2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım bunu bilmiyorum ama ben bir egzama hastayım el ve ayaklarımda yaklaşık 8 senedir var

ilk hamileliğimde hiç olmadı

bu defa en ufak bir sıkıntı ve stres de elmacık kemiklerimin üzerinde (ki hiç yüzümde olmamıştı)

malesef bir çıkıp bir kayboluyor kremleri hep kortizonlu olduğu kullanmadım fondötenle falan kapatmayı

da denemedim kaşımadım dediğim gibi bir kabarıp bir sönüyor

İnşallah bebişinizle birlikte sağlıkla kullanın :):) gerçekten çok zormuş bakalım biz neye karar vericez... Ben de bir bakayım Krafta o zaman :) Çok teşekkür ederim...

Peki aranızda bebek arabasını Chicco nun travel sisteminden alan var mı? hafta sonu chicco ya da bakmayı düşünüyorum da...

iki gündür aklımdasın ne denir ne söylenir bilemiyorum, ama aynı acıyı bir teyze olarak bende yaşamıştım bundan 4-5 sene önce, üni.de öğrenciyken, cnm ablam 7,5 aylık bebeğini kaybetmişti, üstelik son randevuya gideli daha bir hafta olmuşken ,bebişi görmüştük birlikte nasıl güzeldi ve bir hafta sonra idrar yolları enfeksiyonuna bağlı suyu azalmış ablamın ve dr. farıkında bile değilmiş, cennete gitti minik yiğenim, suni sancıyla doğurdu ablam artık yaşamayan bebeğini, ben bile o kadar etkilenmişken sen ne hisler yaşıyosun kimbilir, sana söyleyebilecğim tek şey lütfen profesyonel yardım almayı ihmal etme, yoksa toparlaman çok zor ve sağlıksız olacak, ablam 6 ay sonra tekrar hamileydi ve 5 yaşında bi yiğenim var şimdi bu kötü günlerde geçecek elbet ama bu günleri sağlıklı bir şekilde atlatman için bir uzman yardımına ihtiyacın var, kendini biraz toparlayınca mutlaka bunu düşün ve gözardı etme lütfen, sana ve ailene sabırlar diliyorum,

yuhhh o ne ya öyle rutin tahlilleri aile hekimine yaptırsaydın ya cnm sende ne gerek var hastaneye o kadar ödemeye, şaştım kaldım valla

günaydın canım, sen nerde yapcan dogumu, benim hastane de ucuk fiyat istiyor:-( 11.500 dedi.. ozel sigortam yarısıını karsiliyor...oraya gidince daha da ek masraf cıkarırlar i bilemiorum.

acıbadem kadıköyde yapıcam canım doğumu. geçen fiyat aldım benim iki sigorta için anlaşmalı fiyatlarına.
biri acıbadem sigorta biri ise güneş sigorta. Acıbadem sigorta için 8000 küsür dediler. Güneş sigorta için 14000 küsür dediler. Ohaaa diye çığlık atacaktım nerdeyse :)))
Neyse ki acıbademde 4000 lik güneş sigortada 4500 Tl lik limitim var. Acıbadem sigortalı olarak ödemeyi yapıp geri kalan tutarı da güneş sigortadan tahsil edicem. Yani bedava yapmış olucam doğumu inşallah. tabi bir aksilik çıkmazsa(
Bebek için de ilk 15 günde özel sigorta yaptırırsan eğer hastanede çıkacak ekstra masraflar için sonrasında tahsil yapılabilir diye düşünüyorum.

Canim biz mamas papas urbo 2 aldik. Benim cok hosuma gitti birde ozellikle mor rengini istemistim cok sevdigim icin:) gecen hafta geldi. Oto koltuguda ayni markadan farkli markanin almadik ama e bebekte yok mamas papasin oto koltugu. Kraft ilk gozume carpmisti ama cok agir ve portbebesini cikartip katliyorsun ben ondan vazgectim. Esimde sen bunu hayatta kaldiramazsin dedi:)) fiyata gelince urbo 2 yeni oldugu icin biraz pahaliydi 1700 du ben uzun ugraslarim sonucunda 1150 liraya aldim:)) hemde diger travel sistemler gibi 2 parca degil 3 parca birde tam yatan bir portbebesi daha var tam ingiliz bebek arabalari gibi biz cok sevdik:))

cnm geçmiş olsun sana da, egzama olsa cildiyeci söylemez miydi, sen deyince baktım egzamaya da tam öyle gözükmüyor saraçoğlu egzama tedavisi içinde beyaz dutun kaynamış suyunu söylemiş dene istersen bilgin olsun diye yazıyorum.

emelcim hoşgeldin öncelikle az önce doğum hikayelerini okudum, birisi kadıköy acıbademde epidural sezeryan doğum yapmış ve doğum anlarını anlatıyor çok güzeldi okumanı tavsiye ederim linki paylaşıyorum ;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=617728

Son düzenleme:
İnşallah bebişinizle birlikte sağlıkla kullanın :):) gerçekten çok zormuş bakalım biz neye karar vericez... Ben de bir bakayım Krafta o zaman :) Çok teşekkür ederim...

araba konusunda biz de çok kararsız kalmıştık. artık en son bebek doğsun, yaza doğru alırız ne yapalım dedik:) içimize sinen bi model bulamadık. tabi bunda bizim otomobilin hb olması ve bagajının küçük olması çok etkili oldu. arabaların çoğu kocaman ve bagajda kocaman yer kaplıyor. ama en son Kraft dino BD138 modelinde karar kıldık. sürüşü güzel, hafif ve 4 e katlanabiliyor:) inşallah siz de istediğiniz gibi bi model bulabilirsiniz

Gunaydin hanimlar hem yeni bir hafta hem yeni bir ay basliyor. Son düzlüge giriyoruz bu ay cok onemli bizim icin insallah sorunsuz sıkıntısız gecer...

