2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar sabahtan beri oğluşum sertleşior duruyor en az 8-9 sertleşme yaşadım bir de çok uzun sert kalıyor. Korkuyorum artık var mı böyle bir şey yaşayan valla kafayı yicem Yatıyorum aynı yürüyorum aynı oturuyorum aynı sertleşme Oğlumun hareketlerini hissetmesem iyice korkucam Yarın kontrolüm var ama sabaha kadar nasıl dayanacağım

Sertleşmeden korkmayin dinlen geçiyor benimki bazen gün boyunca sert uyumaya yakın oynuyor çok dinlemeyin kendinizi psikolojiniz bozuluyor

özel bi aleti var yani anladım. biraz zahmetli gibi ya neyse ben kuru incir yemeye devam edeyim en iyisi:26:

cnm hıc zahmetlı degıl
sanıyelık bısey ve hemen yapıyosun wcnı hemen yapıosun zatn dgumdada onu yapıolar mıs benım cok kotu oldu hc cıkmıodu agladım resmen dayanamadım

Oda suslemesi diolar sanki butun odayi suskuyolat sadece kapiya bi sus asiyolar ne yalanci bu hastaneler susluyoruz firt zirt die insanlari kandiriyolar

Kıslar bu sertleşme bende de oluyor ama bebek poposunu yada sırtını dayıyor gibi geliyor bana nasıl ayırt edicez bunu????

Bugün ben de öyleydim ta çoğunlukla sertti karnım
Sabag kalktığında yumusak olurdu bu sabah sertti benim kontrolüm de cuma günü
Yarın kaçta kontrolün dr ne diyecek merak ediyorum bize de yazar musın

Kıslar bu sertleşme bende de oluyor ama bebek poposunu yada sırtını dayıyor gibi geliyor bana nasıl ayırt edicez bunu????

Canım ben onu ayırt edebiliyorum. Tek taraflı şişerse bebeğin başı poposu olabiliyor. Bende ki sertleşme bütün karnımı kapsıyor

Bugün ben de öyleydim ta çoğunlukla sertti karnım
Sabag kalktığında yumusak olurdu bu sabah sertti benim kontrolüm de cuma günü
Yarın kaçta kontrolün dr ne diyecek merak ediyorum bize de yazar musın

Tabi ki yazarım canım inş. kötü bir şey olmaz da sağ salim bebeklerimizi zamanında kuccağımıza alırız

Canım ben onu ayırt edebiliyorum. Tek taraflı şişerse bebeğin başı poposu olabiliyor. Bende ki sertleşme bütün karnımı kapsıyor
Anladım cnm benim bebek yukarıda yukarısı sert aşağısı yumuşak oluyor herhalde o değildir ama bazen mutfakta iş yaparken dediğin gibi taş gibi oluyor, dinlenince geçiyor sende bol bol dinlen cnm...

yaaaa çok erken değilmi yaaa aramızda 3 gün var bendede kasılmayla uyanıyorum ama sürekli değil açılma varmı sende???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…