2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Allah sabır versin çok üzüldüm

Aynen cogu ozel hastaneler malesef cok paraci neyseki benim gittigim hastane hem fiyat olarak uygun hem de doktorum cok ilgili isinde de iyi:)

Benim gittiğim hastanede kan idrar tahlilleri ve nst ücretsiz izmir egepol

Çok şaşırıyorum böyle şeyler duyunca İstanbuldaki hastanelerin çoğu hastaları resmen soyuyorlar bir duyuyorum başka şehirde sezeryan doğum 300-500 arası istanbul da 1000_6000 bin arası hatta hastanesine göre 11000 tlye bile fiyat var....

Çok pahalı gerçekten 11000 falan bizim hast. 1350 muayene 50. Neyse sağlıklı gelsinde bebişler hastane farkı çok önemli değil

Çok pahalı gerçekten 11000 falan bizim hast. 1350 muayene 50. Neyse sağlıklı gelsinde bebişler hastane farkı çok önemli değil

Önemli olan sağlıklı gelmeleri tabikide ama hastanenin tam donanımlı olmasıda önemli olası her türlü aksilikler için mesela benim erken doğum ihtimalim var bebek için küvez vs....tam donanım lazım yani onun için bu hastaneyi iyikide seçmişim diyorum hem tam donanımlı hemde fiyatları gayet makul bana göre 1450 tl sezeryan doğum sürekli hastası olduğumdan yani erken doğum belirtim başlamadan önce başladığım için hastaneye küveze artı para ödemicem doktorum öyle söyledi ama hastaneye ilk gittimde olsaymış bu durum artı para alıncakmış yani hastane sürekli hastasına sahip çıkıyor..dışardan küvez için gelenlerden geceliğine 300 tl istiyorlarmış...Rabbim kimseyi muhtaç etmesin kuveze falan umarım hepimiz sağasağlim kucaklarımıza alırız bebeşlerimizi...

Benim kizinda kafasinin cok asagida oldugunu soyledi.ne yaptinda indi bu kadar dedi.ama erken dogumdan bahsetmesi 31.haftamdaydim ozaman.simdi 34+6 olacam yarin.bakalim ne diyecek dogum tarihi verecekti.egilip kalkmana cok dikkat et ben suan cok sıkıntı yaşıyorum zor yürüyorum .hayirlisiyla inşallah atlatiriz bu gunleri

Benimkode 4 haziran canim.kizim olacak zehra yade olacak ismi Allah nasip ederse

benim gittiğim hastane de özel sadece muayene parası alıyo tahliller nst falan ücretsiz

Peki tam donanımlı bir hastanemi gittiğin yer yani Allah korusunda küvez vs...aniden olası bir aksilikte yeterli bir hastanemi..istanbuldamısın merak ettim..o kadar hastane araştırdım aylardır donanımlı hastaneler de her şeyy paraaa umarım memnun kalırsın hastanenden iyi doğumlar...

var canım karabükteyim ben.dogum şuanda ne kadar bilmiyorum yani 1000 veya 1200 civarı ama

Canım çok çok üzüldüm.Ne yazacağımı bilemiyorum.Sana sadece sabır diliyorum.Umarım en kısa sürede kendini toparlarsın.

Iyi geceler herkez hastane fiyatlarindan bahsetmiş anlamadiğim bebek yogun bakima girdiği zaman küveze yani devlet karşiliyor ayrica para alinmamasi lazim ben oyle biliyorum benim hastanem normalde 1000 tl di ama benim doktorum oranin doktoru degil disardan gelicek oyuzden 800 tl ydi ama gecen hafta zam geldimi dedim yok dedi biz yine ne olur ne olmaz 1000 tl diyoruz doktorum ben size yardimci olurum zaten dedi ins. Supriz bisey çikmaz :)

Bu hastaneler soyguncu gerçekten.benim doktorumda hastanenin doktoru değil.hastane önce 1100tl dedi.epidural +400 tl .aradan zaman geçti ,tekrar sordum ,yapılacak işleme göre 1100 ile 1400 arası değişir dediler.bende sadece doğumhanenizi kullanacağım,doktor dışarıdan dedim.dışardan olduğu için böyleymiş.hastanenin dr olsa sgk 1000 tl dediler.bak sana indirim olmuş.1000 tl ,800 tl oldu değil mi?ya birde nelere dikkat etmek gerekir ,dr dışardan gelecekya, yazarsan sevinirim.sanki doktor orada çalışmayınca tedirgin oluyorum.

günaydın göbüşdaşlar kahvaltımı yaptım :125: ama uykudan gözlerim kapanıyor resmen, müge anlı başlayana kadar azıcık uyuyayım bari :103:

Tekrardan gözün aydın canım. Küvezden çabuk çıkması çok iyi olmuş. O mucize anlara sağ salim kavuştuğun için çok mutluyum inan. Uzun ömürlü sağlıklı olsun kuzucuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…