2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım çok sevindim hem senin için hem de yaman için
bütün güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. bizi haberdar et çünkü aklımız hep sizlerde ......

geniiiicccc EML seni çok özlemiş.iletmemi istedi.O giremiyor ya....

yaaaaaaaa zuzu sende söyle bende çok özledim kaç gündür onu düşünüp duruyordum ne zaman girebilecek sen biliyor musun ? bitsin artık cezası ve gelsin ben arkadaşımı çok özledim

akşam okudum ve o kadar çok üzüldüm ki kelimelerin bittiği yerdeyim akşamdan beri aklım da dualarımda seninle rabbim sana ve sevdiklerine dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda bu acılarını unuttursun sana.

Günaydın, biz hala bebek arabamızı almadık.... Mamas& papas, chicco ya da kraftın çift yönlü kullanılabilen bebek arabasından alanınız var mı yorumlarınızı bekliyorum.... Böyle videolara falan bakarak karar vermek çok zormuş çok da pahalı olmasın istiyoruz... Bu arada özellikle Mamas papas armadillo ya da Urbo modelini alan varsa anakucağını hangi marka aldınız yani bu markaya uyumlu bir ana kucağı mı almak gerekiyor yoksa mamas papasın ana kucakları da var mı????? çok zormuş karar vermek (((
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı....

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)
genic, ciroz, EML_84, 2bb, zinnureyn, Nhan3, ozaytu

emellllllllllllll hoşgeldin cezan bitmiş sonunda

sadem karamel, acını yüreğimin en derinliklerinde hissettim. yazdıkların hele içimi daha bir acıttı. Sana sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden
Allah sabır versin canım..

Günaydın tatlı annişler..
Yine bir bölük börçük uyunmuş gecenin sabahında işteyim bunada şükür

Valla bende çok araştırmıştım... Hem kullanan birkaç arkadaşımın tavsiyesi hemde satıcın tavsiyesi üzerine Kraft twist RLX modelini aldık..
Henüz bebişimizle kullanmasakta evde deneme sürüşü yapıyoruz bol bol
İnşallah memnun kalırız :)

aynen öyle hastaneler uçuk ötesi uçuk. Benim doğum yapacağım hastane de uçuk ama hem eşimin hem kendimin özel sigortası olduğundan doğumum bedavaya gelecek. Yoksa 10000 üstünü bir doğum için asla vermem..

Canım ne desem bilemiyorum. Ben bile ağlıyorum bu habere, boğazıma bir yumru oturdu resmen. Rabbim teselli etsin seni.

Özel hastaneler gerçekten uçmuş durumda ama devletlerinde pek bi farkı yok.. Benim doğum yapacağım hastanede epidural falan herşey dahil 1350 TL, arkadaşım devlete gidiyor ondanda 800 TL dr parası istemişler epidural olursanda 500 TL iğne parası var demişler..
Dedim ne anladım böyle devlet hastanesinden.. Hayır yasal olarak bıçak parası falan yasak ama işte bi şekilde alıyorlar yinede parayı, vermezsen ilgilenen yok. Sonuçta canını teslim ediyorsun para görmüyor gözün..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cezam bitti ve ben geldim geniciimmmm
Günaydın canım

valla sen yokken bende geldim okudum baktım herkesler ne durumda diye ama
bayağı bayağı alışmışım sen olmayınca pek bir tatsız geldi buralar hatta haftaiçi de
direk yazmasamda dolaylı yoldan yazdım

canım nasıl geçti geçen hafta bir değişiklik yok değil mi sen iyisin bebek iyi
naptınız bizsiz bakalım

günaydın canım, sen nerde yapcan dogumu, benim hastane de ucuk fiyat istiyor:-( 11.500 dedi.. ozel sigortam yarısıını karsiliyor...oraya gidince daha da ek masraf cıkarırlar i bilemiorum.

canım yaaa. ben de başta seni olmak üzere diğer arkadaşları özlediğim için geldim yoksa yazmayı pek düşünmüyordum artık.
buradaki paylaşımları çok seviyorum çünkü.
ben iyiyim bıraktığın gibi sadece accık daha göbeğim büyüdü:))
onun dışında keyfim yerinde çok şükür. Bebeğimi de cuma günü göreceğim inşallah hareketini hissettiğim sürece pek endişelenmiyorum.

Sen nasılsın? Neler yapıyosun bebeğin nasıl?

çok üzüldüm söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum rabbim sana ve sevdiklerine dayanma gücü versin.

hanımlar günaydın, benim yüzümde bazı değişikler oldu, özellikle çene ve burun kenarlarımdan aşağı doğru kırmızı lekelenmeler üzeri kuru ama kabarık bazen kaşınıyor sizce ne olabilir, cildiyeye gittim 2 krem verdi geçer gibi oldu ama yine geçmedi, gebelikten mi yada yediklerimden mi dedim her şey den olabilir dedi, bu konuda tecrübesi olan var mı, geçecek mi, valla ha bire fondötenle kapatmaktan sıkıldım

:)))))) senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim tatlım

bende de durumlar aynı bende c.tesi gideceğim doktora

kafam karışık değil artık daha netim bu konuda

o göbek işini sorma emellll bende de aynı ama her gören sadece

göbek var başka da bir fazlalık yok hele iş yerindekiler onların

çok hoşuna gidiyor senden bağımsız bu diyorlar onlarla gülüp

eğleniyorum napiyim

bir de benimde son 2 haftam sonrasında zaten artık izne ayrılacağım

çok da kasmıyorum kendimi

ama lütfen özletme kendini hatta sana bir şey itiraf edeyim

dün zuzunun mesajını cepten geçmişi okurken gördüm çok mutlu oldum

kalp kalbe karşıymış gerçekten

sabah dedim ki kendi kendime girip okuyabiliyor ama cevap yazamıyor

sanırım emel ona mesaj atayım telefonumu vereyim :)))))

çünkü cezanın ne zaman biteceğini bilmiyorum ve seni de merak ediyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…