Ben geleli henüz 2ay olduğu için henüz ayrıca test falan olmadı extra ücret alınıyormu bilmiyorum perşembe nst ye girerim artık sanırım burdada muayene ücreti 25 ama Şahin Bey 30 benim 2. olduğu için sezeryan canm fiyatda 250 idi aralıkda verdikleri fiyat yani .. Sanko'ya ablam gidiyordu oda memnundu ordan. Sağlıklı kolay doğumlar sana cnm..
rabbim işinizi rast getirsin cnm duam seninleKızlar cidden hamile bayanın yürekten istediği dualar kabul oluyor ben buna birkez daha inandım ama doğuma kadar yüce mevladan istediğim birşey daha var ve gerçekten benim benim bebeğim yanında kalabileceğim süreyi bile etkileyecek türden yani maddi eşimin eski ortağından alacakları var bu alacaklarında gidecekleri yerler hep bankalar hepsi bizim üzerimizde krediler vs. Allah büyük, inancımı hiç kaybetmedim bebeğimin uğruna bereketine inandım ama son viraja girdik ve bu ayın sonunda vereceğini söyledi ne olur dua edin sizde verebilsin evimde huzurlu huzurlu 6 ayımı geçireyim birlikte kuvvet doğar benim için yürekten dua edin OLUR MU?
biz isim konusunda hala kararsızdık dün gece ilginç birşey oldu.. 3 gibi teheccüd namazı kıldım dua ettim isim için de rabbim hakkımıza hayırlı ismi rüya yolu ile bize bildir diye niyaz ettim.. ben sabah namazına kadar dogum ve dogum korkumu gördüm.. namaza kalkttık eşimle kıldık her zamanki gibi beraber kuran okuduk meal okuduk yattık ikinci fasıl artık rüyamda dogumum olmuş 16 martta hatta kızım pembe tatlı minicik gözlü şeker topagı gibiydi emzirdim uyuttum sürekli felan...ama isim görmedim
sonra eşime anlattım kahvaltıda eşim de dediki ben de rüyamda senle hastanedeydim kayıtta isim olarak beyza yazıyodun ben de neden kendi ismini yazmıyosun deyince kızımı getirdim çünkü diyomuşum....
şimciiiiiik kafam karıştı bu bi mesaj mı acep
içinize sinen bir isimse koyun cnm benimde rüyamda oğluşuma çağlar diye sesleniyormuşum ama isim hoşuma gitmediği için koymayı düşünmüyorum:26:biz isim konusunda hala kararsızdık dün gece ilginç birşey oldu.. 3 gibi teheccüd namazı kıldım dua ettim isim için de rabbim hakkımıza hayırlı ismi rüya yolu ile bize bildir diye niyaz ettim.. ben sabah namazına kadar dogum ve dogum korkumu gördüm.. namaza kalkttık eşimle kıldık her zamanki gibi beraber kuran okuduk meal okuduk yattık ikinci fasıl artık rüyamda dogumum olmuş 16 martta hatta kızım pembe tatlı minicik gözlü şeker topagı gibiydi emzirdim uyuttum sürekli felan...ama isim görmedim
sonra eşime anlattım kahvaltıda eşim de dediki ben de rüyamda senle hastanedeydim kayıtta isim olarak beyza yazıyodun ben de neden kendi ismini yazmıyosun deyince kızımı getirdim çünkü diyomuşum....
