Anlamadım ben canım başka bir sağlık kurumunda sigorta kullanılamaz ne demek biraz daha acar mısıngeçen hamileliğimde acıbadem sigortam vardı ve sigortanın şartlarından biri de hamilelik süresince başa bir sağlık kurumunda sigortaı kullanmaz sadece orda kullanırsam limitsiz doğum masrfını karşılıyolardı. çıkan masrafın bir kısmını ödedim ama çok az mir miktardı.. sende kullanmadıysan bi araştır istersen cnm.
eski isim doğru.ben de yeni simleri sevmiyorum mesela.benim kızımın adı Ece olacak.Ebru ve Elif i de düşünmüştüm.anlamları ve söylenişleri bakımından eskileri seviyorum ben :)
Mirza nın anlamı nedir canım? bir de iki isim ilerde zorluk çıkarmasın?
Bence de yapmalılar ama kadın pek ümit verici bir konuşma yapmadı benimleYarın haber vericem dedi... Bu arada bana sitedeki fiyatlar geçerli o kampanya fiyatı dedi önce... sitesinde Urbo 2 1390 tl canım çok pahalı....inşallah yardımcı olurlar... Çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim tekrardan
slm kızlar bugün acaip kasık ağrısı çektim doğuruyorum sandım bi aramagnezyum hapımı içmeyi unutmuşum içince biraz hafifledi:18:
eml84 seni yeniden burda görmek huzur verdi içime topiğin gönül ablasısın sen
slm kızlar bugün acaip kasık ağrısı çektim doğuruyorum sandım bi aramagnezyum hapımı içmeyi unutmuşum içince biraz hafifledi:18:
eml84 seni yeniden burda görmek huzur verdi içime topiğin gönül ablasısın sen
Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubbi Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız demek..
tarık ta karanlığı delip çıkan sabah yıldızı demek uyumlu olsun istemiştim ikiside yıldız adı diye..
Canım benim yaaa nasıl mutlu oldum yorumunla. Çokkk teşekkür ederim öperim birde:)))
Ayrıca aman haa korkutma bizi öyle doğuruyorum falan diyerek
Zaten dünden beri Tetikteyim hem sizin için hem kendim için. Çok az kaldı heyecan artıyor
kızlar aranızda parmaklarında filan kasılma yaşayan var mı? sabahları uyandığımda parmaklarımı açıp kapatmakta çok zorluk çekiyorum. hatta orta parmağımı kontrol edemiyorum uyandıktan 10 dk kadar açıp kapatırken kendiliğinden yukarı kalkıp aşağıya iniyor bunlar normal mi? bir de koltukaltı bölgemde ve ensemde et benleri çıktı hamilelikten önce yoktu. gebelikle bir alakası var mı? cildiyeye gitmeli miyim bilemedim. aranızda bu durumları yaşayan var mı?
kızlar bişi sorucam. sademin acısını deşmek istemiyorum ama kafam karıştı. kıpırtısını hissettiğim bebeğimin kalp atışı yok nefes almıyor demiş ya, o zmn nasıl kıpırtısı hissediliyor? yani açıkcası bnm içimin rahatlığı tamamen bebeğimin içimde hareket ettiğini hissetmemle alakalı. :18:
Oto koltugu dahil fiyatimi yoksa tek arabami acaba? Yarin banada her ver merak ederim kesin:) keske daha cok yardimci olabilseydim:)
kızlar bişi sorucam. sademin acısını deşmek istemiyorum ama kafam karıştı. kıpırtısını hissettiğim bebeğimin kalp atışı yok nefes almıyor demiş ya, o zmn nasıl kıpırtısı hissediliyor? yani açıkcası bnm içimin rahatlığı tamamen bebeğimin içimde hareket ettiğini hissetmemle alakalı. :18:
Emin ol aynı durumdayım her oynayışınca çok şükür diyorum gülümsüyorumKıslar benim de cnm çok sıkılıyor ya bebişin hareketlerini takip edp duruyorum 2 saat kıpırdatmasa korkuyorum psikoloji gitti iyice:26:
cnm o sanırım kalp atışının durmadan önceki hissettiği kıpırtılardan bahsetmiş malesef öldüğünde hiç bir hareket hissedilmiyorkızlar bişi sorucam. sademin acısını deşmek istemiyorum ama kafam karıştı. kıpırtısını hissettiğim bebeğimin kalp atışı yok nefes almıyor demiş ya, o zmn nasıl kıpırtısı hissediliyor? yani açıkcası bnm içimin rahatlığı tamamen bebeğimin içimde hareket ettiğini hissetmemle alakalı. :18:
kızlar benim de kasılma ve karın kramplarım o kadar arttı ki iki gündür taş gibi oluyor nefes aldırmıyor,bugün dayanamadım doktora gittim,o da nst istedi,sancı çıkmadı orada çok şükür ama ben niye bu kadar rahatsız oluyorum anlamadım,bu arada benden önce bir kadın vardı hastanede kadın 42+5 günlük hamileymişbebek 4.800 olmuş doktor da korktu acil sezaryene alacaklardı ne oldu bilmiyorum,eli ayağı da davul gibi şişmişti kadının,daha da sancım yok ilki normaldi bu da normal olsun diyor.hey Allahım dedim,ne cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?