2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Anlamadım ben canım başka bir sağlık kurumunda sigorta kullanılamaz ne demek biraz daha acar mısın

Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubbi Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız demek..
tarık ta karanlığı delip çıkan sabah yıldızı demek uyumlu olsun istemiştim ikiside yıldız adı diye..

Oto koltugu dahil fiyatimi yoksa tek arabami acaba? Yarin banada her ver merak ederim kesin:) keske daha cok yardimci olabilseydim:)

Canım benim yaaa nasıl mutlu oldum yorumunla. Çokkk teşekkür ederim öperim birde:)))

Ayrıca aman haa korkutma bizi öyle doğuruyorum falan diyerek
Zaten dünden beri Tetikteyim hem sizin için hem kendim için. Çok az kaldı heyecan artıyor

anlamları çok güzelmiş.isim de güzel zaten.ben beğendim ikisini de :)

Emel hg canım
Heyecanlıyım yine her zaman ki gibi...
Yarın oğlumu görücem inş. bir sıkıntısı stressi yoktur. Bu son adana da kontrolümüz...
Bundan sonra ki kontrolümüz sivasta olucak Allah nasip ederse...

kızlar aranızda parmaklarında filan kasılma yaşayan var mı? sabahları uyandığımda parmaklarımı açıp kapatmakta çok zorluk çekiyorum. hatta orta parmağımı kontrol edemiyorum uyandıktan 10 dk kadar açıp kapatırken kendiliğinden yukarı kalkıp aşağıya iniyor bunlar normal mi? bir de koltukaltı bölgemde ve ensemde et benleri çıktı hamilelikten önce yoktu. gebelikle bir alakası var mı? cildiyeye gitmeli miyim bilemedim. aranızda bu durumları yaşayan var mı?

Canım benim yaaa nasıl mutlu oldum yorumunla. Çokkk teşekkür ederim öperim birde:)))

Ayrıca aman haa korkutma bizi öyle doğuruyorum falan diyerek
Zaten dünden beri Tetikteyim hem sizin için hem kendim için. Çok az kaldı heyecan artıyor

valla bende korktum ne yalan söyliyim iyicene psikolojim bozuldu mart bebişleri çok aceleci çıktı benim kuzununda gelceği tuttu sandım ağrı geçmeseydi hastaneyi boyluycaktım ama çok şükür geçti ilacı unutunca ağrıdı sanırım

Son düzenleme:
Kıslar benim de cnm çok sıkılıyor ya bebişin hareketlerini takip edp duruyorum 2 saat kıpırdatmasa korkuyorum psikoloji gitti iyice:26:

kasılmaları bilmiyoırum belki ödemdendir ama dr una sor genede.et beni bende de çıktı.boynumda ve göğsümde var bikaç tane.neyse ki çok küçükler.netten bakmıştım ben de hamilelikte olurmuş.doğumdan sonra bakıcam artık.büyümezlerse sorun yok ama büyürlerse boynumda kir gibi durur,aldırırım hemen :)

kızlar benim de kasılma ve karın kramplarım o kadar arttı ki iki gündür taş gibi oluyor nefes aldırmıyor,bugün dayanamadım doktora gittim,o da nst istedi,sancı çıkmadı orada çok şükür ama ben niye bu kadar rahatsız oluyorum anlamadım,bu arada benden önce bir kadın vardı hastanede kadın 42+5 günlük hamileymişbebek 4.800 olmuşdoktor da korktu acil sezaryene alacaklardı ne oldu bilmiyorum,eli ayağı da davul gibi şişmişti kadının,daha da sancım yok ilki normaldi bu da normal olsun diyor.hey Allahım dedim,ne cesaret

kızlar bişi sorucam. sademin acısını deşmek istemiyorum ama kafam karıştı. kıpırtısını hissettiğim bebeğimin kalp atışı yok nefes almıyor demiş ya, o zmn nasıl kıpırtısı hissediliyor? yani açıkcası bnm içimin rahatlığı tamamen bebeğimin içimde hareket ettiğini hissetmemle alakalı. :18:

en son salı günü hissettim diyordu kaç gündür hissetmiyordu canım

yani önceden sürekli hareketlerini hissettiğim bebeğim artık yok demiş,zaten iki gün hiç kıpırdamadığı için doktora gitmişti,ondan öncesi tabi ki o da hissediyordu hareketleri

Kıslar benim de cnm çok sıkılıyor ya bebişin hareketlerini takip edp duruyorum 2 saat kıpırdatmasa korkuyorum psikoloji gitti iyice:26:
Emin ol aynı durumdayım her oynayışınca çok şükür diyorum gülümsüyorum
Ama çok normal etkilendik çünkü ve bizim başımıza gelir korkusu yaşıyoruz. Allahım bir acı daha yaşatmasın inşallah

cnm o sanırım kalp atışının durmadan önceki hissettiği kıpırtılardan bahsetmiş malesef öldüğünde hiç bir hareket hissedilmiyorkötü kötü düşünüp morelinizi bozmayın rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın sağ salim kucaklarız inşallah hepimiz sademede rabbim dayanma gücü versin inşallah tez zamanda tekrardan anne olmayı nasip eder

42 5 miiii nasıl yaaa o kadar hafta niye beklemiş bu 1 ve hala normal için mi israr ediyor 5 kiloluk çocuğu yuhhh artık ne diyim buna ben. Bebek zehirlenirse kendi kakasından o zaman normal doğum takıntısı neymiş sorarlar ona.Allah korusun. Sinir oluyorum böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…