araba konusunda biz de çok kararsız kalmıştık. artık en son bebek doğsun, yaza doğru alırız ne yapalım dedik:) içimize sinen bi model bulamadık. tabi bunda bizim otomobilin hb olması ve bagajının küçük olması çok etkili oldu. arabaların çoğu kocaman ve bagajda kocaman yer kaplıyor. ama en son Kraft dino BD138 modelinde karar kıldık. sürüşü güzel, hafif ve 4 e katlanabiliyor:) inşallah siz de istediğiniz gibi bi model bulabilirsiniz
Kizlar fiyat uyarsa graco evo modelinede bi goz
Atin derim agirliginin 6.5 kilo olmasi beni
Cok cezbetti traveller cok agir cunku bana rahat
Olucak 5.kata in cik hemde bayag buyuk uzun yani
3 yasinda rahat sigar
Canim biz mamas papas urbo 2 aldik. Benim cok hosuma gitti birde ozellikle mor rengini istemistim cok sevdigim icin:) gecen hafta geldi. Oto koltuguda ayni markadan farkli markanin almadik ama e bebekte yok mamas papasin oto koltugu. Kraft ilk gozume carpmisti ama cok agir ve portbebesini cikartip katliyorsun ben ondan vazgectim. Esimde sen bunu hayatta kaldiramazsin dedi:)) fiyata gelince urbo 2 yeni oldugu icin biraz pahaliydi 1700 du ben uzun ugraslarim sonucunda 1150 liraya aldim:)) hemde diger travel sistemler gibi 2 parca degil 3 parca birde tam yatan bir portbebesi daha var tam ingiliz bebek arabalari gibi biz cok sevdik:))
kesinlikle haklısın ben ilk hamileliğimi kaybedince dr bana bu testi yaptı ve kan pıhtılaşması çıkktı ve büyükoğlumda da bu oğlumda da iğne ve coraspin kullandımsevgili sadem , acın cok taze ve cok buyuk... ama sadece bir onerim olacak.. tBazı doktorlar tek bir kayıbın sebebini arastirmayabiliyorlar. senin dr. nasıl biridir bilemiyorum ama tekrar bebek dusunmeden evvel kan pıhtılasma testini yaptırman iyi olabilir.Bu test trombofili paneli olarak da gecer.Çok cok gecmiş olsun, buyuk bir travma grcekten..
slm bağyanlarya size bişi sorcam,biliyosunuzdur çoğunuz bizim bebi kız ve en başından beri adının seçtiğimiz dört isimden biri olan Nil olmasına karar vermiştik, Diğerleri Mina, Mira ve Ayda'ydı neyse, şimdi aylardır bebiyi Nil diye sevioruz ama babası tutturdu ikinci bir isim daha olsun Nil çok kısa diye Mira'dan zaten kahrolası medcezir dizisi sebebiyle vazgeçmiştik Mina'yıda bi tanıdığımız kızna koydu Ayda güzel ama Nil'le uyumunu sorguluyorum, birde bir aralar hatırlarsanız Peri'yi düşünmüştük Nil'in yanına ve bu babasının fikriydi ama sonra vazgeçti, ya bana kalsa sadece Nil gayet güzel ama babası tutturursa iki isim diye ben de o zaman Nil Peri diye tutturmayı düşünüyorum ama sizce güzel olurmu yani sonunda benim dediğim olcak ya zaten pişman da olmıyım inat ettim diye diyorum, yani hanımlar yorumları bekliyorum '' Nil Peri '' nasıldır?
ayni durundayiz canim gebelik şekerim var bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yok nstye girdim sanci çıkmadı erken duydum riski de yok fakat bebek iri olacağı için normal dogum zor gibi. .35 te cati muayenesi yapılacak duruma göre bakicaz. ben de normal doğum istiyordum ama bebek çok büyümeden sezeryan la alınacak gibime geliyor. takmıyorum artık bebeğim ve benim için hayırlısı ne ise o olsun..
