadoyu alıyorsun tabağa eziyorsun üzerine ceviz ve bal döküyorsun ve afiyetle yiyorsun görüntü bulamaç gibi olsada avakadonun ağır bir tadı olmadığı için bal ve ceviz olayı bitiriyor severek yersin yani.. çook geçmiş olsun ve Allah sabır versin çok zor bi durum benim hemoroidde baya arttı çünkü umursamadım ama baktım olmuo bu hafta 4 tane aldım avakodu 1 tanesini yememle bütün sorunum son buldu darısı başına inşallah..

Canım çok çok geçmiş olsun. Sen sakın kötü düşünme. Bu zamana kadar sana tutunan yavruşun şimdi doğsa bile eminim tutunacak mutluluğuna mutluluk katacak göreceksin:))

bende böyle düşünüyorum panik yapmamak lazım 6 aylık doğanları bile yaşatıyorlar artık. Rabbim istedikten sonra ne olursa olsun tutunur hayata miniklerimiz..

Son düzenleme:

canım aynısı bende de oldu dünden önceki gün sancım başladı aynı senin gibi sabah adet ağrısı öğlen kasılmalar falan acile gittik nst'ye girdim sancı çıktı ama açılma yok bide mantar var akıntım çoktu. ciğer geliştirici iğne verdi yaptık bugün. ama bu sabaha'da sancıyla başladım öğlen 3'e kadar yine devam etti ama sonra baya baya geçti şimdi daha iyiyim. banada erken doğum riski dediler ama suyum gelmediği için ve kanamam olmadığı için sakinim.. zaten sakin olmak gerekiyor yoksa bebişimizde hissedip huzursuz olacak..bol bol dinlenelim bakalım umarım zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı..çok geçmiş olsun canım

yapar heralde cnm 33. hafta cok gec bır hafta degıl sankım ama bılemedım..

Bu devlet prosedürleriyle alakalı resmen özürlüyüm hiç bişey anlamam bile:))
Kaçıncı haftanda aldın peki. Sorun çıkmaz sanmıyorum koskoca Cerrahpaşa zannetmiyorum ki kuralsız iş yapsın.

canım pıhtılasmayı ultrasonda mi gordu? Ben de o igneden oluyorum gunde 1 tane... bana ayda 1 antifactor XA diye bir test yaptirior , onun sonucuna gore yeterli olup olmadigina karar veriyor.. be de 0.4 lıuk kullaniyordum 0.6 lık yapti 1 ay once.

Kendine terlik veya ev ayakkabısı(patik), soket çorap ve hem senin hem de bebeğin kirlileri için birkaç tane torba, kendine meme ucu kremi, foto makinadını a unutmayın.

Ben de ilçedeyim canım merkeze 1 saat.. özel hastaneye gidiyorum bizde de durum aynı devlet hastanesinde tek dr iş yapıyo düşün..
ilk bebegimde düşük yapıyodum dr bulamadım... ama akıllandım tabi hiç umrumda degil burdaki bayanların yorumu kendileri merkeze gidiyo, gidemeyenler de laf atıyo işte... ama ben yaşadım biliyorum.

diyecegim bu defa sancı sinyalleri hafif başlarsa gidicem hastanede bekliycem ... erken gitmek sorun degil geç olmasın da.. hatta eşimle dogum öncesi romantizim yaparız sen de takma dogru bildigini yap

Hiç merak etme sen. Zaten ne yapman gerektiğini o kadar güzel ifade etmişsin ki! Bu arada şy an bebeği şki aylık olan çok ayakın arkadaşımla onun 34. Hftasıydı sanırım, film izliyorduk. Birde bağırmaya başladı. Aynı senin tarif ettiğin gibi. Hemen onun eşini aradım. Onu arabaya attığım gibi hastaneye götürdüm. Ultrasonda göründü, küçük kızı annesinin karnında tam tur atmış. Yani aşağı doğru dönmüş. Ağrısı en 2 saat devam etmişti. Seninki de ondan olailir. Bu arada 30 haftadan sonra bu bebekler çok hızlı kilo alıyorlar. Ben senin kızının 2 kilonun üZerinde doğacağına eminim. Zaten o ölçüm ortalama, biliyorsun, oynama olabiliyor. Hatta şu anda. Bile 2 kilo olabilir, bilemeyiz. Ama öyle olmasa bile artık bebekler çok obur oluyorlar.
Şu anda oğlum ta bir bebek gibi davranıyor. Önceden ben yemek yediğimde oynama başlardı. Şimdi ise açken o ayaklarıyla o kadar canımı yakıyor ki anlatamam. Bir iki lokma birşey yersem rahatlıyor, gevşiyor. Son bir haftadır böyle. Sen de sık sık birşeyler atıştır. Meyve, fındık, yoğurt süt gibi. Bunlar hafif ama bebek için çok besleyici. Bir daha ki kontrol sonrası bizlere de haber et. Öpücükler...

enfeksiyon olabilir böbrek ağrısı normal değil bence dktruna gitmelisin cnm enfeksiyonda zararlı bebek için erken doğuma yol açar Allah korusun :26:

sağolun kızlar perşembe dr gidecem biraz hafifledi ağrım ama beyaz parçalar idrar da gelmeye devam ediyor....bu arada doğum yapan arkadaş umarım bebişini biran önce kucagına alır...amargi sanada Rabbim kolaylık versin hayırla sağ sağlim kucagına al inşallahhh.....

Son düzenleme:

amargicim meraba
haftasonu nete giremediğim içn cepten şöyle bir bakıyım dedim dün akşam
ama senin durumunu okuyunca önce çok şaşırdım ama sonra senin adına
inan çok sevindim neden mi. sen oğlunu bu zamana kadar sağlıklı sıhhatli
getirdin ve bundan sonrasında onu kucağına aldığında herşey çok daha
güzel olacak ne olur sen sonrasında oğlunla geçireceğin güzel zamanlarını
düşün inan bana buradaki herkesin duaları seninle ve yamanla
hep aklımızdasın unutma her zaman manevi olarak da desteğe hazırız

günaydın güzel anneler güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyleeeee

kızlaarr sabaha kadar sancı çektim öldüm öldüümmbu sabaha kadar devam etti hala da azcık var ve işn kötüsü burda bugün kadın doğum dr.u yok...sabah da karnıma elledik sert ...dün evler soğuktu üşüttüm sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…