2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yaa benim eşim lazere bi türlü izin vermedi. Bende hamile kalmadan çok istemiştim, duymuş bi yerlerden yok çocuğunuz olmaz yok bilmem ne yaptırtmadı bana.. Doğumdan sonra istiyorum ama inşallah..

yaaa o şehir efsanesi resmen. lazeri rahminin köküne kadar tutmuyolar ki saniyelik vurup çekiyor vurup çekiyor. Ben evlenmeden önce yaptırdım şıp diye de bebeğim oldu:)))

sorma canım ben de stresli biriyim ama bebeğim kendim ve eşim için sadece. Onun dışındakiler için strese girmiyorum acaba kırar mıyım diye de düşünmüyorum ki önceden senin gibiydim.
hiç cevabımı esirgemem umurumda bile olmaz kim kırıldı kim kırılmadı. Sen de kesinlikle ailenden başkasını düşünme emin ol aileden başkasının da umurunda olmuyoruz pek.

yaaa o şehir efsanesi resmen. lazeri rahminin köküne kadar tutmuyolar ki saniyelik vurup çekiyor vurup çekiyor. Ben evlenmeden önce yaptırdım şıp diye de bebeğim oldu:)))

Bencede öle yani artık yaptırmayan yok ve bugüne kadarda hiç kötü bi haber duymadım ama işte eşimin takıntısı ne diyeyim..

Slm kızlar bu konu daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama sormak istedim.. Bugün son kalan eksiklerim ıslak mendil ve bebek bezi aldım.. 1 numara olanlar 2.5 kilo bide 2 numara vardı 3 6 kilo arası bunu aldım ben ama şimdi emin olamıyorum..bir pakette 1 numaradanmı alsam pufff hiç anlamıyorum bu konulardan sizler nasıl aldınız.. Erken doğmadoğı sürece bebekler genelde hep 3 kilo ve üzeri doğuyor zaten benmi yanlış biliyorum acaba..

Ben 1 paket 1 numara aldım. Hem kız bebek hem de erken gelme ihtimali var diye. Hastaneye yani 1 numara götüreceğim.
Sonra da duruma göre bakacağız :)

Bn 2 3 aldim 1 almyi dusunmuyom 3 6 kilo dha ii cnm gerekirse alrim

Bencede öle yani artık yaptırmayan yok ve bugüne kadarda hiç kötü bi haber duymadım ama işte eşimin takıntısı ne diyeyim..

Bacaklarım koltukaltım filan için ben evde laser aleti alıcam, bunu hayal ediyorum.

Ama ben "oraya" zaten lazer yaptırmam, yapmam.
Bu işin fantezi bölümü var.
Şekiller var, modeller var, modası var :)
Kökten hallolursa noolur sonra :)

Ben yeni doğan yani 1 numara hiç almadım.. Yani heryerde satılan bişi bebek bezi, Allah korusun erken doğarsa falan hemen alınır. Ama uygun fiyatlı bulduklarımdan 2-3 numara stok yaptım resmen :))

Çok hoşsun canım yaa
Valla ben özellikle yaz ayları için istiyorum yani insan bıkıyor ay ordan çıktı ay burdan çıktı diye..

Ben 1 paket 1 numara aldım. Hem kız bebek hem de erken gelme ihtimali var diye. Hastaneye yani 1 numara götüreceğim.
Sonra da duruma göre bakacağız :)

Bn 2 3 aldim 1 almyi dusunmuyom 3 6 kilo dha ii cnm gerekirse alrim

Ben yeni doğan yani 1 numara hiç almadım.. Yani heryerde satılan bişi bebek bezi, Allah korusun erken doğarsa falan hemen alınır. Ama uygun fiyatlı bulduklarımdan 2-3 numara stok yaptım resmen :))

Sağolun kızlar bende şimdilik 2 numara aldım.. 1 numara almim şimdilik.. Allah korusun erken gelirsede ozaman alınır yeni doğan.

Canım gecmis olsun. Aynı şikayetler bende de vardı.cumartesi gunü sabaha karşı başladı ishal ve kusma. Erken dogum riskim olduğu icin Nidilat kullanmaya başlamıştım, o dokundu diye düşündüm. Doktoruma gittik hemen. Salgın varmış .serum verdiler 2 tane,bir de doktorum reflor verdi. Dün anca düzelebildim. Bence ihmal etme,doktora gitmeden iyilesilmiyor çünkü.

Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

Canim ise yarar mi bilmiyorum ama gecenlerde benim de basima geldi agri kendiliginden gecince deneyemedim internette gene kadinlar kulubunde okumustum galiba cezvede biraz sirke icine bikac dis sarimsak koyup kaynatin agriyan disin tarafinda calkalayin sonra da gelip bana dua edin diyodu :)) bi bak istersen

Tuzlu su hafifletti canım biraz ama yazdım tarifi coşarsa hemen deniycem çok saol :)

hayırlı olsun canım yaa hazırlıklar bitince bize de fotolarını at sabırsızlıkla bekliyoruz

offf bu ağda konusu beni çok geriyo ya uzun zamandır jilet yapıyorum ama artık hiçbi şey göremez oldum mecburen bu hafta falan agdaya gidicem :18: bide şubat sonu giderim olur biter diyorum ama bakalım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…