İZMİR EGEPOL INSALLAH BAKALIM OLE DUSUNUOZ BULENT BEY DOĞUM Da hıc konusmadık normal sezeryan ne olur bılmıorum hıc konusmadık
Sonunda kabızlıgım cozuldu agla agla wcde dotorumu aradı annem lavman yapın dmıs lavman yaptı annem suan rahatım........
tesekkur ederim cevabin icin.bende karatasai dusunuyorum ama dr um pek guven vermiyor.dokuz eylulde eskisi gibi iyi degil diyorlar.bakalim artik...
canım bu lavman nasıl yapılıyor zor bişey mi?
Egepolde birkac tanidigim yapti.memnun kaldilar.dogum ucretleri ne kadar acaba...
Egepolde birkac tanidigim yapti.memnun kaldilar.dogum ucretleri ne kadar acaba...
valla ucu var yan yatıyorsun annem yaptı banada popona ucunu koyuyorsun ıcındekı suyu bosaltıyorsun 2 dakka ıcınde ne var ne yok gıdıyo
Kızlar sabahtan beri oğluşum sertleşior duruyor en az 8-9 sertleşme yaşadım bir de çok uzun sert kalıyor. Korkuyorum artık var mı böyle bir şey yaşayan valla kafayı yicem Yatıyorum aynı yürüyorum aynı oturuyorum aynı sertleşme Oğlumun hareketlerini hissetmesem iyice korkucam Yarın kontrolüm var ama sabaha kadar nasıl dayanacağım
özel bi aleti var yani anladım. biraz zahmetli gibi ya neyse ben kuru incir yemeye devam edeyim en iyisi:26:
cnm hıc zahmetlı degıl
sanıyelık bısey ve hemen yapıyosun wcnı hemen yapıosun zatn dgumdada onu yapıolar mıs benım cok kotu oldu hc cıkmıodu agladım resmen dayanamadım
Kızlar sabahtan beri oğluşum sertleşior duruyor en az 8-9 sertleşme yaşadım bir de çok uzun sert kalıyor. Korkuyorum artık var mı böyle bir şey yaşayan valla kafayı yicem Yatıyorum aynı yürüyorum aynı oturuyorum aynı sertleşme Oğlumun hareketlerini hissetmesem iyice korkucam Yarın kontrolüm var ama sabaha kadar nasıl dayanacağım
Kıslar bu sertleşme bende de oluyor ama bebek poposunu yada sırtını dayıyor gibi geliyor bana nasıl ayırt edicez bunu????
Bugün ben de öyleydim ta çoğunlukla sertti karnım
Sabag kalktığında yumusak olurdu bu sabah sertti benim kontrolüm de cuma günü
Yarın kaçta kontrolün dr ne diyecek merak ediyorum bize de yazar musın
Anladım cnm benim bebek yukarıda yukarısı sert aşağısı yumuşak oluyor herhalde o değildir ama bazen mutfakta iş yaparken dediğin gibi taş gibi oluyor, dinlenince geçiyor sende bol bol dinlen cnm...Canım ben onu ayırt edebiliyorum. Tek taraflı şişerse bebeğin başı poposu olabiliyor. Bende ki sertleşme bütün karnımı kapsıyor
kızlar bugün sancilarimiin 3.günü. Gece adet agrisiyla uyandım ve hafif hafif kasilmam vardı sabaha kadar uykusuz bi gece yani.bugün ogleden sonra kasilmam yine azaldı ama kuyruk sokumu ve rahimde bıçak agrisi başladı bugün..kafam karisti iyice bi sancim var bi yok c.samba gidicem doktora..erken doğmasın die dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin..
Tabi ki yazarım canım inş. kötü bir şey olmaz da sağ salim bebeklerimizi zamanında kuccağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?