kızlar benim de kasılma ve karın kramplarım o kadar arttı ki iki gündür taş gibi oluyor nefes aldırmıyor,bugün dayanamadım doktora gittim,o da nst istedi,sancı çıkmadı orada çok şükür ama ben niye bu kadar rahatsız oluyorum anlamadım,bu arada benden önce bir kadın vardı hastanede kadın 42+5 günlük hamileymişbebek 4.800 olmuş doktor da korktu acil sezaryene alacaklardı ne oldu bilmiyorum,eli ayağı da davul gibi şişmişti kadının,daha da sancım yok ilki normaldi bu da normal olsun diyor.hey Allahım dedim,ne cesaret
aynen canim ben de cok etkilendim bugun surekli bebegimin hareketlerini takip ettim bir de ben daha once 2 kayip yasadim benimkiler kucuklerdi ama korkumu yeni yeni yenmeye baslamistim sademin basina gelenleri okuyunca tekrar korku sardi beni rabbim meleklerimizi korusun sagsalim kucagimiza almamizi nasip etsinAslinda dunden sonra girmicektin bidaha siteye
Sademden inanilmaz etkilendim butun gun
Yuzum gulmedi koca gun hep aglamakli
Oglumun 1 saat oynanamasina bile acaip
Takildim koca gun durttum oglumu
Allahimm kimseye yasatma evlat acisini
kızlar benim de kasılma ve karın krampl arım o kadar arttı ki iki gündür taş gibi oluyor nefes aldırmıyor,bugün dayanamadım doktora gittim,o da nst istedi,sancı çıkmadı orada çok şükür ama ben niye bu kadar rahatsız oluyorum anlamadım,bu arada benden önce bir kadın vardı hastanede kadın 42+5 günlük hamileymişbebek 4.800 olmuş doktor da korktu acil sezaryene alacaklardı ne oldu bilmiyorum,eli ayağı da davul gibi şişmişti kadının,daha da sancım yok ilki normaldi bu da normal olsun diyor.hey Allahım dedim,ne cesaret[/QU OTE]
Canim benim de sertlesmelerim artti aynen tas gibi oluyor o an nefes alirken zorlaniyorum kalp atislarim hizlaniyor sanci cikmadiysa neden oyle oluyormus soledi mi doktorun benim kontrolum cars gunu sorcam ben de doktoruma.43 haftanin icindeymis hala normal dogumu bekliyormus yuh artik Allah korusun bebege bisey olcak
bugun nst ve kontrol vardı.her şey yolunda çok şükür haftaya alttan muayene yapacakmış bakalım ne diyecek?
Yaklaşık 50 cm 3 kg olmuş prensesim
Masallah prensesine kocaman olmusbugun nst ve kontrol vardı.her şey yolunda çok şükür haftaya alttan muayene yapacakmış bakalım ne diyecek?
Yaklaşık 50 cm 3 kg olmuş prensesim
kızlar hemorid oluşmuş bende ve acıdan duramıyordum.bugün genel cerraha gittim ve hap verdi 1 ay kullan dedi.hamileliğinde hemorid için ilaç kullanan oldu mu ya da duydunuz mu kullanan hiç? bebeğime zarar verir diye de korkuyorum ama acım da çook
Anlamadım ben canım başka bir sağlık kurumunda sigorta kullanılamaz ne demek biraz daha acar mısın
kızlar hemorid oluşmuş bende ve acıdan duramıyordum.bugün genel cerraha gittim ve hap verdi 1 ay kullan dedi.hamileliğinde hemorid için ilaç kullanan oldu mu ya da duydunuz mu kullanan hiç? bebeğime zarar verir diye de korkuyorum ama acım da çook
ne güzel ya... ben esra hanımın hastasıydım o süpriz yaptı kendisi hamileymiş sevgi hanıma transfer oldum senin doktorun kim canım?
kızlar bebeği bu zamana kdr makat gelişi olup baş aşağı pozisyona gelen var mı? benim hala makat gelişi de. Dr 37 ye kdr yolu var diyor ama 2 haftamız kaldı yahu
sabahları uyanmak nedir bilmem akşamüstü uyku bastırır uyurum bu saat oldummu da te işte ayaktayımuykum yooooookkkkk
bebek güçlendikçe canım çok yanmaya başladı, hele sağ göğsümün altına yaptığı baskı yokmu kaburgam delindi sanırım artık
çok güçlü vuruyor, canımı çok acıtıyor bazen
varmı aynı durumu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?