2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Of o akıntı işi en başından beri var doktor koku yoksa sıkıntı yoktur demişti Allah hepimizin bebeklerini korusun İnşallah

inşallah canım çok teşekkür ederim.. karar vermek zorgerçekten, gidip yerinde görmek en iyisi sanırım.. önerileriniz not alıyorum hepsine bakıcam :)

Kizlar fiyat uyarsa graco evo modelinede bi goz
Atin derim agirliginin 6.5 kilo olmasi beni
Cok cezbetti traveller cok agir cunku bana rahat
Olucak 5.kata in cik hemde bayag buyuk uzun yani
3 yasinda rahat sigar

mutlaka bakıcam , hafif olması çok iyi gerçekten... teşekkür ederim :)

çokteşekkür ederim canım cevabın için :) ana kucağı ve puseti mi 1150 tl ye aldın???öyleyse fiyatı çok iyiymiş.. ben de mamas papasın urbo modelini çok beğendim ama biraz pahalı geldi bize...Arkadaşımda sola var o biraz ağı bir, bir buçuk yaşına kadar anca kullanırım yaza baston puset alıcam diyor... ne yapıcam bilemedim

kesinlikle haklısın ben ilk hamileliğimi kaybedince dr bana bu testi yaptı ve kan pıhtılaşması çıkktı ve büyükoğlumda da bu oğlumda da iğne ve coraspin kullandım

nilperi bence çok hoş sen bebeğine nilperi dersen herkes öyle öğrenir
oğlumun adı mert eren oğlum kendini tanıtırken de mert eren diye tanıtır ve genelelikle herkes mert eren diye seslenir oğlum ona alışık tek isme pek bakmıyor mesela
eşim de çift isim ama sadece bir ismini kullanıyor öbür ismine saslensen de bakmıyor alışık değil

valla ben 4haftadır diyetteyim bi faydası olmuşmudur bebeğime bilmiyorum bende haftaya gireceğim çatı muayenesine bakalım ne diyecek

yok bizim kızımız olacak nasipse ben tamamen sıkı bir diyetteyim gözümün önünde yiyecekler uçuşuyor resmen ama yemiyorum diyetisyen doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi 200g çok değilse neden korkuttular ki beni o zaman

Allah gönlümüze göre versin ben normal doğum istiyorum ama tabi önceliğim bebeğimin sağlığı bakalım haftaya daha net bişeyler öğrenebilirim umarım doktordan

valla bence çok güzel canım yaa bence de nil peri olsun sizin Bebi'nin adı

Kızlar cidden hamile bayanın yürekten istediği dualar kabul oluyor ben buna birkez daha inandım ama doğuma kadar yüce mevladan istediğim birşey daha var ve gerçekten benim benim bebeğim yanında kalabileceğim süreyi bile etkileyecek türden yani maddi eşimin eski ortağından alacakları var bu alacaklarında gidecekleri yerler hep bankalar hepsi bizim üzerimizde krediler vs. Allah büyük, inancımı hiç kaybetmedim bebeğimin uğruna bereketine inandım ama son viraja girdik ve bu ayın sonunda vereceğini söyledi ne olur dua edin sizde verebilsin evimde huzurlu huzurlu 6 ayımı geçireyim birlikte kuvvet doğar benim için yürekten dua edin OLUR MU?

Ben hatta 3 unu 1150 ye aldim:)) sola yi onermiyorum kesinlikle hem hantal hemde urbonun cok daha iyi ozellikleri var. Eger fiyati uygun geldiyse ben aldigim yerle konusurum yine ayni fiyata yaparlarmi bilmem ama deneriz en azindan. Nerde oturuyosun? Istanbul bostancidaymis yerleri bana kargoyla gonderdiler ve tam zamaninda teslim ettiler hic bir sikinti yasamadim

Kıslar hergün çamaşırımı kirletecek kadar akıntı normal mi? İdrar yollarından oluyor bu akıntı beyaz genelde, Dr tahlil yaptı normal dedi ama golkanın yazısını okuyunca korktum yinede...

ben de korkttum geçen dr çok az da olsa enfeksiyon var demişti ilaç vermişti almadım su içerim geçer diye ama biraz önce eşimi ilaca gönderdim korkttum açıkcası

suyum azalmış belki de ondandır.. ama dr kendisi gördü suyun azaldıgını tahlil yapayım demedi...
ben forumda okuduklarımı görüp kendim istedim tahlili protein şeker şu bu baktı normal dedi ama 4 bir bakteri 5 tane de bir başka bakteri çıktı..
benim dr çok ilaç yazıyo ben de yine abartıyodur diye almadım şimdi kendimi çoooook kötü hissediyorum

Son düzenleme:

