2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar moralım sıfırsole anltım

bızım ev alma durumumuz var kredı cıktı 3 mılyar acık kaldı esımınde aslında bı suru yerden alcagı var ama bırı ya cumartesı dıo ya baska gun verırken herkes bı guzel alıo gerı verılmıo ıste 7-8 mılyar borcu olan ınsan var ama vermıo yarında bankaya gıdıp işşlem yapmamız lazım dedı annemı arım ıstım bende dedım ara tabı annen sonucta.kayınvaldem bıraz parayı sever verme taraftarı deıldır bende para yok der hep huyunu bılıo ısteyemıo bakalım ıstıcek utana sıkıla dedım ara annenden ıste vermezse ben benım annemden ısterım benım annemde para var bılıorum...sonra ben kendı annemı aradım bole bole dedım yarın para lazım esım arıp annesınden ıstıcek oda kesın vermez dedım annem aaaaa nasıl vermez vercek tabı onun oglu 3 mılyar ıstemesın mıktar solemesın daha cok versın hatta nolcak vercek tabı bı ton laf ettı borc mu alcak bıde dedı versın gerı verme lafı da etmeyın dedı durdu .bende vermez dıorum..vermesın dıo teyzesınden dayısından ıstesın ozamn bulsun sen karısma dıo bana.....bıde dıokı ben evlatlarım ıcın varımı yogumu sattım ev alsın dıye verdım neyım varsa kadına bak dıo kızıo sozde ama bende onun kızı deılmıyım hıc demıokı uzulme yarın lazım vermezse ben verırım ınsan bı teklıf eder cok buyuk hayal kırıklıgına ugradım moralım cok bozuk okadar guvenıodumkı hatta esıme sen annenden ıste vermezse ben alırız benım annemden gerı verırız borçlarını verınce demıstım ama tam bı hayal kırıklıgı basım çatladı moral 0 ..daha esıme dıyemedım utandım ıstemedım dedım zten ıstemedımde bana ole dıyınce daha dıyemedım bende bıse gercekten evlendıkten sonra eşınden baska kımse olmuomuş bunu anladım

Kendimi senin yerine koydum içim yandı resmen gerçekte çok zor Allah yardımcın olsun. İnşallah oğlun biran önce toparlanır, kavuşursunuz, Çok içten istiyorum bunu..

Kızlar ben dün çok depresiftim, tam olarak belirli bir neden de yok, kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim, Doğum bütün hayatımızı etkileyecek ama bu süreç bizim hiçbir şekilde kontrolümüzde değil, 8 aydır beklediğimiz taşıdığımız bebeklerimizin bile hayatta kalıp kalmayacağı, sağlıklı doğup doğmayacağı Allah'ın takdirinde ( Allah'ım sen içimi biliyorsun ) sanırım ben finalde sınıfta kalıcam dün durup durup ağladım, kocama sardım, kalktım ev işi yaptım kendimi toparlayamadım. Acaba konu hakkında çok şey okumak bilmek mi beni böyle yaptı, hiç araştırmasam, okumasam doğumla ilgili daha mı rahat ederim, hatta bu forumda olanları yazılanları okumak mı beni üzdü bilemedim. buraya yazan hiç kimse bizi dertlendirmek için yazmıyor, herkes derdini birileriyle paylaşmak istiyor, sorularına cevap arıyor biliyorum ama ben çok stres yaptım kendime... bebeğimin hareketleri kasılma mı diye kendimi dinlemeye başladım, azıcık akıntım olsa suyum mu geliyor dedim.
Sanırım bir süre forumdan uzak kalıcam, tabii başarabilirsem. şimdilik hoşçakalın kızlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

aynen canım ben de hazırlıskız yakalanmamak için elimden geleni yapıyorum, zor mor ama napalım 1 ay rahat ediyorsun, jilet berbat bir şey

ama lazer sonrası ağdayı kesinlikle önermiyorlar diye biliyordum ben, bir sor ondan sonra yaptır derim, emla krem var uyşturucu, onu kullananlar da var ama bir şey olmaz yaa, bir süre sonra alışıyor acıya

