1 ocak itibari ile yada hamileliğin en başından itibaren (benim hamileliğim sene başına denk gelmişti o yüzden tam olarak bilmiyorum) acıbadem sigortanı sadece acıbadem hastanelerinde kullanacaksın(acıbadem memorial international hospital) bunların dışında bi hastanede muayene yada tahlil yaptırdın ve sigortandan da faydalandın ozaman bu imkanı kaybetmiş oluyosun... herşeyini bu hastane grubunda yaptırman gerekiyor...
evet zaten bak bundan sonrası için daha da zor çünkü gerek ben gerekse diğer arkadaşlar da
izne ayrılmaya başlayacağız az zamanlarımız kaldı tamam evden de takip edelim ama evde bilgisayar başına
oturuncaya kadar tel daha pratik bir çözüm bence :)))))
telefonumu yolladım genicim. İzne çıkar da ulaşamazsak birbirimize en azından ordan haberdar oluruz.
günaydın kızlar
aranızda bacağına kramp giren var mı? ben hemen her sabah kramplarla uyanıyorum annem masaj yapıyor öyle kendime geliyorum.
benim bebeğim hep aşağıdaydı hiç kaburgama filan baskı hissetmedim. kızım hiç üzmüyor beni teyzeleri
alışveriş işini tamamladık herşeyini aldık kızımızın kimseden bişey beklemedik. dün kayınpederim aradı ne alalım beşik araba vs dedi. biz hepsini aldık canınız sağolsun dedim. daha önce sorsaydı keşke şu yok zamanda biraz destekleri olmuş olurdu. neyse düşünmesi yeter diyerek fesat gelin olmaktan çıkayım:)
günaydın kızlar...cumadan beridir internete giremiyorum.geriden başladım okumaya bakalım ne kadar sürecekdün dr.kontrolüm vardı.ve ilk defa çok tatlı anlayışlı bir dr.a denk geldim.artık bu dr.umla devam inşalalh.çok tatlı ,genç bir kadın dr.
gelelim durumuma;kan değerim kullandığım hap sayesinde 12 olmuş ve çok mutlu oldum.nst ye girdim sancım çıkmadı bebeğin gelişimi hala 1 hafta önde gidiyormuş.herşey yolunda çok şükür.bu arada usg kağıdında bir yerde BDD 06.03.2014 yazıyor altında da 12.03.2014 yazıyor.bu ne demek kızlar? :44:
Şimdi NSTye girecegm muayene oldum 34+5 haftadayim kilo 2400 boy 46cm çıktı sanki boyu kısaallaha şükür başka sorun yok herşey normal
Kızlar ben hala uyku seti alamadım da bişi sorcam alanlara
Bu takı yastığı gibi küçük yastıklar varya onlardan çıkıyo mu içinden yoksa ayrı mı alıp yapmam gerekiyo..
Doğurcam ama eksiklerim o kadar çokkkiii
Günaydınnn.arkadaşlar doğum izni bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin hakkı var.ben doğum iznim bitince heyet raporu alıp,sonrasında yaz tatili geliyor.eylül ayında da ücretsiz izin alayım.bu şekilde yapabiliyor muyuz?bilginiz var mı?sanırım kullanılan rapor gün sayısı,ücretsiz izinden düşüyor.
canım bende almadım malum ilkinden var onları kullanacağım
iki tane bebek uyku setim var normalde ve onların içinden çıkmıştı
sen alırken sete neler dahil incele mutlaka yoksa da çok kafana takma
çünkü çok güzel yastıklar var nette oradan beğendiğin bir tane alırsın arkadaşım
Şimdi özdilekle kidboo diye bir marka buldum netten..
İnce uzun yastık var sanırım içinde..
Ama sanırım en iyisi gidip elimle bakıp almak..
Uyku seti aldımmı baya uzun süre kullanıılır dimi ?
Yani 1 tane uyku seti alsam,ondan sonra nevresim takımı alsam yeter..
İyi bakalım :) ..yani adet tarihine gore beklenen dogum tarihi12 mart ama gelişimine gore beklenen tarih 6 mart.. ama doktorun ilk 3 ayda gec/erken dollenme var demedi ise adet tarihini baz alır...
Boyu da normal canım.Hamilelik takviminde bile 35 haftalıkken 46.2 diyor.
olur tabii başlangıç için yeterli öyle değişik falan bulursan alırsın yine
kendini strese sokma zaten zamanla neye ihtiyacın var neye yok daha iyi anlayacaksın
yani adet tarihine gore beklenen dogum tarihi12 mart ama gelişimine gore beklenen tarih 6 mart.. ama doktorun ilk 3 ayda gec/erken dollenme var demedi ise adet tarihini baz alır...
ilk dönemlerde farklı bir dr.vardı ve asla konuşmuyordu ben de tecrübesiz pek birşey soramıyordum.yani bilemiyorum..şimdi ben 6 marta da hazırlıklı olayım değil mi?
bir de fl 6,91 cm yazıyor.burda bir rakam ile çarpıp boyunu falan mı çıkarıyordunuz bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.çünkü dr.boy ve kilosu hakkında bilgi vermedi.
yani adet tarihine gore beklenen dogum tarihi12 mart ama gelişimine gore beklenen tarih 6 mart.. ama doktorun ilk 3 ayda gec/erken dollenme var demedi ise adet tarihini baz alır...
ilk dönemlerde farklı bir dr.vardı ve asla konuşmuyordu ben de tecrübesiz pek birşey soramıyordum.yani bilemiyorum..şimdi ben 6 marta da hazırlıklı olayım değil mi?
bir de fl 6,91 cm yazıyor.burda bir rakam ile çarpıp boyunu falan mı çıkarıyordunuz bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.çünkü dr.boy ve kilosu hakkında bilgi vermedi.
evet canım fl değerini 7 ile çarp boyunu bulursun. kilosu yazmıyor mu usg kağıdında? bebişin gelişimi 6 gün önde demek canım , doğuma kadar değişebilir de
Günaydınnn.arkadaşlar doğum izni bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin hakkı var.ben doğum iznim bitince heyet raporu alıp,sonrasında yaz tatili geliyor.eylül ayında da ücretsiz izin alayım.bu şekilde yapabiliyor muyuz?bilginiz var mı?sanırım kullanılan rapor gün sayısı,ücretsiz izinden düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?