kızlar benim de kasılma ve karın krampl arım o kadar arttı ki iki gündür taş gibi oluyor nefes aldırmıyor,bugün dayanamadım doktora gittim,o da nst istedi,sancı çıkmadı orada çok şükür ama ben niye bu kadar rahatsız oluyorum anlamadım,bu arada benden önce bir kadın vardı hastanede kadın 42+5 günlük hamileymişbebek 4.800 olmuş doktor da korktu acil sezaryene alacaklardı ne oldu bilmiyorum,eli ayağı da davul gibi şişmişti kadının,daha da sancım yok ilki normaldi bu da normal olsun diyor.hey Allahım dedim,ne cesaret[/QU OTE]
Canim benim de sertlesmelerim artti aynen tas gibi oluyor o an nefes alirken zorlaniyorum kalp atislarim hizlaniyor sanci cikmadiysa neden oyle oluyormus soledi mi doktorun benim kontrolum cars gunu sorcam ben de doktoruma.43 haftanin icindeymis hala normal dogumu bekliyormus yuh artik Allah korusun bebege bisey olcak[/QUOTE
Önce ultrasonla baktı,rahim ağzı uzunluğu önemliymiş o normal çıktı sonra bebeği tekrar ölçecekti,maşallah o kadar hareketli ki bu aralar ,ölçüm yapmak için epey uğraştı doktor,sonra da bu kadar hareketli olması seni rahatsız ediyor dedi,en son nst de normal çıkınca magnezyumu gün aşırı alıyordum,onu günde iki taneye kadar içebilirsin,ağrı ve kramplara faydası olacaktır dedi,sorun çıkmadığına göre katlanıcaz artık bu duruma
kızlar aranızda parmaklarında filan kasılma yaşayan var mı? sabahları uyandığımda parmaklarımı açıp kapatmakta çok zorluk çekiyorum. hatta orta parmağımı kontrol edemiyorum uyandıktan 10 dk kadar açıp kapatırken kendiliğinden yukarı kalkıp aşağıya iniyor bunlar normal mi? bir de koltukaltı bölgemde ve ensemde et benleri çıktı hamilelikten önce yoktu. gebelikle bir alakası var mı? cildiyeye gitmeli miyim bilemedim. aranızda bu durumları yaşayan var mı?
keyfinin yerinde olmasına çok çok sevindim canım.göbekler aldı başını gidiyor ama dediğin gibi ben de öyle sadece göbek şişti diğer yerler hala yerli yerinde:)))
ben de çok özledim kesinlikle artık telefonları verebilecek derecede yakınlaştık gibi hissediyorum sen başta olmak üzere herkesle. Çünkü bir süre yazmayınca merak ediyorum. En azından telefon her dk yanımızda ordan iletişime geçeriz:)))
bebek güçlendikçe canım çok yanmaya başladı, hele sağ göğsümün altına yaptığı baskı yokmu kaburgam delindi sanırım artık
çok güçlü vuruyor, canımı çok acıtıyor bazen
varmı aynı durumu yaşayan
rabbim işinizi rast getirsin cnm duam seninle
kasılmaları bilmiyoırum belki ödemdendir ama dr una sor genede.et beni bende de çıktı.boynumda ve göğsümde var bikaç tane.neyse ki çok küçükler.netten bakmıştım ben de hamilelikte olurmuş.doğumdan sonra bakıcam artık.büyümezlerse sorun yok ama büyürlerse boynumda kir gibi durur,aldırırım hemen :)
Sağ elimde 1 aydır benzer sorunlar yaşıyorum orta parmagim devamli uyuşuk ve sabahlari ellerimi acip kapatamiyorum hatta 3 gundur sağ elim mosmor uyaniyorum. Doktor odemden dedi sinirlere baski yaptığı icin oluyormuş öyle ayaklarim falan da büyümedi yüzüm de ayni duruyor ama bacaklarim ve ellerim baska vücuda ait gibi :) dogumdan sonra geçer normal dedi
31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
ben çok beğendim Nil Peri yi :) ama iki isim ilerde sorun yaratmasın?eşim 2 isimli diye çok dertli.soyadımızda 8 harf uzunca diye kızımıza kısa isim koyalım dedi.soyadınız çok uzun değil gerçi ama bunu da bi düşünün. bence çok güzel bi ikili :)
Takma cnm kafanı ben biras paniğimdir ondan şey oldu sanırımPsikolog olduğunu bilmiyordum bu arada ne güzel bir meslek...
bu yazı sadem-karamel ' e mi ait ALllah aşkına ..inanamıyorum.yıkıldım resmen.yok ya sayfaları okuyamıyorum.yok yaaaaaaaaaaa
kızlar aranızda parmaklarında filan kasılma yaşayan var mı? sabahları uyandığımda parmaklarımı açıp kapatmakta çok zorluk çekiyorum. hatta orta parmağımı kontrol edemiyorum uyandıktan 10 dk kadar açıp kapatırken kendiliğinden yukarı kalkıp aşağıya iniyor bunlar normal mi? bir de koltukaltı bölgemde ve ensemde et benleri çıktı hamilelikten önce yoktu. gebelikle bir alakası var mı? cildiyeye gitmeli miyim bilemedim. aranızda bu durumları yaşayan var mı?
golkancım nilperi olarak koy ayrı ayrı değil bence birleşik olsun hem tek isim olur hem de herkes nilperi diyeseslenir
evet canım maalesef doğru. hepimiz çok etkilendik bütün topik kendine gelmeye çalışıyor Rabbim eşine kendisine bütün ailesine sabırlar versin her akşam dua ediyorum sadem için inşallah en kısa zamanda toparlanır
benim de öyle canım önce orta parmak ve işaret parmağıyla başladı sonra ellerde uyuşmayla devam etti en son el bileğim çok kötü gece yatarken özellikle üstümü bile örtemiyorum ağrısından ama bendeki sinir sıkışmasymış dr hamilelikten sonra geçer dedi korkum gçmezse eğer bebeğimi geceleri bile kucağıma alamam tabi ben ağır geçiriyorum hamileliği sendeki farklı olabilir birde karpal tünel sendromu var netten bi ararştır istersen
çook zor bir durum ..Rabbim sabır versin ...battaniye örüyordu kzıına hatta bana tarif etmişti nasıl yapılacağını.çok zor kalkarım bunun altından inanın ki ben bile böyle olduysam.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?