hanımlar günaydın, benim yüzümde bazı değişikler oldu, özellikle çene ve burun kenarlarımdan aşağı doğru kırmızı lekelenmeler üzeri kuru ama kabarık bazen kaşınıyor sizce ne olabilir, cildiyeye gittim 2 krem verdi geçer gibi oldu ama yine geçmedi, gebelikten mi yada yediklerimden mi dedim her şey den olabilir dedi, bu konuda tecrübesi olan var mı, geçecek mi, valla ha bire fondötenle kapatmaktan sıkıldım
Valla bende çok araştırmıştım... Hem kullanan birkaç arkadaşımın tavsiyesi hemde satıcın tavsiyesi üzerine Kraft twist RLX modelini aldık..
Henüz bebişimizle kullanmasakta evde deneme sürüşü yapıyoruz bol bol
İnşallah memnun kalırız :)
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
bak bu olabilir benim muayene ücretim 35 tl... ama hastanem ve doktorum süper hastane daha yeni olduğundan muaye ucuz ama tahliller fahişşş miktarda 15 tlde nst parası...yani hem muayene hem nst 50 tll ucuz yani ama diğer tahliller çok yüksek ayrıntılıya 350 tl ödedim indirimli olarak...ve rutin kan tahlillerimde her yaptırdığımda 250 tl ödedim..
günaydın canım, sen nerde yapcan dogumu, benim hastane de ucuk fiyat istiyor:-( 11.500 dedi.. ozel sigortam yarısıını karsiliyor...oraya gidince daha da ek masraf cıkarırlar i bilemiorum.
Günaydın, biz hala bebek arabamızı almadık.... Mamas& papas, chicco ya da kraftın çift yönlü kullanılabilen bebek arabasından alanınız var mı yorumlarınızı bekliyorum.... Böyle videolara falan bakarak karar vermek çok zormuş çok da pahalı olmasın istiyoruz... Bu arada özellikle Mamas papas armadillo ya da Urbo modelini alan varsa anakucağını hangi marka aldınız yani bu markaya uyumlu bir ana kucağı mı almak gerekiyor yoksa mamas papasın ana kucakları da var mı????? çok zormuş karar vermek(((
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı....
canım bunu bilmiyorum ama ben bir egzama hastayım el ve ayaklarımda yaklaşık 8 senedir var
ilk hamileliğimde hiç olmadı
bu defa en ufak bir sıkıntı ve stres de elmacık kemiklerimin üzerinde (ki hiç yüzümde olmamıştı)
malesef bir çıkıp bir kayboluyor kremleri hep kortizonlu olduğu kullanmadım fondötenle falan kapatmayı
da denemedim kaşımadım dediğim gibi bir kabarıp bir sönüyor
acıbadem kadıköyde yapıcam canım doğumu. geçen fiyat aldım benim iki sigorta için anlaşmalı fiyatlarına.
biri acıbadem sigorta biri ise güneş sigorta. Acıbadem sigorta için 8000 küsür dediler. Güneş sigorta için 14000 küsür dediler. Ohaaa diye çığlık atacaktım nerdeyse :)))
Neyse ki acıbademde 4000 lik güneş sigortada 4500 Tl lik limitim var. Acıbadem sigortalı olarak ödemeyi yapıp geri kalan tutarı da güneş sigortadan tahsil edicem. Yani bedava yapmış olucam doğumu inşallah. tabi bir aksilik çıkmazsa(
Bebek için de ilk 15 günde özel sigorta yaptırırsan eğer hastanede çıkacak ekstra masraflar için sonrasında tahsil yapılabilir diye düşünüyorum.
İnşallah bebişinizle birlikte sağlıkla kullanın :):) gerçekten çok zormuş bakalım biz neye karar vericez... Ben de bir bakayım Krafta o zaman :) Çok teşekkür ederim...
slm bağyanlarya size bişi sorcam,biliyosunuzdur çoğunuz bizim bebi kız ve en başından beri adının seçtiğimiz dört isimden biri olan Nil olmasına karar vermiştik, Diğerleri Mina, Mira ve Ayda'ydı neyse, şimdi aylardır bebiyi Nil diye sevioruz ama babası tutturdu ikinci bir isim daha olsun Nil çok kısa diye Mira'dan zaten kahrolası medcezir dizisi sebebiyle vazgeçmiştik Mina'yıda bi tanıdığımız kızna koydu Ayda güzel ama Nil'le uyumunu sorguluyorum, birde bir aralar hatırlarsanız Peri'yi düşünmüştük Nil'in yanına ve bu babasının fikriydi ama sonra vazgeçti, ya bana kalsa sadece Nil gayet güzel ama babası tutturursa iki isim diye ben de o zaman Nil Peri diye tutturmayı düşünüyorum ama sizce güzel olurmu yani sonunda benim dediğim olcak ya zaten pişman da olmıyım inat ettim diye diyorum, yani hanımlar yorumları bekliyorum '' Nil Peri '' nasıldır?
Kıslar hergün çamaşırımı kirletecek kadar akıntı normal mi? İdrar yollarından oluyor bu akıntı beyaz genelde, Dr tahlil yaptı normal dedi ama golkanın yazısını okuyunca korktum yinede...
benim fikrimi sorarsan nil su, nil idil, nisa nil, nil dila , nil sude olabilir nur peri yide duymuştum ama nil peri pek duymadım, tabiki sizin tercihiniz sadece nil de çok güzel genelde 2. isimler kullanılıyor ya bu da aklında olsun, sadece peri de diyebilirler, valla benimkine bu kadar bulamamıştım :) umarım yardımcı olabilmişimdir
Kıslar hergün çamaşırımı kirletecek kadar akıntı normal mi? İdrar yollarından oluyor bu akıntı beyaz genelde, Dr tahlil yaptı normal dedi ama golkanın yazısını okuyunca korktum yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?