Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
geniiiicccc EML seni çok özlemiş.iletmemi istedi.O giremiyor ya....
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
Günaydın, biz hala bebek arabamızı almadık.... Mamas& papas, chicco ya da kraftın çift yönlü kullanılabilen bebek arabasından alanınız var mı yorumlarınızı bekliyorum.... Böyle videolara falan bakarak karar vermek çok zormuş çok da pahalı olmasın istiyoruz... Bu arada özellikle Mamas papas armadillo ya da Urbo modelini alan varsa anakucağını hangi marka aldınız yani bu markaya uyumlu bir ana kucağı mı almak gerekiyor yoksa mamas papasın ana kucakları da var mı????? çok zormuş karar vermek(((
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı....
Çok şaşırıyorum böyle şeyler duyunca İstanbuldaki hastanelerin çoğu hastaları resmen soyuyorlar bir duyuyorum başka şehirde sezeryan doğum 300-500 arası istanbul da 1000_6000 bin arası hatta hastanesine göre 11000 tlye bile fiyat var....
günaydın güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
cezam bitti ve ben geldim geniciimmmm
Günaydın canım
Hoşgeldin Emelcim :))
cezam bitti ve ben geldim geniciimmmm
Günaydın canım
aynen öyle hastaneler uçuk ötesi uçuk. Benim doğum yapacağım hastane de uçuk ama hem eşimin hem kendimin özel sigortası olduğundan doğumum bedavaya gelecek. Yoksa 10000 üstünü bir doğum için asla vermem..
valla sen yokken bende geldim okudum baktım herkesler ne durumda diye ama
bayağı bayağı alışmışım sen olmayınca pek bir tatsız geldi buralar hatta haftaiçi de
direk yazmasamda dolaylı yoldan yazdım
canım nasıl geçti geçen hafta bir değişiklik yok değil mi sen iyisin bebek iyi
naptınız bizsiz bakalım
canım yaaa. ben de başta seni olmak üzere diğer arkadaşları özlediğim için geldim yoksa yazmayı pek düşünmüyordum artık.
buradaki paylaşımları çok seviyorum çünkü.
ben iyiyim bıraktığın gibi sadece accık daha göbeğim büyüdü:))
onun dışında keyfim yerinde çok şükür. Bebeğimi de cuma günü göreceğim inşallah hareketini hissettiğim sürece pek endişelenmiyorum.
Sen nasılsın? Neler yapıyosun bebeğin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?