Yaa benim eşim lazere bi türlü izin vermedi. Bende hamile kalmadan çok istemiştim, duymuş bi yerlerden yok çocuğunuz olmaz yok bilmem ne yaptırtmadı bana.. Doğumdan sonra istiyorum ama inşallah..
tşk ederim cnm evet okadar çok ince düşünürdümki stres yapardm kimseyi kırmayayım derdim
stres hastalıkların baş sebebi sen sakın yapma ama başkaları üzülsün düşünsün sen üzülme
yaaa o şehir efsanesi resmen. lazeri rahminin köküne kadar tutmuyolar ki saniyelik vurup çekiyor vurup çekiyor. Ben evlenmeden önce yaptırdım şıp diye de bebeğim oldu:)))
Slm kızlar bu konu daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama sormak istedim.. Bugün son kalan eksiklerim ıslak mendil ve bebek bezi aldım.. 1 numara olanlar 2.5 kilo bide 2 numara vardı 3 6 kilo arası bunu aldım ben ama şimdi emin olamıyorum..bir pakette 1 numaradanmı alsam pufff hiç anlamıyorum bu konulardan sizler nasıl aldınız.. Erken doğmadoğı sürece bebekler genelde hep 3 kilo ve üzeri doğuyor zaten benmi yanlış biliyorum acaba..
Bn 2 3 aldim 1 almyi dusunmuyom 3 6 kilo dha ii cnm gerekirse alrimSlm kızlar bu konu daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama sormak istedim.. Bugün son kalan eksiklerim ıslak mendil ve bebek bezi aldım.. 1 numara olanlar 2.5 kilo bide 2 numara vardı 3 6 kilo arası bunu aldım ben ama şimdi emin olamıyorum..bir pakette 1 numaradanmı alsam pufff hiç anlamıyorum bu konulardan sizler nasıl aldınız.. Erken doğmadoğı sürece bebekler genelde hep 3 kilo ve üzeri doğuyor zaten benmi yanlış biliyorum acaba..
yaaa o şehir efsanesi resmen. lazeri rahminin köküne kadar tutmuyolar ki saniyelik vurup çekiyor vurup çekiyor. Ben evlenmeden önce yaptırdım şıp diye de bebeğim oldu:)))
Bencede öle yani artık yaptırmayan yok ve bugüne kadarda hiç kötü bi haber duymadım ama işte eşimin takıntısı ne diyeyim..
Slm kızlar bu konu daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama sormak istedim.. Bugün son kalan eksiklerim ıslak mendil ve bebek bezi aldım.. 1 numara olanlar 2.5 kilo bide 2 numara vardı 3 6 kilo arası bunu aldım ben ama şimdi emin olamıyorum..bir pakette 1 numaradanmı alsam pufff hiç anlamıyorum bu konulardan sizler nasıl aldınız.. Erken doğmadoğı sürece bebekler genelde hep 3 kilo ve üzeri doğuyor zaten benmi yanlış biliyorum acaba..
Bacaklarım koltukaltım filan için ben evde laser aleti alıcam, bunu hayal ediyorum.
Ama ben "oraya" zaten lazer yaptırmam, yapmam.
Bu işin fantezi bölümü var.
Şekiller var, modeller var, modası var :)
Kökten hallolursa noolur sonra :)
Kizlar vajonadaki kemikleriniz agriyomu ?
Çok hoşsun canım yaa
Valla ben özellikle yaz ayları için istiyorum yani insan bıkıyor ay ordan çıktı ay burdan çıktı diye..
Ben 1 paket 1 numara aldım. Hem kız bebek hem de erken gelme ihtimali var diye. Hastaneye yani 1 numara götüreceğim.
Sonra da duruma göre bakacağız :)
Bn 2 3 aldim 1 almyi dusunmuyom 3 6 kilo dha ii cnm gerekirse alrim
Ben yeni doğan yani 1 numara hiç almadım.. Yani heryerde satılan bişi bebek bezi, Allah korusun erken doğarsa falan hemen alınır. Ama uygun fiyatlı bulduklarımdan 2-3 numara stok yaptım resmen :))
Kasıkların tamamen temizlenmesine okeyim ama gerisi ı ıh
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum
Olmuşken tam olsun bee
Canim ise yarar mi bilmiyorum ama gecenlerde benim de basima geldi agri kendiliginden gecince deneyemedim internette gene kadinlar kulubunde okumustum galiba cezvede biraz sirke icine bikac dis sarimsak koyup kaynatin agriyan disin tarafinda calkalayin sonra da gelip bana dua edin diyodu :)) bi bak istersen
Ya sonra kociş derse 80'ler yeniden modaymış diye :)
Hatta bir link vereyim özelden :)
Ayy çok hoşsun yaa gülmekten yanaklarım acıdı
Valla kocam belkide o yüzden istemiyo lazeri :)
Bu akşam annem geliyor. Doğumun 11 gün sonra olacağından henüz haberi yok. Bugün oğlumun nevresimleri ütülenip serilecek. Dün yıkanmıştı. Böylece odasının fotoğrafını sizlerle paylaşabilirim. Şekerler, sabunlar, ve gelenlere verilecek özel hediyem hazır. Onları da sizlerle paylaşacağım. Kapı süsü harika oldu çok beğeneceksiniz. İki saate paylaşacağım. Yapan kızla birliktetasarladık. Çizdiğimin aynısını yaptı. Çok yetenekli bir kız. Dün son alışverişimiz yaptık, emzik, iki biberon, sterilazatör (mamajo'nun aynı zamanda kurutucu ve ısıtıcı) banyo ekipmanları, telsiz gibi şeyler aldık. Hepsinin yerleşmesi lazım. Yeni aldığım şifonyerdeki koku hala geçmedi. İki haftadır havalandırıyorum. Artık ne yapabilirrim, bilemiyorum. Bugün hepsi hazır olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
kızlar epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz? Riskl,i gebe oldugum için devamlı yatistayim kuafore gidemiyorum...evde kendim jilet vs deniyim diycem ama gobegim dısında hicbir yeri goremiyorum, nasıl olcak bu iş şaştim kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?