Aynen cnm boş durasım yok hiç hem bu sefer masrafınız oldu artan malzemelerle yapçam bunu sadece lavanta alırım, dün bunları çıkardım ama kalpliyi yapmıycam sanırım eşim diğer ikisini beğendi....Ya benim kızımda açken hiç durmuyor yemekten sonra uyuyor acaba yemek gönder mi diyor bana
bence ağdaya devam sona gelmişken hiç vazgeçme
ne kadar kalacagı belli değil.bugun 6.gunu,solunumun duzene gırmesı gerekiyor
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
iki kilo dogdu ama suan bindokuzyuz.kilo verdi.toparlıcak ins
herkese güzel bir hafta diliyorum. ağdadan bahsedilmiş, erken doğum riski olanlar ya da riskli gebeliği olanlar ağda doğumu tetikler mi? bilgisi olan var mı?
herkese güzel bir hafta diliyorum. ağdadan bahsedilmiş, erken doğum riski olanlar ya da riskli gebeliği olanlar ağda doğumu tetikler mi? bilgisi olan var mı?
günaydın kızlar siz bebek bakım ürünlerini hangi marka almayı düşünüyorsunuz???
saçlarım pırasa gibi ve beyazlar var rengarenk bir haldeyim hahaahahahsac kremi ve bebe yagi cok iyi yaaa ben hic dusunememistim benim az zaten yaa lazerle cozmustum isimi ama son seanslara gidemedim hamilelikten kizlar saclariniz ne alende bu arada... benimkiler super parlak ve cok guclu banyodan sonra havluyla kurutuyoum sadece artik oylece yatiyoum sabaha tepemde birikmesi gerekirken sanki fon cekmidim gibi dalgali ve tararken bile bir tek tel dahi gormuyorum hep boyle olsa keskeee
emelcim hala duzelemedin mi canim yaa..bu hastalk dinlenmeyle geciyo ama haberon olsun canim..
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
cnm merhaba bende iğne kullananlardanım merak ettim de kan sulandırıcı iğne kaçlık kullanıyosun, plesantadaki pıhtılaşmayı doktorun nasıl tespit etti, coraspirinde kullanıyormuydun. birde bebeğinin cinsiyetinide öğrenebilirmiyim, ne çok soru sordum
canım pıhtılasmayı ultrasonda mi gordu? Ben de o igneden oluyorum gunde 1 tane... bana ayda 1 antifactor XA diye bir test yaptirior , onun sonucuna gore yeterli olup olmadigina karar veriyor.. be de 0.4 lıuk kullaniyordum 0.6 lık yapti 1 ay once.
çook teşekkür ederim çok açıklayıcı oldun canım benim de içim rahatladı dogum yapmak istediğim hastane bize uzak da
Benim ilk doğumum normal olacaktı suyum bir geldi şarrrrrrr diye sanki hepsi gitti. Saat sabah 10 falandı hemen hastaneye gittim doktorum geldi hastane de 3 dk mesafede. 2-3 cm açılma var dedi ama ağrım sancım yoktu. Suni sancı taksınlar dedi sabah 10 da suyum geldi serum akşam 19.30 a kadar kaldı ve bitti ama benim gram sancım gelmediği gibi açılmamda olmadı akşama kadar 4-5 kez alttan muayne olduğumla kaldım ve sezeryanla doğurdum. Kısacası bişey olmaz yani
valla metro hastanesinde yapacağım ferat erola gideceğim 23ünde bakalım ne olacak masalım ya
kızlar benim korkum baya artıyor tam doktorlar ebeler rahatlatıyor sonra hoooppp biri bi yorumla her şeyi bitiriyorilçede yaşadığım için özel hastane yok devlet hastanesin de ise doğumu yapmak istemiyorum sezeryan olmazsa doktorlar gelmiyor bile özel hastane ile ise aram 1,5 saat doktorum 2 kere gelip gidersin diye dalga bile geçti ama insanlar ya belli olmaz yetişemezsin falan deyince alt üst oluyorum burda devlete de yine gidiyorum ama işte sancı zamanı devlete gitmeye korkuyorum kimi ebeler artık çıkaramam sen benim hastammışsın diyormuş off çok konuştum farkındayım:))
ben 32+0da aldım canımHanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum
Kizlar biraz once doktordan geldik bebisim 31 haftalık 1700 gram sanki biraz az gibi bende az da olsa enfeksiyon cikti antibiyotik ve fitil werdi fazla ayakta durma dedi bebegim nasil yapio anlamadım ama resmen ayaklarini basina getirio cok komikdi gozlerini acip kapatiyordu
ayyy inanmıyorum sen doğum yaptınmı????her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
valla metro hastanesinde yapacağım ferat erola gideceğim 23ünde bakalım ne olacak masalım ya
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?