kız tarafı her zaman erkek tarafından bekliyor, bizim de başımızdan geçti ordan biliyorum, sen direk anne para lazım deseydin verirdi ama pası önce erkek tarafına atınca tabi annen ben sıkıntı çekeceğime onlar çeksin diye düşünmüştür, olmazsa mecbur bir daha ara, anne zor durumda kaldık diye rica et bari

doktordan yeni geldim kızlar 34+3 teyim 2740 gram 50 cm olmuş oğluşum nst de 15 dk da bi sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol iş yapma dedi korkuyorum daha çok erken:44:

ne kadar sancı çıktı ki, çok olsa erken doğum önleyici ilaç verirdi merak etme, önemli bir durum yoktur, benim de bazen sancım çıkıyor ama mesela yarım satte 1 kez yükseliyor o grafikteki çizgi, işin tuhafı ben sancı hissetmeidğim halde bazen sancı çıkıyor, çok olsa nidilat verirler zaten.

ne yaşadığını çok iyi anlıyorum, kızım sarılık olduğğunda 2 gün küvözde kaldı ve beni yanına almadılar eve gönderdiler, o 2 gün ağlaya ağlaya helak olmuştum, aynı zamanda bu bebeğimin de erken doğum riski olduğu için yaşadıklarını yaşayacağım için uzun süre strese girdim, hala da çok rahat değilim, Allah sabır versin ama az kaldı ben inanıyorum en kısa zamanda alacaksın kucağına, getireceksin evinizeee

geçmiş olsun canm..akıntı normal diye biliyorum inşallah bi sıkıntı yoktur, güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim mavera.
Doktor da öyle söyledi akıntı normal dahada artabilir hatta pantolonunu bile islatabilir korma Eğer su olsa sürekli gelir ve bacaklarından süzülür ayırt edersin dedi.

bakalım esım annesını aramamıs daha bı arasın bakalım o ne dıcek ben dırek ıstesem verır evet ama benm uzuldugum nokta ınsan derkı kızım sen uzulme ben verırım bunu bekledım abımler ıcın elınden gelenı ardına koymuo ben kımım evlat deılmıyım ona kızıorum

kızlar ben de bugun dr a gittim, cok sukur 2200 gr , 44 cm olmus..dr.um 35.hafatay kadar corasprine devam etcen dedi, bu beni endiselendirdi. genelde 32-33. e kaar kullandiriuolar, daha uzun sure kullanılması bebekte dogum sonrası kalp problemine yol acar dior nette, ben de endiselendim.. dr um da riskli gebelik uzmanı,i kafam karisti:-(

konu hakkınd apek bilgim yok, bildiğim şu ben de coraspin kulllnaıoyordum 32. haftada bıraktım, doktorun riskli gebelik uzamnı ise bir bildiği vardır o zaman, belki bebeğine kan akışı yavaştır, ama için rahat etmediyse telefon açıp sor, internette böyle bir bilgi var aklım karıştı benim de.

15 dakikada 1 yükselmiş sanırım benim anladığım yani. önceden de çıkmıştı iğne yapmıştı bi de serum takmışlardı o günden beri iyiydim aslında bugünde hissetmedim ağrım varmış meğer

trombositlerinde bi problem mi var sanırım bende ki olayın tersi benim değerim 110 çıktı bugün ve doğum da kan + vitamin verebilirlermiş kan bulundurun dediler

kızlar bugün sancilarimiin 3.günü. Gece adet agrisiyla uyandım ve hafif hafif kasilmam vardı sabaha kadar uykusuz bi gece yani.bugün ogleden sonra kasilmam yine azaldı ama kuyruk sokumu ve rahimde bıçak agrisi başladı bugün..kafam karisti iyice bi sancim var bi yok c.samba gidicem doktora..erken doğmasın die dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin..

Arkadaşlar bide benim sat ile usg arasında 17 gün var hangisine göre doğum olacak sat'a göre 30+2 usg'ye göre 32+5 erken doğum riski olunca usg baz aliniyordur ins. Diyorum..

Sonunda kabızlıgım cozuldu agla agla wcde dotorumu aradı annem lavman yapın dmıs lavman yaptı annem suan rahatım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…