- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
günaydın güzel anneler güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyleeeee
Günaydın tatlı göbişler
Günaydın şeker mi şeker göbüşdaşlarım :))
amargicim meraba
haftasonu nete giremediğim içn cepten şöyle bir bakıyım dedim dün akşam
ama senin durumunu okuyunca önce çok şaşırdım ama sonra senin adına
inan çok sevindim neden mi. sen oğlunu bu zamana kadar sağlıklı sıhhatli
getirdin ve bundan sonrasında onu kucağına aldığında herşey çok daha
güzel olacak ne olur sen sonrasında oğlunla geçireceğin güzel zamanlarını
düşün inan bana buradaki herkesin duaları seninle ve yamanla
hep aklımızdasın unutma her zaman manevi olarak da desteğe hazırız
Ben de ilçedeyim canım merkeze 1 saat.. özel hastaneye gidiyorum bizde de durum aynı devlet hastanesinde tek dr iş yapıyo düşün..
ilk bebegimde düşük yapıyodum dr bulamadım... ama akıllandım tabi hiç umrumda degil burdaki bayanların yorumu kendileri merkeze gidiyo, gidemeyenler de laf atıyo işte... ama ben yaşadım biliyorum.
diyecegim bu defa sancı sinyalleri hafif başlarsa gidicem hastanede bekliycem... erken gitmek sorun degil geç olmasın da.. hatta eşimle dogum öncesi romantizim yaparız sen de takma dogru bildigini yap
Nasıl yani senin normalde de mi şekerin vardı canım?
Bu akşam annem geliyor. Doğumun 11 gün sonra olacağından henüz haberi yok. Bugün oğlumun nevresimleri ütülenip serilecek. Dün yıkanmıştı. Böylece odasının fotoğrafını sizlerle paylaşabilirim. Şekerler, sabunlar, ve gelenlere verilecek özel hediyem hazır. Onları da sizlerle paylaşacağım. Kapı süsü harika oldu çok beğeneceksiniz. İki saate paylaşacağım. Yapan kızla birliktetasarladık. Çizdiğimin aynısını yaptı. Çok yetenekli bir kız. Dün son alışverişimiz yaptık, emzik, iki biberon, sterilazatör (mamajo'nun aynı zamanda kurutucu ve ısıtıcı) banyo ekipmanları, telsiz gibi şeyler aldık. Hepsinin yerleşmesi lazım. Yeni aldığım şifonyerdeki koku hala geçmedi. İki haftadır havalandırıyorum. Artık ne yapabilirrim, bilemiyorum. Bugün hepsi hazır olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
kızlar epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz? Riskl,i gebe oldugum için devamlı yatistayim kuafore gidemiyorum...evde kendim jilet vs deniyim diycem ama gobegim dısında hicbir yeri goremiyorum, nasıl olcak bu iş şaştim kaldim.
Çok teşekkür ederim canım. Biliyorum forumdaki annelerin iyi dilekleri beni ve bebeğimi kouyacak...
Bu akşam annem geliyor. Doğumun 11 gün sonra olacağından henüz haberi yok. Bugün oğlumun nevresimleri ütülenip serilecek. Dün yıkanmıştı. Böylece odasının fotoğrafını sizlerle paylaşabilirim. Şekerler, sabunlar, ve gelenlere verilecek özel hediyem hazır. Onları da sizlerle paylaşacağım. Kapı süsü harika oldu çok beğeneceksiniz. İki saate paylaşacağım. Yapan kızla birliktetasarladık. Çizdiğimin aynısını yaptı. Çok yetenekli bir kız. Dün son alışverişimiz yaptık, emzik, iki biberon, sterilazatör (mamajo'nun aynı zamanda kurutucu ve ısıtıcı) banyo ekipmanları, telsiz gibi şeyler aldık. Hepsinin yerleşmesi lazım. Yeni aldığım şifonyerdeki koku hala geçmedi. İki haftadır havalandırıyorum. Artık ne yapabilirrim, bilemiyorum. Bugün hepsi hazır olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
gecmis olsun zuzuuu ve amargicim bebisin icin guzel bi savas vverdin basardinda en basindaki konismalari hatorliyorumda kendine 2 hafta setler koyuyordun. bundan sonra sikinti olmayacak yasamayacaksin bizde dua etcez sana ve bebisine..
hepinize gunaydinnnn bu arada kizlarrr
Ben de görmeye görmeye jilet yapıyorum
schaqa nası yapıyosun ya kesıcen ......
günaydın canım nasılsın
aynen bende bacaklarimida parcalamisim en son hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?