Uzanmaca dinlenmece başka türlü geçmez bel ağrısı pfff
Emin ol aynı durumdayım her oynayışınca çok şükür diyorum gülümsüyorum
Ama çok normal etkilendik çünkü ve bizim başımıza gelir korkusu yaşıyoruz. Allahım bir acı daha yaşatmasın inşallah
Offf keske çalışabilir raporu aldım 4 haftam daha var
en son salı günü hissettim diyordu kaç gündür hissetmiyordu canım
yani önceden sürekli hareketlerini hissettiğim bebeğim artık yok demiş,zaten iki gün hiç kıpırdamadığı için doktora gitmişti,ondan öncesi tabi ki o da hissediyordu hareketleri
42 5 miiii nasıl yaaa o kadar hafta niye beklemiş bu 1 ve hala normal için mi israr ediyor 5 kiloluk çocuğu yuhhh artık ne diyim buna ben. Bebek zehirlenirse kendi kakasından o zaman normal doğum takıntısı neymiş sorarlar ona.Allah korusun. Sinir oluyorum böylelerine
ayy evet inşallah geçer canım takma.. şimdi büyüyo şirin küpleri ister istemez ayak bel taşıyamıyo bedeni normal kilo degil ki agırlık elinde sürekli 4 5 kilo bi şe taşısan belinde kopar elinde bu da o hesap kolay degil...
o yüzden hamile kadın dogurana ve sütten kesene kadar gecesi gündüzü nöbet tutan asker hükmünde,o halde imanla ölse şehit hükmünde... ne kadar zor ve güzel yanii...
bu gece sabaha kadar 16 martta dogum yaptıgımı gördüm kızımı emzirdigimi baktıgımı... o kadar degişik güzeldi ki sıkıntılarımı aldı sankim
hep melike olsun diyodum ben ama eşim net degildi düşündügümüz bi isim degildi yani bilmiyorum nasıl beyza peki?
kızlar bebeği bu zamana kdr makat gelişi olup baş aşağı pozisyona gelen var mı? benim hala makat gelişi de. Dr 37 ye kdr yolu var diyor ama 2 haftamız kaldı yahu
Emin ol aynı durumdayım her oynayışınca çok şükür diyorum gülümsüyorum
Ama çok normal etkilendik çünkü ve bizim başımıza gelir korkusu yaşıyoruz. Allahım bir acı daha yaşatmasın inşallah
Aslinda dunden sonra girmicektin bidaha siteye
Sademden inanilmaz etkilendim butun gun
Yuzum gulmedi koca gun hep aglamakli
Oglumun 1 saat oynanamasina bile acaip
Takildim koca gun durttum oglumu
Allahimm kimseye yasatma evlat acisini
Offf keske çalışabilir raporu aldım 4 haftam daha var
kızlar bebeği bu zamana kdr makat gelişi olup baş aşağı pozisyona gelen var mı? benim hala makat gelişi de. Dr 37 ye kdr yolu var diyor ama 2 haftamız kaldı yahu
Kizlar Bende antepteyim sanko ya gidiyorum dogumda orada olucak. Yilbasindan once dogum ucretini sordugumuzda sezeryan 650 tl normal dogum 600 tl demislerdi tabi yeni yilda fiyat artisi olmus olabilir tekrar sormadim.
Kızlar aranızda bebeği doğum kanalına giren varmı
bas asagi durmasi mi? dogum pozisyonunu aldi mi diye soruyorsan 31.haftaki kontrolumden beri bas asagida
bas asagi durmasi mi? dogum pozisyonunu aldi mi diye soruyorsan 31.haftaki kontrolumden beri bas asagida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?