2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben bugune kadar devlet doktoruna hiç gitmedim kendi doktorum özelde ve başka bir ilçede geçen gün doğum başlarsa sende risk var (plesanta privera) yanıma gelme en yakın merkeze git dedi devlet ilgenir mi yoksa bize hiç gelmedin deyip sıkıntı verir mi ona göre devlete de gitmeye başlayacam.....

Çok teşekkür ederim canım. Biliyorum forumdaki annelerin iyi dilekleri beni ve bebeğimi kouyacak...

teşekkür ederim cnm ben de çok sancı öekmeyi beklemeyeceğim tabi bi yandan da korkuyorum her sancıya gidersem diye:) ya üstelik burda devletteki doktorum kendiside hamile benden önce doğum yapacak:)

günaydın göbüşdaşlarım zaman geçtikçe daha bir zorlanır olduk benim kaburgalarım kırılmış gibi
ağrıyla uyandım ve halada çok kötü cumarteside kasılmalarım oldu 5 dk da bir çok korktum doğum
yapıyorum diye amargi cnm hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Bu akşam annem geliyor. Doğumun 11 gün sonra olacağından henüz haberi yok. Bugün oğlumun nevresimleri ütülenip serilecek. Dün yıkanmıştı. Böylece odasının fotoğrafını sizlerle paylaşabilirim. Şekerler, sabunlar, ve gelenlere verilecek özel hediyem hazır. Onları da sizlerle paylaşacağım. Kapı süsü harika oldu çok beğeneceksiniz. İki saate paylaşacağım. Yapan kızla birliktetasarladık. Çizdiğimin aynısını yaptı. Çok yetenekli bir kız. Dün son alışverişimiz yaptık, emzik, iki biberon, sterilazatör (mamajo'nun aynı zamanda kurutucu ve ısıtıcı) banyo ekipmanları, telsiz gibi şeyler aldık. Hepsinin yerleşmesi lazım. Yeni aldığım şifonyerdeki koku hala geçmedi. İki haftadır havalandırıyorum. Artık ne yapabilirrim, bilemiyorum. Bugün hepsi hazır olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Amargicim hayırlısıyla herşey hazır olur, sonra da sen hazır olursun ve bebeğine sağlıkla kavuşursun umarım.
Allah'a çok şükür artık kocaman oldular. Başlangıçta susam kadar olduklarında heyecanlanmıştık. Sonra 5cm olduğunda bize baya bebek gibi gelmişti. Şimdi minik insanlar artık resmen. Allah sağlık sıhhat versin hem bizlere hem de bebişlerimize.

kızlar epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz? Riskl,i gebe oldugum için devamlı yatistayim kuafore gidemiyorum...evde kendim jilet vs deniyim diycem ama gobegim dısında hicbir yeri goremiyorum, nasıl olcak bu iş şaştim kaldim.

Ben de görmeye görmeye jilet yapıyorum

Çok teşekkür ederim canım. Biliyorum forumdaki annelerin iyi dilekleri beni ve bebeğimi kouyacak...

her zaman yanındayız canım

bütün hazırlıklar tamam olduğuna göre lütfen sende kendini sakın ama sakın yorma
hamileliğinin en güzel günlerini yaşıyorsun
paylaşımlarını da sabırsızlıkla bekliyor olacağız

gecmis olsun zuzuuu ve amargicim bebisin icin guzel bi savas vverdin basardinda en basindaki konismalari hatorliyorumda kendine 2 hafta setler koyuyordun. bundan sonra sikinti olmayacak yasamayacaksin bizde dua etcez sana ve bebisine..

hepinize gunaydinnnn bu arada kizlarrr

günaydın canım nasılsın

schaqa nası yapıyosun ya kesıcen ......

Liseden beri jilet yaptığım için, nereyi nasıl açıyla almam gerektiğine alıştım sanırım.
Yine de tabi çok yoruluyorum. Yani görmemek değil de işlemin yoruculuğu çok fena...

Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…