Aslında 200 gr çok değil ama doktorun daha iyi bilir ben de sezeryandan çok korkuyorum basından beri normal istiyorum doktorum her randevuda soruyor yine de ben de de seker çıkmıştı bir ara 100 lukte bir deger yuksek cikti sadece ama yine de dikkat ediyorum ama şekeri tamamen kesmedim canım isteyince biraz yiyorum, senin bebeğin cinsiyeti ne erkekse erkekler biraz iri olurmuş 3,5 kg yi geçmezse sorun yok bence benim de erkek
Canım 200 gr önde olması çok değilki aslında benimkide haftama göre 180 gr önde şekerimde normal çıktı sırf 200 gr için sezeryana almazlar korkma canım çocuğun son kilosu 4 ve üzeri olursa alırlar zaten çocuk en fazla kiloyu son haftalarda alıyor yani 40 haftanı tamamlarsan yada geçersen 4 ve üzeri olur kilosu bana doktorum öyle demişti ama ben sezeryan olacağım için 38.haftada alırım dedi tabi daha erken gelmezse erken gelme riskimizde var......
slm bağyanlarya size bişi sorcam,biliyosunuzdur çoğunuz bizim bebi kız ve en başından beri adının seçtiğimiz dört isimden biri olan Nil olmasına karar vermiştik, Diğerleri Mina, Mira ve Ayda'ydı neyse, şimdi aylardır bebiyi Nil diye sevioruz ama babası tutturdu ikinci bir isim daha olsun Nil çok kısa diye Mira'dan zaten kahrolası medcezir dizisi sebebiyle vazgeçmiştik Mina'yıda bi tanıdığımız kızna koydu Ayda güzel ama Nil'le uyumunu sorguluyorum, birde bir aralar hatırlarsanız Peri'yi düşünmüştük Nil'in yanına ve bu babasının fikriydi ama sonra vazgeçti, ya bana kalsa sadece Nil gayet güzel ama babası tutturursa iki isim diye ben de o zaman Nil Peri diye tutturmayı düşünüyorum ama sizce güzel olurmu yani sonunda benim dediğim olcak ya zaten pişman da olmıyım inat ettim diye diyorum, yani hanımlar yorumları bekliyorum '' Nil Peri '' nasıldır?
çokteşekkür ederim canım cevabın için :) ana kucağı ve puseti mi 1150 tl ye aldın???öyleyse fiyatı çok iyiymiş.. ben de mamas papasın urbo modelini çok beğendim ama biraz pahalı geldi bize...Arkadaşımda sola var o biraz ağı bir, bir buçuk yaşına kadar anca kullanırım yaza baston puset alıcam diyor... ne yapıcam bilemedim
Kıslar hergün çamaşırımı kirletecek kadar akıntı normal mi? İdrar yollarından oluyor bu akıntı beyaz genelde, Dr tahlil yaptı normal dedi ama golkanın yazısını okuyunca korktum yinede...
aynen öyle hastaneler uçuk ötesi uçuk. Benim doğum yapacağım hastane de uçuk ama hem eşimin hem kendimin özel sigortası olduğundan doğumum bedavaya gelecek. Yoksa 10000 üstünü bir doğum için asla vermem..
:)))))) senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim tatlım
bende de durumlar aynı bende c.tesi gideceğim doktora
kafam karışık değil artık daha netim bu konuda
o göbek işini sorma emellll bende de aynı ama her gören sadece
göbek var başka da bir fazlalık yok hele iş yerindekiler onların
çok hoşuna gidiyor senden bağımsız bu diyorlar onlarla gülüp
eğleniyorum napiyim
bir de benimde son 2 haftam sonrasında zaten artık izne ayrılacağım
çok da kasmıyorum kendimi
ama lütfen özletme kendini hatta sana bir şey itiraf edeyim
dün zuzunun mesajını cepten geçmişi okurken gördüm çok mutlu oldum
kalp kalbe karşıymış gerçekten
sabah dedim ki kendi kendime girip okuyabiliyor ama cevap yazamıyor
sanırım emel ona mesaj atayım telefonumu vereyim :)))))
çünkü cezanın ne zaman biteceğini bilmiyorum ve seni de merak ediyorum :)))))
Ben hatta 3 unu 1150 ye aldim:)) sola yi onermiyorum kesinlikle hem hantal hemde urbonun cok daha iyi ozellikleri var. Eger fiyati uygun geldiyse ben aldigim yerle konusurum yine ayni fiyata yaparlarmi bilmem ama deneriz en azindan. Nerde oturuyosun? Istanbul bostancidaymis yerleri bana kargoyla gonderdiler ve tam zamaninda teslim ettiler hic bir sikinti yasamadim
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
emelcim hoşgeldin öncelikleaz önce doğum hikayelerini okudum, birisi kadıköy acıbademde epidural sezeryan doğum yapmış ve doğum anlarını anlatıyor çok güzeldi okumanı tavsiye ederim linki paylaşıyorum ;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=617728
Benimde öyle ıslanıor bazen ondan korktum inş normaldirdr talil de yaptiysa normaldir canım.. benim bırak camasırı ıslatcak kadari esorfmanıma geccek kadar bir renksiz sıvı geliyordu.. dr. tahlil yapti, her gidiste suyuna bakiyor.. normal dedi ona da....