Gece boyunca ne ruyalar gordum ne ruyalar! Sadem_ karamel aklimdaydi sabaha kadar hep o vardi beynimde. (Rabbbim yardimcisi olsun) Surekli bir hastane, doktorlar, yetisme telasi, hastalar falan off kabus gibi bi geceydi. Sabah igrenc bi bas agrisiyla uyandim ruyalar yuzunden ...

slm bağyanlar ya size bişi sorcam,biliyosunuzdur çoğunuz bizim bebi kız ve en başından beri adının seçtiğimiz dört isimden biri olan Nil olmasına karar vermiştik, Diğerleri Mina, Mira ve Ayda'ydı neyse, şimdi aylardır bebiyi Nil diye sevioruz ama babası tutturdu ikinci bir isim daha olsun Nil çok kısa diye Mira'dan zaten kahrolası medcezir dizisi sebebiyle vazgeçmiştik Mina'yıda bi tanıdığımız kızna koydu Ayda güzel ama Nil'le uyumunu sorguluyorum, birde bir aralar hatırlarsanız Peri'yi düşünmüştük Nil'in yanına ve bu babasının fikriydi ama sonra vazgeçti, ya bana kalsa sadece Nil gayet güzel ama babası tutturursa iki isim diye ben de o zaman Nil Peri diye tutturmayı düşünüyorum ama sizce güzel olurmu yani sonunda benim dediğim olcak ya zaten pişman da olmıyım inat ettim diye diyorum, yani hanımlar yorumları bekliyorum '' Nil Peri '' nasıldır?

Kizlar fiyat uyarsa graco evo modelinede bi goz
Atin derim agirliginin 6.5 kilo olmasi beni
Cok cezbetti traveller cok agir cunku bana rahat
Olucak 5.kata in cik hemde bayag buyuk uzun yani
3 yasinda rahat sigar

ben yeni öğrendim canım. Rabbim sana ve eşine sabır versin inşallah.

benim fikrimi sorarsan nil su, nil idil, nisa nil, nil dila , nil sude olabilir nur peri yide duymuştum ama nil peri pek duymadım, tabiki sizin tercihiniz sadece nil de çok güzel genelde 2. isimler kullanılıyor ya bu da aklında olsun, sadece peri de diyebilirler, valla benimkine bu kadar bulamamıştım :) umarım yardımcı olabilmişimdir

Kıslar hergün çamaşırımı kirletecek kadar akıntı normal mi? İdrar yollarından oluyor bu akıntı beyaz genelde, Dr tahlil yaptı normal dedi ama golkanın yazısını okuyunca korktum yinede...

Kıslar hergün çamaşırımı kirletecek kadar akıntı normal mi? İdrar yollarından oluyor bu akıntı beyaz genelde, Dr tahlil yaptı normal dedi ama golkanın yazısını okuyunca korktum yinede...

dr talil de yaptiysa normaldir canım.. benim bırak camasırı ıslatcak kadari esorfmanıma geccek kadar bir renksiz sıvı geliyordu.. dr. tahlil yapti, her gidiste suyuna bakiyor.. normal dedi ona da....

:) teşekkür ederim cnm, idil nisa sude hep akraba çocuklarıın isimleri maalesef valla ben peri ismini severim sade Peri de diyebilirler, bnm için bi mahsuru olmaz bana peri kızını çağrıştıran çok güzel bi isimken bazılarına korkunç geliyo bu isim o yü<den sizleirn fikirleirlni alayım bi daha dedim bakalım artık

ahhh cnm korkutmak istemedim kimseyi, kusura bakmayın nolur:26:, enfeksiyon tabi zararlı hamilelikte ama tahliller yapılıosa ve bişey çıkmadıysa problem yoktur, benimde akıntım oluyo sürekli zaten dr. en başında demişti akıntın çok olacak eğer varsa da artacak diye hamilelikte çok normalmiş, aile hekimindeki ebe hemşirede bana hamilelikte böyle akıntı normal demişti, yani o bahsettiğin şey bende de var, beyaz akıntı bazende sarı
birde ben orda idrar yolu enfeksiyonundan yazdım evet ama ablamın dr. u tahlilleri yaptırmamış ilgilenmemişti, biz hepimiz tahlillerimizi düzenli yaptırdık, enfeksiyon çıkanlarda ilaçlarını kullandılar, ablamda dr. tahlili istememiş, çok yanlış bişey yaptım galiba bunu yazmakla halbuki ben sadem'e destek amaçlı yazmak istemiştim, gerçekten kötü hissettim şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…