2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

öyle şey olmaz yaa. hiç bir sigorta şirketi ve hiç bir hasta böyle bir dayatmayı asla kabul etmez. Belki sizin poliçenize özel bir durumdur o. ama bizim poliçede öyle bir madde yok. Gerçi olmasa da olur ben acıbademden başka hastaneye gitmiyorum çünkü:))

Dün gece aklıma niyeyse sen geldin. dedim ki channel da yok bayadır ortalıklarda. Bir sıkıntı yok dimi canım?

telefonumu yolladım genicim. İzne çıkar da ulaşamazsak birbirimize en azından ordan haberdar oluruz.

Günaydın.ben hergün bir tane muz yiyorum.kramp çok nadir oluyor.

Kızlar ben hala uyku seti alamadım da bişi sorcam alanlara
Bu takı yastığı gibi küçük yastıklar varya onlardan çıkıyo mu içinden yoksa ayrı mı alıp yapmam gerekiyo..
Doğurcam ama eksiklerim o kadar çokkkiii

yani adet tarihine gore beklenen dogum tarihi12 mart ama gelişimine gore beklenen tarih 6 mart.. ama doktorun ilk 3 ayda gec/erken dollenme var demedi ise adet tarihini baz alır...

Şimdi NSTye girecegm muayene oldum 34+5 haftadayim kilo 2400 boy 46cm çıktı sanki boyu kısa allaha şükür başka sorun yok herşey normal

Boyu da normal canım.Hamilelik takviminde bile 35 haftalıkken 46.2 diyor.

Günaydınnn.arkadaşlar doğum izni bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin hakkı var.ben doğum iznim bitince heyet raporu alıp,sonrasında yaz tatili geliyor.eylül ayında da ücretsiz izin alayım.bu şekilde yapabiliyor muyuz?bilginiz var mı?sanırım kullanılan rapor gün sayısı,ücretsiz izinden düşüyor.

canım bende almadım malum ilkinden var onları kullanacağım

iki tane bebek uyku setim var normalde ve onların içinden çıkmıştı

sen alırken sete neler dahil incele mutlaka yoksa da çok kafana takma

çünkü çok güzel yastıklar var nette oradan beğendiğin bir tane alırsın arkadaşım

canım benden pas ama öğretmen arkadaşlar gelsin loveli özellikle o biliyorsa sana cevap verir

Şimdi özdilekle kidboo diye bir marka buldum netten..
İnce uzun yastık var sanırım içinde..
Ama sanırım en iyisi gidip elimle bakıp almak..
Uyku seti aldımmı baya uzun süre kullanıılır dimi ?
Yani 1 tane uyku seti alsam,ondan sonra nevresim takımı alsam yeter..

olur tabii başlangıç için yeterli öyle değişik falan bulursan alırsın yine

kendini strese sokma zaten zamanla neye ihtiyacın var neye yok daha iyi anlayacaksın

olur tabii başlangıç için yeterli öyle değişik falan bulursan alırsın yine

kendini strese sokma zaten zamanla neye ihtiyacın var neye yok daha iyi anlayacaksın

Ayy süpersin canım yaa..
Valla böle herkes aldıklarını yazıyo fotoğraf koyuyo falan diyorum benim amma çok eksiğim varmış :))

bak ben haftasonu ne dedim eşime

şimdi bebeğin kıyafetlerine baktık yerleştirdik işte uyku setlerini, nevresimlerini, battaniyelerini falan çıkardım tabii yine bir sürü

yıkanacak çıktı dedik artık kimse birşey almasın

eğer birşey lazım olursa da ya gider alırız ya da söyleriz (anneme özellikle) ya da eşime dedim sen gider alırsın ya da ben gider

alırım evet öyle yapalım dedi.

ben de öğretmenim ücretsiz izni istediğin zaman alabiliyorsun cnm dediğin gibi olur yaza kadar raporla idare et dönem başında ücretsiz izin alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…