2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ya benim kızımda açken hiç durmuyor yemekten sonra uyuyor acaba yemek gönder mi diyor bana

bence ağdaya devam sona gelmişken hiç vazgeçme
Aynen cnm boş durasım yok hiç hem bu sefer masrafınız oldu artan malzemelerle yapçam bunu sadece lavanta alırım, dün bunları çıkardım ama kalpliyi yapmıycam sanırım eşim diğer ikisini beğendi....

Eki Görüntüle 941170 [/QUOTE]

ne kadar kalacagı belli değil.bugun 6.gunu,solunumun duzene gırmesı gerekiyor

canimmmm duacinizz.. bebegine biran once kavusursunn...

Canım gözün aydın inş kuzucuğunda tez zamanda kuvezden çıkarda kollarına alırsın...Dualarım bebişinle tatlım. Eminim burdaki teyzeleri de bebişin için dua ediceklerdir. O dualarla çok çabuk iyileşecek annesi...

kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

önce tekrar hayırlı olsun bebeğin diyeyim hera, senin iyi olmana çok sevindim, yavaş yavaş yürüyebiliyorsundur artık, bebeğini istediğin zaman gidip görebilirsin, bence 10 güne çıkar bebeğin, belki daha da az bir sürede, çabuk toparlayacak inşallah, sen bebeğin için güzel güzel besleni bol bol su iç, incir kürü var süt arrtıırıcı ondan yap iç ve bol bol olsun sütün, bebeğine güç kuvvet versin.

Niran ünsal da erken doğum yapmış, bebeği küvözdeymiş, ellerini açmış dua eden bütün annelere Allah yardım etsin, güç ve sabır versin inşallah

herkese güzel bir hafta diliyorum. ağdadan bahsedilmiş, erken doğum riski olanlar ya da riskli gebeliği olanlar ağda doğumu tetikler mi? bilgisi olan var mı?

benim de erken doğum riskim var, ama ben yaptırıyorum, şimdi 35. haftamdayım, doktor bir doğum tarihi verse 3-4 gün önceden giidip bir kez daha yaptırmak istiyorum, çünkü doğum sonrası en az 2 ay yaptıramayacağım, hem dışarı çıkmam sıkıntı olacak hem de dikişlerim acıyacak diye korkumdan belki de kanamam durmayacak 2 ay belli olmaz, o nedenle doğum öncesi muhakkak yaptırmam lazım. artık ağdacıya söyleyeceğimi haşır huşur yapmasın, daha nazik

herkese güzel bir hafta diliyorum. ağdadan bahsedilmiş, erken doğum riski olanlar ya da riskli gebeliği olanlar ağda doğumu tetikler mi? bilgisi olan var mı?

ayrıca muhakkak dooktora da sormak lazım, benimki erkek ben soramıyorum amaa :111: bayan doktoru olanalr yerimize bir soruverseler

saçlarım pırasa gibi ve beyazlar var rengarenk bir haldeyim hahaahahah doğum yapimm hemen kuaförüme koşcam boya beni diyeeeee

kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

tez zamanda sağlıkla çıkar inşallah süt yapıcı şeyler var

Bol bol su iç, gece yatmadan önce ve sabah kalkar kalkmaz bebeğini emzirmeden yarım saat önce bir bardak süt iç, birde tahin helvasını dilimle vakit buldukça geliş gidiş ağzına at
En iyi sut getiren sey kuru incir bes tane kuru incir kaynatip sabah aksam suyunu ic
tahin helvası. Tut hoşafı
1 tatlı kaşığı tane kimyon , 1 tatlı kaşığı rezene , 2 tatlı kaşığı ısırgan otu ,1 tatlı kaşığı anason bu karışımı 1 kupa bardak su ile kaynatın süzün için günde 3 kez her seferinde taze olarak tatlandırmak için bal
1) Humana cayi al eczaneden
2) kuru sogan tohumluk satilir kucuk her sabah 2 tane kahvaltida ye.
3) yogurt ılık olsun soguk gaz yapiyor
4) hurma
5) tahin
6) pekmezi cay bardagina 2 cay kasigi su ile karistir ic.
7) bi 20 dk bi 30 dk 30 dk emzir ben 1 er saat emzirdim 1 hafta simdi sağıyorum 100 luk cikiyor
Duş yap hergün bi soguk bi sicak şok lama yap sut kanalları acilsin
8) irmik tatlisi sut irmik seker karışımı olan
kuru börülce cok sut yapiyor bunun yaninda bulgur ve yesillik ayrica sogan bir de emziren anne cayi humana dahaiyi rezene cayi
ayva kayısı incir kaynatın onlar da süt yapıyo ve banyo yapmakta çok iyi
laktamili öneririm
marul sut yapio ama bebege gaz da yapio gaz damlasi ver
bol bol su iç ve günde 3 tane hurma ye inşallah çoğalır.
Dere otu tulum peyniri
bol yeşillik incir maden suyu
bulgur da çok güzel süt yapıo bi de İbrahim Saraçoğlu'nun incir kürü
soğan ,bol sebzeli bulgur pilavı ve günde en az 3 litre su ve bolca hoşaf içersen ve bolca uyu bebek her uyuduğunda uyu sen dinlendikçe sütün artıcaktır.Ve sütüm az olayını unut
incir ve havuc kompostosunu kaynatip icin sutu cogaltiyor
Kuru inciri suda kaynatıp suyunu içebilirsiniz bir de çörek otuyla balı macun kıvamı olacak şekilde karıştırıp yiyebilirsiniz
Bulgur pilavı mercimek çorbası tarhana çorbası
patlamis misir cok sut yapiyo ayva süt yapıyor
kuru inciri zeytin yağında bekletip yemelisin birde dereotu
Cemen tohumu bulun icin,cok faydasi oluyor.
Ihlamur cok iyi geliyo
Bebek Yapım Bakım Onarım da Dr. Tomris Cesuroğlunun süt artırma ve süt kampı yazılarını okuyun lütfen

bunları kullan umarım bol bol besleyici sütün olur

canlar ben 0.3 lük kullanıyorum iğneyi, son kontrolümde ultrasonda gördü doktor plasentanda pıhtılaşma başlamış iğneyi günde ikiye çıkar dedi. coraspirin kullanmıyorum ben. bebişim erkek ultrasondan gördü bir de kan testi istedi evet kesin pıhtılaşma var dedi ve ikiye çıkar dedi , doğumun son gününe kadar da devam iğneye

meraba arkadaşlar ...

erken doğum riski olanlar kasılmalarınız günde kaç kez oluyo ??????

benim dün 9 kez, bugünde şu ana kadar 6 kez oldu ... doktorumu aradım yarın rahimde açıklık varmı diye alttan muayene edicekmiş açıkçası biraz gerginim .....

çook teşekkür ederim çok açıklayıcı oldun canım benim de içim rahatladı dogum yapmak istediğim hastane bize uzak da

valla metro hastanesinde yapacağım ferat erola gideceğim 23ünde bakalım ne olacak masalım ya

Benim de hastane uzakta.1 saat,dr korkma dedi.gelde korkma :))) sakin ol gel dedi.

canım çok geçmiş olsun dualarımız senin ve bebeğinle umarım birkaç güne kadar o da çıkacak ve sen onu kucağında
sıcacık yuvanızda hep birlikte olacaksınız

her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...

Hanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum
ben 32+0da aldım canım

benim bebişim 32+0da 1900 gr dı canım normal

ayyy inanmıyorum sen doğum yaptınmı????

canım hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün .....inşallah bu sıkıntılı günleri bi an evvel atlatır oğlunu evine götürsün ......

valla metro hastanesinde yapacağım ferat erola gideceğim 23ünde bakalım ne olacak masalım ya

Geçmiş olsun.gözün aydın.ne güzel anne oldun.herşey yoluna girer ,üzülüp sütünü etkileme.

amin canım zor günler tez zamanda aydınlığa kavuiur inşallah canım

heracım bak sağlıklı o da sende lütfen moralini yüksek tut lütfen
umutsuzluğa kapılma çoğu bitti çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…