2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ay kızlar bu ağda kıl tüy işlerinden bende bıktım 7.aya kadar bacaklarıma ağda yapıyordum ama şimdi öyle karnım büyüdüki yapamıyorum galiba jilet kullanıcam doğumdada birinden yardım alıp ağda yapıcam bacaklarıma, malum bölgede zaten ben hep jilet kullanırdım ama oda artık çok zorlaştı geçen ay temizleyeyim dedim afedersiniz aynayla falan helak oldum göremiyorum tam alınmıyor rezil bir durum yaaa, ben öyle kuaföre falanda açamam hayatımda kuaförde bacaklarıma bile yaptırmadımki bide kıllıyım biraz utanıyorum açıkcası, şu son zamanlar bir geçsede rahatça temizliğimizi yapabilsek yaaaa

Ben hanileligim basindan beri sir agda yapiorum hatta gecen hafta yaoim bu gobekle kizkar aynayi koydum onume kuafordeki sir makinalarindan var kalip atilip eriyen aldin valla tertemizizim suan bi ayaklarim var ayaklar zor gekio bana ya ;( koltuk altimida aliom yarim saatimi almio jilet hic vurmadim vurmayida dusunmuyom bakalim son haftalarimdada kontrol ederim ciktiysa tek tuk alirim herhalde ,))

Benim kontrolüm 30 unda,o zamana kadar bekliyim dedim ama işte ara ara coşunca ağrım kafamı duvarlara vurasım geliyor...
Yaa ilaçların hertürünün zararlı olduğuna inanıyorum yani diş tedavisi için..
Tabi dr lar bilir en iyisini ama işte işin ucunda bebişlerimizin sağlığı söz konusu olunca insan hiçbişeyi riske atamıyor..

Ağda konusuna gelince uzun zamandır ağdaya gittiğim için ayda bir hatta bazen 1.5 ayda bir gidiyorum ancak çıkıyorlar..

Heheh çok tatlısın yaa.. :) Valla geçen ağdamda benimki resmen uyudu, normalde kıpır kıpır olan çocuk ağda boyunca kıpırdamadı.. Hatta kuaförümde dedi senin bebişinde pek sakin diye :))
Yaa ağdada kıl kökleri 3-4 gün açık kalıyor ya o yüzden enfeksiyon olma olasılığından dolayı çok yakın tarihte gitme dedi arkadaşlarım..

Kizlar biraz once doktordan geldik bebisim 31 haftalık 1700 gram sanki biraz az gibi bende az da olsa enfeksiyon cikti antibiyotik ve fitil werdi fazla ayakta durma dedi bebegim nasil yapio anlamadım ama resmen ayaklarini basina getirio cok komikdi gozlerini acip kapatiyordu

ben de bugün gidicem inşallah biz de 30 u tamamladık sayılır.. çok özledim bebegimi bende de kaşıntı var bakalım tahlil vs ister mi akıntım az ama yine de kaşntı oluyo.. 3 te randevum

Ya benim kızımda açken hiç durmuyor yemekten sonra uyuyor acaba yemek gönder mi diyor bana

bence ağdaya devam sona gelmişken hiç vazgeçme[/QUOTE]
Aynen cnm boş durasım yok hiç hem bu sefer masrafınız oldu artan malzemelerle yapçam bunu sadece lavanta alırım, dün bunları çıkardım ama kalpliyi yapmıycam sanırım eşim diğer ikisini beğendi....

herkese güzel bir hafta diliyorum. ağdadan bahsedilmiş, erken doğum riski olanlar ya da riskli gebeliği olanlar ağda doğumu tetikler mi? bilgisi olan var mı?

canım tetikler mi ben de emin olamiyorum , benim de erken dogum riskim var, rahim ağzında dikiş var, riskli hamileyim, ya tetiklerse diye cesaret edemedim, bugun yarım yamalak alt bacagi sir ile aldim ama diger yerleri jilet ile alcam sanirim... kanatmamam da lazım kan sulandiricilar kullaniyorum cunku, fıskırır vaziyette cıkar yoksa kan:-(

canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum tamam biyerimiz ufacık yara kanayıveriyor hatta ben iğneleri göbekten yapıyorum bazen o iğne yerleri kanıyor ama sanmıyorum fışkırmaz korkma damarı kesmezsen

sac kremi ve bebe yagi cok iyi yaaa ben hic dusunememistim benim az zaten yaa lazerle cozmustum isimi ama son seanslara gidemedim hamilelikten kizlar saclariniz ne alende bu arada... benimkiler super parlak ve cok guclu banyodan sonra havluyla kurutuyoum sadece artik oylece yatiyoum sabaha tepemde birikmesi gerekirken sanki fon cekmidim gibi dalgali ve tararken bile bir tek tel dahi gormuyorum hep boyle olsa keskeee

emelcim hala duzelemedin mi canim yaa..bu hastalk dinlenmeyle geciyo ama haberon olsun canim..

