2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
esiyor klima bile bana kar etmiyor oğlum uyusa ben de uyusam aslında ama uyumaz geç kalktık bugün
Loveli hemen dinlenmeye al bence kendini havalar serin gidiyo ama ısınamamak yorgun düşürğr seni sıcak bişeyler ve uyku , uyanınca gecer

Çok geçmiş olsun Sağol lolipopcum her yanıma destek yaptım ben de yürürken bişi yok da oturup kalkarken durup arkaya dönerken falan çok canım yanıyo
Evde de temizlik var ben bişi yapmıyorum ama evde temizlik olması yorulmama yetiyo
Sanki kendim yapıversem hemen bitirivercek mişim gibi geliyo

Son düzenleme:
Loveli hemen dinlenmeye al bence kendini havalar serin gidiyo ama ısınamamak yorgun düşürğr seni sıcak bişeyler ve uyku , uyanınca gecer

evet uyusam iyi olur ama eşim evde değil oğlum da küçük 3.5 yaiında uyuyamam eşimi bekliyorum gelsin uyurum inşallah

ısıtıyorum genelde canım kalorifere dayayıp bir de eşime küçük küçük ovduruyorum.. çaresi yok gibi ama magnezyum bana ii geliyo sankiii..

Ben de magnezyum alıyorum ama fayda hissetmedim belime bişey mi sarsam eşim gelince de masaj yaptırıyım bebişler doğuncs gecse bari dimi onları rahat rahat kucaklayslım

hiç sorun değil canım kolay gelsin... şimdi aradım müşteri hizmetlerini.. Konuştuğum bayan seni hatırladı ama onlar fuardan almıştı.. o fiyatlar şimdi geçerli değil dedi.. ben de rica ettim urbo 2 siyah olan ve oto koltuğunu istiyorum sadece ne kadar olur indirim yapamaz mısınız diye.. numaramı adımı aldı satış müdürümüze sorayım yarın size dönerim dedi... İnşallah yardımcı olurlar ya çok da pahalı olmasın aa Urbo 2 olsun istiyorum ben de :):) bu arada çok çok teşekkür ederim haberdar ederim seni de... sen nerde oturuyorsun? bir de kargo kaç günde gelmişti???

loveli antepten ıhlamur çorba göndereyim canım içini ısıtmış oluruz meloşumla arkadaşına

Canm Antepdemisin sen ??? Bende Ankarada oturuyorum ama doğum için Antep'e geldim sen hangi hastanede yapıcaksın cnm doğumunu ?

Son düzenleme:

Takma cnm kafanı ben biras paniğimdir ondan şey oldu sanırım Psikolog olduğunu bilmiyordum bu arada ne güzel bir meslek...

Valla bu saatten sonra doktor değiştirmek hiç içime sinmiyo ama 2500 - 3500 arası para ödemekten daha mantıklı geliyor en azından bi bakim.. Ben bu zamana kadar hiç gitmedim bodrum devlete o yüzden bilmiyorum hiç

Son düzenleme:
Ben de magnezyum alıyorum ama fayda hissetmedim belime bişey mi sarsam eşim gelince de masaj yaptırıyım bebişler doğuncs gecse bari dimi onları rahat rahat kucaklayslım

ayy evet inşallah geçer canım takma.. şimdi büyüyo şirin küpleri ister istemez ayak bel taşıyamıyo bedeni normal kilo degil ki agırlık elinde sürekli 4 5 kilo bi şe taşısan belinde kopar elinde bu da o hesap kolay degil...
o yüzden hamile kadın dogurana ve sütten kesene kadar gecesi gündüzü nöbet tutan asker hükmünde,o halde imanla ölse şehit hükmünde... ne kadar zor ve güzel yanii...

bu gece sabaha kadar 16 martta dogum yaptıgımı gördüm kızımı emzirdigimi baktıgımı... o kadar degişik güzeldi ki sıkıntılarımı aldı sankim

Bence yaparlar sen merak etme sonucta bende alt tarafi 10 gun once aldim yani ne farkedicek:) urbo alma zaten ozellikle belirt urbo 2 olsun diye cunku tekerlekleri suspansiyonlu birsuru daha farkli ozellikleri var. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana:) ben istanbulda oturuyorum cuma gunu kargoya verdiler cumartesi eve geldi kargo asamasi gayet iyiydi yani. Snaa fiyat ne dediler ne kadar artmis ki??

Ben de antep te dogum yapıcam nasipse.Ailem orda normalde urfa birecikte görev yapıyoruz..
sanko hastanesinde canım. Sen?

Canm bende Düztepe yaşam hastanesinde Şahin Korkmaz 'a gidiyorum tavsiye üzerine geldim zaten buraya çok övdüler doktoru ciddende çok memnunum şimdilik. Sankonun fiyatları ne kadar canm ?

Canm bende Düztepe yaşam hastanesinde Şahin Korkmaz 'a gidiyorum tavsiye üzerine geldim zaten buraya çok övdüler doktoru ciddende çok memnunum şimdilik. Sankonun fiyatları ne kadar canm ?

evet oradan iyi bahsediyorlar...

sankoya çok güveniyorum daha önce de gelmiştim.. fiyat 30 muayene veriyorum tahlillere almıyo sadece ayrıntılıya 21 lira aldı...
dogum da tam ögrenemedim henüz dogum şekli konuşmadıgımız için.. ama 400 galiba normal dogum bir gece kalma

geçen hamileliğimde acıbadem sigortam vardı ve sigortanın şartlarından biri de hamilelik süresince başa bir sağlık kurumunda sigortaı kullanmaz sadece orda kullanırsam limitsiz doğum masrfını karşılıyolardı. çıkan masrafın bir kısmını ödedim ama çok az mir miktardı.. sende kullanmadıysan bi araştır istersen cnm.

biz isim konusunda hala kararsızdık dün gece ilginç birşey oldu.. 3 gibi teheccüd namazı kıldım dua ettim isim için de rabbim hakkımıza hayırlı ismi rüya yolu ile bize bildir diye niyaz ettim.. ben sabah namazına kadar dogum ve dogum korkumu gördüm.. namaza kalkttık eşimle kıldık her zamanki gibi beraber kuran okuduk meal okuduk yattık ikinci fasıl artık rüyamda dogumum olmuş 16 martta hatta kızım pembe tatlı minicik gözlü şeker topagı gibiydi emzirdim uyuttum sürekli felan...ama isim görmedim

sonra eşime anlattım kahvaltıda eşim de dediki ben de rüyamda senle hastanedeydim kayıtta isim olarak beyza yazıyodun ben de neden kendi ismini yazmıyosun deyince kızımı getirdim çünkü diyomuşum....

şimciiiiiik kafam karıştı bu bi mesaj mı acep

Ben geleli henüz 2ay olduğu için henüz ayrıca test falan olmadı extra ücret alınıyormu bilmiyorum perşembe nst ye girerim artık sanırım burdada muayene ücreti 25 ama Şahin Bey 30 benim 2. olduğu için sezeryan canm fiyatda 250 idi aralıkda verdikleri fiyat yani .. Sanko'ya ablam gidiyordu oda memnundu ordan. Sağlıklı kolay doğumlar sana cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…