Cnm kötü hissetme önlem almak daha iyi sonuçta bilmeden devam etsek daha kötü, Dr normal idrar tahlili yaptı ama idrar kültürü yapmadı 20 gün önce yapmıştı idrar kültürünü temiz çıkmıştı ben tekrar etsin istedim ama gerek yok dedi neyse takip edeyim çok rahatsız olursam tekrar idrar kültürü isterimahhh cnm korkutmak istemedim kimseyi, kusura bakmayın nolur:26:, enfeksiyon tabi zararlı hamilelikte ama tahliller yapılıosa ve bişey çıkmadıysa problem yoktur, benimde akıntım oluyo sürekli zaten dr. en başında demişti akıntın çok olacak eğer varsa da artacak diye hamilelikte çok normalmiş, aile hekimindeki ebe hemşirede bana hamilelikte böyle akıntı normal demişti, yani o bahsettiğin şey bende de var, beyaz akıntı bazende sarı
birde ben orda idrar yolu enfeksiyonundan yazdım evet ama ablamın dr. u tahlilleri yaptırmamış ilgilenmemişti, biz hepimiz tahlillerimizi düzenli yaptırdık, enfeksiyon çıkanlarda ilaçlarını kullandılar, ablamda dr. tahlili istememiş, çok yanlış bişey yaptım galiba bunu yazmakla halbuki ben sadem'e destek amaçlı yazmak istemiştim, gerçekten kötü hissettim şimdi
Cnm bakteri bende önceden çıktı antibiyotik kullandık sonra tekrar kültür yaptı temiz çıktı ama bakteri çok önemliymiş ilaçlarını al mutlaka, ben tekrar kültür yapsın istiyorum normal idrar tahlili yaptı bana 1 eritrosit yani kan hücresi 2 lökosit iltihap çıktı sadece bunlarda normal seviyedeymiş temiz dedi, ama akıntı çok püffff şu son bir ayıda sağlıkla atlatalım Allah'ım nolur....ben de korkttum geçen dr çok az da olsa enfeksiyon var demişti ilaç vermişti almadım su içerim geçer diye ama biraz önce eşimi ilaca gönderdim korkttum açıkcası
suyum azalmış belki de ondandır.. ama dr kendisi gördü suyun azaldıgını tahlil yapayım demedi...
ben forumda okuduklarımı görüp kendim istedim tahlili protein şeker şu bu baktı normal dedi ama 4 bir bakteri 5 tane de bir başka bakteri çıktı..
benim dr çok ilaç yazıyo ben de yine abartıyodur diye almadım şimdi kendimi çoooook kötü hissediyorum
bir süre önce hissetmiyorum diye yazmıştı biz de uyuyordur diye düşünmüştük meğer öyle değilmiş
ama bir dr nasıl olur da 1 aydır gelişmemiş der ya demezler mi adama sen necisin o zaman diye
Emel hoşgeldin hersey yolunda umarım
Eşimin sigırtası demişsin doğum surasında eşinin sigırtasından da yararlanılabiliyor mu
Benim limitim dolmuş muayneler bşr tek doğum kalmış 4000
Eşiminkinden de yararlanabilsem be güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?