şimciiiiiik kafam karıştı bu bi mesaj mı acep
içinize sinen bir isimse koyun cnm benimde rüyamda oğluşuma çağlar diye sesleniyormuşum ama isim hoşuma gitmediği için koymayı düşünmüyorum:26:
valla eğer aklınızda olan bir isim değilse mesaj olabilir canım
slm kızlar bugün acaip kasık ağrısı çektim doğuruyorum sandım bi aramagnezyum hapımı içmeyi unutmuşum içince biraz hafifledi:18:
eml84 seni yeniden burda görmek huzur verdi içime topiğin gönül ablasısın sen
slm bağyanlarya size bişi sorcam,biliyosunuzdur çoğunuz bizim bebi kız ve en başından beri adının seçtiğimiz dört isimden biri olan Nil olmasına karar vermiştik, Diğerleri Mina, Mira ve Ayda'ydı neyse, şimdi aylardır bebiyi Nil diye sevioruz ama babası tutturdu ikinci bir isim daha olsun Nil çok kısa diye Mira'dan zaten kahrolası medcezir dizisi sebebiyle vazgeçmiştik Mina'yıda bi tanıdığımız kızna koydu Ayda güzel ama Nil'le uyumunu sorguluyorum, birde bir aralar hatırlarsanız Peri'yi düşünmüştük Nil'in yanına ve bu babasının fikriydi ama sonra vazgeçti, ya bana kalsa sadece Nil gayet güzel ama babası tutturursa iki isim diye ben de o zaman Nil Peri diye tutturmayı düşünüyorum ama sizce güzel olurmu yani sonunda benim dediğim olcak ya zaten pişman da olmıyım inat ettim diye diyorum, yani hanımlar yorumları bekliyorum '' Nil Peri '' nasıldır?
hep melike olsun diyodum ben ama eşim net degildi düşündügümüz bi isim degildi yani bilmiyorum nasıl beyza peki?
ben çok beğendim Nil Peri yi :) ama iki isim ilerde sorun yaratmasın?eşim 2 isimli diye çok dertli.soyadımızda 8 harf uzunca diye kızımıza kısa isim koyalım dedi.soyadınız çok uzun değil gerçi ama bunu da bi düşünün. bence çok güzel bi ikili :)
valla ben Melike yi daha çok sevdim.uzun diye kızıma düşünemedim ama soyadımız kısa olsaydı kesin düşünürdüm :)
Ben de dün ilk defa sol kasığımda sancı hissettim birşey batıyor gibi 5-10 dk sürdü açıkçası biraz tırstım internetten bi kaç yazı okuyunca rahatladım bu haftalarda olmaması anormal sayılıyormuş cmrt kontrolümüz var doktoruma bahsetmeyi düşünüyorum
melikeye ben de çok ısındım ve alıştım hatta meloş diye seviyoruz ama eşim tam içselleştiremedi gibi kayınvalidenin yorumu üzerine büyüklerin ismi gibi dedi öyle o da rahat olmuyo galiba
benimde ikinci oğlum olacak kısmetse ilkinin adı tarık erdem ikinciye eşi salih istiyor bende yanına mirza eklemek istiyorum oda bu tek isimli olsun diyor neymiş çok uzunmuş hiç benim fikrimi soran yok sanki tek onun oğlu
ya bugün ben çok üşüyorum yaaaa niyeyseeee klima kapatmadım hiç adanada güneş var ama üşüyorum
Belim felaket
Bel ağrısı için ne yapıyosunuz arkadaslar
Bence yaparlar sen merak etme sonucta bende alt tarafi 10 gun once aldim yani ne farkedicek:) urbo alma zaten ozellikle belirt urbo 2 olsun diye cunku tekerlekleri suspansiyonlu birsuru daha farkli ozellikleri var. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana:) ben istanbulda oturuyorum cuma gunu kargoya verdiler cumartesi eve geldi kargo asamasi gayet iyiydi yani. Snaa fiyat ne dediler ne kadar artmis ki??
melike daha güzel göbek adı olarak beyza koysanızhep melike olsun diyodum ben ama eşim net degildi düşündügümüz bi isim degildi yani bilmiyorum nasıl beyza peki?
Soğuk olmamasına rağmen Üşüyorsan ateşin vardır belko canım ölçtün mü ateşini
benimde ikinci oğlum olacak kısmetse ilkinin adı tarık erdem ikinciye eşi salih istiyor bende yanına mirza eklemek istiyorum oda bu tek isimli olsun diyor neymiş çok uzunmuş hiç benim fikrimi soran yok sanki tek onun oğlu
evet oradan iyi bahsediyorlar...
sankoya çok güveniyorum daha önce de gelmiştim.. fiyat 30 muayene veriyorum tahlillere almıyo sadece ayrıntılıya 21 lira aldı...
dogum da tam ögrenemedim henüz dogum şekli konuşmadıgımız için.. ama 400 galiba normal dogum bir gece kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?