2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok sağol Emelcim sayende gözüm açılmış oldu valla 2 seferdir pahalı pahalı ödüyodum
Son bi soru daha sıkmsdıysam seni
Bu acıbadem ya da güneş sigortadan biri eşinin sigortası mı peki

öyle mi diyosun ya çok kzıdım kendime daha dikkatli olmalıydım bide bunu ben yaptım bi psikolog olarak, normalde daha dikkatliyimdir aslında :26: ya biz burda bunca hamile bayan birbirimizi göremesekte yazarak hergün bir nevi grup terapisi ortamı yaşıyoruz aslında, o yüzden burası bize çok iyi geliyor, grup terapisinde de önemli unsurlardan biri evrensellik yani birinin yaşadığı olayı bir başkasınında yaşayabileceğinin farkına varmak, ''bu sadece benm başıma geldi'' demek insanı daha büyük bir tavmaya iter oysa ''bak bunu yaşayan başkalarıda varmış''ı bilmek bi nebze osa rahatlatır, ben o nedenle sadem'e destek amaçlı yazmıştım ama daha detaylı düşünmeliymişim, iki saattir kafamı kurcalıyo bu, lütfen kusura bakmayın kızlaaaaaaar hepinizi öperim

Son düzenleme:
Çok sağol Emelcim sayende gözüm açılmış oldu valla 2 seferdir pahalı pahalı ödüyodum
Son bi soru daha sıkmsdıysam seni
Bu acıbadem ya da güneş sigortadan biri eşinin sigortası mı peki

yok canım ne sıkması :)))

evet canım acıbadem eşimin güneş benim. Güneş daha pahalı diye ben acıbademi kullanıyorum.

yok canım ne sıkması :)))

evet canım acıbadem eşimin güneş benim. Güneş daha pahalı diye ben acıbademi kullanıyorum.

Vallahi süper tekrar çok sağol emelcim, eşimin sigorta öylece duruyor bu sene çok şükür ihtiyacı olmadı ben onu da kullanayım:)))
Hem dertleşme hem öğrenme topiği valla iyi ki varsınız

Öyle düşünme canım, ben gayet senin niyetinin farkındayım, herkes tahlillerini düzenli yaptırsın böyle şeyler yaşanmasın kimsenin canı yanmasın diye söyledin ve çok doğru söyledin bence , kendini suçlu hissetme

Allah sabrini bol versin canim beniim.. cok cok zor bi durum. tuylerim diken diken oldu. ne denir bilmiyoum. cok uzuldum

Ya nedirntam olarak bu bıçak parası mevzusu geçen gün birinden daha duydum da sgk olunca devlet tamamen ücretsiz olmuyor mu?? Ben bu hafta bi devlete kontrole gidecem bi doktoru çok tavsiye ediyolar bi gidrlim bakalım belki içimiz ısınır o kadar para vermeyiz diye düşündük ama doktorra ne diye soracam ücreti??

Canımsın ya.. kötü hissetme tabiii.. biz burda birbirimizin en büyük destekçisiyiz.. her konuda burada okumasaydım dr um idrar tahlili bile istememişti benden..
sadece hatırlamış ve önlem almış oldum sayende bugün gidip idrar tahlili istiycem tekrar ilerleme gerileme var mı diye eger yoksa ilaç almam artık bol su içerim dua edin.. beraber yürüdük biz bu yollarda

teşekkür ederim kızlar

ya bugün ben çok üşüyorum yaaaa niyeyseeee klima kapatmadım hiç adanada güneş var ama üşüyorum

ya bugün ben çok üşüyorum yaaaa niyeyseeee klima kapatmadım hiç adanada güneş var ama üşüyorum

niye mi ? cnm ben sabah dondum resmen, güneşe aldanıp ince giyindim bide işyerinin kapısında 10 dk. beklemek sorunda kaldım burnum, ellerim dondu dondu, geçen hafta bende odada klima açmıodum sade kalorifer yetiyodu şimdi sabahtan beri açık klima, kuru soğuk var, zaten havadurumundada diyodu yaamurlar kesildi ama kuru soğuk olcak diye, dikkat etmek lazım hastalık havası

Kusura bakma gec yaziyorum ama annem geldi temizlige girdik:) vip bebek internetten bak sen istersen numarasini ara benim ismimi soylersin ayse yesiltas arkadasim almis cok begendim falan diye soyle eger olmazsa bende ararim:) 3lu takim satiyorlardi portbebe yi cikartiyorlarmi bilmiyorum onuda sor istersrn benim cok hosuma gidiyordu zaten onlar o yuzden cikartmak istemedim

Belim felaket
Bel ağrısı için ne yapıyosunuz arkadaslar

aynı dertten müzdarip ben :2: otururken sırtına yastık koymak yatarken yanına yönüne yastık koymak bunlar doktorumun tavsiyesi üzeirne benim yaptıklarım azda olsa fayda sağlıyo en azından uykuya geçişim daha rahat oluyo. Ayrıca benim alt bölgemde kırık gibi ağrıyo doktorumda çat kemiği ağrısının bu dönemde normal olduğunu söyledi genişleme oluyomuş çat kemiğimizde..

esiyor klima bile bana kar etmiyor oğlum uyusa ben de uyusam aslında ama uyumaz geç kalktık bugün

Bence doğru olanı yaptın.hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli.buradaki bilgi paylaşımı çok güzel.hepimiz hergün birşeyler öğreniyoruz.

Ben hiç zannetmiyorum canım bıçak parası falan, geçen gittiğimde konuştum bi bayanla her ayrıntıyı sordum 4 gün olmuş doğuralı, hatta bana özele o kadar para dökmeye gerek yok buranın özelden bi farkı yok falan dedi, bizim hastanemiz yeni yapıldı 1 yıl olmadı daha odalar falan tek kişilik, hastane çok büyük bi devlet hastanesine göre, her bölüm ayrı etrafı camekan kaplı oradan sıra alıyosun, orda kan veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…