sac kremi ve bebe yagi cok iyi yaaa ben hic dusunememistim benim az zaten yaa lazerle cozmustum isimi ama son seanslara gidemedim hamilelikten kizlar saclariniz ne alende bu arada... benimkiler super parlak ve cok guclu banyodan sonra havluyla kurutuyoum sadece artik oylece yatiyoum sabaha tepemde birikmesi gerekirken sanki fon cekmidim gibi dalgali ve tararken bile bir tek tel dahi gormuyorum hep boyle olsa keskeee
emelcim hala duzelemedin mi canim yaa..bu hastalk dinlenmeyle geciyo ama haberon olsun canim..
Hahahahaha hakkaten yani böyle bir sebep de olabilir
Belki söylemeye utanıyordur
Hem de nasıl sabahları özellikleKizlar vajonadaki kemikleriniz agriyomu ?
Bacaklarım koltukaltım filan için ben evde laser aleti alıcam, bunu hayal ediyorum.
Ama ben "oraya" zaten lazer yaptırmam, yapmam.
Bu işin fantezi bölümü var.
Şekiller var, modeller var, modası var :)
Kökten hallolursa noolur sonra :)
Bacaklarım koltukaltım filan için ben evde laser aleti alıcam, bunu hayal ediyorum.
Ama ben "oraya" zaten lazer yaptırmam, yapmam.
Bu işin fantezi bölümü var.
Şekiller var, modeller var, modası var :)
Kökten hallolursa noolur sonra :)
Ya sonra kociş derse 80'ler yeniden modaymış diye :)
Hatta bir link vereyim özelden :)
Hem de nasıl sabahları özellikle
Neeeeyyyyyy moda mıbununda mı modası var yawwww
schaga yaa aynı eşim gibi konuştun krize girdim yaa :)))
oramda kalmış iki tel bana diyo ki şekilli aldırsana orayı :)))
dedim 2 tele şekil verdirsem ne olacak tahrik etmekten çok gülmekten öldürür
ama seni takdir ettim hani maşallah:)))
Neeeeyyyyyy moda mıbununda mı modası var yawwww
:))))) balkaymak seninki daha bombaydı. oooo hem de nasıl moda :)))
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah kaç kilo doğdu bebiş
Heracım kaç kg doğdu bebişin? Ne diyorlar, küvezde ne kadar kalacakmış?
Dualarımız sizlerle
ne kadar kalacagı belli değil.bugun 6.gunu,solunumun duzene gırmesı gerekiyor
ateşimi sürekli ölçüyorum 36.5 hep. ben de ateşten çok korkuyodum ama işte çıkmıyor çok şükür.
Dediğinde haklısın ama hamileyim dediğimde kimse steteskopu almaya bile tenezzül etmiyor ilaç kullanmıcamı bildiği için. 2 kez acile gittim iki doktor da aynı şeyi yaptı. benim de sanırım ciğerlere doğru iniyor. Bugün işyeri hekimine bir uğriyim en iyisi en azından steteskop kullanmasıın rica edeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?