- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
Aynen cogu ozel hastaneler malesef cok paracibenim muayene ücretim 42 tl ve ayrıca nst parası 10 tl veriyorum idrar kan tahlili vs hepsi için ayrıca ücret alınıyor.. çok paracı bu hastanler.. bu hafta ultrasona almadı alsaydı kontrol olarak geçecekti ve ücret ödemeyecektim çünkü geçeb hafta muayene olmuştum. önümüzdeki hafta gene gel dedi muayene ücrti alacak nstye de gir dedi onun içinde alacak..
Benim gittiğim hastanede kan idrar tahlilleri ve nst ücretsiz izmir egepol
Çok şaşırıyorum böyle şeyler duyunca İstanbuldaki hastanelerin çoğu hastaları resmen soyuyorlar bir duyuyorum başka şehirde sezeryan doğum 300-500 arası istanbul da 1000_6000 bin arası hatta hastanesine göre 11000 tlye bile fiyat var....
Çok pahalı gerçekten 11000 falan bizim hast. 1350 muayene 50. Neyse sağlıklı gelsinde bebişler hastane farkı çok önemli değil
Benim kizinda kafasinin cok asagida oldugunu soyledi.ne yaptinda indi bu kadar dedi.ama erken dogumdan bahsetmesi 31.haftamdaydim ozaman.simdi 34+6 olacam yarin.bakalim ne diyecek dogum tarihi verecekti.egilip kalkmana cok dikkat et ben suan cok sıkıntı yaşıyorum zor yürüyorum .hayirlisiyla inşallah atlatiriz bu gunleriArkadaşlar foruma girmeyeli baya oldu çok sayfa dolmuş tabi hepsini okuyamadım iki gün önce kontrolüm vardı doktorum bebeğin kafasının çok aşağıda olduğunu ve bunun için daha erken olduğunu söyledi((( zaten çok sık kasılmalarım oluyordu (( 10 sonra 34 haftamı tamamlamış olacağımdan 10 gün yatmamı söyledi ve sancım falan olursada hemen acile gitmemii...nst de sancım çıkmadı çok şükür açılmam da yokmuş ama önlem olarak yatıyorum işte....10 gün sonra tekrar randevum var durumuma göre doktorum bebeğin cigerleri için iğne benim içinse erken doğumu önleyici iğne tedavisine başlıcakmış ve böylelikle doğumu 2 hafta geciktirebilinceğini söyledi ama tabi o süre zarfında birşey olmazsa çok kokuyorum (( herşeyimizi hazırladık hergün cicilerimize bakıyordum kaç gündür bakmak gelmiyor içimden (( aranızda benim durumumda olanlar varsa yazsın lütfennnnn (( morale ihtiyacım var....
Aynı zamanlarda doğum yapacağız galiba benim sat 4 hazirandi bakalım artık benim normal doğum olacak inşallah öyle olması gerekiyor bende 6 tane miyom var sezaryen tehlikelı olurmus az kaldı yani kavuşmaya kızıma(zeynep erva)
benim gittiğim hastane de özel sadece muayene parası alıyo tahliller nst falan ücretsiz
Peki tam donanımlı bir hastanemi gittiğin yer yani Allah korusunda küvez vs...aniden olası bir aksilikte yeterli bir hastanemi..istanbuldamısın merak ettim..o kadar hastane araştırdım aylardır donanımlı hastaneler de her şeyy paraaa umarım memnun kalırsın hastanenden iyi doğumlar...
var canım karabükteyim ben.dogum şuanda ne kadar bilmiyorum yani 1000 veya 1200 civarı ama
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
Gittiğin hastane tam donanımlı mı küvöz varmı?
evet canım var çok şükür inşallah gerek kalmaz hiçbirimizin bebegine
Iyi geceler herkez hastane fiyatlarindan bahsetmiş anlamadiğim bebek yogun bakima girdiği zaman küveze yani devlet karşiliyor ayrica para alinmamasi lazim ben oyle biliyorum benim hastanem normalde 1000 tl di ama benim doktorum oranin doktoru degil disardan gelicek oyuzden 800 tl ydi ama gecen hafta zam geldimi dedim yok dedi biz yine ne olur ne olmaz 1000 tl diyoruz doktorum ben size yardimci olurum zaten dedi ins. Supriz bisey çikmaz :)
Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?