2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben de aynı durumdayım sabah gece yolda uyku arası hep hareket kolluyorum

en son salı günü hissettim diyordu kaç gündür hissetmiyordu canım
yani önceden sürekli hareketlerini hissettiğim bebeğim artık yok demiş,zaten iki gün hiç kıpırdamadığı için doktora gitmişti,ondan öncesi tabi ki o da hissediyordu hareketleri

kızlar sağolun cevaplarınız için. öncesini bilemememin sıkıntısı oldu bu. Allah sabır versin...

ben de anlamıyorum bu ne takıntıdırönce bebeğin sağlığı annenin sağlığı gcık oluyorum gereksiz takıntılara

kızlar bebeği bu zamana kdr makat gelişi olup baş aşağı pozisyona gelen var mı? benim hala makat gelişi de. Dr 37 ye kdr yolu var diyor ama 2 haftamız kaldı yahu

Haklısın güzel valla canım
Darısı gerçeğinin başına rüyada bu kadar iyi hissettirdiyse gerçeği nasıl güzel olacak di mi

hep melike olsun diyodum ben ama eşim net degildi düşündügümüz bi isim degildi yani bilmiyorum nasıl beyza peki?

canım tabiki sizin kararınız iki isim de çok güzel ama ben beyza ismini çok seviyorum ki rüyanı okurken tüylerim diken diken oldu, zaten rüyamda göster niyetiyle uyumuşsun, ben rüyalarda gösterilen isimlerin konulması taraftarıyım , iki isim de koyabilirsininz ama biraz uzun olur melike beyza?

Aslinda dunden sonra girmicektin bidaha siteye
Sademden inanilmaz etkilendim butun gun
Yuzum gulmedi koca gun hep aglamakli
Oglumun 1 saat oynanamasina bile acaip
Takildim koca gun durttum oglumu
Allahimm kimseye yasatma evlat acisini

kızlar bebeği bu zamana kdr makat gelişi olup baş aşağı pozisyona gelen var mı? benim hala makat gelişi de. Dr 37 ye kdr yolu var diyor ama 2 haftamız kaldı yahu

dönmez o yaramaz artık bence amuda kalkmayı sevmiyo demekki canm Allah Allah çocuk poposunun üstüne oturucak
Benim kızım 6. ayında o pozisyondaydı daha bi dahada dönmedi cadım.. Doktorumda bu dönmez kes ümidini bundan demişti ama sanmaki doğuncada popo üstü oturucak akıllı akıllı benimki 2 dakka durmuyo yerinde

çok üzüldüm, inan bunları yazarken bile çok zorlanıyorum.Allah sabır versin, dayanma gücü versin inşallah, başka ne denir ki

Aslinda dunden sonra girmicektin bidaha siteye
Sademden inanilmaz etkilendim butun gun
Yuzum gulmedi koca gun hep aglamakli
Oglumun 1 saat oynanamasina bile acaip
Takildim koca gun durttum oglumu
Allahimm kimseye yasatma evlat acisini

Aynen kıslar herkesi bir korku sardı Allah kimseye yaşatmasın ona da en yakın zamanda bir evlat nasip etsin inş... Bu psikolojiyi aşmamız lasım....

Makat gelişimi ile ilgili birşey söylemedi doktorumuz her gittiğimizde tek tek bütün organlarına bakıp herşey yolunda çok güzel diyor yaklaşık 4 hafta önce baş aşağı pozisyona gelmişti oğlum doktorumuz bir iki defa normal doğuracaksın di mi demesine rağmen epidrual olacak Allah izin verirse

Kizlar Bende antepteyim sanko ya gidiyorum dogumda orada olucak. Yilbasindan once dogum ucretini sordugumuzda sezeryan 650 tl normal dogum 600 tl demislerdi tabi yeni yilda fiyat artisi olmus olabilir tekrar sormadim.

ne güzel ya... ben esra hanımın hastasıydım o süpriz yaptı kendisi hamileymiş sevgi hanıma transfer oldum senin doktorun kim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…