2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben ağdaya gidiyorum acaba bende mi jilet yapsam doğuma yakın :44:

Valla canım bi problem yoksa ağdaya devam derim, ben kendimi bildimbileli jilet yapıyordum hamileliğimin 4. Ayında ağdaya tanıştım arkadaşımın ısrarı ile. Kuaförde olduğumuz o gün utana sıkıla yaptırdım ama Allah razı olsun o ne rahatlıkmış öyle bi yaptırıyorum bir ay arkama bakmıyorum. Geçen hafta yaptırdım en son, kısmetse 38. Haftamda bir daha yaptırıp temiz temiz giderim doğuma inşallah

kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

seni hiç unutmuyorum hep aklımdasın arkadaşlarında öyle inş.enkısa zamanda kollarında olcak kuzucun
seni anlıyorum sen sütün olsun diye dikkat et sıkma canını vitaminli süt yaoan yiceklerden ye bolbol
vitamin gönder bebişine kendini toparlasın hemen kib dualarımız seninle

kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

anlayışsız insanlardan nefret ediyorum eskiden de sinir olurdum takmazdım ama şimdi ekstadan hassasım
ya adam geldi oturdu babasın yeri gibi ben biran önce gitsin diye bekliyorum beyfendi bana cayda söylemiyon
diyo gerizekalı benim işim oturup çay içip sohbet etmek değil bide dönmüş çok streslisin bugün diyo evet
stresliyim ama sen beni dahada strese soktun başımın belası ya gitti öğleden sonra yine geldi korkuyorum
sana bişey demeye diyo hem beni sinirlendiriyo tek kelime etmiyorum kırılmasın diye en sonunda dayanamadm
sen neyden bahsediyosun dikkat edersen kısa kısa cvp veriyorum yoğunum stresliyim yorgunum iyi tmm dedi
kırıldı gitti sabahtan beridir kasıldığım yetmiyo sanki çok sinirliyim kızlar ya duman çıkıyo tepemden resmen

Canım çok zor tabiki senin için yaşayan sensin sonuçta ama sütüne konsantre olmaya çalış arttırmak için neler yapabilirim diye ona yoğunlaş, bebişin bi an önce toparlayacak bu sayede azcık sabır Allah'ın izniyle yavrunu kollayacağın günler çok yakın

Kızlar her zaman dualarımda aklımdasınız Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Bizim eksikler nerdeyse bitti sadece geceliğim terliğim kaldı.Sürekli gezemediğim için ki zaten eşimde mağaza mağaza gezmeyi sevmiyo o yüzden her seferinde benim önceden belirlediğim bi bebek mağazsına girip topluca alıp çıkıyoruz .Bu daha iyi oluyo.bebek şekerimiz ve magnetimiz kaldı modelleri seçtim sipariş vercem oda süsleme konusunu da görüşcem şimdi ütü yapmaya başlıyorum ayy minnak eldivenler şapkalar bebeğimi çok özlüyorum çoook..

sağol canım fikir verdiğin için. ben şimdilik dışarı çıkmaya korkuyorum belki kendim evde denerim önce olmazsa mecbur gidicez artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayrıca muhakkak dooktora da sormak lazım, benimki erkek ben soramıyorum amaa :111: bayan doktoru olanalr yerimize bir soruverseler

ay ben epilasyona gidiyodum hamile kalınca yarıda kaldı birtek bikini bölgesi kaldı
ilk hamileliğim erken doğum ve kötü yakalnmıştım oan onu düşünmüyosun zaten
inş. bunda dikkat ediyorum bakalım korkuyorum zaten ağdayı yaptırmıyorum

Hayırlısı olsun canım hakkında, paylaşımlarını bekliyoruz

Allah sağ salim bebeğinizi size bağışlasın canım. moralini bozma artık herşey yolundadır eminim sadece biraz sabrediceksiniz. kendini de helak etme ki sütün bol olsun. burda herkes size duacı emin ol canım..

Rabbim yar ve yardımcın olsun. En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı ve onu sağlıkla büyütmeni dilerim.
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar aranızda diş ağrısı çeken var mı ?
Dünden beri feci şekilde dişim ağrıyor ama hiçbişi yapamıyorum

Diş ağrısı değilde diş etlerim çok kötü oldu. Sürekli gargara yapıyorum ama hassasiyet üst sınırda. Diş fırçalamaya korkar oldum. Ağzımın içi kan gölüne dönüyo.

Bugun belediyeden iki tane ebe geldi ewe bir suru soru sordu tansiyon falan olctu gitti bebek dogduktan sonrada geliyorlarmis falan filan

Allah sağ salim bebeğinizi size bağışlasın canım. moralini bozma artık herşey yolundadır eminim sadece biraz sabrediceksiniz. kendini de helak etme ki sütün bol olsun. burda herkes size duacı emin ol canım..

heracım gecmiş olsun rabbim size bagışlasın bebişini çok zordur eminim ama biraz dayan dua ediyoruz hepimiz inan allahın izniyle hiçbişey olmıcak şafi işmi hurmetine acil şifa versin allahım.

Ayy ben de kaç haftadır agda stresi yaşıyodum burda da konuşulmuş yoksa bende sizlere soracaktım. Ben de lazer epilasyon yaptırıyodum 4-5 yıldır artık bitmişti ama hamileliğin ilk aylarındaki hormon artışıyla hepsi yeniden çıktı. Şimdi bi seferlik agda yaptırmayı düşünüyorum 37. Haftada falan ama hiç agda yaptırmadım sayılır çok acır diye korkuyorum. Acaba agda öncesi agrı kesici krem falan sürülebilir mi ?

Kızlar ya kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi topalak olması mı bugün sabahtan beri en az 7-8 kere taş gibi oldu oğluşum tırsıyorum bir şey olcak diye...
Bütün aksilikler beni buluyor diye düşünmeye başladım ne güzel -30 haftalarda hiç bir sorunum yoktu. +30 lara geldim her şey terse döndü. Tansiyon çıktı böbrek ağrım var, ellerim ayaklarım ağrıdan ölüyorum. Bu aralar da kasık ve bel ağrısı ikisi birden geliyor geceleri uykudan uyandırır oldu. İlk bebeğim ve çok korkuyorum.

Benim gibi olan var mı ?

Allah yardımcınız olsun,zor zamanlar.ama üzülme bebişin eve geldiğinde bütün bunları unutacaksın.sen şimdi kendine iyi bak ve bol bol dinlen.moralini de yüksek tut.bak ikiniz de iyisiniz çok şükür.sütün için elinden geleni yap ki çabuk toparlansın bebiş.dualarımız seninle...

krem sürersen ağda yapışmaz ama ağdadan önce (sürebilirsen) buz sür dicem ama bu havada da kendini üşütmemen lazım.çok acıyacağını zannetmiyorum zaten.lazerden sonra ilk çıkışıysa kökleri zayıftır tahminimce.

canım sen kendini üzme üzüntü sütünü de etkiler moralini yüksek tut bebişin sağ salim kucagına geldi sadece belli bi süre gözetim altında tutulucak.. bebişine bol bol süt sağ ve kendini sakın üzme.. dualarımız hep seninle ve tatlı oglunla..

Kızlar biliyorsunuz bende gebelik şekeri var bebeğin şekerden etkilenip etkilenmediğini en kesin göbek çevresinin ölçümündenmi anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…