2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

iyi ya çok iyiymiş fiyatlar benim yengem orada dogum yaptı küvez vs i var çok ilgililer diyodu...
Miniklerimiz sag salim huzurla kucagımıza alalım da gerisi teferruat

rabbim işinizi rast getirsin cnm duam seninle

valla eğer aklınızda olan bir isim değilse mesaj olabilir canım

slm kızlar bugün acaip kasık ağrısı çektim doğuruyorum sandım bi ara magnezyum hapımı içmeyi unutmuşum içince biraz hafifledi:18:
eml84 seni yeniden burda görmek huzur verdi içime topiğin gönül ablasısın sen

içinize sinen bir isimse koyun cnm benimde rüyamda oğluşuma çağlar diye sesleniyormuşum ama isim hoşuma gitmediği için koymayı düşünmüyorum:26:

Ben de dün ilk defa sol kasığımda sancı hissettim birşey batıyor gibi 5-10 dk sürdü açıkçası biraz tırstım internetten bi kaç yazı okuyunca rahatladım bu haftalarda olmaması anormal sayılıyormuş cmrt kontrolümüz var doktoruma bahsetmeyi düşünüyorum

ben çok beğendim Nil Peri yi :) ama iki isim ilerde sorun yaratmasın?eşim 2 isimli diye çok dertli.soyadımızda 8 harf uzunca diye kızımıza kısa isim koyalım dedi.soyadınız çok uzun değil gerçi ama bunu da bi düşünün. bence çok güzel bi ikili :)

hep melike olsun diyodum ben ama eşim net degildi düşündügümüz bi isim degildi yani bilmiyorum nasıl beyza peki?

valla ben Melike yi daha çok sevdim.uzun diye kızıma düşünemedim ama soyadımız kısa olsaydı kesin düşünürdüm :)

Son düzenleme:

melikeye ben de çok ısındım ve alıştım hatta meloş diye seviyoruz ama eşim tam içselleştiremedi gibi kayınvalidenin yorumu üzerine büyüklerin ismi gibi dedi öyle o da rahat olmuyo galiba

benimde ikinci oğlum olacak kısmetse ilkinin adı tarık erdem ikinciye eşi salih istiyor bende yanına mirza eklemek istiyorum oda bu tek isimli olsun diyor neymiş çok uzunmuş hiç benim fikrimi soran yok sanki tek onun oğlu

benim de genelde sag kasıgım yataktan kalkarken ya da sıkıştıgımda oluyo... ablam normal felan dedi ama ben korkuyorum bazenleri

melikeye ben de çok ısındım ve alıştım hatta meloş diye seviyoruz ama eşim tam içselleştiremedi gibi kayınvalidenin yorumu üzerine büyüklerin ismi gibi dedi öyle o da rahat olmuyo galiba

eski isim doğru.ben de yeni simleri sevmiyorum mesela.benim kızımın adı Ece olacak.Ebru ve Elif i de düşünmüştüm.anlamları ve söylenişleri bakımından eskileri seviyorum ben :)

Mirza nın anlamı nedir canım? bir de iki isim ilerde zorluk çıkarmasın?

Bence de yapmalılar ama kadın pek ümit verici bir konuşma yapmadı benimle Yarın haber vericem dedi... Bu arada bana sitedeki fiyatlar geçerli o kampanya fiyatı dedi önce... sitesinde Urbo 2 1390 tl canım çok pahalı....inşallah yardımcı olurlar... Çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim tekrardan

hep melike olsun diyodum ben ama eşim net degildi düşündügümüz bi isim degildi yani bilmiyorum nasıl beyza peki?
melike daha güzel göbek adı olarak beyza koysanız
Soğuk olmamasına rağmen Üşüyorsan ateşin vardır belko canım ölçtün mü ateşini

dışarısı esiyor güneş var ama hava açık olduğundan ısıtmıyor

ısrar et canım

golkancım nilperi olarak koy ayrı ayrı değil bence birleşik olsun hem tek isim olur hem de herkes nilperi diyeseslenir

Kizlar Bende antepteyim sanko ya gidiyorum dogumda orada olucak. Yilbasindan once dogum ucretini sordugumuzda sezeryan 650 tl normal dogum 600 tl demislerdi tabi yeni yilda fiyat artisi olmus olabilir tekrar sormadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…