2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

Allah yardımcınız olsun cnm inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize...

doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşum nst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:

doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşum nst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:

canım doktorunun söylediklerini yap ve lütfen korkma ve lütfen bol bol dinlen

moralini yüksek tut

evet kadın dogumcularda haklı diş doktoru once senın dısıne bakıcak hangı ılacı hangı tedavıyı uygulayacagını yazacak sonra sen o kagtla gdıp kadın dogumcundan kaselı kagıt alacaksın ızın verıo dıye yazılı kagıtlı olması lazım bırbırıne sorumluluk yuklemeye çalısıolar

Cnm endişe etme ne güzel 35.haftana gelmişsin, dinlenmek iyi gelir hem, bu mart bebişleri biras aceleci çıktı sanki nazar mı var nedir

Son düzenleme:
canım doktorunun söylediklerini yap ve lütfen korkma ve lütfen bol bol dinlen

moralini yüksek tut
evet onu da söyledi sıkıntı stres asla yok dedi zaman daraldıkça birden fazla duyguyu aynı anda yaşıyoruz

kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

Canım hepimizin aklı sendeydi. Çok şükür sen de bebeğin de sağlıklı. Sütünü de verebiliyormuşsun ne güzel. Nasıl kısa zamanda toparlıcak sen bile inanamıcaksın.

Sakiinnn sen kime kızdın bu kadar Hayırdır canım?

Hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil
Dokturun dediği gibi yatıp dinlen bol bol olur mu?

Kızlar şu an hastanedeyim sıra bekliyorum bi kaç gündür su gibi akintim var.sağolsun etrafımda felaket senaryosu kuran yakinlarim sayesinde kendimi burda buldum..umarım bi sıkıntı yoktur.

benim de heryerim ağrıyor sanki bugün gece de bel ağrısından uyandım aynı senin gibi..sanırım normal bunlar, inşallah hepsi geçecek ve biz hayırlısyla yavrucuklarımıza kavuşucazz

maşallah oğluna elifcim ama lütfen doktorunu dinle ve bol bol dinlen..inşallah oğluşun vaktinde gelir

methaba destinacım, kasılmaların devam ediyor demek:26:Allah yardımcın olsun, inşallah yarınki kontrolün de sıkıntısız sorunsuz geçer, sakin ol canım..bizi de haberdar et

canım benim kıyamam yaa..nolur üzme kendini bak yavrunun sana ihtiyacı var, dinlenemene beslenmene dikkat et, bol bol sütün olsun, oğluşuna yarasın inşallah..bir an önce de kavuşun birbirinizee..Allah yardımcın olsun taze anne

maşallah oğluna elifcim ama lütfen doktorunu dinle ve bol bol dinlen..inşallah oğluşun vaktinde gelir

inşallah canım benimm:18:

Kızlar şu an hastanedeyim sıra bekliyorum bi kaç gündür su gibi akintim var.sağolsun etrafımda felaket senaryosu kuran yakinlarim sayesinde kendimi burda buldum..umarım bi sıkıntı yoktur.

geçmiş olsun canm..akıntı normal diye biliyorum inşallah bi sıkıntı yoktur, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…