2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sağ elimde 1 aydır benzer sorunlar yaşıyorum orta parmagim devamli uyuşuk ve sabahlari ellerimi acip kapatamiyorum hatta 3 gundur sağ elim mosmor uyaniyorum. Doktor odemden dedi sinirlere baski yaptığı icin oluyormuş öyle ayaklarim falan da büyümedi yüzüm de ayni duruyor ama bacaklarim ve ellerim baska vücuda ait gibi :) dogumdan sonra geçer normal dedi

evet zaten bak bundan sonrası için daha da zor çünkü gerek ben gerekse diğer arkadaşlar da
izne ayrılmaya başlayacağız az zamanlarımız kaldı tamam evden de takip edelim ama evde bilgisayar başına
oturuncaya kadar tel daha pratik bir çözüm bence :)))))

Var canım olmaz mı? Bu haftalardan sonra yavaş yavaş aşağıya doğru inmeleri lazım diye biliyorum ben. Ama benimki de tam olarak göğsümün hemen altını tekmeliyor.

günaydın kızlar...cumadan beridir internete giremiyorum.geriden başladım okumaya bakalım ne kadar sürecek dün dr.kontrolüm vardı.ve ilk defa çok tatlı anlayışlı bir dr.a denk geldim.artık bu dr.umla devam inşalalh.çok tatlı ,genç bir kadın dr.
gelelim durumuma;kan değerim kullandığım hap sayesinde 12 olmuş ve çok mutlu oldum.nst ye girdim sancım çıkmadı bebeğin gelişimi hala 1 hafta önde gidiyormuş.herşey yolunda çok şükür. bu arada usg kağıdında bir yerde BDD 06.03.2014 yazıyor altında da 12.03.2014 yazıyor.bu ne demek kızlar? :44:

ödem hiç aklıma gelmemişti el ve ayaklarımda şişlik olmayınca ödem olmuyor sanıyordum yediklerime daha çok dikkat edeyim o zaman. teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.

günaydın kızlar

aranızda bacağına kramp giren var mı? ben hemen her sabah kramplarla uyanıyorum annem masaj yapıyor öyle kendime geliyorum.

benim bebeğim hep aşağıdaydı hiç kaburgama filan baskı hissetmedim. kızım hiç üzmüyor beni teyzeleri

alışveriş işini tamamladık herşeyini aldık kızımızın kimseden bişey beklemedik. dün kayınpederim aradı ne alalım beşik araba vs dedi. biz hepsini aldık canınız sağolsun dedim. daha önce sorsaydı keşke şu yok zamanda biraz destekleri olmuş olurdu. neyse düşünmesi yeter diyerek fesat gelin olmaktan çıkayım:)

Günaydın kızlar..
Dün akşam oğluşum pek enerjikti hiç uyumadık desem yeridir..
Artık yeri dar geliyor kuzuma belli ki

bu yazı sadem-karamel ' e mi ait ALllah aşkına ..inanamıyorum.yıkıldım resmen.yok ya sayfaları okuyamıyorum.yok yaaaaaaaaaaa

cnm bnmde iki ismim var biliyosun ve bende pek memnun değilim iki isimden ama babası öyle olsun istiyor bakalım eğer vazgeçmezse bu isteğinden uygun olan ikinci ismi eklicez, evet soyadımız pek uzun değil allahtan, benim kızlık soyadımda uzundu bide sizinki gibi 8 harf ahahaha

Takma cnm kafanı ben biras paniğimdir ondan şey oldu sanırım Psikolog olduğunu bilmiyordum bu arada ne güzel bir meslek...

teşekkür ederim cnm evet güzel ama zor taraflarıda var, bilmemen normal cnm hiç konusu açılmadı zaten ben heyecanlı anne adayı kimliğimle burda, aranızdayım ne bileyim sen senden sonrada garipyolcu da benim yazımı okuduktan sonra kötü oldm fln yazınca dedim tühh neden daha dikkatli olmuyosun, kızdım biraz kendime, ama düşündüğüm gibi hissetmemenize de sevndm,

bu yazı sadem-karamel ' e mi ait ALllah aşkına ..inanamıyorum.yıkıldım resmen.yok ya sayfaları okuyamıyorum.yok yaaaaaaaaaaa

evet canım maalesef doğru. hepimiz çok etkilendik bütün topik kendine gelmeye çalışıyor Rabbim eşine kendisine bütün ailesine sabırlar versin her akşam dua ediyorum sadem için inşallah en kısa zamanda toparlanır

benim de öyle canım önce orta parmak ve işaret parmağıyla başladı sonra ellerde uyuşmayla devam etti en son el bileğim çok kötü gece yatarken özellikle üstümü bile örtemiyorum ağrısından ama bendeki sinir sıkışmasymış dr hamilelikten sonra geçer dedi korkum gçmezse eğer bebeğimi geceleri bile kucağıma alamam tabi ben ağır geçiriyorum hamileliği sendeki farklı olabilir birde karpal tünel sendromu var netten bi ararştır istersen

golkancım nilperi olarak koy ayrı ayrı değil bence birleşik olsun hem tek isim olur hem de herkes nilperi diyeseslenir

cnm aslında ben sadece Nil olsun istiyorum, babası son günlerde iki isim olsun diye tutturduğu için yanına Peri'yi ekleyelim diyorum, yani Peri ismini de sevdiğim için yoksa ben bunca zaman Nil diye sevdim hep bebimi babası da öyle, ya işte bakalım eşimin bir anlık hevesi de olabilir ama şimdi ben yok ikinci isim olmaz diye tutturursam oda dediği olsun diye ısrarla koycaz der, onuda gaza getirmek istemediğimden sen bilirsin o zaman Peri'yi bi düşün fln dedim ben bi etrafın nabzını yoklayalım dedim Peri ismide beğenilirse onuda ekleriz dedim yoksa o daha hala düşünüyo ikinci ismi böyle gidersede tööbe bulamaz

çook zor bir durum ..Rabbim sabır versin ...battaniye örüyordu kzıına hatta bana tarif etmişti nasıl yapılacağını. çok zor kalkarım bunun altından inanın ki ben bile böyle olduysam.......

ödemden olabilir dediler ama haftaya doktora da soracağım senin belirtilerin benimkilerden daha farklı sanırım. inşallah geçer sıkıntı yapma bebeğini güzelce alırsın kucağına. benim merak ettiğim bu yaşadığımız sıkıntılar doğumla beraber hemen geçiyor mu yoksa geçmesi için bir süre geçmesi mi gerekiyor

çook zor bir durum ..Rabbim sabır versin ...battaniye örüyordu kzıına hatta bana tarif etmişti nasıl yapılacağını. çok zor kalkarım bunun altından inanın ki ben bile böyle olduysam.......

amin canım çok zor benim cumartesi gününden beri hiç aklımdan çıkmıyor okuduktan sonra hiç giremedim foruma ertesi gün girdim. bebeğimde etkilendi sanırım uzun süre hissedemedim hareketlerini panikledim. ama Rabbim böyle olmasını istemiş. sende çok üzülüp bebeğini etkileme Rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri

benim de öyle canım önce orta parmak ve işaret parmağıyla başladı sonra ellerde uyuşmayla devam etti en son el bileğim çok kötü gece yatarken özellikle üstümü bile örtemiyorum ağrısından ama bendeki sinir sıkışmasymış dr hamilelikten sonra geçer dedi korkum gçmezse eğer bebeğimi geceleri bile kucağıma alamam tabi ben ağır geçiriyorum hamileliği sendeki farklı olabilir birde karpal tünel sendromu var netten bi ararştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…