kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşumnst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:
günaydın arkadaşlar....
ben de bel fıtığı var ve son bir kaç gündür artık çok zorlanıyorum.. çok ağrım var. bugün kontrolüm vardı dr. olacak artık dedi bu gibi sıkıntıların.. bebeğim 2.400 gr 48 cm. olmuş, bana biraz zayıf geldi ama dr. kilosu iyi dedi. nstye de girdim. artık hafta bir oldu kontrollerim. şimdilik herşey yolundaymış..
canım benim arka dşim kırıldı. diş dr.muza sorduk o da kendi dr. sor dedi ben de bugün kontrolüm vardı ve kendi dr.uma sordum. çok sinirlendi. 5 yıl okuyorlar ama neredeyse dişi bize çektirecekler. böyle yaparak tüm sorumluluğu bizim üzerimize atıyorlar.. arayıp şu tedaviyi veya şu ilacı kullanacam uygun mudur diye soracaklarına tümüyle topu bize atıyorlar.. ben git tedavi etsin derim ama ne bilecem hangi ilacı hangi anestezi yöntemini kullanacak sonra bi aksilik olursa da ee senin dr.un demişti diyecekler.. bizim dr. bu konuda çok doluydu.. bi dokunduk bin ah işşitik..bir ilaç yazdı çok ağrın olursa kullan, geçmezse diş dr. git dedi..
ben gebelikte ağdaya başladım.. ilki inanılmaz acılı geçti ama şimdi çok da acımıyor zaten fazla uzamadan alıyorum. bu hafta sonu tekrar gidecem bi de doğumdan bir-iki gün önce gitmeyi düşünüyorum.
Ya sonra kociş derse 80'ler yeniden modaymış diye :)
Hatta bir link vereyim özelden :)
doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşumnst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:
evet onu da söyledi sıkıntı stres asla yok dedi zaman daraldıkça birden fazla duyguyu aynı anda yaşıyoruzcanım doktorunun söylediklerini yap ve lütfen korkma ve lütfen bol bol dinlen
moralini yüksek tut
evet mart bebekleri şubata sığmaya çalışıyo meraklı şeylerCnm endişe etme ne güzel 35.haftana gelmişsin, dinlenmek iyi gelir hem, bu mart bebişleri biras aceleci çıktı sanki nazar mı var nedir
kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...
anlayışsız insanlardan nefret ediyorum eskiden de sinir olurdum takmazdım ama şimdi ekstadan hassasım
ya adam geldi oturdu babasın yeri gibi ben biran önce gitsin diye bekliyorum beyfendi bana cayda söylemiyon
diyo gerizekalı benim işim oturup çay içip sohbet etmek değil bide dönmüş çok streslisin bugün diyo evet
stresliyim ama sen beni dahada strese soktun başımın belası ya gitti öğleden sonra yine geldi korkuyorum
sana bişey demeye diyo hem beni sinirlendiriyo tek kelime etmiyorum kırılmasın diye en sonunda dayanamadm
sen neyden bahsediyosun dikkat edersen kısa kısa cvp veriyorum yoğunum stresliyim yorgunum iyi tmm dedi
kırıldı gitti sabahtan beridir kasıldığım yetmiyo sanki çok sinirliyim kızlar ya duman çıkıyo tepemden resmen
Hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değildoktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşumnst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:
Biz gebelikten önce konuşmuştuk eşimle lazeri, "ben tuhaf hissedicem" dedi. "Doğal gelmeyecek bana, ama çok istiyorsan yaptır" dedi, ben de yaptırmadım.
Kocalara da fantazi hakkı tanınsın yani diyorum ben de : )
Erkeklerin kıl merakına da akıl erdirmek mümkün değil:))
Kızlar ya kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi topalak olması mı bugün sabahtan beri en az 7-8 kere taş gibi oldu oğluşum tırsıyorum bir şey olcak diye...
Bütün aksilikler beni buluyor diye düşünmeye başladım ne güzel -30 haftalarda hiç bir sorunum yoktu. +30 lara geldim her şey terse döndü. Tansiyon çıktı böbrek ağrım var, ellerim ayaklarım ağrıdan ölüyorum. Bu aralar da kasık ve bel ağrısı ikisi birden geliyor geceleri uykudan uyandırır oldu. İlk bebeğim ve çok korkuyorum.
Benim gibi olan var mı ?
meraba arkadaşlar ...
erken doğum riski olanlar kasılmalarınız günde kaç kez oluyo ??????
benim dün 9 kez, bugünde şu ana kadar 6 kez oldu ... doktorumu aradım yarın rahimde açıklık varmı diye alttan muayene edicekmiş açıkçası biraz gerginim .....
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
Kızlar şu an hastanedeyim sıra bekliyorum bi kaç gündür su gibi akintim var.sağolsun etrafımda felaket senaryosu kuran yakinlarim sayesinde kendimi burda buldum..umarım bi sıkıntı yoktur.
doğrı söylüyosun canım haklısın yatıcam artıkHiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil
Dokturun dediği gibi yatıp dinlen bol bol olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?