2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yuh diorum ya resmen 43. haftada hatta 43 bile btiyor. doğunca direkt okula alırlar zaten. ne bu normal inadı anlamıyorum ki.

Aslinda dunden sonra girmicektin bidaha siteye
Sademden inanilmaz etkilendim butun gun
Yuzum gulmedi koca gun hep aglamakli
Oglumun 1 saat oynanamasina bile acaip
Takildim koca gun durttum oglumu
Allahimm kimseye yasatma evlat acisini
aynen canim ben de cok etkilendim bugun surekli bebegimin hareketlerini takip ettim bir de ben daha once 2 kayip yasadim benimkiler kucuklerdi ama korkumu yeni yeni yenmeye baslamistim sademin basina gelenleri okuyunca tekrar korku sardi beni rabbim meleklerimizi korusun sagsalim kucagimiza almamizi nasip etsin

bugun nst ve kontrol vardı.her şey yolunda çok şükür haftaya alttan muayene yapacakmış bakalım ne diyecek?
Yaklaşık 50 cm 3 kg olmuş prensesim

Arkadaslar ümraniyede olup temiz güvenilir bir ağdacı tavsiye edebilecek biri var mı
Daha önce kuaförde ysptırmadım hiç korkuyorum

kızlar hemorid oluşmuş bende ve acıdan duramıyordum.bugün genel cerraha gittim ve hap verdi 1 ay kullan dedi.hamileliğinde hemorid için ilaç kullanan oldu mu ya da duydunuz mu kullanan hiç? bebeğime zarar verir diye de korkuyorum ama acım da çook

ben oldum genel cerraha giittim bir fitil verdi procto glyvenol diye sabah akşam kullandım cok memnun kaldım 1 haftada geçti şükür şimdi birseyim yok.ilac alamazsın bebekkten oluyor dedi.benımde cok sancım kanamam vardı hatta çok şükür bugunume

Anlamadım ben canım başka bir sağlık kurumunda sigorta kullanılamaz ne demek biraz daha acar mısın

1 ocak itibari ile yada hamileliğin en başından itibaren (benim hamileliğim sene başına denk gelmişti o yüzden tam olarak bilmiyorum) acıbadem sigortanı sadece acıbadem hastanelerinde kullanacaksın(acıbadem memorial international hospital) bunların dışında bi hastanede muayene yada tahlil yaptırdın ve sigortandan da faydalandın ozaman bu imkanı kaybetmiş oluyosun... herşeyini bu hastane grubunda yaptırman gerekiyor...

Okudugumda cok uzuldum ilk zamanlar ne diyecegimi bilemedim.en kisa zamanda saglikli bir sekilde bir bebege sahip olmani diliyorum.eminim bir cok anne adayi yazamasa da acini paylasiyor dua ediyor.

Ben de hemoroid oldum, doktorum fitille krem verdi.Fitili kullandım bitti ama oluşan memeler olduğu gibi duruyo, neyse ki acısı yok.Kremi sürüyorum arada kötü olmasın diye ama acısı olmadığı sürece bu şekilde idare edicem artık

ne güzel ya... ben esra hanımın hastasıydım o süpriz yaptı kendisi hamileymiş sevgi hanıma transfer oldum senin doktorun kim canım?

Canim ben engin palaz a gidiyorum cok memnunum cunku baya tecrubeli biri.esra hanimi gormustum hamile haliyle, baya zayif oldugu icin anlasilmiyo hamile oldugu :) Gecen sene subatta bi düşük yapmistim onda esra hanima gidyodum iyi hostu ama pek bisey soylemiyodu anlatmiyodu onun icin bu hamilelikte basindan beri engin beye gidiyorum.

İyi geceler kizlar 2 günden beri ancak yazmaya elim gidiyor. Herkes gibi bende çok etkilendim. Allah ım sadem e dayanma gücü wer.

kızlar bebeği bu zamana kdr makat gelişi olup baş aşağı pozisyona gelen var mı? benim hala makat gelişi de. Dr 37 ye kdr yolu var diyor ama 2 haftamız kaldı yahu

Canım benim 32. Haftaya kadar baş aşağıydı, 32. Haftadaki Dr kontrolünde makat gelişi olduğunu öğrendim hissediyordum zaten sağ göğsümün altında kafası ayaklar da solda belime doğru 37. Haftadayım hala aynı ama benim sezeryan zaten dönmese de problem değil

bebek güçlendikçe canım çok yanmaya başladı, hele sağ göğsümün altına yaptığı baskı yokmu kaburgam delindi sanırım artık
çok güçlü vuruyor, canımı çok acıtıyor bazen

varmı aynı durumu yaşayan

sabahları uyanmak nedir bilmem akşamüstü uyku bastırır uyurum bu saat oldummu da te işte ayaktayım uykum yooooookkkkk

aynı durum bendede var cnm hatta şuan tekme manyağı yapti beni ağrıdan kasılmadan uyuyamıyorum yatak icinde cepten neti kurcaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…