Ben ağdaya gidiyorum acaba bende mi jilet yapsam doğuma yakın :44:
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
Hanımlar ben 32. haftamda rapor alıcam acaba 32+0 damı 32+2 de falanmı almam gerkiyo bişey farkediyomu..Rapor alanlar ,yada bilgisi olanlar lütfen cvp bekliyorum
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
benim de erken doğum riskim var, ama ben yaptırıyorum, şimdi 35. haftamdayım, doktor bir doğum tarihi verse 3-4 gün önceden giidip bir kez daha yaptırmak istiyorum, çünkü doğum sonrası en az 2 ay yaptıramayacağım, hem dışarı çıkmam sıkıntı olacak hem de dikişlerim acıyacak diye korkumdan belki de kanamam durmayacak 2 ay belli olmaz, o nedenle doğum öncesi muhakkak yaptırmam lazım. artık ağdacıya söyleyeceğimi haşır huşur yapmasın, daha nazik
ayrıca muhakkak dooktora da sormak lazım, benimki erkek ben soramıyorum amaa :111: bayan doktoru olanalr yerimize bir soruverseler
Bu akşam annem geliyor. Doğumun 11 gün sonra olacağından henüz haberi yok. Bugün oğlumun nevresimleri ütülenip serilecek. Dün yıkanmıştı. Böylece odasının fotoğrafını sizlerle paylaşabilirim. Şekerler, sabunlar, ve gelenlere verilecek özel hediyem hazır. Onları da sizlerle paylaşacağım. Kapı süsü harika oldu çok beğeneceksiniz. İki saate paylaşacağım. Yapan kızla birliktetasarladık. Çizdiğimin aynısını yaptı. Çok yetenekli bir kız. Dün son alışverişimiz yaptık, emzik, iki biberon, sterilazatör (mamajo'nun aynı zamanda kurutucu ve ısıtıcı) banyo ekipmanları, telsiz gibi şeyler aldık. Hepsinin yerleşmesi lazım. Yeni aldığım şifonyerdeki koku hala geçmedi. İki haftadır havalandırıyorum. Artık ne yapabilirrim, bilemiyorum. Bugün hepsi hazır olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.
ayrıca muhakkak dooktora da sormak lazım, benimki erkek ben soramıyorum amaa :111: bayan doktoru olanalr yerimize bir soruverseler
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
Rabbim yar ve yardımcın olsun. En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı ve onu sağlıkla büyütmeni dilerim.kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum
Allah sağ salim bebeğinizi size bağışlasın canım. moralini bozma artık herşey yolundadır eminim sadece biraz sabrediceksiniz. kendini de helak etme ki sütün bol olsun. burda herkes size duacı emin ol canım..
Ayy ben de kaç haftadır agda stresi yaşıyodum burda da konuşulmuş yoksa bende sizlere soracaktım. Ben de lazer epilasyon yaptırıyodum 4-5 yıldır artık bitmişti ama hamileliğin ilk aylarındaki hormon artışıyla hepsi yeniden çıktı. Şimdi bi seferlik agda yaptırmayı düşünüyorum 37. Haftada falan ama hiç agda yaptırmadım sayılır çok acır diye korkuyorum. Acaba agda öncesi agrı kesici krem falan sürülebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?