Loveli hemen dinlenmeye al bence kendini havalar serin gidiyo ama ısınamamak yorgun düşürğr seni sıcak bişeyler ve uyku , uyanınca geceresiyor klima bile bana kar etmiyor oğlum uyusa ben de uyusam aslında ama uyumaz geç kalktık bugün
aynı dertten müzdarip ben :2: otururken sırtına yastık koymak yatarken yanına yönüne yastık koymak bunlar doktorumun tavsiyesi üzeirne benim yaptıklarım azda olsa fayda sağlıyo en azından uykuya geçişim daha rahat oluyo. Ayrıca benim alt bölgemde kırık gibi ağrıyo doktorumda çat kemiği ağrısının bu dönemde normal olduğunu söyledi genişleme oluyomuş çat kemiğimizde..
Loveli hemen dinlenmeye al bence kendini havalar serin gidiyo ama ısınamamak yorgun düşürğr seni sıcak bişeyler ve uyku , uyanınca gecer
evet uyusam iyi olur ama eşim evde değil oğlum da küçük 3.5 yaiında uyuyamam eşimi bekliyorum gelsin uyurum inşallah
loveli antepten ıhlamur çorba göndereyim canım içini ısıtmış oluruz meloşumla arkadaşına
Belim felaket
Bel ağrısı için ne yapıyosunuz arkadaslar
ay sağol canımmmmm söylemen yeterrrrr
ama eşin gelince söyle hani çorbam de.. arkadaş göndermişti de e mi
ısıtıyorum genelde canım kalorifere dayayıp bir de eşime küçük küçük ovduruyorum.. çaresi yok gibi ama magnezyum bana ii geliyo sankiii..
Kusura bakma gec yaziyorum ama annem geldi temizlige girdik:) vip bebek internetten bak sen istersen numarasini ara benim ismimi soylersin ayse yesiltas arkadasim almis cok begendim falan diye soyle eger olmazsa bende ararim:) 3lu takim satiyorlardi portbebe yi cikartiyorlarmi bilmiyorum onuda sor istersrn benim cok hosuma gidiyordu zaten onlar o yuzden cikartmak istemedim
loveli antepten ıhlamur çorba göndereyim canım içini ısıtmış oluruz meloşumla arkadaşına
öyle mi diyosunya çok kzıdım kendime daha dikkatli olmalıydım bide bunu ben yaptım bi psikolog olarak, normalde daha dikkatliyimdir aslında :26: ya biz burda bunca hamile bayan birbirimizi göremesekte yazarak hergün bir nevi grup terapisi ortamı yaşıyoruz aslında, o yüzden burası bize çok iyi geliyor, grup terapisinde de önemli unsurlardan biri evrensellik yani birinin yaşadığı olayı bir başkasınında yaşayabileceğinin farkına varmak, ''bu sadece benm başıma geldi'' demek insanı daha büyük bir tavmaya iter oysa ''bak bunu yaşayan başkalarıda varmış''ı bilmek bi nebze osa rahatlatır, ben o nedenle sadem'e destek amaçlı yazmıştım ama daha detaylı düşünmeliymişim, iki saattir kafamı kurcalıyo bu, lütfen kusura bakmayın kızlaaaaaaar hepinizi öperim
Ben hiç zannetmiyorum canım bıçak parası falan, geçen gittiğimde konuştum bi bayanla her ayrıntıyı sordum 4 gün olmuş doğuralı, hatta bana özele o kadar para dökmeye gerek yok buranın özelden bi farkı yok falan dedi, bizim hastanemiz yeni yapıldı 1 yıl olmadı daha odalar falan tek kişilik, hastane çok büyük bi devlet hastanesine göre, her bölüm ayrı etrafı camekan kaplı oradan sıra alıyosun, orda kan veriyorsun
Ben de magnezyum alıyorum ama fayda hissetmedim belime bişey mi sarsam eşim gelince de masaj yaptırıyım bebişler doğuncs gecse bari dimi onları rahat rahat kucaklayslım
Canm Antepdemisin sen ??? Bende Ankarada oturuyorum ama doğum için Antep'e geldim sen hangi hastanede yapıcaksın cnm doğumunu ?
hiç sorun değil canım kolay gelsin... şimdi aradım müşteri hizmetlerini.. Konuştuğum bayan seni hatırladı ama onlar fuardan almıştı.. o fiyatlar şimdi geçerli değil dedi.. ben de rica ettim urbo 2 siyah olan ve oto koltuğunu istiyorum sadece ne kadar olur indirim yapamaz mısınız diye.. numaramı adımı aldı satış müdürümüze sorayım yarın size dönerim dedi... İnşallah yardımcı olurlar ya çok da pahalı olmasın aa Urbo 2 olsun istiyorum ben de :):) bu arada çok çok teşekkür ederim haberdar ederim seni de... sen nerde oturuyorsun? bir de kargo kaç günde gelmişti???
Ben de antep te dogum yapıcam nasipse.Ailem orda normalde urfa birecikte görev yapıyoruz..
sanko hastanesinde canım. Sen?
Canm bende Düztepe yaşam hastanesinde Şahin Korkmaz 'a gidiyorum tavsiye üzerine geldim zaten buraya çok övdüler doktoru ciddende çok memnunum şimdilik. Sankonun fiyatları ne kadar canm ?
canım iki sigortayı hatta sgk+özel sigorta+özel sigortayı aynı zamanda kullanabiliyorsun.
sgk anlaşmalı olmadığı için ben sgk yı denemedim ama 2 özel sigortayı nasıl kullanabileceğini anlatayım.
Mesela a sigortası ve b sigortası var. Hastanen a sigortası ile daha iyi fiyatlarda anlaşmış durumda. sen a sigortasını kullanarak işlemlerini yaptırıp sana kalan ödemeyi yapıyorsun. Ödemeyi yaptıktan sonra faturanı,doktorun verdiği hasta/muayene kağıdını ve eğer tahlil istediyse tahlillerin bulunduğu kağıdın örneklerini alıyorsun hastaneden. Sonra bunları b sigortasına gönderiyorsun kargoyla. Onlar onu inceledikten sonra kendi limitlerince senin hesabına gereken parayı gönderiyolar.
Mesela ben sana kendimden örnek vereyim. 2 li test örneğinden gidersek: Acıbadem hastanesinde 1450 tl idi. Acıbadem sigortası ile anlaşması 450 TL imiş. 450 tl nin 300ü için provizyon aldık. geri kalan 150 tl yi ödedik. Sonra dediğim evrakları toparlayıp Güneş sigortaya gönderdim onlarda bana 120 tl sini iade etti. 2 li test bana 30 tl ye gelmiş oldu:))
Umarım anlatabilmişimdir..
Ben geleli henüz 2ay olduğu için henüz ayrıca test falan olmadı extra ücret alınıyormu bilmiyorum perşembe nst ye girerim artık sanırım burdada muayene ücreti 25 ama Şahin Bey 30 benim 2. olduğu için sezeryan canm fiyatda 250 idi aralıkda verdikleri fiyat yani .. Sanko'ya ablam gidiyordu oda memnundu ordan. Sağlıklı kolay doğumlar sana cnm..evet oradan iyi bahsediyorlar...
sankoya çok güveniyorum daha önce de gelmiştim.. fiyat 30 muayene veriyorum tahlillere almıyo sadece ayrıntılıya 21 lira aldı...
dogum da tam ögrenemedim henüz dogum şekli konuşmadıgımız için.. ama 400 galiba normal dogum bir gece kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?