her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
ay ben epilasyona gidiyodum hamile kalınca yarıda kaldı birtek bikini bölgesi kaldı
ilk hamileliğim erken doğum ve kötü yakalnmıştım oan onu düşünmüyosun zaten
inş. bunda dikkat ediyorum bakalım korkuyorum zaten ağdayı yaptırmıyorum
Ayy ben de kaç haftadır agda stresi yaşıyodum burda da konuşulmuş yoksa bende sizlere soracaktım. Ben de lazer epilasyon yaptırıyodum 4-5 yıldır artık bitmişti ama hamileliğin ilk aylarındaki hormon artışıyla hepsi yeniden çıktı. Şimdi bi seferlik agda yaptırmayı düşünüyorum 37. Haftada falan ama hiç agda yaptırmadım sayılır çok acır diye korkuyorum. Acaba agda öncesi agrı kesici krem falan sürülebilir mi ?
selam kızlar moralım sıfırsole anltım
bızım ev alma durumumuz var kredı cıktı 3 mılyar acık kaldı esımınde aslında bı suru yerden alcagı var ama bırı ya cumartesı dıo ya baska gun verırken herkes bı guzel alıo gerı verılmıo ıste 7-8 mılyar borcu olan ınsan var ama vermıo yarında bankaya gıdıp işşlem yapmamız lazım dedı annemı arım ıstım bende dedım ara tabı annen sonucta.kayınvaldem bıraz parayı sever verme taraftarı deıldır bende para yok der hep huyunu bılıo ısteyemıo bakalım ıstıcek utana sıkıla dedım ara annenden ıste vermezse ben benım annemden ısterım benım annemde para var bılıorum...sonra ben kendı annemı aradım bole bole dedım yarın para lazım esım arıp annesınden ıstıcek oda kesın vermez dedım annem aaaaa nasıl vermez vercek tabı onun oglu 3 mılyar ıstemesın mıktar solemesın daha cok versın hatta nolcak vercek tabı bı ton laf ettı borc mu alcak bıde dedı versın gerı verme lafı da etmeyın dedı durdu .bende vermez dıorum..vermesın dıo teyzesınden dayısından ıstesın ozamn bulsun sen karısma dıo bana.....bıde dıokı ben evlatlarım ıcın varımı yogumu sattım ev alsın dıye verdım neyım varsa kadına bak dıo kızıo sozde ama bende onun kızı deılmıyım hıc demıokı uzulme yarın lazım vermezse ben verırım ınsan bı teklıf eder cok buyuk hayal kırıklıgına ugradım moralım cok bozuk okadar guvenıodumkı hatta esıme sen annenden ıste vermezse ben alırız benım annemden gerı verırız borçlarını verınce demıstım ama tam bı hayal kırıklıgı basım çatladı moral 0 ..daha esıme dıyemedım utandım ıstemedım dedım zten ıstemedımde bana ole dıyınce daha dıyemedım bende bıse gercekten evlendıkten sonra eşınden baska kımse olmuomuş bunu anladım
doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşumnst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
Teşekkür ederim mavera.geçmiş olsun canm..akıntı normal diye biliyorum inşallah bi sıkıntı yoktur, güzel haberlerini bekliyoruz
kız tarafı her zaman erkek tarafından bekliyor, bizim de başımızdan geçti ordan biliyorum, sen direk anne para lazım deseydin verirdi ama pası önce erkek tarafına atınca tabi annen ben sıkıntı çekeceğime onlar çeksin diye düşünmüştür, olmazsa mecbur bir daha ara, anne zor durumda kaldık diye rica et bari
kızlar ben de bugun dr a gittim, cok sukur 2200 gr , 44 cm olmus..dr.um 35.hafatay kadar corasprine devam etcen dedi, bu beni endiselendirdi. genelde 32-33. e kaar kullandiriuolar, daha uzun sure kullanılması bebekte dogum sonrası kalp problemine yol acar dior nette, ben de endiselendim.. dr um da riskli gebelik uzmanı,i kafam karisti:-(
15 dakikada 1 yükselmiş sanırım benim anladığım yani. önceden de çıkmıştı iğne yapmıştı bi de serum takmışlardı o günden beri iyiydim aslında bugünde hissetmedim ağrım varmış meğerne kadar sancı çıktı ki, çok olsa erken doğum önleyici ilaç verirdi merak etme, önemli bir durum yoktur, benim de bazen sancım çıkıyor ama mesela yarım satte 1 kez yükseliyor o grafikteki çizgi, işin tuhafı ben sancı hissetmeidğim halde bazen sancı çıkıyor, çok olsa nidilat verirler zaten.
trombositlerinde bi problem mi var sanırım bende ki olayın tersi benim değerim 110 çıktı bugün ve doğum da kan + vitamin verebilirlermiş kan bulundurun dedilerkızlar ben de bugun dr a gittim, cok sukur 2200 gr , 44 cm olmus..dr.um 35.hafatay kadar corasprine devam etcen dedi, bu beni endiselendirdi. genelde 32-33. e kaar kullandiriuolar, daha uzun sure kullanılması bebekte dogum sonrası kalp problemine yol acar dior nette, ben de endiselendim.. dr um da riskli gebelik uzmanı,i kafam karisti:-(
Kizlar izmirde nerede dogum yapicaksiniz?bi de normal mi sezeryan mi??
Kizlar izmirde nerede dogum yapicaksiniz?bi de normal mi sezeryan mi??
ozel su hospıtal ersoz ınce doktorum normalı desteklıo ama ben sezeryan dıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?