Emel hoşgeldin hersey yolunda umarım
Eşimin sigırtası demişsin doğum surasında eşinin sigırtasından da yararlanılabiliyor mu
Benim limitim dolmuş muayneler bşr tek doğum kalmış 4000
Eşiminkinden de yararlanabilsem be güzel olur

keyfinin yerinde olmasına çok çok sevindim canım.göbekler aldı başını gidiyor ama dediğin gibi ben de öyle sadece göbek şişti diğer yerler hala yerli yerinde:)))
ben de çok özledim kesinlikle artık telefonları verebilecek derecede yakınlaştık gibi hissediyorum sen başta olmak üzere herkesle. Çünkü bir süre yazmayınca merak ediyorum. En azından telefon her dk yanımızda ordan iletişime geçeriz:)))

aaaa çok iyiymiş o zaman ...ben İzmir'de oturuyorum canım.. Aslında biz de şöyle bir durum var.. Eşimin çok yakın bir arkadaşı (o da İstanbulda oturuyor bu arada) bu hafta sonu İzmire gelicek ve ısrarla bebek arabasını biz alalım sizin beğendiğiniz bişi olsun diyor... biz de pahalı birşey olmasın onlara da ayıp olmasın istiyoruz... konuşabilirsen çok sevinirim ya da numarasını falan verebilirsen ben de irtibata geçerim... Peki portbebe almasam da olur mu acaba?? hem biraz daha ucuz olur hem de çok kullanır mıyım emin olamadım.... Çok çok çok teşekkür ederim bu arada... çok iyi oldu.... inşallah halledebilirim...

ayy kızlar şubat 2014 topiğini açıyorum arada iyice heyecan yaptım ben yaa... doğum için değil doğumla ilgili bir korkum yok ama o telaşları filan okuyunca bi tuhaf oldum. doğumlar başlamış orada beklemeler filan Rabbim bizlere de yaşatır inşallah bunları

Sadem Allah sabır versin sana ve eşine okurken içim parçalandı sen ne durumdasın tahmin edemem. Allahım bi daha böyle büyük bi acı yaşatmasın size

hikayeyi okuyunca bir an benim doktorum mu acaba diye düşünmedim değil. Çünkü benim doktorum da normal doğumdaki riskleri teker teker saymıştı bana. sanırım aynı doktor. ama hikayeyi okudukça en iyi kararı verdiğime inandım. ben kesinlikle normal doğum yapamam (
bebeğim strese girer diye kendimi strese sokar yine bebeğe etkisi olur (

Çok teşekkür ederim hikayeyi paylaştığın için

bence çok çok hoş bir isim ve çok uyumlu:))

dr talil de yaptiysa normaldir canım.. benim bırak camasırı ıslatcak kadari esorfmanıma geccek kadar bir renksiz sıvı geliyordu.. dr. tahlil yapti, her gidiste suyuna bakiyor.. normal dedi ona da....
Benimde öyle ıslanıor bazen ondan korktum inş normaldir
Cnm kötü hissetme önlem almak daha iyi sonuçta bilmeden devam etsek daha kötü, Dr normal idrar tahlili yaptı ama idrar kültürü yapmadı 20 gün önce yapmıştı idrar kültürünü temiz çıkmıştı ben tekrar etsin istedim ama gerek yok dedi neyse takip edeyim çok rahatsız olursam tekrar idrar kültürü isterim
Cnm bakteri bende önceden çıktı antibiyotik kullandık sonra tekrar kültür yaptı temiz çıktı ama bakteri çok önemliymiş ilaçlarını al mutlaka, ben tekrar kültür yapsın istiyorum normal idrar tahlili yaptı bana 1 eritrosit yani kan hücresi 2 lökosit iltihap çıktı sadece bunlarda normal seviyedeymiş temiz dedi, ama akıntı çok püffff şu son bir ayıda sağlıkla atlatalım Allah'ım nolur....

bir süre önce hissetmiyorum diye yazmıştı biz de uyuyordur diye düşünmüştük meğer öyle değilmiş
ama bir dr nasıl olur da 1 aydır gelişmemiş der ya demezler mi adama sen necisin o zaman diye

benim dr umda ayda bir randevu veriyodu taki 2 gün öncesine kadar şimdi 15 yada 20 gün sonra gel dedi banada, yani sadem de ayda bir kontrole çağrıldıysa farkedilmemiş olabilir bilmiyorum çok zor bi durum

canım iki sigortayı hatta sgk+özel sigorta+özel sigortayı aynı zamanda kullanabiliyorsun.
sgk anlaşmalı olmadığı için ben sgk yı denemedim ama 2 özel sigortayı nasıl kullanabileceğini anlatayım.
Mesela a sigortası ve b sigortası var. Hastanen a sigortası ile daha iyi fiyatlarda anlaşmış durumda. sen a sigortasını kullanarak işlemlerini yaptırıp sana kalan ödemeyi yapıyorsun. Ödemeyi yaptıktan sonra faturanı,doktorun verdiği hasta/muayene kağıdını ve eğer tahlil istediyse tahlillerin bulunduğu kağıdın örneklerini alıyorsun hastaneden. Sonra bunları b sigortasına gönderiyorsun kargoyla. Onlar onu inceledikten sonra kendi limitlerince senin hesabına gereken parayı gönderiyolar.

Mesela ben sana kendimden örnek vereyim. 2 li test örneğinden gidersek: Acıbadem hastanesinde 1450 tl idi. Acıbadem sigortası ile anlaşması 450 TL imiş. 450 tl nin 300ü için provizyon aldık. geri kalan 150 tl yi ödedik. Sonra dediğim evrakları toparlayıp Güneş sigortaya gönderdim onlarda bana 120 tl sini iade etti. 2 li test bana 30 tl ye gelmiş oldu:))

Umarım anlatabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…