Ya benim kızımda açken hiç durmuyor yemekten sonra uyuyor acaba yemek gönder mi diyor bana

bence ağdaya devam sona gelmişken hiç vazgeçme
Aynen cnm boş durasım yok hiç hem bu sefer masrafınız oldu artan malzemelerle yapçam bunu sadece lavanta alırım, dün bunları çıkardım ama kalpliyi yapmıycam sanırım eşim diğer ikisini beğendi....

Eki Görüntüle 941170 [/QUOTE]

hani bi reklm varya anneeee bidaha diyee kordonu salliyoo.. senin kizinda oyle yapiyordur belkii

Küçük aynadan bir tane de banyoya aldım ben, jilete devam ediyorum hala.

benim saçlarda rapunzel misali, çok uzadı, nerdeyse bir yıl olacak kestirmeyeli, ki ben üç ayda bir muhakkak kırıklarını aldırırdımama saçlarım gayet sağlıklı görünüyo, canlı ve parlak, mersinde benim kuaförüm 12 yıllık ondan başkasına kestirmem saçlarımı, oda zaten kırılmış saçların der hemen kısaltıverirdi, şimdi kesmiyo saçlarımı batıl inancı varmış, doğumdan sonra diyip duruyo hatta kuaförlerin saç kesmeye meraklarını bilirsiniz sen azcık dersin o iyice kısaltır, bana diyoki negzel uzamış saçların çok güzel oldular kesmicem fln 2 defa boyadım saçlarımı ama kesmeye gelince kesmiyoo neyse artık doğumdan sonra kısatmayı planlıyorum

Ayy o ihtimalleri düşünmek bile çok ürkütücü.. Allah korusun hepimizi, tuzlu su gibi doğal şeyleri deniycem ve dayanabildiğim kadar dayanıcam valla.. Dişçiye gitmem hayatta bu saatten sonra..

Canım kloroben gargara var ondan kullanabilirsin bebeğe zarar vermiyor ve dişleri çok rahatlatıyor. Eğer antibiyotik kullanman gerekiyorsa rovamicine diye bir antibiyotik var ondan başkasını kullanma. Eşimin kuzeni diş hekimi o bana tavsiye etmişti. Fakat kullanmama gerek kalmadı. Gargara işi çözdü. İnş sende çözersin canım.

Kabiz oldum sinir oldum ya ;((( liseden beri henoroidim var ikinamiyorumda?

Kabak çekirdeği dene canım. Biraz rahatlatır.

Bende sürekli erken doğum sahneleri görüyorum her gün...Bebğim doğuyor çok sükür sağlığında problem yok ama sütüm gelmiyor. Başka rüyada süt geliyor ama bebeğim ememiyor. Ağzına kaşıkla veriyoruz sütü... Allahım ne seneryolar görüyorum anlatsam kitap olur

kızlar hep kabız olan ben şimdi ishal olmuşum midem bulanıyor belim kemiklerim çok fena iştahsızlık var

Aman ishale dikkat et canım benim. Bol bol su iç.Ben ishal olmuştum bebeğim o dönem kilo alamadı 2 hafta da geriden gelmeye başladı. Aman dikkat et canım benim

Maşallah bebişine Kilosunu son ayda alıyor tatlım çok üzülme. Bol bol su muz süt iç ye. Kilo alır canım.

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar .hepimizin bebeği sağlıkla doğsun inşallah

sağol canım sana da çok geçmiş olsun.ben de sakinim,stres yapsak elimize ne geçecek ki zaten zarardan başka!

ben de pozisyon değişikliğinden diye tahmin ediyorum.inşallah dedğini gibi biraz kilo alır kızım da ele gelir :) oğluşunu da yerim ben :) şimdiden acıkınca tepki vermeye başladı yani.inşallah doğunca da sadece acıktığında ağlar sıkıntısı hiiiç olmaz.

merhaba kızlarnasılsınız bakalım?
kıl-tüy meselesi sıkıntılı hakkatenben önceden lazerle biraz halletmiştim Allahtan, şimdi de makineyle idare ediyorum. ama zor oluyookoca göbeğimden eğilemiyorum

Canım çok teşekkür ederim eşime msj attım ismini gelirken alıcak, eczanelerde olur herhalde ben eczanede al dedim ama.. Ara ara geçiyor ya işte o an yeniden doğmuş gibi oluyorum. Gerçekten diş ağrısı çok fena bişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…